-
נושא ננעל בלי סיבה(?)
[url]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=24733[/url]
הנושא ננעל בטענה שזה ספאם. נכון שהעבודה לא נראית העבודה הכי מושקעת בפורום והיא יותר הומוריסטית מאחרות ([B][SIZE="2"][COLOR="Navy"]למרות שבאמת השקעתי בעבודה, נתתי את הנשמה שלי בה[/COLOR][/SIZE][/B]), אבל בכל זאת, עבודה היא עבודה. אין חוק שאוסר על פרסום עבודות הומוריסטיות בפורום ההוא והנושא ננעל בטענה שזאת בדיחה ולא עבודה, כשבעצם אין סתירות בין השניים ואפשר לשלב בניהם לפעמים.
נפגעתי.
באמת שהשקעתי בזה. למצוא תמונה טובה של דרוזי, לגזור את כל הלבן המעצבן מסביב אלאקאזם שנתקע, לגזור את הראש, לחשוב בכלל על משחק המילים הזה גם לקח לי זמן.
והנורא מכל: התגובות של אביב שרמסו את כבודי.
"מה זה הטמטום הזה, תצטרך לקבל על זה אזהרה..."
"וחוץ מזה, גם אם מישהו יקח ראש של ספרייט וידביק על ספרייט אחר, זה גם יהיה ספאם וטמטום, כי זוהי לא עבודת ציור ממוחשב אמיתית."
לאחר מכן הנושא ננעל ללא סיבה מוצדקת. הנושא, הומוריסטי ככל שיהיה, הוא לא ספאם.
בתור פיצוי אני דורש שתתנו לי לשנות כינוי, ואם לא זה אז לפחות תפתחו לי את הנושא בחזרה.
עוד דבר שראוי לציין זה שקיבלתי הודעה פרטית מאביב שאומרת שאני מקבל אזהרה מהמערכת על נושא ה"ספאם" (ספאם במרכאות כי זה לא ספאם!) הזה. אין לי מושג אם זאת בדיחה או לא כי אין לי מושג איך אני בודק כמה אזהרות יש לי, אבל אם האזהרה אמתית אז תורידו לי אותה, למרות שאני די בטוח שזאת בדיחה.
-
נדב גם שכח להוסיף שזה בכלל לא הפורום של אביב ואין לו שום זכות לתת לו על זה אזהרה ולנעול לו את הנושא
מה היית התשובה שלו לזה ?
[QUOTE]"זה לא פורום שאני מנהל? מה זה משנה? לי לעומת 90% מהאנשים כאן, -כן- אכפת מהפורום, כן אכפת מלהשקיע, כן אכפת מהסדר שלו וכן אכפת מכל מה שנוגע לו."[/QUOTE]
מה זה קשור אסור לו לתת על זה אזהרות אם זה לא בפורום שלו Oo
-
"באמת שהשקעתי בזה. למצוא תמונה טובה של דרוזי, לגזור את כל הלבן המעצבן מסביב אלאקאזם שנתקע, לגזור את הראש, לחשוב בכלל על משחק המילים הזה גם לקח לי זמן.
"
למצוא תמונה טובה של דרוזי? מעניין...כתבתי בדואי בגוגל והסתכלתי על עמודד התמונות הראשון...מה מצאתי?
[URL="http://www.altmedor.com/image/users/44554/ftp/my_files/ALT-PIC/ALT%20PIC%20%D7%91%D7%93%D7%95%D7%90%D7%99.jpg"]http://www.altmedor.com/image/users/44554/ftp/my_files/ALT-PIC/ALT%20PIC%20%D7%91%D7%93%D7%95%D7%90%D7%99.jpg[/URL]
בכל אופן, שאלה אחת לי לכולם שגם תסכם את הכל.
אם הייתה אותה תמונה מפורסמת בפורום חת"ם, האם היה זה ספאם?
לא, על פי שיטתכם לא...מדוע?
ראיתם חוק אחד בחתם שאומר שאסור לפרסם תמונות\ספרייטים?...לא.
אי אפשר לשים חוק על כל דבר קטן, יש דברים שהם לא כתובים.
עריכה: פלופי, נתתי אזהרה בצחוק ואם זה הצליח אז כנראה באג או משהו.
