-
הבן אדם הזה מביא לי עצבים ולא רבתי איתו אז לכן אני פונה אליו פה במשוב להנהלה הגבוהה תתחילו להרגיע אותו הוא שולח לי הודעה בפרטית אומר לי יש בנינו יריבות כי שנינו רוצים לנהל את התת פורום של ספורט ואהבקות ואמרתי לו שאני לא רוצה להיות מנהל רק בגלל שאני משקיע קודם כל יש את איווי מנהל אז לא צריך לדעתי מנהל נוסף והוא שולח לי הודעות בפרטי כמו תסתום את הפה שלך ואל תתפוס תחת על משתמשים אחרים וכל זה הוא חושב שאני הולך איתו ראש בראש על ניהול של פורום אהבקות וספורט והוא טועה בענק אין לו טקט בדיבור אם הוא מדבר כמו סתום את הפה וכאלה דברים אז תטפלו בו שירגיע עם הדיבור שלו.
-
[quote][i]Originally posted by JONY_BOY[/i]@Sep 26 2009, 10:03 AM
[b] הבן אדם הזה מביא לי עצבים ולא רבתי איתו אז לכן אני פונה אליו פה במשוב להנהלה הגבוהה תתחילו להרגיע אותו הוא שולח לי הודעה בפרטית אומר לי יש בנינו יריבות כי שנינו רוצים לנהל את התת פורום של ספורט ואהבקות ואמרתי לו שאני לא רוצה להיות מנהל רק בגלל שאני משקיע קודם כל יש את איווי מנהל אז לא צריך לדעתי מנהל נוסף והוא שולח לי הודעות בפרטי כמו תסתום את הפה שלך ואל תתפוס תחת על משתמשים אחרים וכל זה הוא חושב שאני הולך איתו ראש בראש על ניהול של פורום אהבקות וספורט והוא טועה בענק אין לו טקט בדיבור אם הוא מדבר כמו סתום את הפה וכאלה דברים אז תטפלו בו שירגיע עם הדיבור שלו. [/b][/quote]
אני אתקן אותך,ההודעה ששלחתי לך הייתה הצעת ניהול משותף,אמרתי שיש בטח בין שנינו יריבות על ניהול כי שנינו ממש משקיעים אז הצעתי ששנינו ננהל ביחד,דבר שני תסתכל על התגובות שלך,"אתה לא מבין בכלל בWWE","החידון קל מדי","אתה לא קולט שלא אוהבים את זה?","מי שאל אותך בכלל על זה?אם אתה לא אוהב אז אל תכנס לנושאים בכלל,אני לא שלחתי לך הודעות פרטיות וקיללתי אותך או משהו והכל התחיל מהצעה שהצעתי לך,אלא אתה שולח לי אימוים שתתלונן לרותם וכאלו, רק אמרתי לך כמו עוד כמה משתמשים שתדבר יותר בכבוד ואל תתפוס תחת גם אתה חושב שאתה צודק,בסך הכל שנינו משקיעים בתת פורום הזה,וכמו שאתה פרסמת תלונה עלי אני יכול לפרסם תלונה עליך!
-
[quote][i]Originally posted by Suicide[/i]@Sep 26 2009, 08:18 AM
[b] אני אתקן אותך,ההודעה ששלחתי לך הייתה הצעת ניהול משותף,אמרתי שיש בטח בין שנינו יריבות על ניהול כי שנינו ממש משקיעים אז הצעתי ששנינו ננהל ביחד,דבר שני תסתכל על התגובות שלך,"אתה לא מבין בכלל בWWE","החידון קל מדי","אתה לא קולט שלא אוהבים את זה?","מי שאל אותך בכלל על זה?אם אתה לא אוהב אז אל תכנס לנושאים בכלל,אני לא שלחתי לך הודעות פרטיות וקיללתי אותך או משהו והכל התחיל מהצעה שהצעתי לך,אלא אתה שולח לי אימוים שתתלונן לרותם וכאלו, רק אמרתי לך כמו עוד כמה משתמשים שתדבר יותר בכבוד ואל תתפוס תחת גם אתה חושב שאתה צודק,בסך הכל שנינו משקיעים בתת פורום הזה,וכמו שאתה פרסמת תלונה עלי אני יכול לפרסם תלונה עליך! [/b][/quote]
אמרתי לך שאני משקיע בשביל הפורום ורותם אמר לך שלא צריך מנהל נוסף בפורום אז תפסיק להוכיח את עצמך ברגע שירצו מנהל יעשו בחירות אל תחשוב שכל העולם רוקד סביבך.
