מכיוון שפעם בשבוע נפתח פה אשכול על השערות הדור ה-5
והחלטתי להפסיק את זה
אז בעצם זהו האשכול החדש שבו נדבר על השערותינו לגבי הדור ה-5
איזה פוקימון ימציאו?
חילזון או תולעת?
הכל כאן
Printable View
מכיוון שפעם בשבוע נפתח פה אשכול על השערות הדור ה-5
והחלטתי להפסיק את זה
אז בעצם זהו האשכול החדש שבו נדבר על השערותינו לגבי הדור ה-5
איזה פוקימון ימציאו?
חילזון או תולעת?
הכל כאן
אני חושב שיהיה היתחתחות של הרקרוס ופינסר
תהיה התפתחות של פצ'יריסו זה בטוח.
100% אני חושב שתהיה היתפתחות של ספיריטומב
לפי סרבי בעוד חודש יתגלה פוקימון (אולי גם פוקימונים) מרכזי בסרט ה-13.
יכול להיות שזה יהיה פוקימון חדש.
עם זאת בעבר זה גם היו צורות חדשות של פוקימונים.
כך היה עם גירטינה ועם פיצ'ו מחודד האוזן.
כדאי להדגיש גם שזה לא בהכרח פוקימון מרכזי.
פיצ'ו מחודד האוזן אומנם הופיע בסרט, אבל העזרה שלו לעלילה היתה קטנה מאוד.
בטוח יביאו התפתחות חדשה לאיווי של סוג מעופף:D
אני מקווה שיהיה התפתחות לטאורוס ולפרייאמיפ
התפתחות של סטיליקס או משהו שיתפתח לאוניקס יהיה מגניב!
משום-מה יש לי תחושה שתהייה "תחייה על-חושית" בדור החדש, כי הוא סוג שסבל לא מעט בדור הנוכחי, אני בעיקר רוצה שיותר פוקימונים יילמדו Psycho Boost (כן, אני אוהב על-חושי...).
אני גם יכול לפחות לקוות שיהיו פוקימונים שמבוססים על חיות בר כמו דוב קוטב ואורקה.
אני יכול לכתוב פה רשימת ענק של דברים שאני "רוצה", אבל אף אחד לא הבטיח שכל דבר שאני רוצה יתקיים...
אי אפשר לדעת מה יהיה אבל מה שאני רוצה זה תת התפתחות למאנצלקס + התפתחות לסנורלאקס,התפתחות לראיצו,התפתחות לסיזור,התפתחות לגנגר , התפתחות למגמוטר (אין סיכוי שזה יהיה כי רק בדור הרביעי הוציאו את הפוקימון הזה,אבל זה יכול להיות סוס עם יהיה לו התפתחות) והתפתחות למילוטיק?
אפשר להביא עוד הרבה.
אבל זה רק התפתחויות,אי אפשר לדעת איזה פוקימונים ימציאו ואין לי גם רעיון XD
לא ניראהלי שיהיה תת-היתפתחות למנצלקס כיהוא גם כך פוקמון "תינוק"
וגנגר ומגמטור לא יכול להיות כי לא יכול להיות יותר משלוש התפתחויות לפוקמון (מגבי-מגמר-מגמוטר , גסלי-חאונטר-גנגר)
יהיה מגניב אם לכל התפתחות של איווי תהיה עוד התפתחות(איווי-אספיאון-התפתחות,איווי-פלריאון-התפתחות)
אם תהיה התפתחות לאבסול זה יהיה כל כך סגיד
הוא הפוקימון הכי מגניב בעולם
וגם אם תהיה עוד התפתחות לניינטיילס, שבכלל בקושי שומעים ממנו, זה יהיה מגניב
תכניסו טוב טוב לראש שלא יכול ליהיות התפתחות לפוקימון שהתפתח כבר ע''י אבן
אני חושב שצריך תת התפתחות לאיווי XD
אבל אויוי בוקע מביצה בילתי אפשרי שתגיע לו תת- התפתחות
[quote][i]Originally posted by GoldBoy[/i]@Jan 16 2010, 09:01 PM
[b] אהל אויוי בוקע מביצה בילתי אפשרי שתגיע לו תת- התפתחות [/b][/quote]
XD
צודק.
