-
World of alchemists
[URL=http://img683.imageshack.us/i/21271690.jpg/][IMG]http://img683.imageshack.us/img683/4428/21271690.jpg[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
[YOUTUBE][url]http://www.youtube.com/watch?v=eYA5pIBA1YU[/url]
[/YOUTUBE][B][SIZE="4"]
[COLOR="Red"]מילות פתיחה.[/SIZE][/B]
יש אישור מאביב.
אוקי זה לא המשחק הראשון שלי כש"הם.
אבל זה המשחק הראשון שלי שהוא לא של פוקימון,המשחק הוא על אלכמאי המתחת.
כן כן המשחק הזה מצטרף למשחק של סטיב בטור שני המשחקים השונים היחידים מפוקימון בפורום.
הרעיון צץ לי ליפני כמה חודשים שהעלית פרקים של אלכמאי המתכת לאתר,אבל מה זה משנה באו נגיע לעיקר.
דבר ראשון הוא לא יספר על הסיפור של אד ואל,אלה על סיפור אחר,בעולם אחר,בזמן אחר.
היו אנשים שהופיעו בסדרה אבל הרוב היו אנשים שונים,לכן זה לא יפגע באילו שרואים את הסדרה.[/COLOR]
[COLOR="Red"]במשחק אנשים מתים ולכן גם דמויות יכולות למות.
אז מקום להגיד.
אני:"יש נמר ענקי בעל שלושה ראשים בגודל של בניין,בעל מבט מטורף,והוא ממש רעב".
שחקן:אני משתמש בסכין שלי כדאי להרוג אותו. *_*.
[/COLOR]
[SIZE="4"]חוקים.[/SIZE]
[COLOR="Red"]החוקים הגלובליים חילם גם כאן.
אסור להספים בשום צורה.
אין לקלל אותי או את אחד השחקנים האחרים.
חובה לצטט את התגובות שלי.
חובה להנות.:big_wink:[/COLOR]
[B]דברים חשובים.[/B]
במשחק אם איבדתם חלק מן גופכם אתם יכולים להתקין אוטו מייל.
אך זה יקר מאוד והתחזוקה מאוד יקרה,אתם צריכים,טכנאי אוטו מייל צמוד.
[URL=http://img441.imageshack.us/i/81258712.jpg/][IMG]http://img441.imageshack.us/img441/9828/81258712.jpg[/IMG][/URL]
[COLOR=black][SIZE=4]עלילה.[/SIZE][/COLOR]
[COLOR="Black"]העולם בנוי משני סוגים של אנשים,האלכמאים,והאנשים הפשוטים.
האלכימאים הם אנשים היכולים להשתמש באלכמיה,הם יכולים לשנות את מבנה החומר,וליצור מהחומר דברים מדהימים,אך לכוך יש גבולות,הגבול הוא עיקרון השוויון שעלו מבוססת האלכמיה,ובכלל כול העולם,כדאי לקבל משהוא אתה צריך לתת משהוא בתמורה,כדאי לשנות את האבן אתה צריך לבזבז קצת מהאבן,כדאי ליצור אדם אתה צריך להקריב חיי אדם אחר.
כמו העולם כדאי להסיג משהוא אתה צריך לתת משהוא בתמורה.
אף אדם לא הצליח לעקוף את חוק השוויון ולכן אף אלכמאי לא היה בלתי מנוצח.
אך ישנם סיפורים על חבורה של חמישה אלכמאים,שהצליחו לגבור על חוק השוויון,והצליחו לקבל כוחות,מדהימים וחזקים שאף אלכמאי לא ראה מעולם.
אך האנשים האלה היו אנשים נוראים הם הרגו מאות בני אדם כדאי לקבל את הכוח העצום הזה.
הם הפכו מאלכמאים מדהימים לרוצחים חסרי כול כבוד.
עד היום ממשיכות הרציחות אך אף פעם לא תפסו את הרוצחים,הם כול הזמן נעלמו ולא השאירו זכר.
מה שמדהים זה שלא נמצא כול פגע לגופה,אפילו לא שריטה הגופות היו חסרי נשמה.
הממשלה החלה במרדף אחר הרוצחים,עד היום לא מצאו זכר או רמז למיקומם,רק דבר אחד הם יודעים את שם החבורה,"רוצחי הירח" כך הם נקראים.
אנו נמצאים בממלכה של זלדה (זלדה סיטי),המלך שלנו הוא "קינג ברדלי",והוא שולט בממלכה.
הממלכה שלנו היא הממלכה הגדולה מבין כול הממלכות העורבות לנו.[/COLOR]
[URL=http://img839.imageshack.us/i/roymustang.jpg/][IMG]http://img839.imageshack.us/img839/9387/roymustang.jpg[/IMG][/URL]
[COLOR=black][SIZE=4]אלכימיה.[/SIZE][/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]
האלכימיה בנויה על שלושה שלבים השלבים הם ניתוח: לנתח את החומר על מנת להבין את המבנה והיסודות של החומר שעומד להשתנות, פירוק: החומר ליסודותיו הבסיסיים ביותר ובנייה:בנייה מחדש של החומר במבנה גאומטרי חדש או במבנה כימי חדש.
האלכימיה תשמש אתכם במהלך המשחק והיא החלק החשוב ביותר,זה הכוח שלכם,וזה הדבר שבעזרתו אתם שורדים.
[B]איך משתמשים בה.[/B]
1כדאי להשתמש באלכמיה אתם צריכים מעגל התמרה,את המעגל את יכולים ליצור בעזרת גיר,עט,או וכול כלי כתיבה.
2דרך נוספת היא,להשתמש בכפפה שרשום עליה את המעגל שלרוב אתם משתמשים בו,לדוגמה רוי משתמש בכפפה שלו כמעגל ההתמרה וכך הוא יוצר את הלהבה.
3הדרך השלישית היא ליראות את האמת,אם אתם רואים את האמת אתם יכולים פשוט למחוא כף ולגעת בחומר.
אך כדיא ליראות את האמת אתם חייבים לוותר על חלק מין גופכם.
[COLOR="orange"][B]מעגל המרה [/B][/COLOR]
[COLOR="Orange"]מעגל שבאמצעותו ניתן השימוש באלכימיה. יש מעגלים רבים ושונים שמשמשים למטרות שונות. אנשים אשר ראו את "האמת" או ה"שער" כפי שמתברר במהלך הסדרה לא מחויבים להשתמש במעגל ההמרה אלא יכולים פשוט למחוא כף כמו אד.[/COLOR]
[B][COLOR="Black"]אוטו מייל - [/COLOR][/B]
[COLOR="DeepSkyBlue"]אוטו מייל - (Auto-Mail) סוג של גף מלאכותי, עשוי ממתכת אשר מחובר ישירות לעצבים בגוף. אוטו מייל אשר נעשה בצורה טובה יכול להיות טוב כמו, או אפילו יותר מן הגף המקורי אותו הוא מחליף. חלק מן האוטו מיילים כוללים בנוסף כלי נשק באלסטי או מיכשור כולשהו. נראה שטכנולוגיה זאת עולה בהרבה על הטכנולוגיה שלנו בכל מה שקשור לגפים מלאכותיים. אדוארד נוטה לשנות את ידו האוטו מיילית באלכימיה, ומצייד אותה בלהב, גם במאנגה וגם באנימה. מאחר שאוטו מייל מחובר ישירות לעצב, חיבור אוטו מייל הוא תהליך מכאיב מאד.[/COLOR]
[B]עיקרון השוויון.[/B]
במשחק עיקרון השוויון פועל ולכן לא תוכלו להפיק חיים בדמות או חפץ,ולא תוכלו ליצור דברים מוגזמים כמו,כלב בעל שני ראשים בגודל של בנין.
אם בכול זו תירצו ליצור או להפיק חיים תצטרכו לוותר על משהוא,יד,רגל,כבד,כליות.
[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateBlue"][B]כסף[/B]
הכסף במשחק ניקרא "ג'ד" ואיתו קונים המון דברים כגון,נשקים מידע,מתקפות מיוחדות,והכי חשוב אוטו מייל.[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"][B]בית ספר. [/B]
במשחק אתם מתחילים בתור תלמידים בבית הספר לאלכמיה.
ולאט לאט אתם מתקדמים בשלבים,ההיו לכם מבחנים ועבודות,משימות ועוד המון דברים דומים.
היו לכם שעורים,וטיולים.
ואולי אפילו תחרויות שבהם תוכלו להראות את כישוריכם,לצבא ולעולם.
[/COLOR]
[B][SIZE="4"][COLOR="Black"]הרשמה.[/COLOR][/SIZE][/B]
שם: השם משתמש שלכם בפורום.
שם במשחק:השם שלכם במשחק
אופי:קר רוח,עצלן,שקט,כחם.
גלי: גיל שלכם במשחק (14-16).
רקע: רקע מושקע (7-20) שורות.
תמונה:תמונה של השחקן.
ציוד:הציוד המיוחד של השחקן (לדוגמה חרב שסבו נתן לו).
עוזרים : משהוא שעוזר לך (לדוגמה:טכנאי אוטו מייל).
הערות: כול מה שיש לכם להגיד.
הרשמה.
[QUOTE]שם:
שם במשחק:
אופי:
גלי:
רקע:
תמונה:
ציוד:
עוזרים:
הערות:[/QUOTE]
[COLOR=black][SIZE=4]מפה:[/SIZE][/COLOR]
[URL=http://img716.imageshack.us/i/wlsishakedimensionmapco.jpg/][IMG]http://img716.imageshack.us/img716/954/wlsishakedimensionmapco.jpg[/IMG][/URL]
[SPOILER]מידע נוסף בהמשך.[/SPOILER]
-
[SPOILER][SIZE="4"][COLOR="Black"][b]רשומים ומידע עליהם.[/b][/COLOR][/SIZE]
[SPOILER]
--------------
[COLOR="Cyan"]
2)שם: MatanS23
שם במשחק: ג'ון גולד
אופי: בן אדם נחוש ועקשן, הרפתקן אבל זהיר בדר"כ, חכם.