-
מחזק. בלאקבירד ניצל את מעמדו כמנהל, כאחד שלא יכול לקבל אזהרות או להענש, כדי להיטפל לנדב ולבייש אותו. הוא השתמש בשפה לא מכבדת, ופרק את חוסר ההומור שלו עלינו, המשתמשים. מנהלים יקרים, אם אתם קוראים את זה - אתם צריכים להתבייש שככה מתנהג מנהל.
-
הוא בכלל מנהל?
בכול מקרה נושא לגיטימי לגמרי ולנעול אותו זה שטות, וחוץ מזה לאיש האבטיח יש אחלה חוש הומור ם:
[quote]בכל אופן, שאלה אחת לי לכולם שגם תסכם את הכל.
אי אפשר לשים חוק על כל דבר קטן, יש דברים שהם לא כתובים.[/quote]
[IMG]http://cdn1.knowyourmeme.com/i/30403/original/YouMad.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=Blackbeard;685222]"באמת שהשקעתי בזה. למצוא תמונה טובה של דרוזי, לגזור את כל הלבן המעצבן מסביב אלאקאזם שנתקע, לגזור את הראש, לחשוב בכלל על משחק המילים הזה גם לקח לי זמן.
"
למצוא תמונה טובה של דרוזי? מעניין...כתבתי בדואי בגוגל והסתכלתי על עמודד התמונות הראשון...מה מצאתי?
[URL="http://www.altmedor.com/image/users/44554/ftp/my_files/ALT-PIC/ALT%20PIC%20%D7%91%D7%93%D7%95%D7%90%D7%99.jpg"]http://www.altmedor.com/image/users/44554/ftp/my_files/ALT-PIC/ALT%20PIC%20%D7%91%D7%93%D7%95%D7%90%D7%99.jpg[/URL]
עריכה: פלופי, נתתי אזהרה בצחוק ואם זה הצליח אז כנראה באג או משהו.[/QUOTE]
אבל זה פורום שנועד לדבר הזה Oם
פורום ציור ממוחשב נועד בשביל ציורים ממוחשבים אם אסור לפרסם את זה שם אז איפה מותר ?
ולמה אסור להוסיף הומור לדברים ?
זה עדיין לא בסדר שעשית את זה בצחוק .
וגם זה ננהל בגלל צחוק ?
אני חושב שצריך להוריד אותך מניהול בגלל שנתת למישהו עבירה בצחוק .
הריי אסור להתבדח כאן לפי מה שאתה אומר .
אחריי הכל אתה אומר לו משהו ועושה משהו אחר .
-
[QUOTE=Blackbeard;685222]"באמת שהשקעתי בזה. למצוא תמונה טובה של דרוזי, לגזור את כל הלבן המעצבן מסביב אלאקאזם שנתקע, לגזור את הראש, לחשוב בכלל על משחק המילים הזה גם לקח לי זמן.
"
עריכה: פלופי, נתתי אזהרה בצחוק ואם זה הצליח אז כנראה באג או משהו.[/QUOTE]
גם אם מצאת את זה בעמוד הראשון זה עדיין לחפש. חוצמזה, שכתבתי דרוזי ועברתי על איזה מיליון עמודים עד שכתבתי בדואי ולקחתי את התמונה ההיא :/
והשאלה שאתה שואל לא רלוונטית, פורום חת"מ נועד למשחקי תפקידים ופורום ציור ממוחשב לעבודות עם תמונות. זאת עבודה עם תמונות? זה נעשה במחשב? סימן שזה מתאים.
-
עזבו את זה, הרגע קלטתי שהוא בכלל מנהל חת"ם
ממתי מנהל של פורום אחד מחליט על דעת עצמו לקחת ניהול על פורומים אחרים?
עוד רגע הוא יתחיל לנעול נושאים בדיבורים ולתת אזהרות דמיוניות לאנשים שצחוקים בנו"ד.
-
אתה צודק מאוד, עצוב שהכוח עלה לו לראש והוא כבר חושב שהוא מלך הפורום. לדעתי צריך להוריד אותו מניהול ואפילו יותר מזה - באן מגיע לו, על ענשה בפורום שלא באחריותו, הענשה בצחוק, נעילת נושא ליגיטימי לחלוטין, והגרוע מכולם, פגיעה ברוטאלית במשתמש. לא מגיע למישהו כזה להחזיק באיזושהיא סמכות - ואם כן, לא בפורום הזה.
