-
סיקור|Lady GaGa
[CENTER][B][SIZE=7][COLOR=plum][U]ליידי[/U][/COLOR][U] [COLOR=darkorchid]גאגא[/COLOR]~[COLOR=plum]Lady[/COLOR] [COLOR=darkorchid]GaGa[/COLOR][/U][/SIZE][/B]
[COLOR=yellowgreen]ליידי גאגא, שם הבמה של [B]סטפני[/B] [I]ג'ואן אנג'לינה[/I] [U]גרמנוטה[/U] שנולדה בתאריך ה-29 למרץ, בשנת 1986. הזמרת פרצה בתחילת 2008 עם הסינגל הראשון שלה Just Dance:[/COLOR][/CENTER]
[spoiler]
[CENTER][COLOR=yellowgreen][IMG]http://1.bp.blogspot.com/_T7m_TPYn0nU/SAXY--Pex-I/AAAAAAAAA-k/MRe17LbnP3A/s400/Lady%2BGaga%2B-%2BJust%2BDance.jpg[/IMG][/COLOR][/CENTER]
[/spoiler]
[CENTER][COLOR=yellowgreen]אך למעשה התחילה את דרכה בתור זמרת מועדונים, לאחר שחברת התקליטים אשר חתמה עמה חוזה, החליטה להפר אותו בגלל שלא מצא חן בעיניהם השיר הראשון שהקליטה אצלם, Beautiful Dirty Rich:[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen][spoiler][youtube]7Nr33m1zXVE[/youtube][/spoiler][/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]השיר המקורי הוקלט כשהייתה בת [B]19[/B] בלבד, והוכנס מאוחר יותר לאלבום הבכורה שלה.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen][COLOR=darkorange]לאחר שלוש שנים, צבעה סטפני את שערה לבלונד, וקבלה על עצמה את השם ליידי גאגא:[/COLOR][/COLOR][COLOR=yellowgreen][/CENTER]
[COLOR=yellowgreen][spoiler][SIZE=1][I][COLOR=mediumturquoise]גאגא בצעירותה[/COLOR][/I][/SIZE][/spoiler][/COLOR]
[COLOR=yellowgreen][spoiler]
[CENTER][I][SIZE=1][COLOR=yellowgreen][IMG]http://ilsansinchon.com/wp-content/uploads/2009/11/lady-gaga-celeb.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/I]
[/spoiler]
[CENTER]אלבומה הראשון, The Fame, שחרר מתוכו להיטים כגון:
[SIZE=1]~Just Dance[/SIZE]
[SIZE=1]~Poker Face[/SIZE]
[SIZE=1]~Love Games[/SIZE]
[SIZE=1]~Papparazzi [/SIZE]
וגם סינגלים פחות מצליחים כמו:
[SIZE=1]~Beautiful Dirty Rich[/SIZE]
[SIZE=1]~Eh, Eh[/SIZE][/CENTER]
[CENTER][COLOR=darkred]אלבומה השני,The Fame MonSTer, הוא בעל קונספט אפל יותר, ומהווה מאין השלמה לאלבום הראשון. מהאלבום יצאו בנתיים שלושה סינגלים:[/COLOR]
[COLOR=darkred][SIZE=1]~Bad Romance-שכעת הקליפ הנצפה ביותר בתולדות יו-טיוב[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=darkred]~Telephone-שילוב הפעולה השלישי במספרו של גאגא, הפעם עם ביונסה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkred]~Alejandro-שהקליפ שלו אמור לצאת בתחילת יוני.[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER]ניתן לשער שהסינגל האחרון מהאלבום יהיה MONSTER.[/CENTER]
[CENTER][COLOR=palegreen][SIZE=5][B][U]דיסקוגרפיה:[/U][/B][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=palegreen]~The Fame[/COLOR]
[COLOR=palegreen][spoiler][IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/he/3/38/Album_Cover-The_Fame.jpg[/IMG][/spoiler][/COLOR]
[COLOR=palegreen]~The Fame MONSTER[/COLOR]
[COLOR=palegreen][spoiler][IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/he/7/7c/TheFameMonsterStandar.jpg[/IMG][/spoiler][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=green]תמונה של גאגא בעידן THE FAME:[/COLOR]
[COLOR=green][spoiler][IMG]http://www.sugarscape.com/userfiles/lady-gaga(4).jpg[/IMG][/spoiler][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=green]תמונה של גאגא כיום:[/COLOR]
[COLOR=green][spoiler][IMG]http://i24.photobucket.com/albums/c26/chimps-r-foreva/102347168-318f8710a577f035d3da11fae.jpg[/IMG][/spoiler][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=green][SIZE=1]אני, אישית מעדיף אותה מבחינה מוזיקלית ופיזית בThe Fame, מה אתכם?[/SIZE][/COLOR][/CENTER]
לפי החוקים של פורום מוסיקה לא צריך לבקש אישור לסיקור.