-
[quote][i]Originally posted by JONY_BOY[/i]@Sep 26 2009, 10:23 AM
[b] אמרתי לך שאני משקיע בשביל הפורום ורותם אמר לך שלא צריך מנהל נוסף בפורום אז תפסיק להוכיח את עצמך ברגע שירצו מנהל יעשו בחירות אל תחשוב שכל העולם רוקד סביבך. [/b][/quote]
אני לא חושב ככה,וזה שאתה בן 20 ומשהו לא נותן לך את הזכות להגיד לי את זה,אני מאוד משקיע שם ולא בגלל שאני רוצה להיות מנהל,זה נכון שאני מאוד רוצה להיות מנהל ולנהל את התת פורום הזה אבל זה כבר החלטה של רותם,עם הוא יחליט שהוא משנה מנהל אז אני אשמח ואם לא אני אמשיך להשקיע כמו שאני משקיע עכשיו.
-
[quote][i]Originally posted by Suicide[/i]@Sep 26 2009, 08:28 AM
[b] אני לא חושב ככה,וזה שאתה בן 20 ומשהו לא נותן לך את הזכות להגיד לי את זה,אני מאוד משקיע שם ולא בגלל שאני רוצה להיות מנהל,זה נכון שאני מאוד רוצה להיות מנהל ולנהל את התת פורום הזה אבל זה כבר החלטה של רותם,עם הוא יחליט שהוא משנה מנהל אז אני אשמח ואם לא אני אמשיך להשקיע כמו שאני משקיע עכשיו. [/b][/quote]
אתה יכול להשקיע מצדי עד מחר אבל לפחות תדבר יפה ובנימוס למשתמשים פה .
-
[quote][i]Originally posted by JONY_BOY[/i]@Sep 26 2009, 10:33 AM
[b] אתה יכול להשקיע מצדי עד מחר אבל לפחות תדבר יפה ובנימוס למשתמשים פה . [/b][/quote]
למשתמשים אני מדבר יפה מאוד,לא תמצא משתמש אחד שאני אדבר אליו לא יפה סתם,גם אתה דיברת אלי לא יפה אז לפני שאתה מעביר ביקורת ורץ להתלונן על אחרים,תבדוק מה הצד שלך בעניין.
-
[quote][i]Originally posted by Suicide[/i]@Sep 26 2009, 08:35 AM
[b] למשתמשים אני מדבר יפה מאוד,לא תמצא משתמש אחד שאני אדבר אליו לא יפה סתם,גם אתה דיברת אלי לא יפה אז לפני שאתה מעביר ביקורת ורץ להתלונן על אחרים,תבדוק מה הצד שלך בעניין. [/b][/quote]
מה שתגיד וזהו אני לא מתכוון להגיב בנושא הזה רק אחרי שמישהו ממנהל ראשיי או מייסד יגיב יש מצב שאני ואתה משקיעים סתם בתת פורום הזה ויש שם רק ציפיה אחת מי יודע אולי זה היה טעות לפתוח את התת פורום הזה אבל כל עוד הוא פתוח אני ימשיך להביא דברים שקשורים לספורט את כל שאר התלונות והבעיות והדברים האחרים אני משאיר למי שאחראי על זה .
