ממש לא מזמן התחלתי לשחק ב-ss(כרגע עוד לא הגעתי למכון הראשון אפילו). חבר תפס בשבילי סלוופוק והעביר אליי, כי אי אפשר להשיג אותו לפני שמקבלים Surf.
השאלה שלי היא, איפה להשיג אבן מלך כדי שאני אוכל לפתח אותו לסלווקינג?
Printable View
ממש לא מזמן התחלתי לשחק ב-ss(כרגע עוד לא הגעתי למכון הראשון אפילו). חבר תפס בשבילי סלוופוק והעביר אליי, כי אי אפשר להשיג אותו לפני שמקבלים Surf.
השאלה שלי היא, איפה להשיג אבן מלך כדי שאני אוכל לפתח אותו לסלווקינג?
בבאר הסלוופוקים ליד אזליה אתה יכול לחפש מדריך ביוטיוב
גדול! מצאתי ת'מדריך ביוטיוב. תודה רבה! אם יש לי אפשרות לפתח אותו בסביבות רמה 10 לסלווקינג, זה כדאי?
אני לא חושב הוא צריך להיתפתח לסלווברו לפני ואני לא חושב שהוא מתפתח לסלווברו ברמה 10 ומעתה
[quote=דיויד;741335]אני לא חושב הוא צריך להיתפתח לסלווברו לפני ואני לא חושב שהוא מתפתח לסלווברו ברמה 10 ומעתה[/quote]
אתה יכול לפתח אותו באיזה שלב שאתה רוצה השאלה היא איזה שלב כדאי
כדי להחליט יש לך את סרביי אולי אפילו כדאי סלוברו
ולמה התאמצת? יש סלוופוקים בבאר הסלוופוק בלי Surf
מה? ><"?
סלווקינג הוא ההתפתחות של סלופוק, לא של סלוברו.
סלופוק מתפתח לסלוברו ברמה 37 או לסלוברו ע"י אבן מלך+ החלפה.
הוא יכול להתפתח אפילו ברמה 1 ישר אחרי שהוא בקע מהביצה..
[quote=Guille;741341]אתה יכול לפתח אותו באיזה שלב שאתה רוצה השאלה היא איזה שלב כדאי
כדי להחליט יש לך את סרביי אולי אפילו כדאי סלוברו
ולמה התאמצת? יש סלוופוקים בבאר הסלוופוק בלי Surf[/quote]
הא וואלה? ניסינו לחפש כמה פעמים מחוץ למים ולא מצאנו, אז אמרנו שכנראה יש רק במים.
לפי מה להחליט מתי לפתח?
לפי מתקפות וזהו אין שום דבר אחר שעוצר אותך
לסלופוק יש 2 מהלכים שאין לסלוקינג
AMNESIA ו SLACK OFF
נראה לי שאתה יכול לפתח על ההתחלה אם המהלכים האלה לא מעניינים אותך
[url]http://www.serebii.net/pokedex-dp/199.shtml[/url]
תיכנס לדף של סלוופוק בסרבי כתובות שם שם המתקפות שהוא יכול ללמוד תבדוק מתי הוא לומד את המתקפות הכי טובות בשבילו ואחרי שהוא לומד אותם תפתח אותו
[quote=דיויד;741379]תיכנס לדף של סלוופוק בסרבי כתובות שם שם המתקפות שהוא יכול ללמוד תבדוק מתי הוא לומד את המתקפות הכי טובות בשבילו ואחרי שהוא לומד אותם תפתח אותו[/quote]
בדקתי.
[quote=Guille;741378]לפי מתקפות וזהו אין שום דבר אחר שעוצר אותך
לסלופוק יש 2 מהלכים שאין לסלוקינג
AMNESIA ו SLACK OFF
נראה לי שאתה יכול לפתח על ההתחלה אם המהלכים האלה לא מעניינים אותך
[URL]http://www.serebii.net/pokedex-dp/199.shtml[/URL][/quote]
מה עושה SLACK OFF? לא הבנתי מהההסבר בסרבי. מרפא לו את החיים לפי משהו?
ההתקפה המקבילה שלו שסלווקינג לומד ברמה 39 בה סלוופוק לומד את הסלאק אוף היא NASTY PLOT. אם נניח אני מפתח אותו כבר עכשיו בערך, כשהוא רמה 9 או קצת יותר. כשאני אגיע עם סלווקינג לרמה 40 נניח ואני אלך למחזיר המתקפות, יהיו ברשימה גם את ההתקפות שפספסתי עם הסלוופוק?
לא יודע אבל Nasty Plot זאת מתקפת חיזוק מאוד טובה להתקפה המיוחדת של סלוופוק ההבדל במהלכים זה סך הכל 3 מהלכים
SLACK OFF- NASTY PLOT (רמה 39)
AMNESIA-SWAGGER (רמה 43)
RAIN DANCE-TRUMP CARD (רמה 53)
לTRUMPCARD יש יותר התקפה כאשר משמשים בו עם פחות PP כל שימוש שלו מעלה את ההתקפה הבסיסית שלו המקסימום זה התקפה מטורפת של 190
ההבדל בין סלוברו לסלוופוק בהתקפות הוא רק מתקפת ה WITHDRAW שאפשר לוותר עלייה
ההבדל בין סלווברו ו סלווקינג זה ש סלווקינג יותר טוב בהגנה המוחדת וסלווברו בהגנה
אני חושב שכן
Slack off מרפא חצי מכמות הHP של המשתמש, אם לדוגמא יש לסלוקינג 180 Hפ זה ירפא לו 90 HP כשתשתמש בזה.
