-
דפי הפוקידע של ישראמון
כרגע אני משדרג את שלושת דפי הישראדקס של הישראמונים, ויוצר עוד 3 דפים לישראמונים ההתחלתיים של מחוז חייקו (כן כן, כבר יש שם למחוז הראשון בו תשתתפו- מה שאומר שהמשחק מתקדם היטב..)
השלושה ההתחלתיים נצבעו עכשיו, ואני מעלה אותם על דף עם נתונים, בתוספת לנתונים חדשים שיסייעו בתוכן המשחק..
עכשיו- קחו בערבון מוגבל- ההתחלתיים צוירו בהתחלה- יכול להיות שאתם לא תאהבו אותם, אחד מהם לא אהבתי בעצמי- אבל זה מה שיהיה וזה מה שקיים- וכמו שיש ביקורת על פוקימון והדור החמישי- ככה גם אני אספוג ביקורות- ואקווה שבתור התחלה- נוכל ללמוד ולפתח את זה היטב לדור השני (אם ירצה השם והמשחק ירוץ טוב..)
אז בבקשה: עוד 4 דפים
[IMG]http://a.imageshack.us/img12/2007/35440431.png[/IMG]
[IMG]http://a.imageshack.us/img814/1148/16914475.png[/IMG]
[IMG]http://a.imageshack.us/img338/360/35918824.png[/IMG]
[IMG]http://a.imageshack.us/img687/5946/64991445.png[/IMG]
[IMG]http://img828.imageshack.us/img828/8642/68908612.png[/IMG]
[IMG]http://a.imageshack.us/img685/6781/20342120.png[/IMG]
-
מגניב אחי תודה
אני בטוח במשחק שלך שמור לי מקום חחח D:
-
בן אדם, אני לוקח את כול מה שאתה אומר בערבון מוגבל..
אנחנו רוצים לראות תמונות ולא רק הודעות, לפי זכרוני היו לך פעם איזה 5 נושאים על 'הפרויקט מתקדם! נשארו עוד 50 פוקימון לצייר!.'/'יש לנו כבר 75 פוקימונים ורעיונות מעולים לדברים.'
ובקושי ראינו את ה"גדולה" שאתה אומר שיש לישראמון...
-
מעניין איך הם יראו,מצפה לזה בקוצר רוח.
-
[QUOTE=darkon10000;698327]בן אדם, אני לוקח את כול מה שאתה אומר בערבון מוגבל..
אנחנו רוצים לראות תמונות ולא רק הודעות, לפי זכרוני היו לך פעם איזה 5 נושאים על 'הפרויקט מתקדם! נשארו עוד 50 פוקימון לצייר!.'/'יש לנו כבר 75 פוקימונים ורעיונות מעולים לדברים.'
ובקושי ראינו את ה"גדולה" שאתה אומר שיש לישראמון...[/QUOTE]
כבר הזכרתי שהמנצח במשחק הזה מקבל חבילת 60 קלפים סגורה כולל מטבע מיוחד, חוברת משחק, משטח למשחק סגורה ועטופה בניילון של המפעל? :)
חוץ מזה- ההשקעה היא דבר שלוקח זמן- ובינתיים צריך להזכיר לכם שאני קיים לא?
-
לאמשנה, אמרתי משהו לא במקום.
במקום להבטיח הבטחות פשוט תפרסם את הציורים, אגב מה נסגר בסוף? יש פורום לישראמון או לא?
-
פורסמו כולם- כולל ההתחלתיים (כל ה6 שהבטחתי לפרסם..)
