לשמחתי הצלחתי למצוא אחד ולתפוס. עכשיו, איך אני מפתח אותו? בסרבי כתוב "maxed beauty", מה זה אומר?
Printable View
לשמחתי הצלחתי למצוא אחד ולתפוס. עכשיו, איך אני מפתח אותו? בסרבי כתוב "maxed beauty", מה זה אומר?
אתה צריך לנצח איתו בתחרויות יופי כדי שהוא יתפתח
לא צריך לנצח בשום דבר צריך לתת לו פוקבלוקים שמעלים שימחה
תבדוק כאן [URL]http://www.serebii.net/pokemon_advance/pokeblocks.shtml[/URL]
[QUOTE=Golden Boy;714650]לא צריך לנצח בשום דבר צריך לתת לו פוקבלוקים שמעלים [B]שימחה[/B]
תבדוק כאן [URL]http://www.serebii.net/pokemon_advance/pokeblocks.shtml[/URL][/QUOTE]
הוא התבלבל, צריך בלוקים שמביאים יופי [beauty]
טעות שלי בלוקים שמעלים יופי
אז אני צריך להכין כחולים ואז איך אני נותן לו אותם?
בתיק שלך איפה שרשוםkey Items יש לך Case
כה מצאתי. אז פשוט לתת לו כמה שמעלים את היופי והוא יתפתח לבד? או שגם צריך לעלות אותו רמה?
כאשר היופי במקסימום תעלה רמה [b][u]חשוב:[/u]לתת רק מה שמעלה רמה[/b]
איך אני יודע אם היופי במקסימום? נתתי לו כבר מלא כאלה שמעלים יופי וחלק שמעלים גם דברים אחרים בנוסף...
מה הכוונה רק דברים שמעלים רמה? כאשר היופי במקסימום לתת לו קנדי והוא יתפתח הכוונה?
ניתן לתת לפוקימון עד 10 פוקיבלוקים. ברגע שזה המקסימום, זה יגיע עד למסגרת של המחומש ההוא. אם אחרי 10 או פחות פוקיבלוקים הגיע לשם, תעשה איתו רמה בקרב או בRare Candy והוא יתפתח.
אם לא, אז תרבה את פיבאס עם דיטו (בהנחה שאתה יכול) ותנסה שוב.
המלצה שלי (אני יודע שזה עובד באמרלד, לא בטוח בנוגע לשאר) : לחכות שיודיעו שיבוא לליליקוב הפוקיבלוק מאסטר, ואז לערבב איתו Berries שנותן הBerry Master וביחד לקבל איזה פוקיבלוקים רמה 40 ומשהו שזה מעלה את הסטאטים הרבה יותר מפוקיבלוקים רגילים.
[quote=LordAbizi;714742]ניתן לתת לפוקימון עד 10 פוקיבלוקים. ברגע שזה המקסימום, זה יגיע עד למסגרת של המחומש ההוא. אם אחרי 10 או פחות פוקיבלוקים הגיע לשם, תעשה איתו רמה בקרב או בRare Candy והוא יתפתח.
אם לא, אז תרבה את פיבאס עם דיטו (בהנחה שאתה יכול) ותנסה שוב.
המלצה שלי (אני יודע שזה עובד באמרלד, לא בטוח בנוגע לשאר) : לחכות שיודיעו שיבוא לליליקוב הפוקיבלוק מאסטר, ואז לערבב איתו Berries שנותן הBerry Master וביחד לקבל איזה פוקיבלוקים רמה 40 ומשהו שזה מעלה את הסטאטים הרבה יותר מפוקיבלוקים רגילים.[/quote]
אני נותן לו פוקיבלוקים, וחלק מעלים לו לא רק את הביוטי אלא גם עוד דברים, אני ממשיך לתת אבל זה כבר הפסיק להתמלא בכיוון של הביוטי אלא רק בשל האחרים אם זה מוסיף לעוד, וגם זה לא תמיד. זה אומר שהוא כבר במקסימום?
[quote=aero;714737]איך אני יודע אם היופי במקסימום? נתתי לו כבר מלא כאלה שמעלים יופי וחלק שמעלים גם דברים אחרים בנוסף...
