-
[SIZE=3]<div align="Center">[color=red]העלילה:[/color]</div>[/SIZE]
אתם נמצאים בבית הספר הוגוורטס לכישוף וקוסמות.
השנה היא 1945 והמכשף הנורא גרינדלוולד חוסל על ידי אלבוס דמבלדור, ובמקומו קם המכשף החזק מכולם, לורד וולדמורט. אתם בני 16 ואתם בשנה השישית של בית הספר, ואתם צריכים לארגן בתוך הבית שלכם ארגון לחימה כנגד וולדמורט ועוזריו, בבית הספר יש 4 בתים, 2 של רעים ו2 של טובים. איזה צד תהיו?
<div align="Center">[SIZE=3][color=orange]חוקים:[/color][/SIZE]</div>
1. דרושה השקעה, מי שיחפף או לא יגיב אחרי כמה ימים, ימחק.
2. יש מקום רק ל4 אנשים ביינתים.
3. חובה אבל חובה! להנות!
<div align="Center">[SIZE=3][color=blue]הרשמה:[/color][/SIZE]</div>
1. שם בפורום:
2. שם במשחק:
3. אופי (3 לפחות):
4. רקע מהחיים:
5. גיל:
6. חפצים: לא לגעת!
7. בית (סליתרין, גריפנדור הפלפאף או רייבנקלו, סליתרין ורייבנקלו הם של ילדים חזקים ורשעים שעוזרים ללורד וולדמורט גריפינדור והפלפאף הם אמיצים וחכמים).
8. תמונה (לא חובה).
להרשם מהר יש רק 4 מקומות!
[color=red][SIZE=4]רשומים:[/color][/SIZE]
שם בפורום:pokemon-man
שם במשחק:ג'ון מארק
אופי (3 לפחות):אמיץ,נדיב,רגזן
רקע מהחיים:ג'ון היה ילד שהוריו נהרגו כאשר היה בן חודשים ספורים (לא ידוע איך הם מתו). דודיו של ג'ון לקחו אותו עליהם וגידלו אותו. הוא לא אהב את דודיו אשר היו מתייחסים אליו ברשעות. הם נתנו לו חדר שיש בו עכברים וגו'וקים וגם נתנו לו לאכול רק שאריות. יום אחד כאשר הם הלכו לפארק (יחד אם ג'ון) ושם גילה ג'ון שהוא קוסם. זה קרה כאשר הוא ובן דודו עלו על המגלשה (לבן דודו קוראים צ'ארלי). צ'ארלי דחף את ג'ון למטה במהירות ואיכשהו ג'ון התחיל לרחף קצת באויר (בנחיתה). הוא הבין שהוא יכול לעשות זאת ולעיתים השתמש בזה. דודיו של ג'ון ניצלו את ההיזדמנות ושלחו אותו לבית ספר לקוסמות.
חפצים: לא לגעת!
בית:גריפינדור
תמונה (לא חובה).
1. שם בפורום: Phoenix-girl
2. שם במשחק: לוראל בלייר
3. אופי (3 לפחות): אמיצה, חכמה, רגשנית, טובת לב, פזיזה, תמימה
4. רקע מהחיים: הוריה של לוראל לא גידלו אותה, בתור ילדה גדלה בבית דודתה. ככשאלה יום אחד מדוע היא לא גרה עם הוריה כמו כל אחד אחר אמרה דודתה שעבותם של הוריה לא מאפשרת להם לגדל אותה ולא הוסיפה דבר, לוראל גם לא שאלה.
מלבד העובדה שהוריה לא גידלו אותה לא היתה לוראל ילדה שונה: היו לא חברים, היא הלכה לבית הספר... אבל משהו ארגיש חסר.
ביום שקיבלה את המכתב המזמין אותה לשנתה הראשונה בהווגוורטס לא האמינה למראה עיינה.
דודתה הבינה שכדי להסביר לה תאלץ לספר לה על הוריה, וכך גילתה לוראל על הוריה הקוסמים ותפקידם בתור הילאים. לוראל החליטה שהיא תלך להוגוורטס, תלמד, תצליח, ובבוא הזמן תצא לחפש את הוריה ואלי גם לעזור להם.
5. גיל: 16 (ככה כתוב בהקדמה...)
7. בית: גריפינדור (אם אי-אפשר כי כבר בחרו את הפלפאף)
8. תמונה (לא חובה).
-
משחק לא מספיק מושקע...
תשקיע או שינעל....
-
שם בפורום:pokemon-man
שם במשחק:ג'ון מארק
אופי (3 לפחות):אמיץ,נדיב,רגזן
רקע מהחיים:ג'ון היה ילד שהוריו נהרגו כאשר היה בן חודשים ספורים (לא ידוע איך הם מתו). דודיו של ג'ון לקחו אותו עליהם וגידלו אותו. הוא לא אהב את דודיו אשר היו מתייחסים אליו ברשעות. הם נתנו לו חדר שיש בו עכברים וגו'וקים וגם נתנו לו לאכול רק שאריות. יום אחד כאשר הם הלכו לפארק (יחד אם ג'ון) ושם גילה ג'ון שהוא קוסם. זה קרה כאשר הוא ובן דודו עלו על המגלשה (לבן דודו קוראים צ'ארלי). צ'ארלי דחף את ג'ון למטה במהירות ואיכשהו ג'ון התחיל לרחף קצת באויר (בנחיתה). הוא הבין שהוא יכול לעשות זאת ולעיתים השתמש בזה. דודיו של ג'ון ניצלו את ההיזדמנות ושלחו אותו לבית ספר לקוסמות.
