-
הגעתי לליגה עם אקזקיוטור רמה 31 שהתחלתי רק עכשיו לאמן (יש לי סנורלקס רמה 44 שאני חושב לשים במקומו)
פיג'יוט רמה 48
מר.מיים רמה 48
לפרס רמה 47
צ'ריזארד רמה 47
זפדוס רמה 54
איפה רצוי לאמן את הפוקימונים ועד איזה רמה לאמן את כולם?
אתם ממליצים לי להישאר אם אותם הפוקימונים ופשוט לאמן אותם או להחליף לפוקימונים אחרים?אם גכן איזה פוקימונים להחליף ואיזה להוסיף?
איפה בכל המשחק יש פוקימונים שאפשר להיכנס לבתים ולהחליף עם האנשים בתוך הבתים פוקימונים(אם לא הבנתם אז התכוונתי כמו איך שמקבלים את מר.מיים אז איפה אפשר להשיג עוד פוקימונים באותה דרך..מקווה שהבנתם:])
-
3 מעופפים וחבל..
תעיף זפדוס ופיג'יוט, תכניס ג'ולטאון/רייצ'ו וגם פריימאייפ/מאק יעזרו לך.. ובמקום אקזקיוטור תכניס סנורלקס שלא יהיה 2 על חושי..
ולשאלה השנייה שלך למיטב ידיעתי יש אחת בעיר ורמילון שתתן לה ספיו היא תביא לך פארפצ'ד.
-
[quote=מחתונים;608334]3 מעופפים וחבל..
תעיף זפדוס ופיג'יוט, תכניס ג'ולטאון/רייצ'ו וגם פריימאייפ/מאק יעזרו לך.. ובמקום אקזקיוטור תכניס סנורלקס שלא יהיה 2 על חושי..
ולשאלה השנייה שלך למיטב ידיעתי יש אחת בעיר ורמילון שתתן לה ספיו היא תביא לך פארפצ'ד.[/quote]
יש לך מושג איפה אני יכל למצוא את הפוקימונים שאמרת ברמות גבוהות?
ואתה בטוח שאין עוד אנשים שמוכנים לעשות החלפה?
ויש לך מקום טוב לאמן את הפוקימונים כי יש לי רייצ'ו אבל הוא רק ברמה 24..איפה טוב לתפוס אותם ולאמן אותם?
-
תאמן דרך הVS Seeker בcycling road
וסנורלקס יש רק 2 שחוסמים דרכים 1 בדרך 12 השני בכניסה ל cycling road אם לא מצאת קח צ'נסי אפשר למצוא צ'נסי בספארי ואחרי שתקבל נשיונל דקס אתה יכול לשמח אותה ולפתח אותה לבליסי.
מאנקי מוצאים שמאלה מהעיר ורידיאן.
אם לא הבנת תגיד..
-
[QUOTE=מחתונים;608415]תאמן דרך הVS Seeker בcycling road
וסנורלקס יש רק 2 שחוסמים דרכים 1 בדרך 12 השני בכניסה ל cycling road אם לא מצאת קח צ'נסי אפשר למצוא צ'נסי בספארי ואחרי שתקבל נשיונל דקס אתה יכול לשמח אותה ולפתח אותה לבליסי.
מאנקי מוצאים שמאלה מהעיר ורידיאן.
אם לא הבנת תגיד..[/QUOTE]
כבר יש לי סנורלקס אחד ובשני נלחמתי נגדו ממזן כבר...
אני יכל לתפוס פריימאייפ רמה 42 בערך במערה שלפני הליגה כדי לי?ואיזה פוקימון להוציא בשבילו?
והVS Seeker בcycling road זה המקום הזה שהשחקן שלך חייב להיות על אופניים ויש שם מלא מאמנים על אופניים?אם לא אז לא הבנתי איזה מקום התכוונת..
אני צריך מקום לאמן רייצ'ו רמה 36 אם יש מקום טוב..?
-
תפוס פריימאייפ תעיף פיג'יוט, תעיף זפדוס תכניס רייצ'ו ותאמן אותו איפה שאמרתי לך..
וכן cycling road זה על אופניים..
-
[QUOTE=מחתונים;608503]תפוס פריימאייפ תעיף פיג'יוט, תעיף זפדוס תכניס רייצ'ו ותאמן אותו איפה שאמרתי לך..