עד עכשיו יש 89 ישראמונים מוכנים, ונשארו לי רק עוד 6 רעיונות שנתתם לי לצייר.. אז אני עובר לרעיונות שלי, ואז אני יגיד לכם כמה נשאר ואתם... תדעו איפה אני עומד :)
-
סליחה אם אני מבאס אבל לדעתי הם לא יצאו ממש יפים.... :(
-
[b]"עכשיו- קחו בערבון מוגבל- ההתחלתיים צוירו בהתחלה- יכול להיות שאתם לא תאהבו אותם, אחד מהם לא אהבתי בעצמי- אבל זה מה שיהיה וזה מה שקיים- וכמו שיש ביקורת על פוקימון והדור החמישי- ככה גם אני אספוג ביקורות- ואקווה שבתור התחלה- נוכל ללמוד ולפתח את זה היטב לדור השני (אם ירצה השם והמשחק ירוץ טוב..)"[/b]
וזכותך לשמור על דעתך- אבל זה מה שיש.. :) חוץ מזה ההתפתחויות יהיו שוות את המאמץ לדעתי..
-
יש לי רעיון בשבילך אולי תחבור לאיזה מתכנת כדי שיתכנת לך משחק פלאש ככה לא תצתרך לעבוד כל כך הרבה על לנהל את המשחק אתה באמת מתכוון לעבוד במקביל עם 20 אנשים במשחק תפקידים או משהו בסיגנון כי בנתיים לא נראה לי לפי מה שעשית שמשחק פורום יספיק
עריכה: מבין ההתחלתיים לא אהבתי את הצבי
-
[QUOTE=Guille;698797]יש לי רעיון בשבילך אולי תחבור לאיזה מתכנת כדי שיתכנת לך משחק פלאש ככה לא תצתרך לעבוד כל כך הרבה על לנהל את המשחק אתה באמת מתכוון לעבוד במקביל עם 20 אנשים במשחק תפקידים או משהו בסיגנון כי בנתיים לא נראה לי לפי מה שעשית שמשחק פורום יספיק[/QUOTE]
:) תודה על המחמאה..
דבר ראשון אני מתכנן לארח בערך פי 3 מכמות השחקנים שאתה רשמת..
דבר שני- רותם כנראה ייתן לי פורום משלי- כי כמות ההשקעה היא באמת גדולה.. וקשה..
ובגלל שאני מתכנן לתת פרס אמיתי למנצח במשחק (כמו שרשמתי- חבילת קלפי משחק של פוקימון)
בכל מקרה- תרשום גם מה חשבת על שלושת ההתחלתיים..
אם אהבת סחטיין- אם שנאת מה ולמה- ביקורת בונה.. אומנם הביקורת לא תגרום לי להחליף אותם כי אלה הם של הדור הראשון.. אבל זה יהיה לקח לשאר הצביעות ואולי לשאר הפוקימונים שאני יצייר.. (נשאר לי איזה 60 בערך..)
-
טוב לביקור:
כל ההתחלתיים נראים כאילו הם ההתפתחות השנייה הם גדולים מדי
פוקימון העשב נראה צבי עם תוספות לא יודע לא אהבתי אותו
התולעת יותר חמודה מהפח אשפה אם כבר לא הבנתי מה ניקוד הזה קשור בכלל
לסטטים קוראים: התקפה , הגנה , התקפה מיוחדת , הגנה מיוחדת , מהירות
אבל אם שינית סטטים לא נורא זה לא אמור להיות העתק זה פייקדקס
את נחש האש די אהבתי אפילו שהוא די גדול להתחלתי או תקטין אותו קצת
המים בסדר למרות שאני חושב שבflavour Text או איך שתקרא לזה כתוב שזה 40% מים ו 40% רעל זה לא אמור להיות 50% אם לא מה אם 20% הנותרים?