רקע: ג'ון, זהו השם שהוריי נתנו לי, ושאני נושא אותו בכבוד. הוריי לימדו אותי להיות נחוש תמיד ולהתעקש כדי להשיג את מבוקשי, והם לימדו וחינכו אותי היטב. זה היה בערך לפני 3-4 שנים שאבי חשף אותי לעולם של האלכימאים והתחיל ללמד אותי עליהם. בהתחלה הנושא לא נראה לי מעניין, ואולי גם קצת סתמי, אבל לאט לאט התחלתי להיפתח לנושא, אבי גילה לי שהוא בעצמו אלכימאי, סיפר לי על מסעותיו, ועל הקרבתו, על אחד מעיניו, מה שהסביר לי את הרטייה שהוא שם כל השנים מאז שאני זוכר את עצמי על עינו השמאלית. אבי לימד אותי היטב, אבל לא מספיק זמן, כי באחד בימים, נראה לי לפני שנה ככה, באו אנשים לבית שלנו, 2 גברים חסונים וגדולים, נראו רציניים בהחלט. אני הייתי בסלון בינתיים, התאמנתי קצת באומנויות לחימה, ואבי שפתח להם את הדלת, אמר לי מיד ללכת לחדרי, אני כמובן כאחד שמקשיב לאביו ומכבד אותו מאוד, הלכתי, אבל מתוך סקרנותי הצצתי כשפתחתי קצת את דלת חדרי, וראיתי שהם מדברים על משהו, ונראה שאבי כועס, ולא הבנתי מה קורה, בעצם עד היום לא הבנתי מה קרה בדיוק שם, ולבסוף האנשים האלו הלכו עם אבי מחוץ לבית. לפני שהוא עזב יצאתי מחדרי מהר ושאלתי, לאן הוא הולך, הוא רק חייך אלי ואמר שהכל יהיה בסדר, אבל לא היה ככה, מאז לא ראיתי אותו. החלטתי לקחת על עצמי אחריות ולנסות ללמד את עצמי כל מה שאני יכול מכל המקורות שמצאתי על האלכימאי ועל הכוחות והכל, וגם באומנויות לחימה. רציתי להיות כמו אבי, אלכימאי חזק, וגם גדול וטוב, ואני מנסה למצוא דרך ללמוד עוד, וגם לגלות מה קרה לאבי.
--
מקווה שזה יהיה מספיק טוב, קצת שיניתי את מה שאני כותב ברקעים מבדרך כלל, כדי לעשות את זה יותר מעניין.
תמונה: [spoiler]
אני רוצה להיות כמוהו, רק עם שיער שחור במקום צבע השיער הזה... התמונה הזאת בסדר?
[IMG]http://www.foroswebgratis.com/fotos/0/5/7/5/6//651510HotAnimeBoy_ad.jpg[/IMG][/spoiler]
ציוד: אפשר רובים? אם כן אז אקדח עם מעגל ההתמרה עליו, שמצאתי ביום אחד באחת המגירות של אבי, שזה היה בישבילי. אם לא, אז חרב, אותו עיקרון, עם סמל מעל הידית בהתחלה של החרב, אוכל ומים, בגדים, מחסניות לאקדח אם אפשר.
עוזרים: מישהו או מישהי שמבין/ה באוטו מייל
הערות: תסלח לי אם אני לא ממש מבין את הקטע, כי אני לא שמעתי אף פעם על האנימה או המאנגה אז אני לא ממש מבין את הקטע והעיקרון, אבל אני מנסה להבין ממה שכתבת.[/QUOTE]
[/COLOR]
---------------
[COLOR="Red"]
שם: monster
שם במשחק:לי
אופי: חכם.בישן עצלן.
גלי: גיל שלכם במשחק 14
רקע: לי נולד למשפחה מאוד מפורסמת של טכנאי אוטו מיל.משפחתו עבדה בתיקון אוטו מיל ובהכנת אוטו מיל.יום אחד לי הלך ברחובות עירו ולפתע מישהו ירה כדוורים בעוונה.לי לאשם לב שיורים עליו הוא ננפגע קשה.האנשים שהיו באזור קראו לא מבולנס.הרופאים דיוחו שעליהם לכרות את יד ימין שלו בגל היריות שש לו ביידים הם הרסו לו את העצבים.יום לפני הנתיחו אימו של לי אמרה לו"אל תדאג לי אני יאביך נכין לך אוטו מיל יד חדשה והיה ל יד חדשה.למחרות לי נכנכס לניתוח וכרתו לו את היד.לאחר5 ימים לאחר הכריה.הוריו הכינו לו אוטו יד מיל חדש.לי שמח כך כך שחזרה לו יד ימין.לי בכל ליבו רצה לנקום במי שירה בו ובגלל יש לו יד מאוטו מיל.לי שמח שיש בית ספר לאלכימאים מתחילים הוא רצה להיות אלכימאי מפורסם ואלכימיאה תעזור לו להחזיר את יד ימניו שאב.ולי נרשם עם חברו הטוב לבית הספר מכיון שבעבר לי התאמן באלכימיאה עם חברו הטוב.הם נהגו יום יום להתאמן באלכימיאה אך הם בקושי הצליחו לעשות מעגל התמרה.אז הם חשבו שאם הם יצליחו לסיים אתת הבית הספר הם היו אלכימאים טובים והיה ללי יד חדשה.
תמונה:
[SPOILER][IMG]http://forum.pokemons.co.il/image.php?u=5356&dateline=1280210077[/IMG]
[/SPOILER]
ציוד:הציוד המיוחד של השחקן .שני רובים כמו לרו אמסטונג.גיר,אוכל תיק
עוזרים : חבר טוב שלי רון
הערות: כול מה שיש לכם להגיד.להירשם[/COLOR]
-------
[COLOR="DarkOrchid"]שם: firechimchar
שם במשחק: ג'ון פייר
אופי: נלהב, עקשן, מתמיד, סקרן.
גלי: 15
רקע: אביו של ג'ון הוא פיסיקאי וג'ון התענין בתחומו של אביו מאז ומעולם. יום אחד שאביו של ג'ון לא היה בבית הוא הסתכל ברישומיו של אביו, הוא קרא הכל וניסה להכין נסוי פיזיקלי משלו. אך משהו השתבש במקום ליצור ניסוי בפיסיקה הוא הפך חלק מן הקיר לפסל מדויק של אדם. כשהגיע אביו של ג'ון חזרה הבין, שמה שבנו עשה לא היה פיסיקה אלא אלכימיה, אביו של ג'ון סיפר לו מה בעצם בנו עשה וג'ון נדהם מהדברים ששמע. לכן החליט לעסוק באלכימיה, על מנת להמשיך ללמוד באזור תחום המקצוע של אביו. אמו של ג'ון ראתה את סקרנותו של ג'ון כלפי המקצוע ורשמה אותו לאקדמיה לאלכימיה. אחיה של אמו של ג'ון, אמר לה שהרעיון רע, ורק דברים גרועים יוצאים מללמוד אלכימיה. אך ההורים לא הקשיבו ושלחו את ג'ון בכל מקרה. כשהגיע לאקדמיה, ג'ון נתן את כל מה שיש לו בלימודים ובכך הפך לאחד התלמידים הבכירים בכיתתו. המורים התרשמו ממנו מאד. לאחר כשבוע באקדמיה, ג'ון החל להתחבר עם ילד נוסף בכיתתו בשם כריס לויל בן לאדם בחיר בצבא. לאחר השיעורים הם הלכו יחד לכל מקום יום אחד בלילה יצאו השניים החוצה ושוחחו והחליטו שיחדיו יהיו האלכימאים הגדולים ביותר. בדיוק באותו הרגע שנשבעו זה לזה את ההבטחה הזו. הופיע תנין בגודל שני מטרים (דבר שלא אופייני לאזור). השניים נבהלו נורא ולפני שהספיקו להבין שום דבר התנין הצליף בעזרת זנבו בכריס וכריס עף מההדף אל עבר קיר והתעלף. ג'ון השתמש מיד באלכימיה ונאבק בתנין. התנין היה מאד חזק וג'ון לא הצליח להדביק בקרב. התנין עמד לתרוף את ג'ון בביס אחד. אך בדקה ה-90. ג'ון הפך חלק מן הרצפה פגיון ודקר את התנין בראש. התנין מת. ג'ון רץ מיד אל עבר כריס והעיר אותו. כריס התעורר. כמזכרת לקרב שהיה. ג'ון לקח כעשר משיניו החדות של התנין ובעזרת מאמץ רב של אלכימיה הפך את הניבים לחרב חזקה וחדה במיוחד. שעליה חרוט הכיתוב crocodile.
עד היום השניים לא יודעים איך הגיע התנין לאזור . . .
תמונה: [url]http://4.bp.blogspot.com/_oK-hpCniiq...llo%5B1%5D.jpg[/url]
ציוד: אין
עוזרים: כריס
הערות: אין[/COLOR]
------
שם: darkon10000
שם במשחק: דארקון 'אלכמיסט'ס גולד.'
אופי: רגוע, קר רוח, מהיר מחשבה, שקט.
רקע: "תמסור הנה!." צעקתי, חיוך היה מרוח על פני כמו גרפיטי צבוע, הייתי אז בן 12, שחקתי כדורגל עם עוד ילדים מהשכונה שלנו, משחק ספונטני.
הכדור עף עלי ובעטתי אותו ישר לשער, כמו תמיד הבאתי את המכה האחרונה, הקבוצה שלי שוב נצחה, ואחרי זה צחקנו כולנו ביחד וחילקנו מחמאות על משחק מצוין, הילדים מהשכונה שלי תמיד היו החברים הכי טובים שלי.