-
[quote][i]Originally posted by JONY_BOY[/i]@Sep 26 2009, 10:38 AM
[b] מה שתגיד וזהו אני לא מתכוון להגיב בנושא הזה רק אחרי שמישהו ממנהל ראשיי או מייסד יגיב יש מצב שאני ואתה משקיעים סתם בתת פורום הזה ויש שם רק ציפיה אחת מי יודע אולי זה היה טעות לפתוח את התת פורום הזה אבל כל עוד הוא פתוח אני ימשיך להביא דברים שקשורים לספורט את כל שאר התלונות והבעיות והדברים האחרים אני משאיר למי שאחראי על זה . [/b][/quote]
בעניין הזה אתה צודק,אנחנו מביאים מלא דברים ומשקיעים הרבה מאוד בתת פורום הזה ובקושי יש כניסות ותגובות,אז אולי זאת הייתה באמת טעות לפתוח את התת פורום הזה ואולי צריך לתת לו הזדמנות להצליח..בסך הכל הוא נפתח רק אתמול..
-
3 דברים:
1. אם אתם רוצים אי פעם לנהל משהו, וזה נאמר לכל אחד ממכם בנפרד ולשניכם ביחד. זו לא הדרך.
אתם מתנהגים כמו ילדים קטנים שרבים על 'מי יקבל ניהול' וזה בכלל לא שיקול שלכם.
2. השקעה זה לא פתיחת 5 טופיקים ביומיים הראשונים של הפורום, זה הרבה יותר מזה.
השקעה זה לפתוח טופיקים מעניינים למשך תקופה ארוכה, לגרום לאנשים אחרים להגיב, ולהפעיל את הפורום.
3. אם המניע היחידי שלכם להשקעה זה ניהול ואתם מוכיחים את זה כרגע, אז בחיים לא יתנו לכם את זה.
צריך באמת לרצות לעזור לפורום לפרוח ולא להתחרות מי משקיע יותר ומי לא. כי במצב הזה אף אחד לא מרוויח.
בהצלחה.
-
[quote][i]Originally posted by Hit Man[/i]@Sep 26 2009, 08:55 AM
[b] 3 דברים:
1. אם אתם רוצים אי פעם לנהל משהו, וזה נאמר לכל אחד ממכם בנפרד ולשניכם ביחד. זו לא הדרך.
השקעה זה לפתוח טופיקים מעניינים למשך תקופה ארוכה, לגרום לאנשים אחרים להגיב, ולהפעיל את הפורום.
3. אם המניע היחידי שלכם להשקעה זה ניהול ואתם מוכיחים את זה כרגע, אז בחיים לא יתנו לכם את זה.
צריך באמת לרצות לעזור לפורום לפרוח ולא להתחרות מי משקיע יותר ומי לא. כי במצב הזה אף אחד לא מרוויח.
בהצלחה. [/b][/quote]
אמרתי כבר שאני לא מעוניין לנהל את תת פורום אל תכניס לי מילים לפה זה לא מתאים לך אפשר להשקיע בשביל הקהילה גם בלי לקבל כלום בתמורה וזה מה שאני עושה.
-
[quote][i]Originally posted by Hit Man[/i]@Sep 26 2009, 10:55 AM
[b] 3 דברים:
בהצלחה. [/b][/quote]
אני לא משקיע רק בשביל לנהל את הפורום,אני רוצה לנהל אותו ואמרתי לך את זה אפילו,אבל אני משקיע גם בלי קשר,ואנחנו מביאים הרבה דברים ואין כניסות,אין תגובות..
-
אתם פותחים 45453535 נושאים ואפילו לא נותנים למשתמש אחד להגיב!
תסתכלו על הפורום!
[url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?act=SF&s=&f=60]http://pokemons.co.il/forum/index.php?act=SF&s=&f=60[/url]
זאת השקעה?!