וכן cycling road זה על אופניים..[/QUOTE]
סבבה אחי תודה:]
-
אתה באמת חושב שזאפדוס יותר חלש מריצ'ו
לפי דעתי תשאיר את זאפדוס והנה תראה את הסטטים שלהם ותחליט
[url]http://serebii.net/pokedex-dp/145.shtml[/url] זאפדוס
[url]http://serebii.net/pokedex-dp/026.shtml[/url] ריצ'ו
-
תחליף את רייצ'ו וזפטוס בג'ולטאון,
הוא יותר טוב מרייצ'ו וכיף יותר לשחק בלי אגדיים.
תוסיף אבן/אדמה, אני ממליץ לך על ריידון/גולם
[גולם רק אם אתה יכול להחליף]
עכשיו יהיה לך:
צ'אריזרד, לפרס, ג'ולטיאון, מר. מיים, סנורלקס, ריידון/גולם
ויהיה לך 9 סוגים
-
[QUOTE=DarkTiger;608571]תחליף את רייצ'ו וזפטוס בג'ולטאון,
הוא יותר טוב מרייצ'ו וכיף יותר לשחק בלי אגדיים.
תוסיף אבן/אדמה, אני ממליץ לך על ריידון/גולם
[גולם רק אם אתה יכול להחליף]
עכשיו יהיה לך:
צ'אריזרד, לפרס, ג'ולטיאון, מר. מיים, סנורלקס, ריידון/גולם
ויהיה לך 9 סוגים[/QUOTE]
איפה אני יכל לתפוס ריידון ברמה גבוה?
והיה לי איווי אבל פיתחתי אותו ממזמן עם אבן מים...אבל אני כבר לא משתמש בו...יש דרך להשיג עוד איווי?
וכדאי לי במקום כל החשמליים שהבאתם לי להשיג אלקטרובז ולאמן אותו?או שג'ולטיאון יותר חזק מאלקטורבז?
יש לאלקטרובז התפתחות?אם יש אפשר לפתח אותו עם אבן חשמל?
-
ג'ולטיאון יותר חזק מאלקטבז
ולאלקטבז אין התפתחות, לפחות לא במשחקים האלה.
עזוב אם אין לך אפשרות להשיג ג'ולטיון תישאר כבר עם זאפדוס הוא יותר חזק משניהם רק טיפה פחות מהיר..
-
מה זאפדוס יהיה לו 2 מעופפים חלאס לדבר אם אתה לא מבין..
-
חח קיצור הסתבכתי...מה לעשות?חח
-
במקום זאפדוס רייצ'ו/ג'ולטיאון
במקום פיג'יוט סנורלאקס
מקווה שעזרתי אם אתה צריך סטים דבר איתי..
-
[quote=מחתונים;608835]במקום זאפדוס רייצ'ו/ג'ולטיאון
במקום פיג'יוט סנורלאקס
מקווה שעזרתי אם אתה צריך סטים דבר איתי..[/quote]
תודה רבה אחי:]
אני ישמח לסט טוב של סנורלקס ושל רייצ'ו..
-
[quote=מחתונים;608835]במקום זאפדוס רייצ'ו/ג'ולטיאון
במקום פיג'יוט סנורלאקס
מקווה שעזרתי אם אתה צריך סטים דבר איתי..[/quote]
"חלאס לדבר אם אתה לא מבין.."
תגיד אתה דפוק?
ג'ולטיאון או ראיצ'ו הם חשמלים נקיים.. זאת אומרת שהוא לא מפסיד כלום אם הוא משתמש בזאפדוס
וגם אל תשכח שמעופפים לא משפיע עליהם אדמה.. ואדמה זה חולשה של חשמלי לא מעופף
קיצר זה ששאל מצידי תקשיב למבין הגדול אם אתה רוצה.. אני רק אמרתי את דעתי
-
[QUOTE=Just Haim~;608839]"חלאס לדבר אם אתה לא מבין.."
תגיד אתה דפוק?
ג'ולטיאון או ראיצ'ו הם חשמלים נקיים.. זאת אומרת שהוא לא מפסיד כלום אם הוא משתמש בזאפדוס
וגם אל תשכח שמעופפים לא משפיע עליהם אדמה.. ואדמה זה חולשה של חשמלי לא מעופף
קיצר זה ששאל מצידי תקשיב למבין הגדול אם אתה רוצה.. אני רק אמרתי את דעתי[/QUOTE]
אני עוד דפוק?
אתה זה שתומך בזה שיהיו 3 מעופפים בקבוצה שמספיק בקלוייסטר מסכן שיוריד אותם אחד אחד!
אם יודעים לאמן פוקימונים טוב, יודעים שלפוקימון חשמל אתה יכול ללמד מתקפות אחרות, כמו רייצ'ו.
ולנושא קח סטים.
