-
שלום חבריה :]
היי כולם! אני דור מכפר סבא בן 14.5 .. חשבתי לעצמי שבזמן האחרון אני די משועמם אז אולי אני אצטרף לאיזה פורום נחמד. במקרה אתמול חבר שלי סיפר לי על פורום מושלם (עם אנשים מושלמים גם כן ^_^ ) אז חשבתי לעצמי אולי אני אצטרף לחברה.. אשמח להכיר אנשים ולהשתלב :big_wink:
אז.... היי כולם!
-
-
ברוך הבא חבר חדש
שמי ליאור
-
היי.
אני גיא.
דרך אגב אסור לפתוח נושאים כאלה
-
[quote=danger;699110]היי.
אני גיא.
דרך אגב אסור לפתוח נושאים כאלה[/quote]
מותר, אסור חזרה ופרישה, אבל מותר נושאי חדשים
-
יש בפורום הזה עוד שני אנשים מכפר סבא, אבל קשה לי להאמין שמישהו מהם יגיד לך שיש פה אנשים מושלמים Xd
בכ"מ, ברוך הבא
-
היי דניס,היי ליאור,היי גיא חחח
איזה מזל שאמרת שזה לא אסור דניס.. כבר נבהלתי ם:
טוב לפחות אני אוכל להנות כאן... חוץ מזה גם אם אין כאן אנשים מושלמים בטח יש כאן אנשים נחמדים או שכיף לדבר איתם..:sunglasses:
-
פשוט לך לנו"ד ותכיר את כולם
-
-
יש פה אנשים סבירים מינוס, הפורום יבש וההנהלה אנטי-דמוקרטית. ברח כל עוד נפשך בך!
אה, וקוראים לי שמואל.
-
ויש פה גם אנשי אבטיח ממורמרים...
ברוך הבא.
מי זה החבר?
ואפשר לשאול למה יש לך IP זהה למשתמש a.v.i.v?
-
[QUOTE=YoRt3m;699144]
ואפשר לשאול למה יש לך IP זהה למשתמש a.v.i.v?[/QUOTE]
מישהו כאן הסתבך:nose_pick:
כנראה התחבר מאותו החבר שהביא אותו ><
ברוך הבא ^^
-
[QUOTE=YoRt3m;699144]ויש פה גם אנשי אבטיח ממורמרים...
ברוך הבא.
מי זה החבר?
ואפשר לשאול למה יש לך IP זהה למשתמש a.v.i.v?[/QUOTE]
כי הוא חבר שלי וההורים שלי לא יהיו בבית המון זמן כי הם נסעו לאילת יחד עם דודים שלי ואני נשארתי בבית עם אחותי הגדולה אז מותר לי בינתיים "לגור" או משהו כזה אצל חבר שלי שהוא a.v.i.v ... אז אני נרשמתי ואני אתחבר ממנו... בבית שלי אין מחשב :/
-
ברוך הבא אחי, מקווה שתהנה כאן, אני מתן אם לא הבנת מהכינוי.
-
-
היי ארוין,היי מתן וכן,הבנתי את השם כבר מהכינוי ^_^
טוב אני מקווה שאני אשתלב פה בחברה אה? :d
-
כנס לנושא הדיבורים
זה ה-מקום להכיר חברים חדשים
-
כה, אתה תשתלב די מהר, אנשים כאן נחמדים מאוד.
-
ברוך הבא :)
קוראים לי מור
-
היי דור אני יוסי
לבעיות פניות ובקשות תפנה אליי :d
-
היי מור,היי יוסי...
טוב אני חושב שכבר הכרתי פה את כל מי שאני צריך Xd
-
-
היי קילר.. טוב עכשיו אני חושב שאני מכיר את כל מי שאני צריך לא? :peee:
-
"פורום מושלם עם אנשים מושלמים" חחח מנסה להתחנף אה
נחש איך קוראים לי :)
-
[QUOTE=Just Haim;700218]"פורום מושלם עם אנשים מושלמים" חחח מנסה להתחנף אה
נחש איך קוראים לי :)[/QUOTE]
זה שלמה
-
[QUOTE=Just Haim;700218]"פורום מושלם עם אנשים מושלמים" חחח מנסה להתחנף אה
נחש איך קוראים לי :)[/QUOTE]
כן די תפסת אותי חח:sorry: ואמאמאמאמאמאמ..... אין לי צל איך קוראים לך... תגלה לי :)
עריכה:אה שלמה..... היי שלמה...