גלישה מהנה
(נערך על ידי מיכאל)
[/COLOR]
[/COLOR]
[/CENTER]
-
כל הכבוד 3=
הייתי מוסיף גם את השירים שלה שלא באלבומים.
את העובדה שהשיר הראשון שלה [COLOR=YellowGreen][COLOR=Black]Beautiful Dirty Rich[/COLOR][/COLOR] הוא בשביל סידרה של Dirty Sexy Money
כמו כן, גם על זה שהיא שרה את שיר הנושא של סטארטראק.
על זה שהיא הייתה פיזמונאית של הפוסיקאטס דולד ושל בריטני ספירס.
על זה שהיא כבר שיתפה פעולה עם בינוסה לפני טלפון בשיר Video phone.
אפשר עוד קצר להרחיב על אלילת המין הזו 3;
-
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;616077]כל הכבוד 3=
הייתי מוסיף גם את השירים שלה שלא באלבומים.
את העובדה שהשיר הראשון שלה [COLOR=YellowGreen][COLOR=Black]Beautiful Dirty Rich[/COLOR][/COLOR] הוא בשביל סידרה של Dirty Sexy Money
כמו כן, גם על זה שהיא שרה את שיר הנושא של סטארטראק.
על זה שהיא הייתה פיזמונאית של הפוסיקאטס דולד ושל בריטני ספירס.
על זה שהיא כבר שיתפה פעולה עם בינוסה לפני טלפון בשיר Video phone.
אפשר עוד קצר להרחיב על אלילת המין הזו 3;[/QUOTE]
הייתי מוסיף את העובדות האלה, אבל לא ידעתי את חלקם, וחלקם לא כל כך רלוונטיים לסיקור, אבל תודה על הידע XD
[QUOTE=idos055;616078]זמרת שרמוטה ומכוערת כמוה לא ראיתי מעולם
תודה על הסיקור :)[/QUOTE]
היא לא שרמוטה מכוערת, לדעתי לפחות.
בבקשה ^^
-
-
-
עידו תרגע עם הפה שלך ! קיבלת באן ליומיים להרגע !
תודה על הסיקור טל .
-
-
אחלה של סיקור
אוהב את השירים שלה או שלו :p חח
-
-
ידעתם שהיא הייתה בן? Xd
סיקור יפה..
-
-
הוכנס ללינקיה
תודה רבה סיקור מעולה
וגם תציין שהיא ידוע בבגדים יוצאי דופן(כמו החליפת בועות)
-
[quote=Dudi;616092]עידו תרגע עם הפה שלך ! קיבלת באן ליומיים להרגע !
תודה על הסיקור טל .[/quote]
[quote]
אתה פשוט מנהל מסכן, בסה"כ הבעתי את דעתי עליה!
אין מילה אחרת חוץ משרמוטה לתאר את הצורה שבה היא לבושה ומופיעה בפני קהל ואתה כמנהל ניצלת את הסמכות שלך כדי להעניש אותי רק בגלל שאתה חולק על דעתי, תתבייש לך!