חפצים: לא לגעת!
בית:גריפינדור
תמונה (לא חובה).
-
ג'ון אתה רשום להתחיל?
-
[quote][i]Originally posted by Lior_C[/i]@Dec 8 2007, 11:57 PM
[b] ג'ון אתה רשום להתחיל? [/b][/quote]
כן :XD:
-
[quote][i]Originally posted by pokemon-man[/i]@Dec 8 2007, 09:58 PM
[b] כן :XD: [/b][/quote]
אתה מגיע לרכבת שעליה רשום בגדול: "להוגוורטס" אתה נכנס ומתשייב בקרון עם ילד שמנמן שמחייך אליך ואומר "שלום, שמי ג'ימס מה שמך?"
-
ליאור, מצטער.
עליך להוסיף יותר מידע ולהשקיע קצת יותר.
-
[quote][i]Originally posted by Ninetails[/i]@Dec 8 2007, 10:07 PM
[b] ליאור, מצטער.
עליך להוסיף יותר מידע ולהשקיע קצת יותר. [/b][/quote]
כאילו איך בדיוק? עשיתי את העלילה, וזהו מה צריך יותר, העלילה היא כזאת! היא לא ארוכה היא קצרה.
-
להסביר על השיעורים, מקומות וכאלו דברים ...
-
[quote][i]Originally posted by Lior_C[/i]@Dec 9 2007, 12:02 AM
[b] אתה מגיע לרכבת שעליה רשום בגדול: "להוגוורטס" אתה נכנס ומתשייב בקרון עם ילד שמנמן שמחייך אליך ואומר "שלום, שמי ג'ימס מה שמך?" [/b][/quote]
"שמי ג'ון, לאיזה בית אתה משתייך?" אני שואל אותו.
-
עזבו אותו מה יש לכם.
פתח משחק הוא לא צריך להשקיע יותר מידי.
זה שהוא פתח רק הודעה אחת שקשורה בפרטים של המשחק לא אומרת כלום.
יש עלילה יש רקע יש כול מה שצריך!
-
[quote][i]Originally posted by pokemon-man[/i]@Dec 8 2007, 11:33 PM
[b] "שמי ג'ון, לאיזה בית אתה משתייך?" אני שואל אותו. [/b][/quote]
"אני משתייך להפלאלף
קראת הנביא היום?"
-
1. שם בפורום: Phoenix-girl
2. שם במשחק: לוראל בלייר
3. אופי (3 לפחות): אמיצה, חכמה, רגשנית, טובת לב, פזיזה, תמימה
4. רקע מהחיים: הוריה של לוראל לא גידלו אותה, בתור ילדה גדלה בבית דודתה. ככשאלה יום אחד מדוע היא לא גרה עם הוריה כמו כל אחד אחר אמרה דודתה שעבותם של הוריה לא מאפשרת להם לגדל אותה ולא הוסיפה דבר, לוראל גם לא שאלה.
מלבד העובדה שהוריה לא גידלו אותה לא היתה לוראל ילדה שונה: היו לא חברים, היא הלכה לבית הספר... אבל משהו ארגיש חסר.
ביום שקיבלה את המכתב המזמין אותה לשנתה הראשונה בהווגוורטס לא האמינה למראה עיינה.
דודתה הבינה שכדי להסביר לה תאלץ לספר לה על הוריה, וכך גילתה לוראל על הוריה הקוסמים ותפקידם בתור הילאים. לוראל החליטה שהיא תלך להוגוורטס, תלמד, תצליח, ובבוא הזמן תצא לחפש את הוריה ואלי גם לעזור להם.
5. גיל: 16 (ככה כתוב בהקדמה...)
7. בית: גריפינדור (אם אי-אפשר כי כבר בחרו את הפלפאף)
8. תמונה (לא חובה).
-
[quote][i]Originally posted by Lior_C[/i]@Dec 9 2007, 02:45 AM
[b] "אני משתייך להפלאלף
קראת הנביא היום?" [/b][/quote]
"לא למה?" אני שואל אותו.
-
-
[quote][i]Originally posted by Lior_C[/i]@Dec 9 2007, 01:02 AM
[b] רשומה להתחיל? [/b][/quote]
כן.
-
[quote][i]Originally posted by pokemon-man[/i]@Dec 9 2007, 01:02 AM
[b] "לא למה?" אני שואל אותו. [/b][/quote]
ג'ון-"אני לא יודע מישהו אחר שאל אותי, חשבתי שאולי היה משהו מעניין ואתה תגיד לי".
לוראל- את עולה לרכבת ומחפשת קרון לשבת בו "פתאום את רואה 4 ילדים מסליתרין אשר מתנכלים אלייך מה את עושה?"
-
[quote][i]Originally posted by Lior_C[/i]@Dec 9 2007, 09:10 AM
[b] לוראל- את עולה לרכבת ומחפשת קרון לשבת בו "פתאום את רואה 4 ילדים מסליתרין אשר מתנכלים אלייך מה את עושה?" [/b][/quote]
"מחפשת לי קרון" אומר בזילזול, אדחוף אותם קלות שיפנו לי את הדרך ואמשיך ללכת.
-