-
[quote=DoR_RoD;700232]כן די תפסת אותי חח:sorry: ואמאמאמאמאמאמ..... אין לי צל איך קוראים לך... תגלה לי :)
עריכה:אה שלמה..... היי שלמה...[/quote]
זה לא שלמה זה חיים ><
ולא קוראים לו קילר קוראים לו מתן..
-
[QUOTE=Naruto;700244]זה לא שלמה זה חיים ><
ולא קוראים לו קילר קוראים לו מתן..[/QUOTE]
טוב אז זה חיים... מה אכפת לי?! ><"
וחשבתי שלא קוראים לקילרבי או איך שזה לא יהיה קילר... חשבתי שהוא לא רוצה לגלות את השם שלו XD
-
ברוך הבא אחשלי גיבור .
אני דודי, הפקח הצנוע בפורום.
-
[quote=DoR_RoD;699102]היי כולם! אני דור מכפר סבא בן 14.5 .. חשבתי לעצמי שבזמן האחרון אני די משועמם אז אולי אני אצטרף לאיזה פורום נחמד. במקרה אתמול חבר שלי סיפר לי על פורום מושלם (עם אנשים מושלמים גם כן ^_^ ) אז חשבתי לעצמי אולי אני אצטרף לחברה.. אשמח להכיר אנשים ולהשתלב :big_wink:
אז.... היי כולם![/quote]
הוא סיפר על ה"רוסי" היחיד בפורום.
היי אני מיכאל:) אוהב בירה ובחורות רוסיות וצ'כיות,מת על חתולים,ומעצב מתחיל(אני גרוע ביינתים)
ואל תדאג יש פה אנשים מושלמים(חוץ מספתה שכנראה לא תכיר)
-
היי דודי חחח לחבר של אבא שלי קוראים דודי... >< היי מיכאל... חצי מהדברים שאתה אוהב,גם אני אוהב! Xd
-
-
[quote=DoR_RoD;701188]היי דודי חחח לחבר של אבא שלי קוראים דודי... >< היי מיכאל... חצי מהדברים שאתה אוהב,גם אני אוהב! Xd[/quote]
מה?תפרט אחי :P
-
אני מעדיף לא לומר... אני לא חושף הרבה פרטים...
---
0 0
---
ומיכאל,בחורות צ'כיות וחתולים אלה הדברים שאני אוהב.. למרות שגם כלבים אבל קצת פחות :d
-
[quote=DoR_RoD;701302]אני מעדיף לא לומר... אני לא חושף הרבה פרטים...
---
0 0
---
ומיכאל,בחורות צ'כיות וחתולים אלה הדברים שאני אוהב.. למרות שגם כלבים אבל קצת פחות :d[/quote]
חתולים שליטע XD תצטרף למיאומיה(קבוצה של אוהבי חתולים)
אני ראש הממשלה(לא הכי חשוב אבל אני החייתי את זה(הממציא אלכס-TYRAEL~ מנהל ראשי))
אתה מצטרף למיאומיה כשאתה שם את היוסר באר של מיאומיה,אני אביא לך את היוסר באר אם אתה תסכים.