חזרתי הביתה שמח, אבל מה, בדרך לכניסה של הסמטה האחרונה, הרגשתי משיכה בכתף, הסתובבתי וראתי אדם במעיל שחור וחיוך זומם על פניו, מיד מידו שצויר עליה בדם מעגל עם סימונים שלא זיהיתי, אור חזק מסוונר עלה מין הרצפה ומיד סכין ענקית הייתה בידו מיד, שאגתי בכוח "עזוב אותי!.", הוא מיד שם את הסכין בחגורה ונתן לי אגרוף חזק ברקתה בידו הפנויה, מיד שתקתי למרות שרציתי לצרוח ולבכות מכאב.
שמעתי צ'קלקה מהכניסה האחרת של הסמטה, מיד שוטרים הקיפו אותו עבר, הוא קפץ, לא ברור לי איך אבל הוא קפץ.
מיד, כשהוא הגיע לגגות, הראש שלו ננעל בתוך משהו שנראה כמו דלת, מיד ראיתי את אבי, שעזב בדיוק את הבניין והתקדם לכיוונינו, "אבא!, הצילו." ביקשתי ממנו, הוא הביט בי במבט חירש, אחז בראשו של האיש שנאבק לעמוד, מיד הדלת הנפתחה והוא הרים את האדם מראשו, אחרי שנייה הוא הפיל אותו, נפלתי על תופסי ורצתי להתחבא מאחורי אבי, מעגל התמרה שמצויר בדם על הכפפה שלו ביטל את הסכין שהתוקף עשה מאלכמיה והפך אותה למתכת רותחת ועיסתית.
מיד התוקף ברח אחורה, "ק.. קרוס אלכמיסט'ס גולד!!." צרח התוקף, אבי יצר בברקים משונים חנית חדה במיוחד מאותרת בצורות דרקונים, "ניסית להפוך את בני לבן ארובה ולהשמיד אותו במקרה שהוא לא יעזור לך, חתיכת זבל!." הוא שאג, במכה אחת הוא חתך בחנית הישרה את גופו לשתיים.
"תודה אבא!." אמרתי לו אחרי שחזרנו הביתה, "הכול בשביל בני!." חיבק אותי אבי ומחק את הבעת ה'פוקר פייס.' שיש לו כרוצח שכיר של המשטרה עצמה, "מה עשית שם?." שאלתי אותו מצפה לידע.
"זה נקרא אלכימיה, תהליך של הבנת החומרים בדבר מה, פירוקם, והרכבתם במבנה חדש לגמרי." הסביר לי, "אנחנו נולדנו למשפחה בעלת כישרון אדיר לדבר הזה, אלכימיה, דורות של אלכימים עברו כאן, לכן אנחנו נקראים בשם המשפחה 'אלכמיסט'ס גולד.', או 'אלכימאי הזהב.', " הסביר לי אבי, "אני רוצה שגם אתה תלמד את זה." אמר לי אבי.
"ידעתי שיום זה יגיע, הכנתי במיוחד בשבילך את הדבר הבא." אמר לי אבי שוב, הוא ניגש לארון והוציא קופסה גדולה, "אולי רובי דארקון, על שמך, יצרנו באלכימיה מושלמת את הרובים האלו, כול משפחתך." אמר לי והוציא שני רובים שמצוירים עליהם מעגלי התמרה שונים, שתיים שונים על כול אחד, מצוירים בעזרת דם. "הדם הזה הוא תערובת של כול בני משפתחך, על הרובים האלו יש דם של שבע-עשרה אלכימאים שונים ממשפחת 'אלכמיסט'ס גולד.'. " הוא הסביר לי.
הם סוף סוף שלך.
תמונה: [SPOILER][IMG]http://up177.siz.co.il/up3/nm4njyj4yyhj.jpg[/IMG][/SPOILER][/QUOTE]
ציוד: שני רובי 'דארקון' שאבי נתן לי, על כול אחד מצוירים שני מעגלי התמרה שצוירו בדם משפחתי.
עוזרים : לוסי, נערה שלומדת בניית אוטומיילים כעבודה רשמית ומצטיינת של שנתיים בחוג פעילות בשטח, תרופות ודברים כאלו.
הערות: יש סיכוי שמישהו נכנס לפני אבל בבקשה תכניס אותי!, אני חובב גדול של הסדרה ואני השקעתי מלא בתופס, פליז!
-------
שם: עידן
שם במשחק: יורי ימנדה
אופי: יורי הוא בחור שליו במיוחד ומצליח לגרום למי שמסביבו לתחושה נעימה,
רקע: "תעצרו אותו" נשמעו קולות מצידו השני של הרחוב"אל תתנו לו לברוח" נשמע הקול חזק עוד יותר מהקודם, הקול נשמע כהד חזק ברחבי הרחוב, יורי עוד שהוא היה בן 11 התחיל לברוח, הוא התחיל לרוץ ברחבי הרחוב לשני צדדיו אך תמיד נתקל באנשים, בסופו של דבר הוא החליט לקפוץ על ההזדמנות היחידה שהייתה לו ונכנס לתוך הביוב, היה שם ריח נורא, המים נראו מעט שחורים עם גוון ירוק, יורי התחיל לרוץ בפנים, בין היתר בפנים הוא פגש זוחלים ואפילו מעט תנינים אך הצליח להתגבר עליהם בכוחות עצמו, הוא המשיך לרוץ עד שבסופו של דבר הגיעה למן מקום קטן וסגור, הייתה הרגשה חמימה ונהימה מסביבו ובאמצע בערה לה אש קטנטנה, יורי התחיל להתקדם לעבר אחד הארגזים הזרוקים אשר נמצא שם ופתח את תיקו, הוא התחיל להוציא את כל החפצים, היה שם כל מיניי יו-יוים קטנים אוכל וציור(שבוה היה מעגל ובפנים היו מספר קווים ואותיות), יורי כמובן לא הבין למה הוא משמש אך הוא נראה לו יפה במיוחד.
***עכשיו נתחיל באמת את כל הסיפור***
יורי הוא בחור בודד, טוב לא ממש בודד הוא בעצם יתום, כן יתום, עוד כאשר היה קטן הוריו הותירו אותו ליד אשפת הרחוב בו הם היו ובחורה צעירה ראתה אותו וגידלה אותו עד לגיל 12(ומה שכתבתי לך למעלה, קרה לו באחד הימים) אך בסופו של דבר היא שלחה אותו לבית יתומים, הכל שם היה כל כך מצוחצח ונקי וכל הסדר שהיה שם פשוט גרם ליורי להקיא, אז עכשיו נספר לכם מעט על יורי. יורי הוא נער צעיר בעל שיער שחור ארוך בעל יכולת מדהימה בקליטת דברים(כאשר אני אומר קליטה אני מתכוון להבנה של דברים, איך הם עובדים וכדומה) תמיד יורי היה נוהג להתחבא איפה שהוא בספרייה ולקרוא דברים, באחד מספריו הוא ראה את התמונה אשר הזכירה לו את אותו ציור אשר הוא מצא באחד הימים, מיד כאשר הוא ראה את התמונה הוא התחיל לחקור את כל העניין, במהרה הוא כבר ידע הכל, על כל עניין השוויון, אוטו-מייל ואלכימאות והחליט שברצונו להיות גם אלכימאי, הוא התחיל ליצור בעצמו מעגלי התמרה, אך כל ההתחלות קשות, כאשר הוא השתמש במעגל ההתמרה הראשון שלו יצא לו חפץ מעוות אשר היא עשוי מעץ, יורי רצה להכין קוביה אך בסופו של דבר יצא חפץ לא מזוהה, יורי למד מאותה טעות ובמהלך חייו תיקן אותה. לאחר חודשים רבים בהם יורי השתמש במעגלי התמרה הוא החליט לעבר לשלב הבא, הוא הבין במהרה שאם הוא רוצה להיות אלכימאי מעולה הוא חייו לעשות אלכימאות בכל מצב, גם ללא מעגלי התמרה, הוא החליט שברצונו לראות את האמת, הוא התחיל לעצום את שתי עיניו בחוזקה וניסה להתרכז, בסופו של דבר הוא הגיעה למין "עולם" אשר היה כולו לבן חוץ משער אחד בצבע שחור אשר היה ניצב מולו, אותו שער התחיל להיפתח לאט ומתוכו יצאו ידיים צרות וארוכות, יורי התחיל להסתובב לאחור ורץ בשיא מהירותו לעבר הצד השני אך הידיים הגיעו לפניו, הם תפסו אותו בחוזקה ומשכו אותו היישר לעבר השער עד שבסופו של דבר הוא נכנס יחד עם הידיים, ואז הוא "חזר" לעולמו, כאשר הוא ניסה לפתוח את שני עיניו הוא היה יכול לפתוח את עינו השמאלית וזה מכיוון שהיא נעלמה, כן פשוט נעלה, נזל מחור עינו מלא דם ויורי התחיל לצעוק, מיד שלחו אותו לבית החולים לטיפול והוא נכנס לתרדמת, כאשר הוא התעורר הוא פתח את שני "עיניו וגילה שאנו השמאלית בעצם הוחלפה בעין מלכותית, היא נראת בול אותו דבר רק האישון הוחלף בעצם במצלמה זעירה אשר מחובר למערכת העצבים שלו.
*אני חייב לציין שיורי הוא לוחם מצוין והוא אלכימאי מעולה!*
תמונה: [url]http://media.photobucket.com/image/a...edude.jpg?o=19[/url]
ציוד: בעל שני רובים בעל שני מעגלי התמרה בחור היציע של הכדור.
עוזרים: אין
הערות: אין[/SPOILER]
[B][COLOR="Black"][SIZE="4"]דמויות נוספות[/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR="black"][SIZE="3"]ג'ז[/SIZE][/COLOR][/B]
[SPOILER]שם:ג'ז.
גובה:1.70
גלי:15
סיפרה:?
?:?
מראה:
[IMG]http://i170.photobucket.com/albums/u260/_SasukesMP3player_/Animegirl21.jpg[/IMG][/SPOILER]
[B][COLOR="black"][SIZE="4"]ג'ק.[/SIZE][/COLOR][/B]
[SPOILER]שם:גק.