לכל התחלתי אין סוג שני חוץ מלבולבזור (עשב/רעל) (לא נורא)
את העשב תשלב עם אבן או אדמה כדי שיזכה להיתרון על אש*
לאש תוסיף על חושי כדי שיזכה להיתרון על המים*
לפוקימון הפח צריך להוסיף סוג פלדה*
מסקנה: חוץ מהנקודות האלה הכל טוב אבל אולי תחשוף פוקמונים יותר מהר כי בנינטנדו כבר חשפו יותר ממך
*הוספת סוג בהתפתחות הבאה
ברצינות אתה בטוח שתוכל לעמוד בזה זה 60 אנשים לא עדיף פלאש? הרבה יותר סטטי ,לא ממש תלוי בך לאורך זמן , לא תלוי באנשים
לנהל 152 פוקמונים זה המון עבודה
הפרס: די מיותר כל הקטע זה ההנאה
-
[QUOTE=Guille;698802]טוב לביקור:
כל ההתחלתיים נראים כאילו הם ההתפתחות השנייה הם גדולים מדי
פוקימון העשב נראה צבי עם תוספות לא יודע לא אהבתי אותו
התולעת יותר חמודה מהפח אשפה אם כבר לא הבנתי מה ניקוד הזה קשור בכלל
לסטטים קוראים: התקפה , הגנה , התקפה מיוחדת , הגנה מיוחדת , מהירות
אבל אם שינית סטטים לא נורא זה לא אמור להיות העתק זה פייקדקס
את נחש האש די אהבתי אפילו שהוא די גדול להתחלתי או תקטין אותו קצת
המים בסדר למרות שאני חושב שבflavour Text או איך שתקרא לזה כתוב שזה 40% מים ו 40% רעל זה לא אמור להיות 50% אם לא מה אם 20% הנותרים?
לכל התחלתי אין סוג שני חוץ מלבולבזור (עשב/רעל) (לא נורא)
את העשב תשלב עם אבן או אדמה כדי שיזכה להיתרון על אש*
לאש תוסיף על חושי כדי שיזכה להיתרון על המים*
לפוקימון הפח צריך להוסיף סוג פלדה*
מסקנה: חוץ מהנקודות האלה הכל טוב אבל אולי תחשוף פוקמונים יותר מהר כי בנינטנדו כבר חשפו יותר ממך
*הוספת סוג בהתפתחות הבאה[/QUOTE]
חח בונה בונה אהה?
טוב- לאט לאט..
הנקודות של ההתקפה הגנה וכו'.. זה חלק ממערכת המשחק שאני בונה- הפייקדקס נותן לשחקנים ידע התחלתי על הסטטוסים של הישראמונים שהם יתפסו.. ככה שהדברים האלה קשורים בשיטת משחק..
דבר שני- לא צריך לשנות סוגים לעשב אש ומים- כי לכל אחד יש חולשה ולכל אחד יש יתרון- ככה זה עובד בפוקימון, גם פה זה יעבוד..
דבר שלישי- הפח והנחש והכל חמוד כי הכל זה התפתחות שלב 1 וזה השיטת ציור שלי בעקרון- את זה יהיה נורא קשה לי לשנות :/
דבר רביעי- כן האייל נראה קצת איילת עם תוספות, אבל לפעמים טיפה פשטות זה טוב
ודבר אחרון- ההתחלתיים אולי גדולים- אבל תאמין לי שההתפתחויות שלהם גדולות מהם בהרבה, ולא צריך לחשוף אותם בינתיים- אלה השישה היחידים והאחרונים שאני חושף עד תחילת המשחק, בגלל בקשה של שחקנים לחשוף עוד קצת בשביל שידעו מה קורה..
ברגע שתכנסו למשחק- הכיף והיופי יהיה לגלות את השאר בעצמכם..
מקווה שעניתי בשביעות רצון על הכל- יאללה עוד ביקורות!!
-
ההשקעה פה היא ענקית ואדירה ואני רואה שאתה מנסה לעשות את המיטב וגם לשמור על קור רוח.
אני גם נהניתי מהדפי הסבר, מ-חלק מהפוקימונים ובכלל, מהמוטיבציה שלך.
אבל בן אדם, יש לך בעיית תחביר. חלק מהדברים שרשמת בדפי מידע פשוט לא מובנים. לידיעתך.
-
[QUOTE=LightSword;698803]חח בונה בונה אהה?
טוב- לאט לאט..