מה הכוונה רק דברים שמעלים רמה? כאשר היופי במקסימום לתת לו קנדי והוא יתפתח הכוונה?[/quote]
התכוונתי ררק מה שמעלה יופי תנסה לתת לו אם היופי כבר לא עולה תן לו Rare Candy והוא צריך להיתפתח אבל ליתר ביטחון תרבא אותו עם דיטו
[quote=Golden Boy;714753]התכוונתי ררק מה שמעלה יופי תנסה לתת לו אם היופי כבר לא עולה תן לו Rare Candy והוא צריך להיתפתח אבל ליתר ביטחון תרבא אותו עם דיטו[/quote]
אז לא לתת לו דברים שמעלים יופי ועוד משהו?
אין לי דיטו. איך אני משיג אותו בספיר?
אין בספיר רק בברקת
אם אתה משחק במחשב לפני הפיתוח תשמור ואם לא הצליח תחזור לשמירה
אני משחק בגיימבוי. מה עם השאלה ששאלתי הרגע על הפוקיבלוק?
אם אתה לא יכול להשיג דיטו תפוס עוד פיבאס ותן לו פלוקים עם רמה גבוהה שמעלים יופי
ניסיתי כבר. פעם ראשונה הלך לי די בקלות למצוא אותו, עכשיו כבר ממש קשה. לא מצאתי אפילו עוד אחד באותו המין.
פיבאס זה פוקימון ממש אבל ממש אבל ממש אבל ממש מאוד מאוד מאוד נדיר אולי אפילו הכי נדיר שקיים לתפוס אותו דורש המון אבל המון מאמץ
בעניין הרבייה נראה לי אפשר להרבות אותו עם פוקמון אחר חוץ מדיטו רגע הוא זכר או נקבה?
זכר.
חבל :( תנסה או להחליף דיטו (אין לי מושג איך) או לשמור לפני שהתחלת להאכיל אותו בפוקבלוקים ואז לעשות את הפוקבלוקים ולהאכיל אותו לבדוק שהוא במקסימום יופי ואז הוא יתפתח
אם היופי שלו עד המקסימום ואתה לא יכול להאכיל אותו ביותר פוקיבלוקים נשאר רק להרבות אותו עם דיטו או לתפוס אחר
עוד 14 הודעות לסיקור הdmc שלי
נתת לו מעלה רמה והוא לא התפתח?
אנלא יודע אם הביוטי במקסימום או לא. זה משנה אם העלתי לו רק את הביוטי או את הביוטי עם עוד דברים?
העלית אותו כבר רמה?
ניסיתי פעמיים לעלות אותו רמה, אבל עם האקספישייר, ועכשיו עם ראר קנדי והוא לא התפתח.
תביא לו את הבלוקים שמעלים יופי עד שהוא לא ירצה עוד
מתישהו כשאני אתן לו הוא יפסיק לאכול אותם?
כן
תודה לכל העוזרים! אני שמח לבשר לכם שפיבאס התפתח למילוטיק. הוא התפתח ברמה 24, האם זה היה כדאי לפתח אותו עכשיו, או שהיה עליי לאמן קצת את פיבאס? (תפסתי אותו ברמה 21)
זו הייתה החלטה טובה לפתח אותו עכשיו כי פיבאס לומד רק שתי מתקפות ושתיהן גרועות ביותר
דרך אגב עוד רמה אתה תקבל טוויסטר על מילוטיק כדאי לך ללמד
לא פיאבס הוא כמו מגיקארפ הוא לא שווה כלום
מזל טוב יש לך את אחד הפוקימונים הנדירים במשחק
[quote=yoyoav02;720381]זו הייתה החלטה טובה לפתח אותו עכשיו כי פיבאס לומד רק שתי מתקפות ושתיהן גרועות ביותר
דרך אגב עוד רמה אתה תקבל טוויסטר על מילוטיק כדאי לך ללמד[/quote]
יש לי עכשיו שלושה פיבאסים רמה חמש. אני משיג ברים בטעם DRY כדי להפוך אותם לפוקיבלוק כחול, להאכיל את אחד מהם\ ואז לפתח אותו כבר ברמה שש. יותר טוב, לא?