לא, יש לזה שם אחר: ספאם.
תתחילו להשקיע באמת מרצון להפעיל את הפורום, ולא כדי להתחרות מי משקיע ופותח יותר נושאים
-
אל תישכחו גם
זה לא רק פורום אהבקות זה גם פורום ספורט , הרסתם אותו , תיראו פירסמתי נושא אתמול ב12 בלילה פירסמתי נושא , עכשיו הוא עמוד 3
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Sep 26 2009, 11:02 AM
[b] אתם פותחים 45453535 נושאים ואפילו לא נותנים למשתמש אחד להגיב!
תסתכלו על הפורום!
[url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?act=SF&s=&f=60]http://pokemons.co.il/forum/index.php?act=SF&s=&f=60[/url]
זאת השקעה?!
לא, יש לזה שם אחר: ספאם.
תתחילו להשקיע באמת מרצון להפעיל את הפורום, ולא כדי להתחרות מי משקיע ופותח יותר נושאים [/b][/quote]
צודק ם:
[quote][b]אני לא משקיע רק בשביל לנהל את הפורום,אני רוצה לנהל אותו ואמרתי לך את זה אפילו,אבל אני משקיע גם בלי קשר,ואנחנו מביאים הרבה דברים [b]ואין כניסות,אין תגובות..[/b] [/b][/quote]
זה בגלל שרב המשתמשים חושבים שזה רק להתאבקות X_X
אתם סתם פותחים נושאים במהירות, משתמשים לא קוראים ולא מגיבים.
חכו קצת. תנו למשתמשים לנשום כי פאק אתם סתם לוקחים מידע- שמים אותו כהודעה ומגיבים.
זה לא הכי השקעה אתה יודע.. בכל מקרה תורידו את רף המהירוטת של פתחית הנושאים.
תנו למשתמשים להגיב ואז להגיב גם.
או שפושט הנושאים האלה בכלל לא מעניינים אותם.. וזה רק אותכם
-
בפעם האלף אני אומר אני מביא כל מה שקשור לספורט לפורום הזה רוצים לסדר אותו?בבקשה תעשו משהו כזה שיהיה נושא אחד לכדורגל שיהיה נושא אחד לכדורסל שיהיה נושא אחד לאהבקות שיהיה נושא אחד לספורט כללי כמו שחיה או כמו טניס וכאלה אני משקיע כי זה פורום ספורט ואני מביא כתבות ועידוכנים לכל מי שמתעניין בזה אני לא מביא דברים רק על הWWE אני משקיע כי אני אוהב ספורט וזה התחיל מלפני 6 שנים שהייתי באליפות הארץ בשחייה אז אומנם אנחנו פותחים הרבה נושאים אבל מה לעשות אני חובב ספורט ואני מביא נושאים ופותח כתבות והכל כדאי שאתם תהנו מזה אני לא עושה את זה בשבילי אלה בשביל כל קהילת הפורום.
-
[quote][i]Originally posted by JONY_BOY[/i]@Sep 26 2009, 11:11 AM
[b] בפעם האלף אני אומר אני מביא כל מה שקשור לספורט לפורום הזה רוצים לסדר אותו?בבקשה תעשו משהו כזה שיהיה נושא אחד לכדורגל שיהיה נושא אחד לכדורסל שיהיה נושא אחד לאהבקות שיהיה נושא אחד לספורט כללי כמו שחיה או כמו טניס וכאלה אני משקיע כי זה פורום ספורט ואני מביא כתבות ועידוכנים לכל מי שמתעניין בזה אני לא מביא דברים רק על הWWE אני משקיע כי אני אוהב ספורט וזה התחיל מלפני 6 שנים שהייתי באליפות הארץ בשחייה אז אומנם אנחנו פותחים הרבה נושאים אבל מה לעשות אני חובב ספורט ואני מביא נושאים ופותח כתבות והכל כדאי שאתם תהנו מזה אני לא עושה את זה בשבילי אלה בשביל כל קהילת הפורום. [/b][/quote]
צודק,צריכים תת נושא להיאבקות,כדורגל,כדורסל ושהדף הראשי יהיה ספורט כללי או משהו כזה,אנחנו מביאים לא רק על האבקות..