Snorlax @ Leftovers/Chesto Berry
Belly Drum
Rest
Snore
Rock Slide
Raichu @ Magnet/Quick Claw
Thunder/Thunderbolt
Surf
Iron Tail
Substitute
אם תצטרך עוד משהו תגיד..
-
רייצ'ו רגיל לא יכול ללמוד גלישה...ואין דרך להשיג אותו במשחקים אלו...
כדאי שבמקום רעם תכניס מכת וולט שיותר אפקטיבית.
וזפדוס אוכל את רייצ'ו.....
-
[QUOTE=מחתונים;609092]אני עוד דפוק?
אתה זה שתומך בזה שיהיו 3 מעופפים בקבוצה שמספיק בקלוייסטר מסכן שיוריד אותם אחד אחד!
אם יודעים לאמן פוקימונים טוב, יודעים שלפוקימון חשמל אתה יכול ללמד מתקפות אחרות, כמו רייצ'ו.
ולנושא קח סטים.
Snorlax @ Leftovers/Chesto Berry
Belly Drum
Rest
Snore
Rock Slide
Raichu @ Magnet/Quick Claw
Thunder/Thunderbolt
Surf
Iron Tail
Substitute
אם תצטרך עוד משהו תגיד..[/QUOTE]
איפה אני יכל למצוא תמתקפות האלה?אפשר לקנות אותם איפהשהו או שאני מקבל עם הזמן?חוץ מsurf שכבר יש לי..ולא ידעתי שאפשר לשים על רייצ'ו surf..אני ינסה לשים עליו..
ומאיפה אני יכל להשיג דרגונייט?ואם שווה לי לאמן אותו ולשים אותו בשישיה במקום פוקימון אחר?..
-
[QUOTE=astritzki;609147]איפה אני יכל למצוא תמתקפות האלה?אפשר לקנות אותם איפהשהו או שאני מקבל עם הזמן?חוץ מsurf שכבר יש לי..ולא ידעתי שאפשר לשים על רייצ'ו surf..אני ינסה לשים עליו..
ומאיפה אני יכל להשיג דרגונייט?ואם שווה לי לאמן אותו ולשים אותו בשישיה במקום פוקימון אחר?..[/QUOTE]
פה אתה מוצא TM/HM [url]http://www.psypokes.com/frlg/tmhm.php[/url]
לגבי דרגונייט, תפוס דרטיני בספארי (דייג בSuper Rod) או תקנה דרטיני מהקזינו לא זוכר תמורת כמה.. דרטיני מתפתח ברמה 30 לדרגונייר וב55 לדרגונייט, אני לא הייתי מציע לך להכניס אותו מכיוון שצ'אריזרד הוא ההתחלתי שלך, תחשוב לבד..
והתבלבלתי למד אותו Toxic ולא Surf, טעות שלי..
-
[QUOTE=מחתונים;609221]פה אתה מוצא TM/HM [url]http://www.psypokes.com/frlg/tmhm.php[/url]
לגבי דרגונייט, תפוס דרטיני בספארי (דייג בSuper Rod) או תקנה דרטיני מהקזינו לא זוכר תמורת כמה.. דרטיני מתפתח ברמה 30 לדרגונייר וב55 לדרגונייט, אני לא הייתי מציע לך להכניס אותו מכיוון שצ'אריזרד הוא ההתחלתי שלך, תחשוב לבד..
והתבלבלתי למד אותו Toxic ולא Surf, טעות שלי..[/QUOTE]
אם כבר מצאתי חלק מהמתקפות שאמרת והשתמשתי בהם על פוקימונים אחרים והחלפתי כבר מתקפות אני יכל להשיג את המתקפות האלה שוב?
-
הממ, אז כל מתקפה שעולה לך לראש תעזור. אפילו Quick Att
-
[QUOTE=מחתונים;609265]הממ, אז כל מתקפה שעולה לך לראש תעזור. אפילו Quick Att[/QUOTE]
נראלי אני יתחיל משחק חדש כבר ויעזר בכם כי רק עכשיו גיליתי כמה הפורום הזה שימושי..:]]
איזה התחלתי עדיף כי אני רואה שכולם בוחרים בסקווירטל..?
-
וינוזאור/צ'אריזרד הכי עוזרים לי (בלבזאור,צ'רמנדר)
-
סקווירטל מעולה!!הוא יכול לכסות ת כל החולשות שלו...לעשב-קרן קרח\אגרוף קרח
לחשמל-רעידת אדמה
-
תבחר צ'אריזרד,
הוא מסוג אש, שעוזר במשחק ומסוג מעופף שיכול לשמש לפליי