מזל שיש את מיכאל מנהל מוזיקה הוא לפחות יודע איך לנהל את הפורום!
-
לדעתי משו נדפק לה בשכל.. בגדים מוזרים טילים
כשהיא הייתה צעירה היא הייתה עוד כוסית עכשיו היא סתם ניראת מוזר עם או בלי הבגדים
שלא לדבר על השם.. היה לה שם יפה ועכשיו זה גברת ברווז
-
תודה רבה טל!סיקור ממש יפה,היית גם מציין שהיא דו מינית כי קראתי פעם בויקיפדיה שהיא הצהירה שהיא דו מינית אבל גם יש שועות שיש לה איבר מין זכרי ואפילו יש תמונות שמוכיחות את זה.
בכל מקרה תודה על הסיקור,אני אוהב חלק מהשירים שלה
-
[QUOTE=Just Haim~;618133]לדעתי משו נדפק לה בשכל.. בגדים מוזרים טילים
כשהיא הייתה צעירה היא הייתה עוד כוסית עכשיו היא סתם ניראת מוזר עם או בלי הבגדים
שלא לדבר על השם.. היה לה שם יפה ועכשיו זה גברת ברווז[/QUOTE]
אחי תזהר לדבר ככה, שהמנהל הקנאי שמנצל את הסמכות שלו בצורה לא שיפוטית שאין בה טיפת הגיון לא יביא לך באן!
-
מיכאל- תודה D:
עידו- אתה יכול בבקשה להפסיק להספים פה? זה כבר נהיה נושא ספאם. אם אתה חולק על דעתם של אחד מהפקחים/מנהלים יש לך את פורום משוב. ויש דרכים אחרות להביע דעה, שלא כוללות את המילים שרמוטה ומכוערת.
שלומי- בבקשה :)
יש גם תמונות שמוכיחות שהיא בת, ואני לא חושב שזה כל כך חשוב אם היא דו מינית.. לא מציינים בכל סיקור אם הזמר הוא סטרייט למשל.
חיים- הבגדים שלה זה חלק מהסגנון שלה.. אבל כל אחד ודעתו :)
-
[QUOTE=TaL~;618145]מיכאל- תודה D:
עידו- אתה יכול בבקשה להפסיק להספים פה? זה כבר נהיה נושא ספאם. אם אתה חולק על דעתם של אחד מהפקחים/מנהלים יש לך את פורום משוב. ויש דרכים אחרות להביע דעה, שלא כוללות את המילים שרמוטה ומכוערת.
שלומי- בבקשה :)
יש גם תמונות שמוכיחות שהיא לא בת, ואני לא חושב שזה כל כך חשוב אם היא דו מינית.. לא מציינים בכל סיקור אם הזמר הוא סטרייט למשל.
חיים- הבגדים שלה זה חלק מהסגנון שלה.. אבל כל אחד ודעתו :)[/QUOTE]
אני יכול הכל ולאחר מחשבה ממושכת על בקשתך....
אני מסכים
-
-
[QUOTE=idos055;618129][quote]
אתה פשוט מנהל מסכן, בסה"כ הבעתי את דעתי עליה!
אין מילה אחרת חוץ [B][U]משרמוטה[/U][/B] לתאר את הצורה שבה היא לבושה ומופיעה בפני קהל ואתה כמנהל ניצלת את הסמכות שלך כדי להעניש אותי רק בגלל שאתה חולק על דעתי, תתבייש לך!
מזל שיש את מיכאל מנהל מוזיקה הוא לפחות יודע איך לנהל את הפורום![/QUOTE]
תשמע דודי עשה מה שהוא חושב נכון לעשות.
אני הייתי פעול כך:
פעם ראשונה:אזהרה בע"פ
פעם שנייה:אזהרה בע"פ
פעם שלישית והלאה:10% אזהר
וזאת הפעם השנייה שאתה מקלל.
המנע מזאת,כל השאר בפרטי.