גובה:1.80
מראה:
[IMG]http://fc01.deviantart.net/fs71/f/2009/345/6/a/Anime_Boy_vector_by_Rukul.jpg[/IMG][/SPOILER]
[B][COLOR="Black"][SIZE="3"]אנה[/SIZE][/COLOR][/B]
[SPOILER]שם:אנה
גובה:1.75
מראה:
[IMG][URL=http://img84.imageshack.us/i/p7qj6.jpg/][IMG]http://a.imageshack.us/img84/1296/p7qj6.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
[/SPOILER]
-
שמור.
[COLOR="red"]
לא להגיב.[/COLOR]
-
שמור!!!!.
[COLOR="Lime"][B]ניתן להגיב[/B][/COLOR]
-
נראה רעיון מעניין, אהבתי את הרעיון של משחק שמסתובב סביב חוק שימור החומר, אבל חסרים הרבה פרטים.
לדוגמא - מה זה לעזעזל אוטו מייל? אתה מזכיר את זה כמה מקומות אבל לא מסביר מה זה
או איך אפשר בכלל להשתמש באלכימיה למטרות קרב? או בסעיף 2 באלכימיה - מי זה רוי?, ומה זה בכלל מעגל טמרה? למה זה משמש? איך זה נראה?
אם אתה מבסס משחק על סדרת טלוויזיה לא מוכרת (לפחות לא מוכרת פה) אז תסביר כול דבר: אוטומייל, רוי, אלכימיה, אד ואל שהזכרת בהתחלה וכ'ו
בכול מקרה בהצלחה במשחק
-
אוקי תודה על התגובה =) אני הערוך את זה עכשיו,חוץ מרוי שאת זה המתמודדים צריכים לגלות בעצמם.
[COLOR="Lime"]אפשר להירשם[/COLOR]
-
שם: killerbee
שם במשחק: לוקאס
אופי: חכם ועצבני
רקע: לוקאס הוא ילד בודד יחסית ושיחק רק עם אחיו מקס יום אחד ראה לוקאס מעגל מוזר בחול הוא נגע בו והחול נהפך בצורה מוזרה לזהב! לוקאס ומקס לא קלטו מה זה והביאו את אבא שלהם לשם ואבא שלהם בחן את הדבר ולבסוף אמר: "זה מעגל התמרה ואתה לוקאס כנראה יש לך כוחות של אלכימאי אז כנראה שאתם מוכנים לשמוע את הסיפור..."
אביו של לוקאס ומקס סיפר להם שגם הוא אלכימאי והוא נילחם בקרבות רבים ויו אחד הורידו לו את היד בקרב בחלק הזה של הסיפר הוריד אביהם את שרבולו והראה להם את היד המכנית ולוקאס אמר: "וואו אבא איזה מגניב! אני מקווה שלא תרד לי היד אבל חחח..." לאחר כחודש גילה גם אחיו של לוקאס מקס כוחות של אלכימאי ואבא שלו הביא לא את החרב בעלת מעגל ההתמרה ומקס שקינא בו קנה פגיון ושם בו מקום לרעל יום אחד הם היסתובבו ביחד עם כלי הנשק וראו איש שמנסה לרצוח רצח המוני בכפר והוא רצח את אביהם ראשון לוקאס התעצבן נגע בחרב ומעגל כחול הופיע סביבו החרב הפכה לקשה כמו יהלום וחדה כמו הרוח הוא הוריד לאיש 2 ידיים במכה ואז מקס גמר עליו עם סכין מורעלת בלב ביום הזה הם החליטו להרשם לבית ספר לאלכימאים!
תמונה: אני רושם תאור כי אין לי תמונה: די נמוך שיער חום ועיניים כחולות הוא לא מרבה לחייך אבל צוחק מכל דבר רע שקורה לאנשים אחרים...
ציוד: חרב שאביו של לוקאס הכין לו במיוחד על החרב יש מעגל המרה בידית כדי שהחרב תהפוך להיות חזקה כמו יהלום וחדה מאוד (אין לי תאור XD) אבל זה לוקח קצת מהאנרגייה של לוקאס
עוזרים: אח של לוקאס אלכימאי גם יש לו פגיון שדומה לחרבו של לוקאס אבל אין עליו מעגל התמרה והוא משמש רק לקרבות צמודים אבל יש בקצהו רעל שאחיו שם שם כל כמה זמן
הערות: אין
-
שם: buizel שולט
שם במשחק: עידן
אופי: עצלן אך אוהב הרפתקאות, רוב זמנו הוא מבלה בצפייה על סרטי הרפתקאות.
גלי: 14
רקע: (אתה לימדת אותי לכתוב רקעים עכשיו בוא נראה אם זה משתלם)
את השם אני לא אגלה אבל אני אגלה משהו אחד החיים שלי הם לא רגילים! אני לא עומד לגלות גם את שם המשפחה שלי, את המיקום שלי או אם יש לי איזשהו קשר לאדם. הסיפור שלי התחיל לפני שנתיים, כשרק התחלתי ללמוד אל אלכימיה, (שבאותו הזמן היה למדינה שלנו ריב קטן עם מדינה שכנה) אני לא ידעתי הרבה על הנושא וזה גם לא עניין אותי ממש אבל ההורים שלי הכריחו אותי כדי שאני אמשיך את המסורת המשפחתית ובלה בלה בלה בלה בלה......... הימים בבית הספר עברו די מהר ואז הגיע החופש התחלתי קצת לגלות עניין ואלכימיה ותרגלתי את זה הרבה. זוכרים את הריב הקטן בהתחלה? הוא התפתח למלחמה ענקית וקראו לכל מי שיודע אלכימיה שילך לילחם, אבא שלי הלך לשם גם. עכשיו בטח אתם חושבים שהוא מת ואז ניסיתי להחזיר אותו לחיים וכל זה, אז אתם טועים. אבא שלי חזר בשלום ובסוף 2 המדינות הגיעו לפשרה אם מישהו נכנס מהמדינה הראשונה לשנייה הורגים אותו.
חצי שנה לאחר מכן אבא שלי נפתר, מצאו לו שבב בלב (מה לעשות דן אם אתה רוצה סיפור מישהו חייב להיהרג). אני ניסיתי לגנוב מהמדינה שלנו את הנוסחה להמרת בן אדם אבל כל הזמן תפסו אותי. עד שפעם אחת שמו אותי במעצר בית רק שזה לא היה מעצר בית רגיל אלא שריינו את כל החדר שלי ולא נתנו לי לברוח מה שהם לא הצליחו לעלות עליו זה שאני אלכימאי ואני יכול להבין את מבנה החומר ששיריינו איתו את החדר, לפרק אותו, ולחבר אותו מחדש וכך לברוח. וכל עשיתי. הטעות הכי גדולה שלי היא שכדי שאף אחד לא ימצא אותי הלחתי לארץ שאנחנו היינו איתה במלחמה ושם אני שורד עד עצם היום הזה.
אוף אני יודע שלא יצא לי טוב..... :(
תמונה: [SPOILER][IMG][URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/zmzwqxjdygid.bmp[/IMG][/URL][/IMG][/SPOILER]
ציוד: ספר לימודים של אלכימיה (מבית הספר), אוכל, בגדים, וגיר.
עוזרים: מישהו/היא שמבין באוטו-מייל
הערות: אחלה משחק....:)
-
[B]killerbee[/B]
רקע נחמד אהבתי את הסיפור.
אבל תוסיף קצת חיים ואדרנלין,איזה קרב מעניין ומשהוא מיוחד.
ובנוגע לנשק,אתה לא יכול ליצור אש ואחיך לא יחול ליצור קרח,תעסה משהוא נירמלי.
לדוגמה:על החרב יש מעגל המרה שבעזרתו החרב מתארכת ב 50 ס'מ.
ובקשר לתמונה,תמונה של הדמות שלך מהאינטרנט או ציור,לא ספריט של פוקימון.
[B]buizel שולט [/B]
רקע רקע רקע,הפעם הבעיה לא הייתה גדולה.
כמו killerbee תוסיף קצת חיים לרקע,משהוא שאני יקרא ואומר "אוקי יש לו דמיון הוא ישחק ואני ייהנה לכתוב לו".
ובקשר לכפפות,אי אפשר להכין כפפות של חשמל "כמו האלה של רוי" ><.
תשפץ את הרקע.
[B]שניכם בהצלחה [/B]:wink:
-
רקע: (אתה לימדת אותי לכתוב רקעים עכשיו בוא נראה אם זה משתלם)
את השם אני לא אגלה אבל אני אגלה משהו אחד החיים שלי הם לא רגילים! אני לא עומד לגלות גם את שם המשפחה שלי, את המיקום שלי או אם יש לי איזשהו קשר לאדם. הסיפור שלי התחיל לפני שנתיים, כשרק התחלתי ללמוד אל אלכימיה, (שבאותו הזמן היה למדינה שלנו ריב קטן עם מדינה שכנה) אני לא ידעתי הרבה על הנושא וזה גם לא עניין אותי ממש אבל ההורים שלי הכריחו אותי כדי שאני אמשיך את המסורת המשפחתית ובלה בלה בלה בלה בלה......... הימים בבית הספר עברו די מהר ואז הגיע החופש התחלתי קצת לגלות עניין ואלכימיה ותרגלתי את זה הרבה. זוכרים את הריב הקטן בהתחלה? הוא התפתח למלחמה ענקית וקראו לכל מי שיודע אלכימיה שילך לילחם, אבא שלי הלך לשם גם. עכשיו בטח אתם חושבים שהוא מת ואז ניסיתי להחזיר אותו לחיים וכל זה, אז אתם טועים. אבא שלי חזר בשלום ובסוף 2 המדינות הגיעו לפשרה אם מישהו נכנס מהמדינה הראשונה לשנייה הורגים אותו.