כמו שאתה יודע, סלווקינג הוא 1 הפוקימונים האיטיים ביותר ולכן הסיכוי שהיריב יתקוף לפניו ויפגע בו גבוה, ככה שמתקפה שמרפאת יכול לעזור לו.
בקשר לשאלה השנייה, בגלל שהמהלכים של סלווקינג וסלופוק הם אותו הדבר אז את רוב המהלכים אתה תוכל להחזיר, אבל אתה לא תוכל להחזיר לסלוקינג Slack off או Amensia כי זה לא מהלך שסלווקינג יכול ללמוד בעצמו.
[quote=Guille;741407]לא יודע אבל Nasty Plot זאת מתקפת חיזוק מאוד טובה להתקפה המיוחדת של סלוופוק ההבדל במהלכים זה סך הכל 3 מהלכים
SLACK OFF- NASTY PLOT
AMNESIA-SWAGGER
RAIN DANCE-TRUMP CARD
לTRUMPCARD יש יותר התקפה כאשר משמשים בו עם פחות PP כל שימוש שלו מעלה את ההתקפה הבסיסית שלו המקסימום זה התקפה מטורפת של 190[/quote]
אז עם אלו התקפות מאלה אתה ממליץ ללכת? לחכות שהוא יגיע לרמות של שסלוופוק ילמד את השלוש משמאל או שלפתח אותו מוקדם ואז הוא ילמד את השלוש מימין?
[quote=brock;741411]Slack off מרפא חצי מכמות הHP של המשתמש, אם לדוגמא יש לסלוקינג 180 Hפ זה ירפא לו 90 HP כשתשתמש בזה.
כמו שאתה יודע, סלווקינג הוא 1 הפוקימונים האיטיים ביותר ולכן הסיכוי שהיריב יתקוף לפניו ויפגע בו גבוה, ככה שמתקפה שמרפאת יכול לעזור לו.
בקשר לשאלה השנייה, בגלל שהמהלכים של סלווקינג וסלופוק הם אותו הדבר אז את רוב המהלכים אתה תוכל להחזיר, אבל אתה לא תוכל להחזיר לסלוקינג Slack off או Amensia כי זה לא מהלך שסלווקינג יכול ללמוד בעצמו.[/quote]
אז אתה ממליץ לפתח אותו לסלווקינג אחרי שילמד SLACK OFF?
אם תפתח אותו ברמה 39 הוא ילמד גם Nasty Plot וגם Slack Off
אז תפתח אותו בדיוק ברמה 39 (ברמה 37-39 תבטל שלא יתפתח לסלוברו בטעות)
אפילו ש2 מהלכי חיזוק זה לא משהו
הסט שלו יהיה
SURF (תוקף מיוחד מתקפת מים חזקה ושימושית למה לא?)
PSYCHIC (סטאב)
NASTY PLOT (חיזוק ל SURF ולPSYCHIC)
SLACK OFF (החזרת חיים)
Slack off יכול להיות מאוד שימושי כי לסלוקינג יש הרבה HP יחסית (לא כמו ווילורד, בליסי, וובאפט והאריאמה, אבל יש לו יחסית הרבה)
אתה יכול לתת לו את זה, נאסטי פלוט ועוד 2 מתקפות שפוגעות ב HP.
[QUOTE=brock;741436]Slack off יכול להיות מאוד שימושי כי לסלוקינג יש הרבה HP יחסית (לא כמו ווילורד, בליסי, וובאפט והאריאמה, אבל יש לו יחסית הרבה)
אתה יכול לתת לו את זה, נאסטי פלוט ועוד 2 מתקפות שפוגעות ב HP.[/QUOTE]
נו מה אמרתי
SURF
PSYCHIC
SLACK OFF
NASTY PLOT
זה הסט בשבילו
[quote=brock;741436]Slack off יכול להיות מאוד שימושי כי לסלוקינג יש הרבה HP יחסית (לא כמו ווילורד, בליסי, וובאפט והאריאמה, אבל יש לו יחסית הרבה)
אתה יכול לתת לו את זה, נאסטי פלוט ועוד 2 מתקפות שפוגעות ב HP.[/quote]
[quote=Guille;741445]נו מה אמרתי
SURF
PSYCHIC
SLACK OFF
NASTY PLOT
זה הסט בשבילו[/quote]
אז לוותר על הטראמפ ההוא(שסלווקינג לומד שמורידה יודר ככל שיורד הPP שלה??) הרי גם היא התקפת ספיישל, לא?
[QUOTE=aero;741451]אז לוותר על הטראמפ ההוא(שסלווקינג לומד שמורידה יודר ככל שיורד הPP שלה??) הרי גם היא התקפת ספיישל, לא?[/QUOTE]
נראה לי שכן כי לוקח לה 4 תורות להתחיל לפעול כמו שצריך בנתיים שההתקפות האלה + סטאב + יותר אמינות ויש להם גם היתרון על כמה סוגים בגלל שההתקפה השנייה רגילה אז נראה לי שכדאי לוותר על התקפה חד פעמית
תראה הסט הראשון זה מה שהצעתי לך
[url]http://www.serebii.net/potw-dp/199.shtml[/url]
כמובן שלא הסתכלתי על הסטים האלה תיכננתי אותו לפי המהלכים שהוא לומד
זה סט טוב גם לוויפי