-
הקדשה 1000 הראשונה שלי
[COLOR=black][SIZE=7]ה[COLOR=darkred]ה[/COLOR][COLOR=red]ק[/COLOR][COLOR=magenta]ד[/COLOR][COLOR=pink]ש[/COLOR][COLOR=sienna]ה [COLOR=dimgray]1[/COLOR][COLOR=blue]k[/COLOR] [/COLOR][COLOR=darkorange]ה[/COLOR][COLOR=wheat]ר[/COLOR][COLOR=darkgreen]א[/COLOR][COLOR=lime]ש[/COLOR][COLOR=navy]ו[/COLOR][COLOR=royalblue]נ[/COLOR][COLOR=darkorchid]ה [/COLOR][COLOR=darkred]ש[/COLOR][COLOR=blue]ל[/COLOR][COLOR=dimgray]י [/COLOR][COLOR=darkorange]י[/COLOR][COLOR=royalblue]א[/COLOR][COLOR=darkorchid]י[/COLOR][COLOR=red]! [/COLOR][COLOR=black]D[/COLOR][COLOR=blue]:[/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=blue]אין לי כוח ליכתוב הרבה אז אני ישר יעבור להקדשות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=purple]שקד(kratos)-החבר הכי טוב שלי בפורום פשוט אין מילים לתאר עד כמה שהוא בן אדם נהדר הוא תמיד עוזר שצריך ומצחיק?תמיד[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=lime]ארויין-בן אדם טוב ללא ספק עוזר תמיד לכל אחד ובשירים הוא האחד[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]אביעד(הראשון מהסוף)-את אביעד אני לא כל כך מכיר אבל ממה שהספקתי להכיר אין ספק שהוא בן אדם מדהים[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]עומר(אדון פריון)-עומר ממוחה בפוקימון ויוגי הו וגם מסקר נהדר אי אפשר להתווכח על זה שהוא פשוט בן אדם נהדר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]אני לא מכיר אישית הרבה אנשים בפורום אז בגלל זה לא הקדשתי להרבה אנשים [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=darkorchid]וגם זה היזדמנות טובה להגיד שבשבוע הבה ביום שישי יש לי יומהולדת אז מזל טוב לי!!!!!![/COLOR][/SIZE]
-
מזל טוב,
אמרתי לך עכשיו לא לשכוח אותי Xd
עריכה:
ציטוט מהספרטן לור:
[QUOTE]
ספרטני אמיתי מקדיש לספרטני האחר
[/QUOTE]
-
-
מזל טוב ליום הולדת
בהלחה בהמשך הדרך