חצי שנה לאחר מכן אבא שלי נפתר, מצאו לו שבב בלב (מה לעשות דן אם אתה רוצה סיפור מישהו חייב להיהרג). אני ניסיתי לגנוב מהמדינה שלנו את הנוסחה להמרת בן אדם אבל כל הזמן תפסו אותי. עד שפעם אחת שמו אותי במעצר בית רק שזה לא היה מעצר בית רגיל אלא שריינו את כל החדר שלי ולא נתנו לי לברוח מה שהם לא הצליחו לעלות עליו זה שאני אלכימאי ואני יכול להבין את מבנה החומר ששיריינו איתו את החדר, לפרק אותו, ולחבר אותו מחדש וכך לברוח. וכל עשיתי. הטעות הכי גדולה שלי היא שכדי שאף אחד לא ימצא אותי הלחתי לארץ שאנחנו היינו איתה במלחמה ושם אני שורד עד עצם היום הזה.
אוקי זה רקע :).
רקע כזה זה רקע שאני יכול לאשר:wink:.
משהוא אומר לי ששליחות קטלנית מעורבת כאן ><.
אוקי יש בעיה שאתה בארץ אחרת אבל לא נורא נחזיר אותך הביתה.
[QUOTE]ציוד: כפפות עם מעגל התמרה של חשמל(אוף קיוויתי....), אוכל, בגדים, וגיר.[/QUOTE]
אז תבחר ציוד אחר.
רשום :big_wink:.
-
קודם כל אני חייב לציין, סחטיין על ההשקעה ועל הרעיון, אהבתי את זה שזה לא פוקימון, מאוד מעניין, ובאמת כמו שאמרו חסרים פרטים קצת... עשית לי גם חשק לראות את הסדרה.
שם: MatanS23
שם במשחק: ג'ון גולד
אופי: בן אדם נחוש ועקשן, הרפתקן אבל זהיר בדר"כ, חכם.
רקע: ג'ון, זהו השם שהוריי נתנו לי, ושאני נושא אותו בכבוד. הוריי לימדו אותי להיות נחוש תמיד ולהתעקש כדי להשיג את מבוקשי, והם לימדו וחינכו אותי היטב. זה היה בערך לפני 3-4 שנים שאבי חשף אותי לעולם של האלכימאים והתחיל ללמד אותי עליהם. בהתחלה הנושא לא נראה לי מעניין, ואולי גם קצת סתמי, אבל לאט לאט התחלתי להיפתח לנושא, אבי גילה לי שהוא בעצמו אלכימאי, סיפר לי על מסעותיו, ועל הקרבתו, על אחד מעיניו, מה שהסביר לי את הרטייה שהוא שם כל השנים מאז שאני זוכר את עצמי על עינו השמאלית. אבי לימד אותי היטב, אבל לא מספיק זמן, כי באחד בימים, נראה לי לפני שנה ככה, באו אנשים לבית שלנו, 2 גברים חסונים וגדולים, נראו רציניים בהחלט. אני הייתי בסלון בינתיים, התאמנתי קצת באומנויות לחימה, ואבי שפתח להם את הדלת, אמר לי מיד ללכת לחדרי, אני כמובן כאחד שמקשיב לאביו ומכבד אותו מאוד, הלכתי, אבל מתוך סקרנותי הצצתי כשפתחתי קצת את דלת חדרי, וראיתי שהם מדברים על משהו, ונראה שאבי כועס, ולא הבנתי מה קורה, בעצם עד היום לא הבנתי מה קרה בדיוק שם, ולבסוף האנשים האלו הלכו עם אבי מחוץ לבית. לפני שהוא עזב יצאתי מחדרי מהר ושאלתי, לאן הוא הולך, הוא רק חייך אלי ואמר שהכל יהיה בסדר, אבל לא היה ככה, מאז לא ראיתי אותו. החלטתי לקחת על עצמי אחריות ולנסות ללמד את עצמי כל מה שאני יכול מכל המקורות שמצאתי על האלכימאי ועל הכוחות והכל, וגם באומנויות לחימה. רציתי להיות כמו אבי, אלכימאי חזק, וגם גדול וטוב, ואני מנסה למצוא דרך ללמוד עוד, וגם לגלות מה קרה לאבי.
--
מקווה שזה יהיה מספיק טוב, קצת שיניתי את מה שאני כותב ברקעים מבדרך כלל, כדי לעשות את זה יותר מעניין.
תמונה: [spoiler]
אני רוצה להיות כמוהו, רק עם שיער שחור במקום צבע השיער הזה... התמונה הזאת בסדר?
[IMG]http://www.foroswebgratis.com/fotos/0/5/7/5/6//651510HotAnimeBoy_ad.jpg[/IMG][/spoiler]
ציוד: אפשר רובים? אם כן אז אקדח עם מעגל ההתמרה עליו, שמצאתי ביום אחד באחת המגירות של אבי, שזה היה בישבילי. אם לא, אז חרב, אותו עיקרון, עם סמל מעל הידית בהתחלה של החרב, אוכל ומים, בגדים, מחסניות לאקדח אם אפשר.
עוזרים: מישהו או מישהי שמבין/ה באוטו מייל
הערות: תסלח לי אם אני לא ממש מבין את הקטע, כי אני לא שמעתי אף פעם על האנימה או המאנגה אז אני לא ממש מבין את הקטע והעיקרון, אבל אני מנסה להבין ממה שכתבת.
-
MatanS23.
אוקי רקע שאני אוהב מזכיר לי פעם את הרקעים שלי בפורום אחר.
אוקי מותר אקדחים,רובים,רימונים,בזוקות,וכול הטילים,חוץ מגרד.
(כן מותר רובים :) ).
רשום.
-
שם: firechimchar
שם במשחק: ג'ון פייר
אופי: נלהב, עקשן, מתמיד, סקרן.
רקע: אביו של ג'ון הוא פיסיקאי וג'ון התענין בתחומו של אביו מאז ומעולם. יום אחד שאביו של ג'ון לא היה בבית הוא הסתכל ברישומיו של אביו, הוא קרא הכל וניסה להכין נסוי פיזיקלי משלו. אך משהו השתבש במקום ליצור ניסוי בפיסיקה הוא הפך חלק מן הקיר לפסל מדויק של אדם. כשהגיע אביו של ג'ון חזרה הבין, שמה שבנו עשה לא היה פיסיקה אלא אלכימיה, אביו של ג'ון סיפר לו מה בעצם בנו עשה וג'ון נדהם מהדברים ששמע. לכן החליט לעסוק באלכימיה, על מנת להמשיך ללמוד באזור תחום המקצוע של אביו. אמו של ג'ון ראתה את סקרנותו של ג'ון כלפי המקצוע ורשמה אותו לאקדמיה לאלכימיה. אחיה של אמו של ג'ון, אמר לה שהרעיון רע, ורק דברים גרועים יוצאים מללמוד אלכימיה. אך ההורים לא הקשיבו ושלחו את ג'ון בכל מקרה. כשהגיע לאקדמיה, ג'ון נתן את כל מה שיש לו בלימודים ובכך הפך לאחד התלמידים הבכירים בכיתתו. המורים התרשמו ממנו מאד. לאחר כשבוע באקדמיה, ג'ון החל להתחבר עם ילד נוסף בכיתתו בשם כריס לויל בן לאדם בחיר בצבא. לאחר השיעורים הם הלכו יחד לכל מקום יום אחד בלילה יצאו השניים החוצה ושוחחו והחליטו שיחדיו יהיו האלכימאים הגדולים ביותר. בדיוק באותו הרגע שנשבעו זה לזה את ההבטחה הזו. הופיע תנין בגודל שני מטרים (דבר שלא אופייני לאזור). השניים נבהלו נורא ולפני שהספיקו להבין שום דבר התנין הצליף בעזרת זנבו בכריס וכריס עף מההדף אל עבר קיר והתעלף. ג'ון השתמש מיד באלכימיה ונאבק בתנין. התנין היה מאד חזק וג'ון לא הצליח להדביק בקרב. התנין עמד לתרוף את ג'ון בביס אחד. אך בדקה ה-90. ג'ון הפך חלק מן הרצפה פגיון ודקר את התנין בראש. התנין מת. ג'ון רץ מיד אל עבר כריס והעיר אותו. כריס התעורר. כמזכרת לקרב שהיה. ג'ון לקח כעשר משיניו החדות של התנין ובעזרת מאמץ רב של אלכימיה הפך את הניבים לחרב חזקה וחדה במיוחד. שעליה חרוט הכיתוב crocodile.
תמונה: [URL="http://4.bp.blogspot.com/_oK-hpCniiqs/ScCDEVGUppI/AAAAAAAAALg/3fYXN8H94BI/s400/Mello%5B1%5D.jpg"]http://4.bp.blogspot.com/_oK-hpCniiqs/ScCDEVGUppI/AAAAAAAAALg/3fYXN8H94BI/s400/Mello%5B1%5D.jpg[/URL]
ציוד: אין
עוזרים: כריס
הערות: אין
-
רקע: אביו של ג'ון הוא פיסיקאי וג'ון התענין בתחומו של אביו מאז ומעולם. לכן החליט לעסוק באלכימיה, על מנת להמשיך ללמוד באזור תחום המקצוע של אביו. אמו של ג'ון ראתה את סקרנותו של ג'ון כלפי המקצוע ורשמה אותו לאקדמיה לאלכימיה. כשהגיע לאקדמיה, ג'ון נתן את כל מה שיש לו בלימודים ובכך הפך לאחד התלמידים הבכירים בכיתתו. המורים התרשמו ממנו מאד. לאחר כשבוע באקדמיה, ג'ון החל להתחבר עם ילד נוסף בכיתתו בשם כריס לויל בן לאדם בחיר בצבא. לאחר השיעורים הם הלכו יחד לכל מקום יום אחד בלילה יצאו השניים החוצה ושוחחו והחליטו שיחדיו יהיו האלכימאים הגדולים ביותר. בדיוק באותו הרגע שנשבעו זה לזה את ההבטחה הזו. הופיע תנין בגודל שני מטרים (דבר שלא אופייני לאזור). השניים נבהלו נורא ולפני שהספיקו להבין שום דבר התנין הצליף בעזרת זנבו בכריס וכריס עף מההדף אל עבר קיר והתעלף. ג'ון השתמש מיד באלכימיה ונאבק בתנין. התנין היה מאד חזק וג'ון לא הצליח להדביק בקרב. התנין עמד לתרוף את ג'ון בביס אחד. אך בדקה ה-90. ג'ון הפך חלק מן הרצפה פגיון ודקר את התנין בראש. התנין מת. ג'ון רץ מיד אל עבר כריס והעיר אותו. כריס התעורר.
