תענו על הסקר
Printable View
תענו על הסקר
אני חושב שאני אבחר באש מסיבה אחת
הדמות הזה הכי עוברת שינוי בסדרה ,הפוקימונים שלו הכי מגניבים לפי דעתי ואני אוהב את היחס שלו ל פוקימונים
מצד שני אני מתלבט גם לבחור בפול ,כי העוצמה הקשוחה שהוא משדר עושה לי חרדה קטנה
אני חושב שבכל זאת אבחר באש.
תודה על התגובה
אש הדמות הכי אהבוה עלי בסדרה
מי? ולמה?
בחרתי באש כי הוא מאמן ממש טוב,מתייחס לפוקימונים שלו בצורה טובה והוגנת והוא רגוע רוב הזמן...
אני בחרתי בדון כי היא גם טובה בלהילחם היא לרוב רגועה ומצחיקה היא מראה את הפוקימונים שלה בצורה יפה מאוד
אש , כי הוא מאמן טוב וכל הסיבות שרשמו פה .
אני בחרתי בדון כי אש לא מבין בגרוש באסטרטגיה לפוקימונים שלו,ברוק תקוע שם,גארי לא משתתף הרבה בסידרה,מיסטי לא עשתה הרבה בסידרה,פול סתם חושב שמיתקפות חזקות יעשו הכל,ג'סי וג'יימס לא יודעים לעשות כלום כמו שצריך,בארי עוד חדש בסידרה.
מיי ודון בסדר אבל בעונה הזאת השקיעו יותר בדמות של דון אז בחרתי בה.
בחרתי גארי כי לא יודע לפי דעתי הוא היה מאמן הבה יותר טוב מאש(למרות שהפסיד לו) למרות שעכשיו גארי חוקר שזה לא מי יודע מה מגניב או משהו כזה
גארי
אשי חמודי B)
את האחרים חוץ מאש אני בקושי מכיר...
בעבר כשהיה לבחור בין דמות ראשית מטומטת עם 3 התחלתיים וציפור נדושה בצוות[אש], דמות ראשית שלא יודעת להילחם והפוקימונים שלה ממש לא מעניינים[מיסטי], דמות שבדיחת אהבת הבחורות שלו כבר יצאה לי מכל החורים[ברוק] ודמות יריב שרואים פעם בשנה[גרי], היה נשאר לי רק טרייסי עם סייטר שאהבתי...עכשיו אני לא צופה בדיפי אבל בהחלט פול הוא בעל הצוות הכי מעניין\חזק ומגוון שראיתי בסדרה.
מיסטי:
• פצצת מין מתקתקת (אין אחד שלא חלם עליה בילדותו ;) )
• דמות מצחיקה
• רגישה ובעלת לב טוב
• מתחברת לאלמנט אחד של פוקימון, מים.
לא היה מזיק לה הגדלת חזה.
הגורל של אש כנראה שונא אותו מאוד כי לא רק שהוא לא לקח את מיסטי, כפרס ניחומים הוא קיבל קוף בשם מיי.
רגישה ובעלת לב טוב? פצצת מין מתקתקת? אני לא יודע איך להגיב לזה ><
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Apr 3 2010, 10:55 PM
[b] רגישה ובעלת לב טוב? פצצת מין מתקתקת? אני לא יודע איך להגיב לזה >< [/b][/quote]
מיסטי התאפיינה בסדרה כילדה ה"רגישה והאכפתית".
אם זה כשהיא מצאה את אודיש המסכן שסיפר לה שבעליו נטשו אותו ואם זה בשאר המקרים האחרים.
אבל ניראה לי שלגבי"פצצת מין" קצת הגזמת
אני אוהב הכי מכולם את מיי עם הבנדנה על הראש חח
ברוק
כי הוא לא נלחם עם הפוקימונים :D
ולא אכפת לי שהוא אוהב בנות
והכי אני אוהב אצלו את סטיליקס וקרוגאנק
אני אצל ברוק אוהב את סודוודו והפיני
אני דווקא אוהב הכי את צוות רוקט ובמיוחד את מיאו
אבל מי יותר ג'סי או ג'יימס
ברוק!!
ברוק הכי מבין בפוקימונים!!!
ובמיוחד באוכל!!!
לואי תוכל לענות על השאלה ששאלתי בבקשה
גארי תכלס ניסו להחליף אותו בפול ולא הלך
גרי הוא חבר ילדות שכל הזמן יורד על אש וכמעט ואין קרבות ככה שיוצר מטח בפרק של ליגת ג'וטו בקרב חצי מדינה ראתה את פול עשו יותר מדי מוגזם תופס רק פוקימונים חזקים והופך לאחד עם פוקימונים קטלניים ועושה 4-2 על אש כאילו שזה יקרה הם בואתם מקומות וגם אש יוכל לתפוס פוקימונים כל מפגש יש פוקימון חדש לפול או שתיים התפתחו זה באמת מוגזם
גרי, יש לו דמות חזקה.
מנצח הרבה ועם פוקימונים מגניבים מההתחלה.
יריב ראוי
גארי הכי נורמאלי...והכי מגניב