-
למה הנבחרים בבחירות הם החלטה של ההנהלה הגבוהה (פחות או יותר) ולא בחירות דמוקרטיות של אנשי הפורום?
זתאמרת, זה נכון שיש בעיה של פרוטקציות, אבל זה לא מה שנכון יותר אם רוצים לנהל בחירות רציניות?
זתאמרת, אני לא מפקפק בכושר השיפוט של רותם או אלכס ויוסי, אבל עד כמה אתם מכירים כל אחד ואחד בפורום?
-
אני בכל אופן , הבנתי את ההשלכות של הבחירות הדומקרטיות רק בהנהלה (שלא נדבר על כל הפורום) וראיתי שהיו בחירות לא נכונות ואני אתן דוגמא מהבחירות הדמוקרטיות האחרונות שהיו.
לפני כמה שבועות נבחר מעדכן שלא היה מתאים בכלל ופרש אחרי 3 ימים בלי עדכון אחד אפילו , הוכחה חיה לכך. (בלי לפגוע במעדכן , זה לא אשמתו.)
-
אלה היו בחירות דמוקרטיות? S:
חוצמזה, המדעכן הנ"ל הפסיק להגיב בדיוק ברגע שבו הוא נבחר. הוא עשה רושם מצויין לפני. אין לי מושג למה S:
-
[quote][i]Originally posted by YoRt3m[/i]@Sep 13 2009, 08:21 PM
[b] אני בכל אופן , הבנתי את ההשלכות של הבחירות הדומקרטיות רק בהנהלה (שלא נדבר על כל הפורום) וראיתי שהיו בחירות לא נכונות ואני אתן דוגמא מהבחירות הדמוקרטיות האחרונות שהיו.
לפני כמה שבועות נבחר מעדכן שלא היה מתאים בכלל ופרש אחרי 3 ימים בלי עדכון אחד אפילו , הוכחה חיה לכך. (בלי לפגוע במעדכן , זה לא אשמתו.) [/b][/quote]
רק להזכיר עשיתי עדכון אחד ופרשתי אחרי משהו כמו חמישה ימים.
וזה גם בגלל שחשבתי שאני במקום הלא נכון פשוט ם:
-
רגע
חשבתי שהתכוונת לMANAPHY
Oם
-
אם כבר Dr.Cooper אומר אז יש 2.
וזה היה כן דמוקרטי כי נתנו לכל ה"נבחרים" "הכנסת" לבחור.
אם ניתן לכל הפורום המצב יהיה יותר עגום , באנימקס שהיו בחירות שכל הפורום בוחר , נבחרו רק אלה עם הכי הרבה "חברים".
-
[quote][i]Originally posted by YoRt3m[/i]@Sep 13 2009, 08:41 PM
[b] אם כבר Dr.Cooper אומר אז יש 2.
וזה היה כן דמוקרטי כי נתנו לכל ה"נבחרים" "הכנסת" לבחור.
אם ניתן לכל הפורום המצב יהיה יותר עגום , באנימקס שהיו בחירות שכל הפורום בוחר , נבחרו רק אלה עם הכי הרבה "חברים". [/b][/quote]
סתם שאלה. ומה קורה בחירות לממשלה?
גם שם יש את אלה שלא יודעים אז אומרים להם מי לבחור/ אלה שמראש יודעים כי הם אוהבים אותם (חברים שלהם מרחוק).. יש מלא.
פשוט צריך להעלות רק משתמשים משקיעים לבחירות (שיהיה קודם סינון של המנהלים ואז בחירות).
-
-
בחירות דמוקרטיות הם רעיון גרוע
כמו שרותם אמר
זה מי שיש לו יותר חברים זוכה
אני יכולה לא להשקיע בכלל
נושא אחד לא לפתוח
אבל בגלל שיש לי הרבה חברים כולם יבחרו בי
אבל נגיד יוסי (סתם דוגמא יוסי אל תעלב)
אין לו חברים פה
לא מתחבר פה פשוט
ומשקיע את כולו בפורום שאני רוצה לנהל
את מי הפורום יבחר?
