[b]על מה הייתם בונים ?[/b]
שימו לב שאולי אם יתחשק לי אני אשתמש ברעיונות שלכם אז לא להגיד משו אם אתם לא רוצים שאחרים ידעו! ראו הוזהרתם :]
Printable View
[b]על מה הייתם בונים ?[/b]
שימו לב שאולי אם יתחשק לי אני אשתמש ברעיונות שלכם אז לא להגיד משו אם אתם לא רוצים שאחרים ידעו! ראו הוזהרתם :]
הייתי בונה אותו קהילת פורומים שזה כולל משחקים ספורט סרטים מוזיקה תחביבים לימודים עצות לזוגות אהבה ובכללי בלי קשר לקהילת פורומים הייתי בונה על חיפוש עבודות יעוץ לאנשים שקשה להם בחיים וקצת על התורה מה זה דתי אייך בן אדם נהיה דוס וכאלה זה מה שעולה לי לראש כרגע.
אתר פורנו...
אבל לא סתם אתר,כל הסרטים הכי טובים יהיו בו.
...
אתה תשתמש ברעיון הזה?
[quote=SexStyle;600785]אתר פורנו...
אבל לא סתם אתר,כל הסרטים הכי טובים יהיו בו.
...
אתה תשתמש ברעיון הזה?[/quote]
אחי היום לא משתמשים בסרטים אלה עושים מה שעושים בסרטים במציאות חח אחלה רעיון נתת.
הייתי בונה אם הייתי יכול , האתרים האלה עושים הרבה כסף.
[b]רעיונות נורמלים ? מישו ?[/b]
אתר הורדות ישירות או חיפוש הורדות(כמו FileTube) / יכול להיות נחמד איזה אתר על גאג'טים משו כמו בלוג כזה...
[quote=Dub C;600811]אתר הורדות ישירות או חיפוש הורדות(כמו FileTube) / יכול להיות נחמד איזה אתר על גאג'טים משו כמו בלוג כזה...[/quote]
כן.. אתר חיפוש הורדות שמוצא הורדה לכל דבר יהיה טוב
[url]http://hapes.co.il[/url]
נראה לי שעל משחקי וידאו
(זה לא טרינר, זה נדובי ההגי. רותם, אבדתי את הססמה שלי ואני צריך שתביא לי ססמה חדשה. המסן שלי הוא [EMAIL="orit5020@hotmail.co.il"]orit5020@hotmail.co.il[/EMAIL])
כן אני מאוד רציתי לבנות אתר על משחקי מחשב!!
תגיד רותם אין לך עוד אתר שהוא קהילת פורומים שיש בה הכל או שאני מדמיין את זה?
אתר טלויזיה - סיקורי תוכניות \ סרטים הורדות וכו'.
אתר משחקי וידיאו - כנ"ל.
הייתי בונה על Maple Story או רוק ומאטל+פורום רוק ומאטל
מייפל סטורי כי אני על סף פרישה ואני רוצה לחלוק את הידע
רוק ומאטל הסגנון האהוב עלי
כמו שעומר אמר פורנו , או שאתר שיש בו הורדה כמעט לכל דבר ושהיא באמת עובדת
אתר לדיג'ימון זה טוב מאוד לדעתי זה יהיה יפה כאילו זה יהיה עם פורום והכל כמו פוקימונ'ס
[quote=לידור;601595]אתר לדיג'ימון זה טוב מאוד לדעתי זה יהיה יפה כאילו זה יהיה עם פורום והכל כמו פוקימונ'ס[/quote]
חחחח ולמה נראה לך שיהיו גולשים?
כי אתה לא יודע כמה ילדים אני מכיר שמכירים את הסדרה דיג'ימון יותר מפוקימון