עכשיו אני בטוח שכבר היה פעם נושא כזה, אבל כינויים בפורום הזה משתנים מהר (במקרה של ניצן מאוד מאוד מהר), ועל כן כל אחד יתרום את הסיפור ו\או הרעיון מאוחרי הכינוי שלו. תתחילו אתם ואם יהיה לי כוח אני אצטרף :P
Printable View
עכשיו אני בטוח שכבר היה פעם נושא כזה, אבל כינויים בפורום הזה משתנים מהר (במקרה של ניצן מאוד מאוד מהר), ועל כן כל אחד יתרום את הסיפור ו\או הרעיון מאוחרי הכינוי שלו. תתחילו אתם ואם יהיה לי כוח אני אצטרף :P
הכינוי שלי מבוסס על דמות מסיפור ישן שכתבתי ביחד עם אחד בשם ליאור, ''ממלכות'', שהגיע ל-120 פרקים בדיוק.
נדובי הוא תושב מממלכת הגמינא, ולכן הוא מכונה ''הגי''.
הרעיון שמאחורי הכינוי שלי הוא להראות את הכוח שיש לאבטיחים ואת ההשפעה שלו על החברה הפוסט-מודרנית ועל הנורמות היומיומיות של המאה ה-21.
בקיצור, אני אוהב אבטיחים אז בחרתי את הכינוי הזה
מאחורי הכינוי העכשוי שלי אין הרבה
זה השם שלי באנגלית ERWIN
שלי זה על האיימיל הראשון שלי והכי קליט .....
שם המשפחה ואותה השנה שנרשמתי לאימייל
אנערף סתם חירבשתי כינוי לפני המון זמן
דבר ראשון לא כולם משנים פה כינוים יש פה הרבה שנשארים איתם קבוע כמוני למשל לנושא עצמו אני אוהב את השם ניקו מילדות אם מוסיפים לזה את האות ד בסוף אז זה יוצא ניקוד ובכל מקרה כל החברים שלי והמשפחה שלי קוראים לי בשם ניקו .
אוהב את הפוקימון הזה פשוט.
[SIZE=1][i][u]Puma [/i][/SIZE]המותג.
כפרה על הבגדים שלהם D:[/u]
הרעיון של הכינוי שלי הוא להראות כמה הכוח של אנשי הזאב חזק ובכלל כמה המשחק WOLF TEAM שווה לשחק בו.
חח
אצלי זה memories (זכרונות) כאילו
וזה בגלל השיר של דיוויד גואטה וקיד קודי (memories) שד"א ממש מומלץ לשמיעה
לשלי אין ממש משמעות.
הכינוי הזה מבוסס על הכינוי המיתולוגי שלי Pizza.
פשוט הוספתי דוקטור.
והסיבה לPizza זה כי אני אוהב פיצות וחבר בדת סודית שמאמינה שיום אחד אמא פיצה הגדולה תשתלט על העולם וכל שונאי הפיצות למיניהם ימותו!!
[quote][i]Originally posted by Dr.Pizza[/i]@Apr 14 2010, 02:35 PM
[b] לשלי אין ממש משמעות.
הכינוי הזה מבוסס על הכינוי המיתולוגי שלי Pizza.
פשוט הוספתי דוקטור.
והסיבה לPizza זה כי אני אוהב פיצות וחבר בדת סודית שמאמינה שיום אחד אמא פיצה הגדולה תשתלט על העולם וכל שונאי הפיצות למיניהם ימותו!! [/b][/quote]
אז אהממ מה הקטע בזה אף אחד לא ימות :(
פלופי מסובך מידי 3:
באווטר היה מלך ולחיית מחמד שלו (כפערה עלייה 3>)
קראו פלופיFTW
הג'יפ והאגדה.
Zuran... סיפור ארוך...
*תחילת חפירה*
הפורום הראשון שנרשמתי אליו היה AIL וכשחיפשתי כינויי מצאתי קלף של יורו 2000 של שחקן בשם זוראן ומשם השם... התגלגלתי איתו לפוקיבלוק ומשם לפה, פה החלפתי הרבה כינויים אבל בסוף חזרתי למקור...
*סוף חפירה*
טוב מספיק אנשים הגיבו אז תורי.. הרעיון הוא די טיפשי ומתחכם. תמיד כשיש כתבה\נושא בפורום, יש את זה שמגיב ראשון אז הוא רושם "ראשון" כמו טמבל? אז באיזשהו שלב הייתי מתחיל להגיב, ורשמתי "אהה, וגם אני ראשון, מהסוף!" וככה התפתח הכינוי הדבילי הזה. אבל אין מה לעשות, אני אוהב אותו בכל זאת :P
השם שלי באנגלית.
ח יש לי רעיון ענק לכינוי הבא שלי
"עדמתימאי10"
טיילר,המלאך שנלחם בדיאבלו
מלך החתולים (אני) הפך למלאך D:
זו הכוונה.
כמו שבחתימה שלי,ככה אני נראה D:
השם המיתולוגי שלי הוא לטיאס כי אני אוהב את הפוקימון הזה
אחרי זה LATIASMU מכיוון שאני משחק בMU ONLINE
והאחרון לפני מה שעכשיו SlipknotLatias :D זה כי אני שומע סליפקנוט
ועכשיו אני שליט של כוכב רוק
סיפור קצר מאוד.
לקוח מהסדרה נארוטו שאני צופה בה באופן קבוע, konoha זה השם של הכפר המרכזי בסיפור, shinobi זה נינגה.
זה הכל
Steve
מקור : Tekken 5
שיחקתי בזה שהייתי בן 10 , ובאותו זמן התחלתי להירשם לפורומים כאלה , בחרתי בשם Steve
בגלל שסטיב פוקס זה שחקן שאני מאוד אהבתי במשחק הזה , השם הזה מאוד הדליק אותי ועזר לי גם בגראפיטי , לא הייתי צריך להתאמץ כדי למצו כינוי טוב .
זה מוביל אותי כבר 5 שנים .
בהתחלה הייתי TheMrAman כי A זאת האות הראשונה בשמי..
אח"כ הייתי Pokeman כי חשבתי לרעיון של חתימה עם סופרמן עם ראש של פיקאצ'ו ובסוף זה לא יצא...
ועכשיו אני Riolu כי חשבתי על לוקאריו ובסוף יש אז לקחתי ריולו...
damage זה נזק, ואני ילד נזק ..
Ritsuka הוא הדמות הראשית באנימה שאני הכי אוהב בעולם! ^___^
LOVELESS
רציתי את סובי~ אבל לא מצאתי תמונה קטנה שלו XD