נו"ד
ודרך אגב..
אני לא ראשון ):
איזה באסה ):
Printable View
נו"ד
ודרך אגב..
אני לא ראשון ):
איזה באסה ):
אני ראשון !!!!! עומד על כולכם!!!.
כולם תאכלו ת'לב כי אני ראשון!
לא! אתה ראשון ):
פותח הנו"ד לא נחשב לצערי הרב ):
יכולת אולי לעשות משהו יצירתי לפתיחה של הנו"ד להתחיל איזה סיפור ולגרום לכולם לרצות לקרוא....
בקיצור אני עייף מת מהיום הזה.
[QUOTE=Naruto;684120]לא! אתה ראשון ):
פותח הנו"ד לא נחשב לצערי הרב ):[/QUOTE]
אדיר :O אז אתה שני!
לא נורא Xd
לילה טוב? O:
^
אל מתן
חזרתי
חזרתי מהתחרות קרב מגע,ניצחתי בקרב חיצוני וקיבלתי מדליית זהב Xd היה קרב קצת קשה אבל ניצחתי!
WB
[QUOTE=shlomii4;684143]חזרתי מהתחרות קרב מגע,ניצחתי בקרב חיצוני וקיבלתי מדליית זהב Xd היה קרב קצת קשה אבל ניצחתי![/QUOTE]
מזל טוב שלומי , תגיד .. אתה בא למפגש פורום :) ? זה ביום ראשון ..
ודאר מה קורה איתך אתה לא מגיב במשחק..
סטיב תנעל, יש נו"ד חדש
[quote=DarkTiger;684131]חזרתי[/quote]
אחי תגיד אתה מי fxp ראיתי אותך בפורום של digimon masters ?
[quote=Naruto;684125]לא נורא Xd
לילה טוב? O:
^
אל מתן[/quote]
אממ... לא אני לא רוצה לישון עכשיו כי אני רוצה לישון בלילה ולקום מוקדם בבוקר כי ההורים שלי נוסעים לחו"ל עם אחותי (יששש!!!) ואני רוצה להגיד להם שלום (להורים בלבד) לפני שהם הולכים, וגם להזכיר להם שיקנו לי משהו בחו"ל.
אהההה נכון שנייה אני נועל
[quote=YopleShtuzim;684158]אחי תגיד אתה מי fxp ראיתי אותך בפורום של digimon masters ?[/quote]
לא.. בחיים לא היה לי משתמש בFXP..
[QUOTE=Steve;684149]מזל טוב שלומי , תגיד .. אתה בא למפגש פורום :) ? זה ביום ראשון ..
ודאר מה קורה איתך אתה לא מגיב במשחק..[/QUOTE]
אני הגבתי,אני אגיב גם עכשיו וברור שאני בא? אבל איך אני אפגוש אותך? אולי בא לך שאני אביא לך תמספר שלי תתקשר שאתה בעזריאלי?
[quote=MatanS23;684159]אממ... לא אני לא רוצה לישון עכשיו כי אני רוצה לישון בלילה ולקום מוקדם בבוקר כי ההורים שלי נוסעים לחו"ל עם אחותי (יששש!!!) ואני רוצה להגיד להם שלום (להורים בלבד) לפני שהם הולכים, וגם להזכיר להם שיקנו לי משהו בחו"ל.[/quote]
XDD
יפה, אני מאמץ את השיטה שלך XD
[QUOTE=shlomii4;684165]אני הגבתי,אני אגיב גם עכשיו וברור שאני בא? אבל איך אני אפגוש אותך? אולי בא לך שאני אביא לך תמספר שלי תתקשר שאתה בעזריאלי?[/QUOTE]
סבבה אחי בוא לפייסבוק אני יביא לך את שלי ותביא לי את שלך ..
בווקר
שלומי תגיב במשחק שלך ):
[quote=Naruto;684175]XDD
יפה, אני מאמץ את השיטה שלך XD[/quote]
תאמץ בכיף, ואיי לחשוב ששבוע שלם (לצערי זה רק שבוע) אני לא אראה את אחותי בבית, סוף סוף יהיה שקט! וגם אני אשתלט לה על המחשב כמו עכשיו.
עכשיו אני לא יודע מה לעשות....
מה קורה חברה
[quote=MatanS23;684187]תאמץ בכיף, ואיי לחשוב ששבוע שלם (לצערי זה רק שבוע) אני לא אראה את אחותי בבית, סוף סוף יהיה שקט! וגם אני אשתלט לה על המחשב כמו עכשיו.
עכשיו אני לא יודע מה לעשות....[/quote]
כיף לך, הלוואי שכל האחים שלי לא יהיו בבית XD
[QUOTE=Steve;684177]סבבה אחי בוא לפייסבוק אני יביא לך את שלי ותביא לי את שלך ..[/QUOTE]
רועי? אתה לא עונה בפייסבוק!
בוקר
כן אבל הבעיה, שאני עדיין נשאר עם אח שלי הגדול, אבל עדיין סבבה איתו יש לו רישיון אנחנו יכולים לנסוע למסעדות, לנסוע לסרטים ולכל מקום שנרצה (השאירו לנו 1000 שקל להכל) ובקיצור יהיה כיף בלי ההורים ואחותי בבית.
מה אתה חדש בנו"ד או שיניתה כיוני
שלום לכולם אנשים! בקרב נלחמתי מול רוסי שקוראים לו אנטון והוא מבת ים ולא יודע קיבלתי בקרב מכה באצבע ברגל ואני לא יכול לקפל אותה באסה,אבל שמתי בו אגרופי מגל ואגרופים ישרים וניצחתי!
[QUOTE=MatanS23;684195]כן אבל הבעיה, שאני עדיין נשאר עם אח שלי הגדול, אבל עדיין סבבה איתו יש לו רישיון אנחנו יכולים לנסוע למסעדות, לנסוע לסרטים ולכל מקום שנרצה (השאירו לנו 1000 שקל להכל) ובקיצור יהיה כיף בלי ההורים ואחותי בבית.[/QUOTE]
מי אתה D: ?
שלומי אתה באיגרוף רגיל או תאילנדי?
[quote=MatanS23;684195]כן אבל הבעיה, שאני עדיין נשאר עם אח שלי הגדול, אבל עדיין סבבה איתו יש לו רישיון אנחנו יכולים לנסוע למסעדות, לנסוע לסרטים ולכל מקום שנרצה (השאירו לנו 1000 שקל להכל) ובקיצור יהיה כיף בלי ההורים ואחותי בבית.[/quote]
טוב בכל זאת כיף לך, תבזבז הכל על סרטים D:
היי
[QUOTE=MCshay;684203]שלומי אתה באיגרוף רגיל או תאילנדי?[/QUOTE]
אני בקרב מגע mk7 ובאיגרוף תאילנדי
חזרתי, מה קורה אנשים?.
וואי איזה מגניב איפה אתה לומד שלומי?
שלומי למה אתה לא ממשיך את המשחק שלך? ):
[QUOTE=Naruto;684215]שלומי למה אתה לא ממשיך את המשחק שלך? ):[/QUOTE]
אתה לא הגבת עדיין לא? ואני לומד בראשון במתנס ובמועדונים אחרים
תגיד סתם לשאלה אתה מכיר יוני אחד?
[QUOTE=MCshay;684220]תגיד סתם לשאלה אתה מכיר יוני אחד?[/QUOTE]
בן כמה הוא? ומה הוא לומד? איגרוף תאילנדי או קרב מגע? ומי המורה שלו?
לא הוא לא לומד איגרוף כאילו אולי בהבצפר יוני אליאסי?