אותו דבר אם הוא רוצה לנהל פורום אחר
פשוט לא ישימו לב אליו
אבל ההנהלה לאומת זאת שמה לב להשקעה,ולא מי חבר של מי פה
-
אם זאת דעתכם \:
אני בכל זאת חושב שלרוב הפורום יש מוסר מסויים X:
-
בקיצור, אין פה קיצורי דרך. ניהול = השקעה.
-
אני באמת מקווה שזה לא מה שאני משדר. יהיה באמת רע אם יבחרו אנשים ללא השקעה. זנה פשוט מוזר לאיש אחד יש את כל הכוח. S:
-
[quote][i]Originally posted by Hit Man[/i]@Sep 13 2009, 08:55 PM
[b] בקיצור, אין פה קיצורי דרך. ניהול = השקעה. [/b][/quote]
מילות זהב.
-
[quote][i]Originally posted by Dr. Cooper[/i]@Sep 13 2009, 08:46 PM
[b] סתם שאלה. ומה קורה בחירות לממשלה?
גם שם יש את אלה שלא יודעים אז אומרים להם מי לבחור/ אלה שמראש יודעים כי הם אוהבים אותם (חברים שלהם מרחוק).. יש מלא.
פשוט צריך להעלות רק משתמשים משקיעים לבחירות (שיהיה קודם סינון של המנהלים ואז בחירות). [/b][/quote]
תראה איך הממשלה שלנו נראית :XD:
-
אפשר להציע הצעה?
תעשו בחירות גם בניהול וגם בפורום הרגיל, שמי שיחליט יראה מה דעת הפורום.
פשרה בין שני הצדדים, גם למשתמשים יהיה חלק שישפיע על ההחלטה של מי שמחליט
-
[quote][i]Originally posted by YoRt3m[/i]@Sep 13 2009, 10:24 PM
[b] תראה איך הממשלה שלנו נראית :XD: [/b][/quote]
עזוב, צודק.. תיאור גרוע O:
אבל עדיין- אם אתה תסתכל על המועמדים,
תבודק ותראה שנגיד 4 מתוך ה-20 לדעתך יצליחו בפורום שהם רוצים לנהל.
הם הצליחו לעבור את הסינון הראשון- אז עכשיו תראה את המועמדים להצבעה.
הצבעה ליום, תספור קולות ואז תראה מי קיבל א תהכי הרבה קולות.
אי אפשר כבר עם התירוץ שלך יש ל וחברים לי אין-
הרי רב אלה שיש להם חברים פה הם (סליחה על המילה) קצת.. נגיד "מגיבים תגובות לא קשורות".
רב הספאמרים בפורומים רוחשים יותר חברים-
בגלל כל הדיבורים שהם עושים וכותבים רק "ואוו.. מעולה" ועוד דברים לא נכונים.
מה שאני מנסה לומר ש.. ה4 האלה סיכוי גבוה שם יכנסו לתפקיד בגלל ההשקעה שלהם ולא בגלל החברים שלהם.
דוגמא אחת זה אותי, אפילו שלא הצביעו לי (ואם כבר זה היה בגלל רחמים) ונבחרתי..
טוב זה היה בגלל שאתם החלטתם שאני יכול להצליח בתפקיד..
אבל היי.... אם היה את הסינון הראשון אז אולי אלה שהצביעו לחברים לשהם היו מצביעים למועמד ראוי יותר.
ככה ש(ואני מצטער שאני נותן את הדוגמא הזו אבל הם נבחרו)היט מן, ליאור (נכון?) ואני ואלי עוד אחד שהיה אמור להיות הינו עומדים מול הקהל והיו מצביעים לנו.. ככה שבמקום 10 קולות שהולכים לחברים של.. אז הם הולכים למועמד ראוי.
מצטער על החפירה... מה אפשרל עשות זה נושא חשוב O=>
-
אם נתן לכל הפורום להחליט מי יבחר,זה דיי ברור שיבחר מי שיש לו הכי הרבה חברים.