הנקודות של ההתקפה הגנה וכו'.. זה חלק ממערכת המשחק שאני בונה- הפייקדקס נותן לשחקנים ידע התחלתי על הסטטוסים של הישראמונים שהם יתפסו.. ככה שהדברים האלה קשורים בשיטת משחק..
דבר שני- לא צריך לשנות סוגים לעשב אש ומים- כי לכל אחד יש חולשה ולכל אחד יש יתרון- ככה זה עובד בפוקימון, גם פה זה יעבוד..
דבר שלישי- הפח והנחש והכל חמוד כי הכל זה התפתחות שלב 1 וזה השיטת ציור שלי בעקרון- את זה יהיה נורא קשה לי לשנות :/
דבר רביעי- כן האייל נראה קצת איילת עם תוספות, אבל לפעמים טיפה פשטות זה טוב
ודבר אחרון- ההתחלתיים אולי גדולים- אבל תאמין לי שההתפתחויות שלהם גדולות מהם בהרבה, ולא צריך לחשוף אותם בינתיים- אלה השישה היחידים והאחרונים שאני חושף עד תחילת המשחק, בגלל בקשה של שחקנים לחשוף עוד קצת בשביל שידעו מה קורה..
ברגע שתכנסו למשחק- הכיף והיופי יהיה לגלות את השאר בעצמכם..
מקווה שעניתי בשביעות רצון על הכל- יאללה עוד ביקורות!![/QUOTE]
התכוונתי שלהוסיף לא לשנות
אם המים הוא גם רעל
אז לאש כדי להוסיף על חושי בהתפתחות הבאה כדי שיהיה שיכול לגבור על פוקימון המים הבנת?
הפח פשוט נראה לי הוא חייב סוג פלדה בהתפתחות הבאה שלו
העשב אותו עיקרון של האש
אם לנחש אתה תכוון להוסיף ראשים על חושי נראה סוג מתאים
הצבי/אייל/מוס נראה כאילו הוא צריך סוג שיגבור על האש אז תוסיף לו אופל לא מביא יתרון למים אבל הרעל כבר מספיק יתרון
עשב-מים-אש-עשב
אופל-על חושי -רעל-עשב/אופל
הבנת עכשיו ככה יוצא לך צבי אפל
-
[QUOTE=Hit Man;698804]ההשקעה פה היא ענקית ואדירה ואני רואה שאתה מנסה לעשות את המיטב וגם לשמור על קור רוח.
אני גם נהניתי מהדפי הסבר, מ-חלק מהפוקימונים ובכלל, מהמוטיבציה שלך.
אבל בן אדם, יש לך בעיית תחביר. חלק מהדברים שרשמת בדפי מידע פשוט לא מובנים. לידיעתך.[/QUOTE]
כמו מה?
-
אני לא הבנתי מה זה 40% מים ו40% רעל זה אמור להיות 50% או שיש 20% על משהו אחר?
-
[quote=LightSword;698807]כמו מה?[/quote]
כל ההסבר.
פוקימון זה - למרות שנראה ביישן - משתמש בראש שלו לצרכי הגנה.
איך זה ניגוד לביישנות? מה פה הפואנטה של המשפט אם התחלת לרשום שהוא ביישן?
הסל עשוי מחור [U]ספוגי הסופג (?!)[/U] את המכות הוא עשוי מחומר דמוי עץ שהוא קשיח אך נושם.
אני לא יודע מה איתך, אבל אין קישור בין קשיח לנושם, בין ספוג לנושם, ובין דמוי עץ לנושם.
הרגליים שלו הן בעצם גלגלים.
לא יכולת לרשום הוא נע על גלגלים? הרי אין פה רגליים.
יעיל למתקפות ולמתקפות נגד.
לא יכולת לרשום מגננות?
נדיר למצוא אותו ב"טבע".
למה מרכאות. טבע זה טבע.
בקיצור, אני לא רוצה לקטול, אבל כל הכיתוב של הפוקימונים צריך שיכתוב או יצירה מחדש לגמריי.