-
תראה,המשגיח שמנהל את הפורום,זכותו לנהל את הפורום כמו שהוא חושב לנהל אותו.הוא זה שמנהל אותו ואם הוא נעל לך,אז הוא חושב שהנושא לא מתאים לפורום שלו ואני מסכים איתו.
הוא בהחלט לא מתאים לפורום שלו אלא לפורום אחר.
שנית,האזהרה תמחק.
-
[QUOTE=~Tyrael~;685259]תראה,המשגיח שמנהל את הפורום,זכותו לנהל את הפורום כמו שהוא חושב לנהל אותו.הוא זה שמנהל אותו ואם הוא נעל לך,אז הוא חושב שהנושא לא מתאים לפורום שלו ואני מסכים איתו.
שנית,האזהרה תמחק.[/QUOTE]
דבר ראשון, במקום לנעול - להעביר. דבר שני, אביב בכלל מנהל את פורום חת"מ.
-
אבל זה היה בלאקבירד שנעל את הנושא ונתן את האזהרה, שאת שתיהם אסור לו לעשות בפורום שלא באחריותו.
-
[QUOTE=~Tyrael~;685259]תראה,המשגיח שמנהל את הפורום,זכותו לנהל את הפורום כמו שהוא חושב לנהל אותו.הוא זה שמנהל אותו ואם הוא נעל לך,אז הוא חושב שהנושא לא מתאים לפורום שלו ואני מסכים איתו.
שנית,האזהרה תמחק.[/QUOTE]
אבל זה לא המנהל של הפורום הזה OO
המנהל של הפורום הגיב ולא עשה עם זה כלום
אז איזה זכות יש לאביב לבוא ולעשות את מה שהוא עשה?
-
אביב לא יכול לנעול בפורום שהוא לא מנהל.
רוב הסיכויים שזה מנהל הפורום עצמו אז אל תחפשו את מי להאשים.
אתם סתם מאשימים אותו כרגע,הוא לא נעל.
אביב נתן רק את האזהרה שמחקתי.
-
כבר ראיתי כמה בעיות (משתמש רגיל שנתן לי אזהרות ועוד ...)במערכת הזאת ואני לא אתפלא אם הוא יכול \:
אני עדיין חושב הוא צריך להענש טיפה על זה שהוא נתן אזהרה.
-
[QUOTE=~Tyrael~;685275]אביב לא יכול לנעול בפורום שהוא לא מנהל.
רוב הסיכויים שזה מנהל הפורום עצמו אז אל תחפשו את מי להאשים.
אתם סתם מאשימים אותו כרגע,הוא לא נעל.
אביב נתן רק את האזהרה שמחקתי.[/QUOTE]
אה, אז הייתה פה אי-הבנה XD
ובכל זאת, עבודה היא עבודה. אני לא חושב שזה בסדר לנעול נושאים לפי רמת ההשקעה, כי אם נגיד מתחיל מפרסם את העבודה הראשונה שלו וזה לא מושקע בשיט כי הוא לא יודע איך להשקיע בזה, למה שינעלו לו את זה? זה לא כזה בסדר.
-
זה מוזר, האשכול ננעל אחרי תגובה שלו
ואם המנהל ה"רגיל" של הפורום נעל - למה הוא לא הגיב? אף מנהל לא נועל בלי להסביר למה.
בקיצור משהו פה מוזר
-
כלום לא מוזר פה,לא חייבים להגיב ולהגיד נעול או משהו כזה לפני שנועלים נושא.
זכותו של המנהל לנהל את הפורום איך שהוא מרגיש לנכון לנהל וחושב לנכון לנהל.
-
[QUOTE=TheChosenOne;685285]זה מוזר, האשכול ננעל אחרי תגובה שלו
ואם המנהל ה"רגיל" של הפורום נעל - למה הוא לא הגיב? אף מנהל לא נועל בלי להסביר למה.
בקיצור משהו פה מוזר[/QUOTE]
מה הבעיה לשאול את המנהל אם הוא זה שנעל??? זה לא צריך להיות בעיה!