לעומת זאת,ההנהלה מכירה את הקהילה ויודעת איך כל אחד מתנהג.לכן,עדיף שבבחירות,יחליטו רק ההנהלה הגבוהה כי היא מכילה אנשים אמינים והם שמכירים ואחראים על כל אחד ואחד מהקהילה.אפשר גם לצרף את הפקחים שיחליטן בבחירות.
זה יתקיים כך:
כשיתקיימו בחירות,נגיד יום לפני התוצאות,ההנהלה הגבוהה והמפקח או המפקחים ידונו ויצביעו מי הם חושבים שמתאים להבחר וההנהלה תדון על כך יחד עם רותם.לדעתי זו האפשרות הטובה ביותר כאן.
-
[quote][i]Originally posted by CraZyCatMe[/i]@Sep 13 2009, 11:15 PM
[b] אם נתן לכל הפורום להחליט מי יבחר,זה דיי ברור שיבחר מי שיש לו הכי הרבה חברים.
לעומת זאת,ההנהלה מכירה את הקהילה ויודעת איך כל אחד מתנהג.לכן,עדיף שבבחירות,יחליטו רק ההנהלה הגבוהה כי היא מכילה אנשים אמינים והם שמכירים ואחראים על כל אחד ואחד מהקהילה.אפשר גם לצרף את הפקחים שיחליטן בבחירות.
זה יתקיים כך:
כשיתקיימו בחירות,נגיד יום לפני התוצאות,ההנהלה הגבוהה והמפקח או המפקחים ידונו ויצביעו מי הם חושבים שמתאים להבחר וההנהלה תדון על כך יחד עם רותם.לדעתי זו האפשרות הטובה ביותר כאן. [/b][/quote]
אלכס, אני מצטער להגיד, אבל הפתרון שלך הוא אפליה לשמה. פשוט ככה. פקח שיגיד, "לך יש זכות להצביע", "לך אין." זה מחזיר אותנו לזמן שבו לשחורים ונשים (וספאמרים? Oם ) לא הייתה זכות הצבעה. צריך לזכור שגם פקחים הם לא אנשים ניטרליים לגמרי. זתאמרת - הם אנשים. אפשר לנצל את הכוח הזה לרעה \:
-
[quote][i]Originally posted by CraZyCatMe[/i]@Sep 13 2009, 11:15 PM
[b] אם נתן לכל הפורום להחליט מי יבחר,זה דיי ברור שיבחר מי שיש לו הכי הרבה חברים.
לעומת זאת,ההנהלה מכירה את הקהילה ויודעת איך כל אחד מתנהג. [/b][/quote]
:XD: אתה מרגיש חכם?
עכשיו ברצינות.. אתה חושב שההנהלה מכירה פה כל אחד ואחד?
אני יכול להגיד לך שאני המנהל הכי טוב בארץ.. ואתה אפילו לא מכיר אותי <_< אז מה?
בחירות שהפורום מצביע ובוחר זה יותר נכון ויותר צודק!
תאמין לי שאנשים לא מצביעים פה לפי חברויות אלה לפי ההשקעה שהם רואים.
אנשים לא יצביעו סתם, כל קול חשוב בהצבעה כזאת.
ואני מדבר מניסיון. ;)
-
[quote][i]Originally posted by Inuzuka Kiba[/i]@Sep 14 2009, 09:12 AM
[b] אלכס, אני מצטער להגיד, אבל הפתרון שלך הוא אפליה לשמה. פשוט ככה. פקח שיגיד, "לך יש זכות להצביע", "לך אין." זה מחזיר אותנו לזמן שבו לשחורים ונשים (וספאמרים? Oם ) לא הייתה זכות הצבעה. צריך לזכור שגם פקחים הם לא אנשים ניטרליים לגמרי. זתאמרת - הם אנשים. אפשר לנצל את הכוח הזה לרעה \: [/b][/quote]
מה הפלייה פה חח וזה ש-120 חברי כנסת קובעים חוקים וכו' זה גם?
קיצר , זה לא ישתנה והסברנו כבר את הסיבות.