-
[QUOTE=Guille;698809]אני לא הבנתי מה זה 40% מים ו40% רעל זה אמור להיות 50% או שיש 20% על משהו אחר?[/QUOTE]
חחח כנראה שכשאני אומר 40% רעל ואז 40% מים- זה אומר 80% נוזל.. מה עם האיברים, המערכת הפנימית של הגוף..
כשאומרים לך שאבטיח מכיל 90% מים- אתה שואל מה שאר ה10%?- קליפה, גרעינים, התוכן שמכיל את המים.. משהו בסגנון הזה...
ובנוסף לכך- הפוקדע בסדרה או במשחקים- לא באמת מביא לך מידע שעוזר לך להבין את המהות של היצור שאיתך, אלא סתם איזה משפט מפתח..
-
[QUOTE=Hit Man;698810]כל ההסבר.
1.פוקימון זה - למרות שנראה ביישן - משתמש בראש שלו לצרכי הגנה.
2.הסל עשוי מחור [U]ספוגי הסופג (?!)[/U] את המכות הוא עשוי מחומר דמוי עץ שהוא קשיח אך נושם.
אני לא יודע מה איתך, אבל אין קישור בין קשיח לנושם, בין ספוג לנושם, ובין דמוי עץ לנושם.
3.הרגליים שלו הן בעצם גלגלים.
4.יעיל למתקפות ולמתקפות נגד.
לא יכולת לרשום מגננות?
5.נדיר למצוא אותו ב"טבע".
למה מרכאות. טבע זה טבע.
בקיצור, אני לא רוצה לקטול, כל הכיתוב של הפוקימונים צריך שיכתוב או יצירה מחדש לגמריי.[/QUOTE]
תשמע אתה נופל פה בקטנות או שלא מבין בכלל.. ואני אעבור איתך שורה שורה..
1. היצור משתמש בראשו (מכסה הסל) כדי להגן על עצמו מפני מתקפות- כלומר למרות שהוא נראה ביישן, הוא לא- הדבר שמטעה אותנו לחשוב שמדובר בפוקימון ביישן- בעצם מדבר על מאפיין אחר.
2.החומר ממנו עשוי הסל קשיח- כלומר עמיד בפני חבטות ומכות, אך נושם- כלומר נותן לפוקימון שחבוי בתוכו את האפשרות לחיות בתוך השיריון הזה בצורה נעימה..
3. המשפט מסביר בצורה פשוטה- שבמקום רגליים יש גלגלים- אם אתה מבין את זה מהמשפט- אין מה לתקן אפילו..
4. לא.. כי מתקפות ומתקפות נגד הן שני דברים שונים לגמרי- מתקפה היא מהלך שבה לפגוע ביריב, מתקפת נגד היא מהלך שנועד לנצל את תנופת היריב לצורך פגיעה מרבית..
אני לא מבין למה בחרת דווקא במילה מגננות.. שפרושה הגנה- שום דבר ממה שהתכוונתי לרשום..
5. טוב- זה אתה לא יודע- סביבת המחיית של הפוקימון הזה היא לא בטבע, היא יותר בערים ובמקומות מיושבים- כך הוא בעצם משתמש בהסוואה שלו כ-פח, או כ-סל..
אז "טבע"- כלומר לא הטבע עם העצים והצמחים- אלא סביבת המחייה שלו.. לכן המרכאות..
אם יש עוד דברים שנראים לך מוזרים תביא- ואני אשנה בלי בעיה- הכל שמור על קובץ וורד ופתוח לעריכה..
חוץ מזה- במשחק שלי- אחד התפקידים הראשיים ששחקן יוכל לבחור הוא- מדען..
אחד מהפריבילגיות היא עריכת שינויים לפי תגליות- בישראדקס.. כמובן שיהיה טורניר בו מדענים יילחמו בקרבות והכל יהיה שווה ערך לחווית משחק עם מאמן או מתאם..
אז יאללה- אני מחכה לראות אותך במשחק..