-
עזבו שלא יהיה רשום שם ספורט , שיהיה היתאבקות וזהו .
שיהיה פורום ספורט כללי , אבל שלא יכלול היתאבקות ואז יעשה פורום היתאבקות ואותו תחסלו , לא את פורום ספורט .
-
[quote][i]Originally posted by Suicide[/i]@Sep 26 2009, 11:13 AM
[b] צודק,צריכים תת נושא להיאבקות,כדורגל,כדורסל ושהדף הראשי יהיה ספורט כללי או משהו כזה,אנחנו מביאים לא רק על האבקות.. [/b][/quote]
אתה מציא יפתחו פורום בשם ספורט?
ויהיה לו תת כותרת "כדורגל", "טניס" "האבקות"?
ג'וני, אבל הצפתם את הפורום הזה בכתבות על האבקות.
אפילו דודי שכתב כנראה על ספורט ולא על האבקות לא רואה את הנושא שלו- הוא רואה את זה רק בע'מ 3.
תנו גם לאחרים להגיב ושיגיבו להם. אתם רק שולחים כתבות ואז עושים עוד כתבה. לא מחכים שיגיבו לכם על זה.
-
תקשיבו עוד פעם קודם כל אני מציע חוק לפורום שעם מישהו מתלונן על מישהו אז אסור למשתמשים אחרים להגיב רק מי שהתלונן ועל מי התלונה ולהנהלה הגבוהה רק להם מותר להגיב זה לפי דעתי ימנע הרבה ספאם וכמו שאמרתי אני לא מחסל שום פורום אני פשוט אוהב ספורט ואני מביא כתבות וראיונות מאתרי הספורט השונים אם תסתכלו אני מביא דברים רבים שקשורים לספורט ולא רק על אהבקות ולא אני קבעתי את השם פורום ספורט ואהבקות למרות שגם על זה היה וויכוח אבל מה לעשות אלוהים גדול.
-
נכון עומר ( זה השם שלך כן ) פירסמתי 2 נושאים !
אחד על שחר פאק
ואחד על כדוריד .
עכשיו אחד בעמוד 4 ניראה לי
ואחד בעמ' 3
-
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Sep 26 2009, 09:24 AM
[b] נכון עומר ( זה השם שלך כן ) פירסמתי 2 נושאים !
אחד על שחר פאק
ואחד על כדוריד .
עכשיו אחד בעמוד 4 ניראה לי
ואחד בעמ' 3 [/b][/quote]
אז תביא יותר כתבות אבל שימו לב אל תביאו כתבה או נושא שכבר פתחו וככה כולם ישקיעו כל מה שאני עושה זה להביא כתבות על כדורגל טניס שחיה כדורגל ולא רק על אהבקות ותיגרו איזה ספאם אנחנו עושים בגלל שאתם מעבירים ביקורת בגלל זה גם הצעתי את החוק שמעכשיו אסור יהיה להגיב משתמשים שלא קשורים למקרה מקווה שמנהלים ראשים או מייסדי האתר יקראו את התגובות בנושא הזה ויסכימו איתי שצריך חוק כזה.