אני אומר בדוק יהיה את ההתחלתי של סקרמורי, עוד התפתחות למק, עוד שני פתפתחויות לאווי
ו... ואיזה שני פוקימונים מהדור השני ושתפתחים לאיזה משהוא חזק עם אבן..
[quote][i]Originally posted by nivX10[/i]@Jan 17 2010, 10:15 PM
[b] אני אומר בדוק יהיה את ההתחלתי של סקרמורי, עוד התפתחות למק, עוד שני פתפתחויות לאווי
ו... ואיזה שני פוקימונים מהדור השני ושתפתחים לאיזה משהוא חזק עם אבן.. [/b][/quote]
נראלי שאתה צודק
לסקארמורי חסרה צורה
אני חושב שאולי תהיה תת התפתחות ללפרס, לאיודעXD
לאיווי אני כמעט בטוח שתהיה, סך הכול רק בדור השלישי לא הייתה לו התפתחות.
ואני ממש מקווה שתהיה עוד צורה לדיאוקסיס, אם אני לא טועה יש לו עוד שתי צורות חוץ מהארבע המקוריות (מהירות, הגנה, לוחמה, וצורה נורמלית.), או שזה סתם הדמיון המפותח שליXD
מכיוון שלמגמר יש התפתחות נוספת וגם לאלקטרובאז, אז סביר להניח שיהיה משהו גם לג'ינקס. אני גם תומך בדעה שיהיה לאיווי טרום התפתחות (ואין קשר לביצה. כי כשהיה רק את המשחק של צהוב, פיקאצ'ו לא בקע מביצה?! בקע...) אני גם חושב שיהיה התפתחות שלישית לקווקסייר. עוד כמה אנונים לא יזיקו, התפתחויות שונות של דיאוקסיס כמו שאמרו פה. למאוויל גם יתאים עוד התפתחות. למאנאטריק (יש לו רק 2). אבל הכי מגניב יהיה לראות אם הם יעשו משהו עם קאקטורן, זו צורה שנראה לי שהולכת להיות אכזרית בהתפתחות השלישית שלה.
אבל הכי חשוב, שיחזירו את המאיירים של עונה 1-2, כי זה- [img]http://www.pokebip.com/pokemon/pokedex/images/gen4_general/413.png[/img] זה לא פוקימון, זה קישקוש.
[quote][i]Originally posted by Hit Man[/i]@Jan 23 2010, 07:10 AM
[b] מכיוון שלמגמר יש התפתחות נוספת וגם לאלקטרובאז, אז סביר להניח שיהיה משהו גם לג'ינקס. אני גם תומך בדעה שיהיה לאיווי טרום התפתחות (ואין קשר לביצה. כי כשהיה רק את המשחק של צהוב, פיקאצ'ו לא בקע מביצה?! בקע...) אני גם חושב שיהיה התפתחות שלישית לקווקסייר. עוד כמה אנונים לא יזיקו, התפתחויות שונות של דיאוקסיס כמו שאמרו פה. למאוויל גם יתאים עוד התפתחות. למאנאטריק (יש לו רק 2). אבל הכי מגניב יהיה לראות אם הם יעשו משהו עם קאקטורן, זו צורה שנראה לי שהולכת להיות אכזרית בהתפתחות השלישית שלה.