:oing:
wtf!!!!!!!!!!.
00 - - 00- - 00.
תנין תנין תנין.
אחי אני מנסה לעקל את מה שקרה,אוקי.
אז לעניין אני חושב שהרקע קצת מוגזם,לא יודע אולי רק אני מרגיש די מוזר שתנין ענקי תוקף בן אדם.
אבל זה רק אני.
סתם תראה,הרקע ארוך ויש בו תוכן הוא שונה בגלל שאף אחד לא מת,אבל אין בו את הסיפור שמעלה בי משהוא.
אז תוסיף משהוא שניראה לך מעניין ושיספר קצת על האלכמיה.
נ.ב
התמונה של גבר או אישה :doubt:
-
חשבתי שזה יתן פתח לרעיון שמישהו בעצם אולי ניסה להתנקל לשניהם ולכן השתמש באלכימיה או משהו אחר בשביל לפגוע בהם.
דבר שני, זה בן. הוא מדת' נוט וקוראים לו mello.
חשבתי לא להכניס מישהו שמת כדי להפוך אותו למעט מיותר. (בכל הרקעים האחרים מישהו מת.)
אבל אם אתה ממש רוצה אני אהרוג משהו במיוחד בשבילך :P בסדר?
חוץ מזה איך אתה רוצה שאשפר אותו?
-
[quote]חוץ מזה איך אתה רוצה שאשפר אותו.[/quote]
דבר ראשון לא חייבים להרוג מי שהוא,אתה יכול להוסיף משהוא לעלילה.
איך שאתה רוצה לשפר,אני מעדיף שתוסיף משהוא מעניין שידבר על האלכמיה,יש לך כישרות כתיבה אני קראתי את הסיפור שלך,אז תשתמש בו קצת.
-
ערכתי מקווה שזה בסדר. אם אתה רוצה שארד לגמרי מהרעיון של התנין אני אחשוב על משהו אחר.
-
firechimchar.
תוסיף משהוא יותר גדול משורה,תתן איזה משהוא שבגללו הוא רוצה להיות אלכמאי,או משהוא שיוסיף כצאת עניין.
[COLOR="Lime"]אפשר להירשם[/COLOR]
-
שם: monster
שם במשחק:לי
אופי: חכם.בישן עצלן.
גלי: גיל שלכם במשחק 14
רקע: לי נולד למשפחה מאוד מפורסמת של טכנאי אוטו מיל.משפחתו עבדה בתיקון אוטו מיל ובהכנת אוטו מיל.יום אחד לי הלך ברחובות עירו ולפתע מישהו ירה כדוורים בעוונה.לי לאשם לב שיורים עליו הוא ננפגע קשה.האנשים שהיו באזור קראו לא מבולנס.הרופאים דיוחו שעליהם לכרות את יד ימין שלו בגל היריות שש לו ביידים הם הרסו לו את העצבים.יום לפני הנתיחו אימו של לי אמרה לו"אל תדאג לי אני יאביך נכין לך אוטו מיל יד חדשה והיה ל יד חדשה.למחרות לי נכנכס לניתוח וכרתו לו את היד.לאחר5 ימים לאחר הכריה.הוריו הכינו לו אוטו יד מיל חדש.לי שמח כך כך שחזרה לו יד ימין.לי בכל ליבו רצה לנקום במי שירה בו ובגלל יש לו יד מאוטו מיל.לי שמח שיש בית ספר לאלכימאים מתחילים הוא רצה להיות אלכימאי מפורסם ואלכימיאה תעזור לו להחזיר את יד ימניו שאב.ולי נרשם עם חברו הטוב לבית הספר מכיון שבעבר לי התאמן באלכימיאה עם חברו הטוב.הם נהגו יום יום להתאמן באלכימיאה אך הם בקושי הצליחו לעשות מעגל התמרה.אז הם חשבו שאם הם יצליחו לסיים אתת הבית הספר הם היו אלכימאים טובים והיה ללי יד חדשה.
תמונה: [IMG]http://forum.pokemons.co.il/image.php?u=5356&dateline=1280210077[/IMG]
ציוד:הציוד המיוחד של השחקן .שני רובים כמו לרו אמסטונג.גיר,אוכל תיק
עוזרים : חבר טוב שלי רון
הערות: כול מה שיש לכם להגיד.להירשם
-
[QUOTE][
רקע: לי נולד למשפחה מאוד מפורסמת של טכנאי אוטו מיל.משפחתו עבדה בתיקון אוטו מיל ובהכנת אוטו מיל.יום אחד לי הלך ברחובות עירו ולפתע מישהו ירה כדוורים בעוונה.לי לאשם לב שיורים עליו הוא ננפגע קשה.האנשים שהיו באזור קראו לא מבולנס.הרופאים דיוחו שעליהם לכרות את יד ימין שלו בגל היריות שש לו ביידים הם הרסו לו את העצבים.יום לפני הנתיחו אימו של לי אמרה לו"אל תדאג לי אני יאביך נכין לך אוטו מיל יד חדשה והיה ל יד חדשה.למחרות לי נכנכס לניתוח וכרתו לו את היד.לאחר5 ימים לאחר הכריה.הוריו הכינו לו אוטו יד מיל חדש.לי שמח כך כך שחזרה לו יד ימין.לי בכל ליבו רצה לנקום במי שירה בו ובגלל יש לו יד מאוטו מיל.לי שמחשיש בית ספר לאלכימאים מתחילים הוא רצה להיות אלכימאי מפורסם ואלכימיאה תעזור לו להחזיר את יד ימניו שאב.וכך לי נרשם לבית הספר לאלכימאים מתחילים.עם חברו הטוב רון
[/QUOTE]
monster.
אז ככה,רקע טוב שי בו סיפור יפה,אבל איך הוא התעסק באלכמיה מה הקשר שלו ושל חברו רון.
תפרט על האלכמיה ועל רון והתקבלת.:)
-
רשום.
אולי היום נתחיל את המשחק,כי מחר אני לא היה בבית.
-
עדיף שתתחיל היום, ממש בא לי להתחיל, וגם אני עושה את התגובה הזאת למקרה שתרצה לעשות התחלה ולא ירשמו עוד אנשים, אז שלא יהיה לך דאבל.
-
-
[b]רשום,מקום אחרון נישאר!!!!!!!!!.[/b]
-
"המשחק התחיל ואתו המלחמה"
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=6PcjYfE4M_I[/YOUTUBE]
[B]התחלות לכולם.
[/B][COLOR="Black"]אתם זוכרים את תחילת החופש ואת כול מה שעבר עליכם,איך הימים חלפו ואיך הזמן טס,כאילו זה היה אתמול,אתם זוכרים איך נפרדתם מבית הספר מהמורים מהחברים,ואפילו מעצמכם,חלק ממכם תמיד היה שם.
אך זו התחלה חדשה,השנה אתם עומדים להיבחן ולתת את כול כולכם,כדאי להתקבל ולזכות בתואר אלכמאי לאומי.
'כול אחד והחלום שלו כול אחד והמטרות שלו,וכול אחד והיעוד שלו' כך אמר האלכמאי "ג'ק מינבלור",לפני תחילת המלחמה.
וכמו היום אתם מתחילים מלחמה מלחמה שבה אתם יודעים שתאבדו הרבה ואולי אפילו תשתנו,אבל אתם תעסו הכול כדאי להגשים את המטרה שלכם.
היום בהיר והשמש החמה חודר דרך חלונות ביתכם,כול אחד בביתו מוכן לקראת היום אתם פוסעים לעבר הדלת,כשאתם כבר מאורגנים ומוכנים לפתיחת שנת הלימודים.
אתם יוצאים ומתקדמים לעבר הדרך של בית הספר.
אתם חושבים על היעוד שלכם,ועל מה שאתם רוצים להסיג השנה.
[/COLOR]
מצטער אם יש שגיאות כתיב,ובוויזל מזל טוב,וזה גם ההתחלה שלך.
-
[quote=red dd;727472]
[B]התחלות לכולם.
[/B][COLOR=Black]אתם זוכרים את תחילת החופש ואת כול מה שעבר עליכם,איך הימים חלפו ואיך הזמן טס,כאילו זה היה אתמול,אתם זוכרים איך נפרדתם מבית הספר מהמורים מהחברים,ואפילו מעצמכם,חלק ממכם תמיד היה שם.
אך זו התחלה חדשה,השנה אתם עומדים להיבחן ולתת את כול כולכם,כדאי להתקבל ולזכות בתואר אלכמאי לאומי.
'כול אחד והחלום שלו כול אחד והמטרות שלו,וכול אחד והיעוד שלו' כך אמר האלכמאי "ג'ק מינבלור",לפני תחילת המלחמה.
וכמו היום אתם מתחילים מלחמה מלחמה שבה אתם יודעים שתאבדו הרבה ואולי אפילו תשתנו,אבל אתם תעסו הכול כדאי להגשים את המטרה שלכם.
היום בהיר והשמש החמה חודר דרך חלונות ביתכם,כול אחד בביתו מוכן לקראת היום אתם פוסעים לעבר הדלת,כשאתם כבר מאורגנים ומוכנים לפתיחת שנת הלימודים.
[/COLOR]
מצטער אם יש שגיאות כתיב,ובוויזל מזל טוב,וזה גם ההתחלה שלך.[/quote]
אני חושב לעצמי:'הגיע הזמן להוכיח את עצמי ולדעת כמה שיותר! הגיע הזמן להתחיל!' כשאני עושה לעצמי פנים מוזרות בדרך כשאני חושב את זה.