-
[quote][i]Originally posted by JONY_BOY[/i]@Sep 26 2009, 11:24 AM
[b] תקשיבו עוד פעם קודם כל אני מציע חוק לפורום שעם מישהו מתלונן על מישהו אז אסור למשתמשים אחרים להגיב רק מי שהתלונן ועל מי התלונה ולהנהלה הגבוהה רק להם מותר להגיב זה לפי דעתי ימנע הרבה ספאם וכמו שאמרתי אני לא מחסל שום פורום אני פשוט אוהב ספורט ואני מביא כתבות וראיונות מאתרי הספורט השונים אם תסתכלו אני מביא דברים רבים שקשורים לספורט ולא רק על אהבקות ולא אני קבעתי את השם פורום ספורט ואהבקות למרות שגם על זה היה וויכוח אבל מה לעשות אלוהים גדול. [/b][/quote]
אז אתה לא רק מפרסם על האבקות.
אבל עדיין- סתכל הפורום הזה בין יומיים והוא מוצף בנושאים (אם היו תגובות בנושאים אז לא הייתי אומר מילה).
מהל עשות. אם אתם רוצים שישאר רק האבקות.
ולגבי החוק, אני לא מגיב תגובות ספאם.
אני מביא צד בדיון שלך לגבי הפורום הזה שהתפתח מתלונה על Suicide.
אם תשים לב אני לא מגיב תגובות ספאם ("יאלללללללה.. עוף מפה אתה טועה"). לא .
בכל מקרה עזוב- רותם לא ישנה יותר. זה סתם ישאר פורום האבקות בלי ספורט...
אבל אם צריך אני מצביע לג'וני(כשהיו בחירות או סתם אני מסכים יותר איתך מאשר Suicide).
לדעתי יש עוד סיכוי שאתה תעשה משהו בפורום הזה ...
-
זה לא חוק משו , פשוט שיפרידו את הפורום ויעשו
ספורט כללי
והאבקות .
-
מה שאתם עושים שם זה באמת ספאם.
אם היה חשוב לכם לקבל תגובות, אז לא הייתם מציפים ככה את הפורום.
אני כשאני עושה משהו, אני לפחות מחכה 3-4 ימים עד שאני מתחיל לחשוב על פרסום קטע חדש.
הסברתי לשניכם שככה לא יראו אתכם בתור משקיעים ואתם עדיין בשלכם.
רק נקווה שהרושם הראשוני שעשיתם שם, לא יחזור כמו בומרנג. פשוט תנו לפורום לנשום.
-
תקשיבו זה לא נושא לדיון פה.
הנושא מיועד לפקחים ומעלה ולא לקהילה עצמה.
לקהילה אין פה מה לדון ובייחוד היא לא יכולה לטפל במקרה זה בכוחות עצמה וגם זה לא התפקיד שלהם לטפל בכך.
כל מי שדן בנושא זה,גורר אחריו ספאם.
-
[quote][i]Originally posted by Dr. Cooper[/i]@Sep 26 2009, 09:29 AM
[b] אז אתה לא רק מפרסם על האבקות.
אבל עדיין- סתכל הפורום הזה בין יומיים והוא מוצף בנושאים (אם היו תגובות בנושאים אז לא הייתי אומר מילה).
מהל עשות. אם אתם רוצים שישאר רק האבקות.
ולגבי החוק, אני לא מגיב תגובות ספאם.
אני מביא צד בדיון שלך לגבי הפורום הזה שהתפתח מתלונה על Suicide.
אם תשים לב אני לא מגיב תגובות ספאם ("יאלללללללה.. עוף מפה אתה טועה"). לא .
בכל מקרה עזוב- רותם לא ישנה יותר. זה סתם ישאר פורום האבקות בלי ספורט...
אבל אם צריך אני מצביע לג'וני(כשהיו בחירות או סתם אני מסכים יותר איתך מאשר Suicide).
לדעתי יש עוד סיכוי שאתה תעשה משהו בפורום הזה ... [/b][/quote]
למה רק פורום אהבקות?אני רוצה לדוגמא לדבר על כדורגל כדורסל והכל בגלל זה הצעתי לעשות נושא אחד לכדורגל נושא אחד לכדורסל נושא אחד לספורט כללי ונושא אחד לאהבקות זה מספיק ולא אמרתי שאתה מספים אבל תסתכל על תלונה שהתלוננתי על מישהו תיראה כמה תגובות נגררו לפה בגלל שהספימו פה והתערבו במשהו שלא קשור לתלונה לכן הצעתי את החוק הזה.