-
[QUOTE=~Tyrael~;685286]כלום לא מוזר פה,לא חייבים להגיב ולהגיד נעול או משהו כזה לפני שנועלים נושא.
זכותו של המנהל לנהל את הפורום איך שהוא מרגיש לנכון לנהל וחושב לנכון לנהל.[/QUOTE]
אבל גם מנהלים טועים :/
העבודה שעשיתי קשורה לפורום. זה כמו שעכשיו הוא ינעל נושאים על שילובים רגילים. יש מלא נושאים על שילובים בפורום, אז רק בגלל ששלי זה לא פוקימון ועוד פוקימון צריך לנעול? ><
ושוב, אם זה לא מתאים, להעביר, לא לנעול ישר.
-
תקשיבו לי כולם, אני פאקינג לא נעלתי את הנושא, אתם לא קולטים את זה? לא אניייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי, ובואו ניתן לאלכס להיכנס למשתמש שלי ולנסות לנעול נושאים כדי לבדוק.
תפסיקו, אתם כל כך רוצים לתקוף אותי שאתם אומרים שטויות מבלי לשים לב.
ולתגובתי:
אני רואה שהנושא הפך ל"תקפו את אביב, זה כמה מול אחד וזה ממש כיף" ם:
יש לי כמה דברים להגיד.
1.אחרי שחשבתי על כך, אני באמת חושב שלא הגיע לאיש האבטיח לקבל אזהרה, אני כן חושב שלא היה צריך לפרסם את זה, אבל הגזמתי שחשבתי שצריך אזהרה. לגבי זו ששלחתי לו, עשיתי את זה לא כדי לעבוד אליו, אלא סתם בגיחוך של "איך כתוב לי שאני יכול לתת אם אני לא אדמין? בטח כשאשלח זה יגיד לי שגיאה כי אין לי הרשאה" וזה מה שהיה. רק שזה הצליח לשלוח אלוהים יודע איך.
2.אורי-קון: למחוא לך כפיים. לטעון שה"כוח" עלה לי לראש[על איזה כוח אתה מדבר? שליחת אזהרה בטעות? על זה כוח?], להגיד שאני חושב שאני מלך הפורום. להוריד אותי מניהול, לקבל באן!!! אילו מסקנות צודקות. על ההענשה בצחוק עניתי, נעילה? לא נעלתי אני לא המנהל, זה מנהל הפורום נעל. פגיעה ברוטאלית? אמרתי לו ש"הוא" מטומטם או משהו? סך הכל אמרתי שהנושא מטומטם, כי כשראיתי את זה חשבתי לעצמי "מה זה הדבר הזה".
לא מגיע לי להחזיק סמכות כלשהי? אתה בכלל מכיר אותי שאתה מדבר? יש לך מושג אולי לגבי זה שהייתי אדמין ומה עשיתי מבחינה ניהולית אז בשביל הפורום?
אפשר לחשוב מה עשיתי, בסך הכל ניסיתי להילחם בשביל חוקים שאני מאמין בהם, וכבר להוריד אותי מניהול, להגיד שעלה לי השתן לראש, שמגיע לי לקבל באן, שאני לא שייך לפורום. אורי-קון, אתה זה שצריך לקבל באן על הדברים הללו, לא אני.
דהצ'וסןוואן-ממתי אני התחלתי לנסות ולדאוג לדברים גם בפורומים שאני לא מנהל? ממתי שאכפת לי מה קורה בפורום.
-
טיילר, אתה מתעסק בתפל - מה שחשוב זה לא מי נעל, מה שחשוב זה היחס המחפיר של בלאקבירד למשתמשים הרגילים. הוא דיבר בשפה לא יפה ולא מקובלת, הוא מתנשא ומזלזל במשתמשים. הוא מנצל את העובדה שהוא מנהל כדי לרדת ולפגוע במשתמשים רגילים. חוסר חוש ההומור שלו לא אמור לפגוע במשתמשים, ובתור חבר של נדב אני יכול להגיד לך שהוא ממש נפגע מזה.
-
טוב תתחילו להרגע כאן!
אורי תרגע!
בכל מקרה,אותו מנהל בעצם החליט לפרוש והוא ירד מניהול.
נעול.
אל תפתחו נושאים כאלו יותר!!!