אני מסתכל מסביב בדרכי לבית הספר וחושב עוד:'יום אחד, אני עוד אמצע את מה שקרה לאבי, אבל קודם כל, להתרכז בלימודים, אני חייב להתחזק וללמוד כמה שיותר על האלכימאי וכל הקשור בה'
------
מצטער אם זה קצת תוקע, אבל גם אני לא יכול להגיד יותר מידי כי אין יותר מידי אופציות למה שאני אעשה עכשיו..
-
[QUOTE=red dd;727472]"המשחק התחיל ואתו המלחמה"
[B]התחלות לכולם.
[/B][COLOR="Black"]אתם זוכרים את תחילת החופש ואת כול מה שעבר עליכם,איך הימים חלפו ואיך הזמן טס,כאילו זה היה אתמול,אתם זוכרים איך נפרדתם מבית הספר מהמורים מהחברים,ואפילו מעצמכם,חלק ממכם תמיד היה שם.
[/COLOR]
מצטער אם יש שגיאות כתיב,ובוויזל מזל טוב,וזה גם ההתחלה שלך.[/QUOTE]
אני הולך אל שער בית הספר וחושב בדרך' מעניין אם אני יצליח להחזיר את יד ימן שלי.אני מקוה שאצליח.לעשות גם להיות אלכימאי טוב '
-
-
שם: darkon10000
שם במשחק: דארקון 'אלכמיסט'ס גולד.'
אופי: רגוע, קר רוח, מהיר מחשבה, שקט.
רקע: "תמסור הנה!." צעקתי, חיוך היה מרוח על פני כמו גרפיטי צבוע, הייתי אז בן 12, שחקתי כדורגל עם עוד ילדים מהשכונה שלנו, משחק ספונטני.
הכדור עף עלי ובעטתי אותו ישר לשער, כמו תמיד הבאתי את המכה האחרונה, הקבוצה שלי שוב נצחה, ואחרי זה צחקנו כולנו ביחד וחילקנו מחמאות על משחק מצוין, הילדים מהשכונה שלי תמיד היו החברים הכי טובים שלי.
חזרתי הביתה שמח, אבל מה, בדרך לכניסה של הסמטה האחרונה, הרגשתי משיכה בכתף, הסתובבתי וראתי אדם במעיל שחור וחיוך זומם על פניו, מיד מידו שצויר עליה בדם מעגל עם סימונים שלא זיהיתי, אור חזק מסוונר עלה מין הרצפה ומיד סכין ענקית הייתה בידו מיד, שאגתי בכוח "עזוב אותי!.", הוא מיד שם את הסכין בחגורה ונתן לי אגרוף חזק ברקתה בידו הפנויה, מיד שתקתי למרות שרציתי לצרוח ולבכות מכאב.
שמעתי צ'קלקה מהכניסה האחרת של הסמטה, מיד שוטרים הקיפו אותו עבר, הוא קפץ, לא ברור לי איך אבל הוא קפץ.
מיד, כשהוא הגיע לגגות, הראש שלו ננעל בתוך משהו שנראה כמו דלת, מיד ראיתי את אבי, שעזב בדיוק את הבניין והתקדם לכיוונינו, "אבא!, הצילו." ביקשתי ממנו, הוא הביט בי במבט חירש, אחז בראשו של האיש שנאבק לעמוד, מיד הדלת הנפתחה והוא הרים את האדם מראשו, אחרי שנייה הוא הפיל אותו, נפלתי על תופסי ורצתי להתחבא מאחורי אבי, מעגל התמרה שמצויר בדם על הכפפה שלו ביטל את הסכין שהתוקף עשה מאלכמיה והפך אותה למתכת רותחת ועיסתית.
מיד התוקף ברח אחורה, "ק.. קרוס אלכמיסט'ס גולד!!." צרח התוקף, אבי יצר בברקים משונים חנית חדה במיוחד מאותרת בצורות דרקונים, "ניסית להפוך את בני לבן ארובה ולהשמיד אותו במקרה שהוא לא יעזור לך, חתיכת זבל!." הוא שאג, במכה אחת הוא חתך בחנית הישרה את גופו לשתיים.
[CENTER]***[/CENTER]
"תודה אבא!." אמרתי לו אחרי שחזרנו הביתה, "הכול בשביל בני!." חיבק אותי אבי ומחק את הבעת ה'פוקר פייס.' שיש לו כרוצח שכיר של המשטרה עצמה, "מה עשית שם?." שאלתי אותו מצפה לידע.
"זה נקרא אלכימיה, תהליך של הבנת החומרים בדבר מה, פירוקם, והרכבתם במבנה חדש לגמרי." הסביר לי, "אנחנו נולדנו למשפחה בעלת כישרון אדיר לדבר הזה, אלכימיה, דורות של אלכימים עברו כאן, לכן אנחנו נקראים בשם המשפחה 'אלכמיסט'ס גולד.', או 'אלכימאי הזהב.', " הסביר לי אבי, "אני רוצה שגם אתה תלמד את זה." אמר לי אבי.
"ידעתי שיום זה יגיע, הכנתי במיוחד בשבילך את הדבר הבא." אמר לי אבי שוב, הוא ניגש לארון והוציא קופסה גדולה, "אולי רובי דארקון, על שמך, יצרנו באלכימיה מושלמת את הרובים האלו, כול משפחתך." אמר לי והוציא שני רובים שמצוירים עליהם מעגלי התמרה שונים, שתיים שונים על כול אחד, מצוירים בעזרת דם. "הדם הזה הוא תערובת של כול בני משפתחך, על הרובים האלו יש דם של שבע-עשרה אלכימאים שונים ממשפחת 'אלכמיסט'ס גולד.'. " הוא הסביר לי.
הם סוף סוף שלך.
תמונה: אני אביא לך אחר כך, עוד לא מצאתי אחת טובה.
ציוד: שני רובי 'דארקון' שאבי נתן לי, על כול אחד מצוירים שני מעגלי התמרה שצוירו בדם משפחתי.
עוזרים : לוסי, נערה שלומדת בניית אוטומיילים כעבודה רשמית ומצטיינת של שנתיים בחוג פעילות בשטח, תרופות ודברים כאלו.
הערות: יש סיכוי שמישהו נכנס לפני אבל בבקשה תכניס אותי!, אני חובב גדול של הסדרה ואני השקעתי מלא בתופס, פליז!
-
[quote=red dd;727472]"המשחק התחיל ואתו המלחמה"
[youtube]6PcjYfE4M_I[/youtube]
[B]התחלות לכולם.[/B]
[COLOR=black]אתם זוכרים את תחילת החופש ואת כול מה שעבר עליכם,איך הימים חלפו ואיך הזמן טס,כאילו זה היה אתמול,אתם זוכרים איך נפרדתם מבית הספר מהמורים מהחברים,ואפילו מעצמכם,חלק ממכם תמיד היה שם.[/COLOR]
[COLOR=black]אך זו התחלה חדשה,השנה אתם עומדים להיבחן ולתת את כול כולכם,כדאי להתקבל ולזכות בתואר אלכמאי לאומי.[/COLOR]
[COLOR=black]'כול אחד והחלום שלו כול אחד והמטרות שלו,וכול אחד והיעוד שלו' כך אמר האלכמאי "ג'ק מינבלור",לפני תחילת המלחמה.[/COLOR]
[COLOR=black]וכמו היום אתם מתחילים מלחמה מלחמה שבה אתם יודעים שתאבדו הרבה ואולי אפילו תשתנו,אבל אתם תעסו הכול כדאי להגשים את המטרה שלכם.[/COLOR]
[COLOR=black]היום בהיר והשמש החמה חודר דרך חלונות ביתכם,כול אחד בביתו מוכן לקראת היום אתם פוסעים לעבר הדלת,כשאתם כבר מאורגנים ומוכנים לפתיחת שנת הלימודים.[/COLOR]
[COLOR=black]אתם יוצאים ומתקדמים לעבר הדרך של בית הספר.[/COLOR]
[COLOR=black]אתם חושבים על היעוד שלכם,ועל מה שאתם רוצים להסיג השנה.[/COLOR]
מצטער אם יש שגיאות כתיב,ובוויזל מזל טוב,וזה גם ההתחלה שלך.[/quote]
אני חושב לעצמי: "אני אהיה האלכימאי הכי טוב בעולם. אני אהיה ידוע בתור אלכימאי שהיה מצוין בדבר ספציפי באלכימיה. כמו אש או חרבות. למרות שאני לא יודע עוד במה אני רוצה להתמצא, אבל מה שזה לא יהיה אני אהיה הכי טוב!"
-
darkon10000.
אוקי אין לי מה להגיד רשום .:O
תגיב להתחלה.
killerbee.
סבבה רשום.
תגיב להתחלה.
[COLOR="Black"][B]firechimchar.[/B][/COLOR]
בעודך חושב אתה ממשיך לטייל ולהתקדם לעבר בית הספר,עננים חולפים ומשב רוח מרגיע אותך.
עד שלפטע אתה רואה משהוא מוזר,אתה רואה פסל חדש שאף פעם לא היה במקום הזה.
אתה מתקדם לעבר הפסל ורואה מעגל התמרה,משהוא לא מוכר,שני מעגלים אחד בטוח השני.
כתב מוזר בצדדים,ומשולש הפוך כך ששני הקודקודים שלו למעלה.
הפסל ניראה גבוה ומרשים ומזכיר לך איזה לוחם ספרטני חזק בעל מגן וחנית.
ובכול זות המעגל מושך אותך יותר.
[B][COLOR="black"]
monster[/COLOR][/B].
בעודך חושב אתה ממשיך לטייל ולהתקדם לעבר בית הספר,עננים חולפים ומשב רוח מרגיע אותך.
אתה מבית בעננים ורואה את השמיים הכחולים אתה ממשיך להתקדם ולפתע אתה רואה שני אנשים.