-
אני לא מפרסם נושאים סתם ואני לא מפרסם בשביל להיות מנהל,אני רוצה לנהל אותו אבל אני לא מחליט על זה,אני מפרסם הרבה על האבקות ופחות על ספורט אחר,אבל כן פרסמתי כמה נושאים על כדורגל,כדורסל ולא סתם נושאים,אלא דברים חשובים ומעניינים,כתבות וכו'..אני לא מתכוון לריב עם ג'וני על ניהול,ולא נראה לי בכלל שיחליפו מנהל,כי EEVEE מנהל את כל פורום תרבות ובידור,צריך רק לעשות סדר ותתי פורומים בפורום הזה ואז הכל יהיה מסודר ומאורגן ואין ספר שיותר ברור,ויהיה יותר קל להגיב.
והנושאים שם הם לא ספאם,הם השקעה.
עריכה:אני אמשיך להשקיע ולא רק על האבקות.
-
[quote][i]Originally posted by Hit Man[/i]@Sep 26 2009, 09:31 AM
[b] מה שאתם עושים שם זה באמת ספאם.
אם היה חשוב לכם לקבל תגובות, אז לא הייתם מציפים ככה את הפורום.
אני כשאני עושה משהו, אני לפחות מחכה 3-4 ימים עד שאני מתחיל לחשוב על פרסום קטע חדש.
הסברתי לשניכם שככה לא יראו אתכם בתור משקיעים ואתם עדיין בשלכם.
רק נקווה שהרושם הראשוני שעשיתם שם, לא יחזור כמו בומרנג. פשוט תנו לפורום לנשום. [/b][/quote]
אתה רגיל לדברים אחרים אני רוצה להעיר את הפורום הזה ולהשקיע הרבה ביום אחד לא לחכות ל3 או 4 ימים ושוב אם רותם יפנה אליי לקבל ניהול אני יחשוב על זה אבל בקצב הזה אני בספק אם התת פורום הזה ישאר בכל מקרה אני כבר לא יודע מה להגיד לכם הכל התחיל מתלונה על משתמש ותיראו לאן הנושא נגרר.
-
אתם משקיעים נכון , אבל כרגע הגזמתם ,ומאוד ! .
זה פשוט פפורום התאבקות , חוץ מכמה נושאים על כדורגל .
-
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Sep 26 2009, 11:38 AM
[b] אתם משקיעים נכון , אבל כרגע הגזמתם ,ומאוד ! .
זה פשוט פפורום התאבקות , חוץ מכמה נושאים על כדורגל . [/b][/quote]
זה לא נכון,יש הרבה נושאים על כדורגל וכדורסל,ועם יסדרו את זה בתתי פורומים הכל יהיה ברור יותר ומסודר יותר.
-
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Sep 26 2009, 09:38 AM
[b] אתם משקיעים נכון , אבל כרגע הגזמתם ,ומאוד ! .
זה פשוט פפורום התאבקות , חוץ מכמה נושאים על כדורגל . [/b][/quote]
איפה אתה רואה נושאים רק על אהבקות?הבאתי כדורגל הבאתי טניס הבאתי כדורסל תשים לב מי פרסם על אהבקות ומי פרסם על ספורט אחר תתחילו להביא גם דבריםש קשורים לספורט לא חסרים מה אני בכל מקרה הפסקתי כבר להביא דברים רק על אהבקות הבאתי אולי 20 אחוז ממה שקשור לאהבקות ו80 אחוז ממה שקשור לספורט בכללי.
-
במקום להביא אנשים לפורום, הרחקתם אותם משם.
ככה שההשקעה שרציתם הפכה את עצמה לעוינות.