אבל הכי חשוב, שיחזירו את המאיירים של עונה 1-2, כי זה- [img]http://www.pokebip.com/pokemon/pokedex/images/gen4_general/413.png[/img] זה לא פוקימון, זה קישקוש. [/b][/quote]
לא היה ניתן לעשות ביצים בכלל בילו
[b] מכיוון שלמגמר יש התפתחות נוספת וגם לאלקטרובאז, אז סביר להניח שיהיה משהו גם לג'ינקס. אני גם תומך בדעה שיהיה לאיווי טרום התפתחות (ואין קשר לביצה. כי כשהיה רק את המשחק של צהוב, פיקאצ'ו לא בקע מביצה?! בקע...) אני גם חושב שיהיה התפתחות שלישית לקווקסייר. עוד כמה אנונים לא יזיקו, התפתחויות שונות של דיאוקסיס כמו שאמרו פה. למאוויל גם יתאים עוד התפתחות. למאנאטריק (יש לו רק 2). אבל הכי מגניב יהיה לראות אם הם יעשו משהו עם קאקטורן, זו צורה שנראה לי שהולכת להיות אכזרית בהתפתחות השלישית שלה.
אבל הכי חשוב, שיחזירו את המאיירים של עונה 1-2, כי זה- [img]http://www.pokebip.com/pokemon/pokedex/images/gen4_general/413.png[/img] זה לא פוקימון, זה קישקוש. [/b][/quote]
אני מסכים איתך
המאיירים של העונות הראשונות היו הרבה יותר טובים.
הדור ה-4 נראה מוזר :o
ת'אמת, הבעיה היא לא עם המאיירים, הרעיונות של הפוקימונים הם של סאטושי טאג'ירי נראה ליXD
אבל אתה ממש צודק, הפוקימונים בדור הראשון, השני, ואולי אפילט קצת השלישי היו הרבה יותר טובים מהפוקימונים שבדור הרביעי, רוב הפוקימונים שם הם באמת בכלל לא מושקעים.
אגב, אני מקווה אולי שתהיה בדור החמישי תת-התפתחות לארודקטייל, הוא פוקימון ממש מגניב.
לג'ינקס גם אני חושב שיעשו באמת התפתחות, היא בדיוק כמו אלקטאבאז ומאגמאר, שלושתם הגיעו בדור הראשון, לשלושתם הייתי בדור השני תת התפתחות, אז הגיוני שגם לה תהיה התפתחות כלשהי.
אולי תהיה גם התפתחות לפינסיר, ויש סיכוי גם שתהיה התפתחות לפארפג'.
[quote][i]Originally posted by RoRo[/i]@Jan 23 2010, 11:17 AM
[b]
אגב, אני מקווה אולי שתהיה בדור החמישי תת-התפתחות לארודקטייל, הוא פוקימון ממש מגניב.
אולי תהיה גם התפתחות לפינסיר [/b][/quote]
וואיו גנבת לי את המילים מהפה
פינסיר וארוקדטיל יש מצב.
יש סיכוי שגם לסוויפר תהיה איזו התפתחות או משהו, אם לא היה לו אז הוא לא היה נשאר עם ג'סי עד עכשיו.... בטוח יש לזה קשר
+1
צודק.
פוקימונים שלא הייתה להם התפתחות או תת התפתחות עד עכשיו(חוץ מאגדיים)
חייבבבב למשל התפתחות להרקרוס יהיה משהו בן זונה מאחר והרקרוס בעצמו חזק מאוד
התפתחות לסקארמורי אני בספק שיהיה כי יש לו את אחת ההגנות החזקות מבין כל הפוקימונים,אם תיהיה לו התפתחות אני לא רואה כמה עוד הגנה תיהיה לו.. אם כבר יהיה לסקארמורי תת..
גם לפינסיר צריך תת או מפותח
אממ... לג'ירפריג גם צריך
אחרי שראיתי כמה פוקימונים מהדור הרביע,אני באמת מקווה שלא יהיה דור חמישי-או שלפחות לא יהיו פה התפתחויות חדשות של פוקימונים מדורות ישנים כמו שהיה ברביעי.המפותח של רייהורן מהדור הרביעי פשוט הרג חלק ממני.