-
שוב, בחירה שלך, אני פשוט חושב שלאור העובדה שאתה רוצה לעשות מזה הפרויקט הבא של ישראל, שתרצה שזה יהיה ברור וקריא לכולם. ובמצב הזה, זה רחוק מאוד מהתוצאה הרצויה.
-
[QUOTE=Hit Man;698813]שוב, בחירה שלך, אני פשוט חושב שלאור העובדה שאתה רוצה לעשות מזה הפרויקט הבא של ישראל, שתרצה שזה יהיה ברור וקריא לכולם. ובמצב הזה, זה רחוק מאוד מהתוצאה הרצויה.[/QUOTE]
שוב- אמרתי לך- אם אתה לא בוחר מדען אני לא יודע מה אני אעשה לך..
אגב- את רוב הדברים אני אצבע במהלך המשחק..
ככה שברגע שאני יסיים את כל הישראדקס כולל נתונים כתובים, יצייר כמה מכונים ואיצטדיונים רלוונטיים להתחלה, ואבחן את מערכת המשחק עם כמה שחקנים שישתתפו בבטא :P זה ירוץ ממש בקרוב..
ושוב היטמן- תודה לך על עזרתך, רק חבל שרותם עדיין לא דיבר איתי..
-
[QUOTE=Hit Man;698810]כל ההסבר.
פוקימון זה - למרות שנראה ביישן - משתמש בראש שלו לצרכי הגנה.
הסל עשוי מחור [U]ספוגי הסופג (?!)[/U] את המכות הוא עשוי מחומר דמוי עץ שהוא קשיח אך נושם.
הרגליים שלו הן בעצם גלגלים.
יעיל למתקפות ולמתקפות נגד.
לא יכולת לרשום מגננות?
נדיר למצוא אותו ב"טבע".
למה מרכאות. טבע זה טבע.
בקיצור, אני לא רוצה לקטול, כל הכיתוב של הפוקימונים צריך שיכתוב או יצירה מחדש לגמריי.[/QUOTE]
צודק איך לא שמתי לב לזה קודם אני יחזק את דבריך
1.אין ניגוד לבין ביישנות להגנה עצמית
2.חור ספוגי הסופג? לא אמרת אחר כך שהוא עשוי מעץ? מה זה חור?
3. צודק
4. יעיל להתקפות ולהתקפות נגד ? בטקסט המוסף לא כתוב אף פעם אסטרטגיית קרב
5. מרכאות מיותרות
התחלתי לחקור את הטקסטים והבחנתי בכמה טעויות שלך:
1."פוקימון זה - למרות שנראה ביישן (שוב מה יש לך נגד ביישנות ואין ניגוד פה) משתמש במכסה הראש שלו רק להגנה והתקמקות (איך הוא בדיוק יתחמק עם מכסה על הראש? הגנה בסדר אבל הוא לא מתחמק)
2."ובתשישות מלאה הופך (הוא)/(הכוכב שעל ראשו) לשחור" חסר פה מאזכר לא כזה נורא אבל קשה לקרוא את זה בלי מאזכר
3. "גופו בעצם נעים למגע וידידותי" ממתי גופים הם ידידותיים אולי הפוקימון אבל לא הגוף שלו כדאי לשנות
4. " ליצור זה 4 ידיים" אבל יכול גם להישתמש בזרועות שעל ראשו" אני רואה רק 2
5. גדל ביערות וגופו עוזר לו להחבא בשעת סכנה " חסר ת' ב "להתחבא"
6. "לא מרבה לצאת שלשטח הפתוח...." חסר פה נושא הכוונה למילה הוא בהתחלה
7.העלים שעל גופו סופגים עור שמש ומגדילים את האנרגיה בגופו" אור לא עור , ומגדילים עדיף לשים פה שמגדילים או המגדילים = סיבה ותוצאה
8. "הדומים לצבע אש" מה זה צבע אש?