אם יקרה משהו והפורום יסגר, זה בגלל ההתנהגות הזו שלכם.
-
[quote][i]Originally posted by Hit Man[/i]@Sep 26 2009, 09:40 AM
[b] במקום להביא אנשים לפורום, הרחקתם אותם משם.
ככה שההשקעה שרציתם הפכה את עצמה לעוינות.
אם יקרה משהו והפורום יסגר, זה בגלל ההתנהגות הזו שלכם. [/b][/quote]
מה עשינו?אנחנו פרסמנו נושאים רק על ספורט וכאלה כדאי שכולם יהיו מעודכנים וזאת היית המטרה.
-
[quote][i]Originally posted by JONY_BOY[/i]@Sep 26 2009, 11:42 AM
[b] מה עשינו?אנחנו פרסמנו נושאים רק על ספורט וכאלה כדאי שכולם יהיו מעודכנים וזאת היית המטרה. [/b][/quote]
נכון מאוד!!!
ועם יהיה תתי פורומים וסדר אז תראו שיהיה מעולה!!
-
הבא שמגיב אחרי שהוא לא בהנהלה אני דואג לו לאזהרה
ההנהלה הגבוהה תטפל בזה,תקרא ותחליט מה שתחליט
הנושא הזה ניהיה ספאם..
-
[quote][i]Originally posted by לוך ראשי[/i]@Sep 26 2009, 09:48 AM
[b] הבא שמגיב אחרי שהוא לא בהנהלה אני דואג לו לאזהרה
ההנהלה הגבוהה תטפל בזה,תקרא ותחליט מה שתחליט
הנושא הזה ניהיה ספאם.. [/b][/quote]
עזוב רגע את האזהרה אתה בעד החוק הזה שהצעתי על זה שאסור למשתמשים אחרים להגיב בתלונה שלא קשורה אליהם ומותר רק להנהלה הגבוהה ומי שמתלונן ועל מי שהתלונה רק להם יהיה מותר להגיב אתה מסכים שצריך חוק כזה?
-
אתה לא מבין מה זה לא להגיב?
סעמק מה קשה
-
[quote][i]Originally posted by לוך ראשי[/i]@Sep 26 2009, 09:57 AM
[b] אתה לא מבין מה זה לא להגיב?
סעמק מה קשה [/b][/quote]
טוב לדעתי אפשר לנעול את הנושא הזה דניאל עשה חוק חדש.
[url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?&act=ST&f=60&t=17747]http://pokemons.co.il/forum/index.php?&act=ST&f=60&t=17747[/url]
עכשיו כולם ילכו לקראת החוק הזה ואת התלונה אפשר לבטל וגם לנעול מבחנתי .
-
אף אחד חוץ מג'וני וסויסיד להגיב!
ג'ון צלם הוכחות שהוא אמר לך לישתוק.
נטפל בזה צעד אחר צעד.
-
[quote][i]Originally posted by TickTak[/i]@Sep 26 2009, 11:37 AM
[b] אף אחד חוץ מג'וני וסויסיד להגיב!
ג'ון צלם הוכחות שהוא אמר לך לישתוק.
נטפל בזה צעד אחר צעד. [/b][/quote]
אני מחקתי את ההודעות אבל יש לך אפשרות לקרוא לי בפרטי הודעות שמחקתי אבל עזוב עכשיו יש חוק חדש תבטל את התלונה ותנעל את הנושא הזה עכשיו שיש חוק שמותר לפתוח רק 2 נושאים אז אני מקווה שזה יעשה סדר כל הספאם שהיה פה זה היה לפני החוק שדניאל עשה.אני מציע שתנעל את הנושא שלא יגרר ספאם אבל אם אתה מחוייב לטפל במה שהוא אמר לי אז תבדוק אתה או רותם הודעות שמחקתי בפרטי מה אני יגיד לך.