מצד שני-
תת מפותחים יכולים להיות נחמד,כי הם תמיד חמודים ומגניבים כאלו,בניגוד למפותחים נוספים שיש להם לרוב יותר מדי צבעים,גפיים,התקפות ומה לא.
תת מפותח לסקארמורי יהיה מגניב,וגם לסייטר.
הייתי רוצה לראות מפותח לפרסקט. גם הייתי חושב שצריך לקומבי זכר היתפתחות...
אולי אפילו לכל אחד מההיתפתחויות של איווי היתפתחות נוספת.
אוי גם תת היתפתחות לסקיטי (כי הוא כמו קלפרי וג'יגליפאף)
נירא לי שיהיה אגדי חדש
זה ברור שאם יהיה דור חדש אז יהיה לו אגדי
[quote][i]Originally posted by אני בובי בוטן כן[/i]@Jan 23 2010, 06:24 PM
[b] נירא לי שיהיה אגדי חדש [/b][/quote]
ברור שיהיה
כל הזמן יהיו אגדיים .
אני חושב שיהיה אגדי שהוא יהיה השילוב של שלושת הכלבים האגדיים
כמו שלוגיה זה שילוב של שלושת הציפורים האגדיים
מפותחי אדמה,רעל,תעופה,סלע ודרקון לאיווי,אני מקווה D:
אני חושב שההיה לסייטר צורה קטנה.
אני חולה על סייטר וגם לפי דעתי אצה היתפתחות חדשה לאווי.
מעניין מי אצטרף לאש.
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 23 2010, 09:40 PM
[b] אני חושב שההיה לסייטר צורה קטנה.
אני חולה על סייטר וגם לפי דעתי אצה היתפתחות חדשה לאווי.
מעניין מי אצטרף לאש. [/b][/quote]
אני מקווה שיהיה לסייטר התפתחות אחרת מסיזור,התפתחות של רמה (אבל שתהיה רמה גבוה,כדי שיהיה פוקימון מגניב)
יש יותר סיכוי לג'ינקס להתפתחות כי זה דומה:
אלקיד-אלקטרובאז-אלקטויר
מגבי-מגמר-מגמרטור
סמוצ'ום-ג'ינקס-? ושימציאו איזה אבן מגניבה כמו אקווהמטור(כמו מגמרטור)
אני מקווה שיהיה התפתחות לג'ירפריג איזשהו ג'ירפה ענקית :D
יהיה מעניין עם יתנו לההתחלתיים של הדור ה-5 שתי התפתחויות(רמה ואבן)זה יהיה מגניב
למשל אם יהיה התחלתיים של דור חמש הם יהיו כנראה ב-אוררו האחרון :(
וכנראה להתחלתיים של הדור החמישי יהיהו ממש מוזרים...כמו הבארמי האלה.
בא לי לראות התפתחות לפוקימון החשמל העגלגל שהצורה הראשונה שלו היא וולטרוב מעניין אוליי יהיה כדור יותר גדול :XD: וגם התפתחות לטורקול יהיה מגניב
[quote][i]Originally posted by shlomii4[/i]@Jan 24 2010, 09:35 AM
[b] בא לי לראות התפתחות לפוקימון החשמל העגלגל שהצורה הראשונה שלו היא וולטרוב מעניין אוליי יהיה כדור יותר גדול :XD: וגם התפתחות לטורקול יהיה מגניב [/b][/quote]
אם יהיה היתפתחות חדשה לתורקול טז הי אולי תיהיה כמו המפותך של נומאל
[quote][i]Originally posted by אני בובי בוטן כן[/i]@Jan 24 2010, 02:19 PM
[b] אם יהיה היתפתחות חדשה לתורקול טז הי אולי תיהיה כמו המפותך של נומאל [/b][/quote]
אוליי מי יודע וגם התפתחות לסוולו יהי קול או שגם התפתחות חדשה לקובון ומרוואק