9. "(הוא) אוהב לחיות מתחת לאדמה" חסר פה מאזכר
כל השאר נראה לי בסדר אתה צריך לעבוד על הכתיבה הזאת
-
:)
אוקי.. אפשר לעבוד עם זה לטובתנו.. אני אמשיך את הכתיבה ככה- ומדענים במשחק כחלק מתחרויות הבונוס יתקנו את הטקסט והכי טוב יזכו בפרסים הרלוונטיים.. :)
הכל לטובה בסופו של דבר :)
יאללה לישון- עד מחר אני מקווה כבר לפורום פרטי.. ולגמור כבר עם הרעיונות של האנשים בפורום- כי נשאר לי כולה עוד 5 כאלה.. :)
-
אחי
אני מצטער להגיד לך
אבל לא יפים
אכזבה
הפייקים יותר יפים
מצטער,נדמה שאני לא אשתתף בפרויקט שלך למרות שחשבתי שכן :\
-
[QUOTE=gible;698822]אחי
אני מצטער להגיד לך
אבל לא יפים
אכזבה
הפייקים יותר יפים
מצטער,נדמה שאני לא אשתתף בפרויקט שלך למרות שחשבתי שכן :\[/QUOTE]
איזה פייקים..?
על מה אתה מדבר?
תגיד ספציפי מה לא יפה ולמה לא אהבת..
חוץ מזה אתה לא יכול להסיק מה יהיה במשחק מעבר ל6 האלה כי יש עוד 140 בערך שעוד לא ראית, ואולי בלי קשר אתה תהנה משיטת המשחק..
לא רציונלי לקפוץ ככה למסקנות..
במיוחד לא אחרי תגובות של הרבה אנשים על ההתחלתיים של הדור החמישי- ואני די בטוח שכולם פה הולכים לשחק בזה.. :)
-
רק אם יהיה לך פורום משלך אני יבין איך זה עובד כי אתה לא תסתפק באשכול יחיד מתי תאריך היציאה המתוכנן?
-
-
[URL="http://www.pokemons.co.il/forum/showpost.php?p=688858&postcount=60"]http://www.pokemons.co.il/forum/show...8&postcount=60[/URL]
לפני מספר ימים רותם אישר פרויקט בשם 'ישראמון' וכעת החליט שזה לא מתאים לו. לי אישית נמאס מכל המילים הריקות, השקרים העלובים והדרך שבה ההנהלה עושה דברים וכעת אני נרתם כדי להרים את הכפפה ולהוציא את הפרויקט הזה לאור. אני משוכנע שגם אחרים היו רוצים לראות שיפור בכל הנוגע לפרויקט הזה בפרט ולדרכי ההתנהלות בפורום בכלל.
המטרה: פתיחת תת פורום ל'ישראמון'.
למה להם לתת לזה תת פורום: כי מאז ומעולם נראה כאילו מי שמשקיע, שוקע בפורום הזה. כי הם משקיעים יותר בהשתקת הגולשים, נעילת טופיקים ובאנים מאשר בעידוד פרויקטים ופתיחת פרויקטים. וכי לפרויקטים בעבר סטייל 'פוקימון און ליין' נתנו מחלקה משלו (לא רק תת פורום) וכולנו ראינו לאן זה התקדם. אז עכשיו שיש משהו ביד, בוחרים לעשות דווקא? עליי זה לא מקובל.
הצטרפו עוד היום כנגד המדיניות של הנהלת פורום פוקימון והצביעו בעד פתיחת תת-פורום לפרויקט 'ישראמון'.
[URL]http://www.pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=25165[/URL]
-
[QUOTE=LightSword;698823]איזה פייקים..?
על מה אתה מדבר?
תגיד ספציפי מה לא יפה ולמה לא אהבת..
חוץ מזה אתה לא יכול להסיק מה יהיה במשחק מעבר ל6 האלה כי יש עוד 140 בערך שעוד לא ראית, ואולי בלי קשר אתה תהנה משיטת המשחק..
לא רציונלי לקפוץ ככה למסקנות..