ואל תדאג לגודל של החתימה,יש ספוילרים
חוקי החתולים:[QUOTE]
[B]חוקי המשטר החתולי[/B]
[COLOR=Blue][B]משטר חתולי![/B][/COLOR]
[CENTER][FONT=Arial Black][FONT=Arial Black][FONT=Arial Black][FONT=Arial Black][FONT=Arial Black][COLOR=cyan][SIZE=5][COLOR=#000000][COLOR=#000000]喵[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=Arial Black][COLOR=indigo][B][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=indigo][B][FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=indigo][B][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=indigo][B][FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=indigo]חוקי המשטר החתולי-מיאומיה[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=indigo][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=indigo][B][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=indigo][B][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=indigo][B][B][FONT=Arial Black][COLOR=darkslategray]-חתול אמיתי בחיים לא ילעג לחתול אחר-[/COLOR][/FONT][/B][/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=indigo][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=indigo][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=indigo][B][B][FONT=Arial Black][COLOR=indigo][SIZE=4][B][B][FONT=Arial Black][COLOR=#2f4f4f]-חתול אמיתי מקדיש לחתול האחר-[/COLOR][/FONT][/B][/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/B][/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT][/CENTER]
[FONT=Arial Black][COLOR=indigo][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=indigo]
[CENTER][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=indigo][B][B][FONT=Arial Black][COLOR=indigo][SIZE=4][B][B][FONT=Arial Black][COLOR=#2f4f4f]-חתול אמיתי שם את היוסר באר של החתולים בחתימה-
-חתול אמיתי יהרוג כל כלב שהוא יראה-
[/COLOR][/FONT][/B][/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/B][/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/CENTER]
[SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=indigo]
[CENTER][B][FONT=Arial Black][COLOR=indigo][B][SIZE=4][B][B][FONT=Arial Black][COLOR=#2f4f4f]-לחתול אמיתי יש בחתימה את המילה"משטר חתולי"-[/COLOR][/FONT][/B][/B][/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Arial Black][COLOR=indigo][B][B][SIZE=4][B][B][FONT=Arial Black][COLOR=#2f4f4f]-חתול אמיתי לא מחרבן בבית אלה בבפארק-[/COLOR][/FONT][/B][/B][/SIZE][/B][/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=indigo][B][B][SIZE=4][B][B][FONT=Arial Black][COLOR=#2f4f4f]-חתול אמיתי נחמד לכל עם לא משנה עד כממה הוא נחות-[/COLOR][/FONT][/B][/B][/SIZE][/B][/B][/COLOR][/FONT][/CENTER]
[FONT=Arial Black][COLOR=indigo]
[CENTER][B][B][SIZE=4][B][B][FONT=Arial Black][COLOR=#2f4f4f]-חתול אמיתי אוהב חתולים מכל המינים,והצבעים-[/COLOR][/FONT][/B][/B][/SIZE][/B][/B]
[B][B][SIZE=4][B][B][FONT=Arial Black][COLOR=#2f4f4f]-לחתול אמיתי יש רובה עם קעקוע של חתול-[/COLOR][/FONT][/B][/B][/SIZE][/B][/B]
[B][B][SIZE=4][B][B][FONT=Arial Black][COLOR=#2f4f4f]-חתול אמיתי לא מאמין באמונות(כמו חתולה שחורה)-[/COLOR][/FONT][/B][/B][/SIZE][/B][/B]
[B][B][SIZE=4][B][B][FONT=Arial Black][COLOR=#2f4f4f]-חתול אמיתי שם תמונה של חתול בסמל האישי-[/COLOR][/FONT][/B][/B][/SIZE][/B][/B]
[B][B][SIZE=4][B][B][FONT=Arial Black][COLOR=#2f4f4f]-חתול אמיתי עונה ב"מיאוו" כשואלים אותו לתפקידו-[/COLOR][/FONT][/B][/B][/SIZE][/B][/B]
[B][B][SIZE=4][B][B][FONT=Arial Black][COLOR=slategray]The Cats Rulz[/COLOR][/FONT][/B][/B][/SIZE][/B][/B]
[B][B][SIZE=4][B][B][FONT=Arial Black][COLOR=#2f4f4f]Writed By Michael The RockStar[/COLOR][/FONT][/B][/B][/SIZE][/B][/B][/CENTER]
[/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]
-
ברוך הרבה, גם אני בכפר סבא ובגיל שלך
איזה חטיבה אתה? או שסיימת ט' ><
-
מיכאל,הצטרפתי! ^_^
ו-Ori-Kun אני מעדיף לשמור על זה בסודיות כמו שכבר אמרתי ל-Logitech
---
0 0
---
-