האחד גבוה בעל גוף רחב,ניראה בגיל שלך אבל יותר מפותח,ולידו אדם בגובה שלך קצת יותר רזה.
שניהם לובשים אותה חולצה רק שלכול אחד רשום עליה משהוא שונה,לאחד רשום,24,ולאחד 36.
שניהם מתקדמים ולאחר כמה רגעים אתה מבין שהם מתקדמים לעבר בית הספר והולכים באותה דרך שלך.
[B][COLOR="black"]MatanS23.[/COLOR][/B]
אתה מתקדם ומתחיל לחשוב על כול מה שעבר עליך בשנים האחרונות,יש לך קצת כאב ראש אבל זה לא נורא.
אתה משפשף את העניים וממשיך להתקדם,אתה רואה כמה כלבים משחקים וקופצים על הדשה הרטוב,ונהנה מזה.
לאט לאט אתה רואה את בת הספר באופק והמון תלמידים מתחילים להתחבר לשביל שלך,אתה רואה את כולם אם אותם מדים,וסם לב ששלך שונים אתה לובש בגדים רגילים,ולכולם בגדים שחורים עם מספר עליהם.
-
[quote=red dd;727776]
[B][COLOR=black]MatanS23.[/COLOR][/B]
אתה מתקדם ומתחיל לחשוב על כול מה שעבר עליך בשנים האחרונות,יש לך קצת כאב ראש אבל זה לא נורא.
אתה משפשף את העניים וממשיך להתקדם,אתה רואה כמה כלבים משחקים וקופצים על הדשה הרטוב,ונהנה מזה.
לאט לאט אתה רואה את בת הספר באופק והמון תלמידים מתחילים להתחבר לשביל שלך,אתה רואה את כולם אם אותם מדים,וסם לב ששלך שונים אתה לובש בגדים רגילים,ולכולם בגדים שחורים עם מספר עליהם.[/quote]
אני שואל את אחד התלמידים:"תגיד לי, מה הקטע עם המדים האלו?" ואני מחכה לתשובתו.
-
MatanS23.
"חחח אתה לא יודע שכדאי להיכנס לבית הספר צריך מדים" ומוסיף "אם אין לך אחד לא תוכל להיכנס לבית הספר".
הוא ממשיך להתקדם ולפתע אתה רואה אישה עם עגלה והמון בדים שחורים ונקיים,היא מתקדמת בצורה איטית,במורד השביל וממשיכה לנועה בכיף אתה רואה שכמה ילדים קונים מימנה בדים(במשחק צריך גם קצת לחשוב,:) ).
-
[QUOTE=red dd;727472]"המשחק התחיל ואתו המלחמה"
[B]התחלות לכולם.
[/COLOR]
מצטער אם יש שגיאות כתיב,ובוויזל מזל טוב,וזה גם ההתחלה שלך.[/QUOTE]
זה באמת היה כול כך טוב ?? :D
------------------------------------------------------
"מה שלא ישנה." אני אומר לעצמי. "אני אלך בדרכי של אבי." אני חושב לעצמי ואגע בכיסיי כדי לבדא שהאקדחים שלי שם.
ברגע שאחוש אותם אפנה לכיוון בית הספר ואחשוב על אבא שלי ועל העבודה שלו, 'אלכימאי רוצח שכיר שהמשטרה שוכרת...', 'נו טוב, אולי אני לא אהיה רוצח שכיר אלה אלכימאי לאומי, אבל בכול מקרה, זה דומה.' אני אחשוב לעצמי כשאזכר איך הוא הציל אותי בגיל 12 מהגנב ההוא.
-
[quote=red dd;727805]MatanS23.
"חחח אתה לא יודע שכדאי להיכנס לבית הספר צריך מדים" ומוסיף "אם אין לך אחד לא תוכל להיכנס לבית הספר".
הוא ממשיך להתקדם ולפתע אתה רואה אישה עם עגלה והמון בדים שחורים ונקיים,היא מתקדמת בצורה איטית,במורד השביל וממשיכה לנועה בכיף אתה רואה שכמה ילדים קונים מימנה בדים(במשחק צריך גם קצת לחשוב,:) ).[/quote]
אני הבנתי את הקטע אני חושב
-------
אני הולך לאישה וקונה ממנה כמה בדים, לוקח אותם, מייצר את מעגל ההתמרה על האדמה במקום שאף אחד לא רואה ושם את הבדים על המעגל, ומנסה ליצור מהם מדים עם מספר כלשהו, בתקווה שיצליח לי.
-
darkon10000.
אוקי אני אכניס אותך לרשומים.
-----
אתה הולך ויוצא מן הבית שלך,חושב מחשבות ומתחיל לחשוב איך אתה תהיה בעוד כ 3-4 שני בתור אלכמאי לאומי.
אתה חושב על כול הכבוד שכול העיר תיתן לך,ויותר מזה על הכבוד שאביך יכבד אותך.
אתה ממשיך לחשוב עד שלפטע אתה ניתקע במישהו אתה מסיט את המבט שלך לעברו,ואתה רואה משהו,משהיא ליתר דיוק.
היא נראית כך.
[IMG]http://i170.photobucket.com/albums/u260/_SasukesMP3player_/Animegirl21.jpg[/IMG]
(כוסית אחת הופיע ><).
היא נופל על האדמה וניראה שהיא קבלה מכה,היא מחזיקה את רגלה ויורדות לה קצת דמעות.
MatanS23.
הבנתה את העיקרון,:).
אבל תפרט עוד על איך שאתה עושה זות,מה אתה חושב איך אתה מנסה לגרום לזה להשתנות,תכניס קצת חיים.
-
[quote=red dd;727835]
MatanS23.
הבנתה את העיקרון,:).
אבל תפרט עוד על איך שאתה עושה זות,מה אתה חושב איך אתה מנסה לגרום לזה להשתנות,תכניס קצת חיים.[/quote]
כה, התחלתי לראות את הסדרה בזכותך אז הבנתי את הקטע הזה
------
אני חושב לעצמי:'אני צריך ליצור מהבדים האלו את המדים של הבית ספר, כמו שהיו לכל הילדים האלו, אז את המבנה אני זוכר, עכשיו צריך לפרק את החומר ולהרכיב אותו מחדש בצורה של המדים עם כל הסמלים והכל' ואני מתחיל בפירוק החומר, ומנסה לבנות אותו בצורה של המדים של הבית ספר לפי מה שראיתי אצל שאר הילדים בפרטים הקטנים, עם המספרים, הסמלים והכל.
-
[QUOTE=red dd;727835]darkon10000.
אוקי אני אכניס אותך לרשומים.
-----
אתה הולך ויוצא מן הבית שלך,חושב מחשבות ומתחיל לחשוב איך אתה תהיה בעוד כ 3-4 שני בתור אלכמאי לאומי.
אתה חושב על כול הכבוד שכול העיר תיתן לך,ויותר מזה על הכבוד שאביך יכבד אותך.
אתה ממשיך לחשוב עד שלפטע אתה ניתקע במישהו אתה מסיט את המבט שלך לעברו,ואתה רואה משהו,משהיא ליתר דיוק.
היא נראית כך.
[IMG]http://i170.photobucket.com/albums/u260/_SasukesMP3player_/Animegirl21.jpg[/IMG]
(כוסית אחת הופיע ><).
היא נופל על האדמה וניראה שהיא קבלה מכה,היא מחזיקה את רגלה ויורדות לה קצת דמעות.
[/QUOTE]
אני רץ לכיוונה, מנסה לעזור לה לקום ושואל אותה "תגידי את בסדר?", "את רוצה שאני אסחב אותך על הרגליים?, או שאת יכול לעמוד וללכת?." אני שואל אותה בחיוך, וסורק את כול גופה.
-
[B][COLOR="Black"]darkon10000.
[/COLOR][/B]אתה רואה שהיא לא מצליחה לדבר בגלל הכאב,,היא לאט לאט מתחילה להרגע ואומרת "אם אני מצטערת שנתקלתי בך פשוט חלמתי בהקיץ" למנסה לקום אתה רואה שהיא קמה ומתחיל לעזור לה,היא נקעה את הרגל,אתה סם לב שהיא מתקשה ללכת,היא אומרת לך "אוקי זה בסדר,אני אמשיך מיכאל לבית הספר" והיא מתחילה להתקדם ונופלת.
[COLOR="black"][B]MatanS23[/B][/COLOR]
תרשום כמו שאני רושם כאן את המספר של החולצה
--------
אתה מרגיש זרם אדיר של אנרגיה ורואה שהמעגל זוהר,מימנו יוצאים ברקים ואתה רואה שהבד מתחיל לשנות את צורתו,אתה רואה שהבד משנה את הצורה ולאט לאט הוא מקבל צורה של חולצה,לפטע יש פלש,אתה עצמתה את העניים וראתה מולך בגד שלם,גמור ומוכן אתה לובש אותו,ורואה שהוא קצת גדול עליך אבל זה לא משמעותי.
-
[quote=red dd;727859]
[COLOR=black][B]MatanS23[/B][/COLOR]
תרשום כמו שאני רושם כאן את המספר של החולצה
--------
אתה מרגיש זרם אדיר של אנרגיה ורואה שהמעגל זוהר,מימנו יוצאים ברקים ואתה רואה שהבד מתחיל לשנות את צורתו,אתה רואה שהבד משנה את הצורה ולאט לאט הוא מקבל צורה של חולצה,לפטע יש פלש,אתה עצמתה את העניים וראתה מולך בגד שלם,גמור ומוכן אתה לובש אותו,ורואה שהוא קצת גדול עליך אבל זה לא משמעותי.[/quote]
שיהיה המספר 23
---------
אני חושב לעצמי:'עשיתי עבודה טובה, כנראה שאני יודע משהו בנושא, זה היה מדהים, טוב הגיע הזמן שאני אתקדם לבית הספר'.
אני מתחיל להתקדם לכיוון בית הספר ברוגע וחושב שהכל הולך כמו שצריך.