במיוחד לא אחרי תגובות של הרבה אנשים על ההתחלתיים של הדור החמישי- ואני די בטוח שכולם פה הולכים לשחק בזה.. :)[/QUOTE]
תראה
בלי להעליב או משהו
כן?
אבל אפילו הדור החמישי יותר יםה עד עכשיו
תראה
הנחש פה בלי פרופורציות,מה זה הראש הזה,הוא נורא חמוד,והלהבה,מי ישמע!
והזחל שיצא כרגע מהופ כתמתים
והסל כביסה הזה,בוא תעשה גם מדיח כלים ונגמור את הסיפור!
והאייל לא מצוייר בכלל טוב, כאילו יש לו מחלה ברגליים שגורם לו לעיוות.
מטצער אחי
אני יודע שאתה נורא נוא נורא משקיע
ואני [SIZE="4"]מאוד[/SIZE]
מאוד מעריך את זה!
אבל זה לא נקרא פרויקט גדול לצערי עם פוקימונים כאלה
סורי.
-
וואו פייקדע מגניב :)
אולי אני אהיה במשחק :)
-
[QUOTE=gible;701946]תראה
בלי להעליב או משהו
כן?
אבל אפילו הדור החמישי יותר יםה עד עכשיו
תראה
הנחש פה בלי פרופורציות,מה זה הראש הזה,הוא נורא חמוד,והלהבה,מי ישמע!
והזחל שיצא כרגע מהופ כתמתים
והסל כביסה הזה,בוא תעשה גם מדיח כלים ונגמור את הסיפור!
והאייל לא מצוייר בכלל טוב, כאילו יש לו מחלה ברגליים שגורם לו לעיוות.
מטצער אחי
אני יודע שאתה נורא נוא נורא משקיע
ואני [SIZE="4"]מאוד[/SIZE]
מאוד מעריך את זה!
אבל זה לא נקרא פרויקט גדול לצערי עם פוקימונים כאלה
סורי.[/QUOTE]
לא הבנתי מה הבעיה בסל..? בגלל שהוא סל כביסה?
אפשר לעשות גם מדיח כלים- מכיר רוטום?
קיצר- שמח שאתה מנסה לתת ביקורת- אבל זה לא בונה, זה סתם מעליב (לא אותי, אבל בפוטנציאל)
ואל תשכח, אני לא עובד בנינטדנו, אין לי ידע באיך להצליל ולצייר כמוהם- אני לומד מניסיון.
חוץ מזה- אף אחד לא מכריח אותך לשחק..
רק אל תשכח שזה 6 מתוך 152.. ;)
-
אמרתי לך שאני מעריך ושאתה לא צריך להעלב
וכן גם רוטום הוא דפוק,אבל לא יודע יש בו משהו שכן אפשר לכפר עליו
בכל מקרה
שיהיה בהצלחה .
-
-
[QUOTE=gible;703822]אמרתי לך שאני מעריך ושאתה לא צריך להעלב
וכן גם רוטום הוא דפוק,אבל לא יודע יש בו משהו שכן אפשר לכפר עליו
בכל מקרה
שיהיה בהצלחה .[/QUOTE]
טוב תעקוב- כל הפרטים וכל הדיונים עוברים לתת פורום חייקו בפורום חת"מ
שם השבוע אני אפרסם 6 פייקים חדשים
-
-
[QUOTE=pumba;703965]תלמד לצייר><[/QUOTE]
חח ומי ילמד אותי אתה? יא ילדודס..
הדברים שאני ציירתי לשיעורי בית- אתה לא תצייר גם אם תלמד כל החיים שלך..
-
-
[quote=מאסטר ליאון;1264554]מתי יפתח ישראמון[/quote]
הנושא בו הגבת, עבר יותר משנה! זוהי הקפצה.
[SIZE=1](הקפצה- כאשר משתמש מגיב באשכול שעבר בו מעל 14 ימים/שבועיים מהתגובה האחרונה)[/SIZE]
אתה מקבל אזהרה.