רק למי שסיים את המשחק Wc [b]2009[/b] ב-ds מקורי או באימולטור [b]בלי קודים[/b] איך לעזאזל אני מנצח את האחים המוזרים האלה אלפא בטה גמה ודלתה,[b]אני לא רוצה מדריכי וידיאו מעצבנים[/b] כי א' לא רואים כלום וב' מה יעזור לי מדריך וידיאו.
Printable View
רק למי שסיים את המשחק Wc [b]2009[/b] ב-ds מקורי או באימולטור [b]בלי קודים[/b] איך לעזאזל אני מנצח את האחים המוזרים האלה אלפא בטה גמה ודלתה,[b]אני לא רוצה מדריכי וידיאו מעצבנים[/b] כי א' לא רואים כלום וב' מה יעזור לי מדריך וידיאו.
איזה חפיסות יש להם?
[quote=TheChosenOne;744753]איזה חפיסות יש להם?[/quote]
אני ביקשתי מי שניצח אותם כבר לענות לי אל תעלב אבל אני לא מבקש ממי שהתחיל לפני כמה ימים ועכשיו הוא עוד לא ניצח את יוסיי בטורבו קרב.
זה קשה אבל ניצחתי אותם בסוף עם חפיסה שמגנה עליי ומורידה ליריב נקודות חיים
[quote=Guille;744768]זה קשה אבל ניצחתי אותם בסוף עם חפיסה שמגנה עליי ומורידה ליריב נקודות חיים[/quote]
הטקטיקה הזו לא עזרה לי אבל אני אשתמש בה שוב,עוד אפשריות?
אחי אתה צריך מפלצות תיאום טובות כמ הדרקון הקוסמי
אבל בגלל שקשה להשיג אותו הייתי מציע לך על חפיסת הגנה מאו טובה שתשמור לך על נק' החיים
[quote=PokeStyle;744822]אחי אתה צריך מפלצות תיאום טובות כמ הדרקון הקוסמי
אבל בגלל שקשה להשיג אותו הייתי מציע לך על חפיסת הגנה מאו טובה שתשמור לך על נק' החיים[/quote]
יש לי רק שלוש:האנדרויד הקסום שנותן בכול תור 600 חיים על כול מפלצת על-חושי שיש לי בזירה,היצור בעל 7 הכוכבים שאם אני מוציא מין המשחק מפלצת על-חושית אני מקבל 1200 נק' חיים ויש לי את הגיה תיאום הזה.
[quote=אדון פלריון;744756]אני ביקשתי מי שניצח אותם כבר לענות לי אל תעלב אבל אני לא מבקש ממי שהתחיל לפני כמה ימים ועכשיו הוא עוד לא ניצח את יוסיי בטורבו קרב.[/quote]
לא התחלתי בכלל, ואין לי מושג מה זה יוסי או טורבו קרב
אבל בכול זאת הייתי יכול לעזור לך, חבל P:
[quote=TheChosenOne;744832]לא התחלתי בכלל, ואין לי מושג מה זה יוסי או טורבו קרב
אבל בכול זאת הייתי יכול לעזור לך, חבל P:[/quote]
סליחה איך אתה יכול לעזור לי במשחק של D5 אם אתה לא יודע מי זה גיבור הסדרה?
בגרסאת 2009 יש מלא בעיות אני שונא את הגרסא הזאת
מעדיף את 2010
לא תוכל להשיג מפלצות תיאום עד שאתה מסיים את המשחק
ניצחתי אותם בעזרת חפיסת הלייטסוורן שלי, לא סופרת אותם למרות שאחד מהם משתמש בה וזאת כן בעיה.
[quote=Guille;744837]בגרסאת 2009 יש מלא בעיות אני שונא את הגרסא הזאת
מעדיף את 2010
לא תוכל להשיג מפלצות תיאום עד שאתה מסיים את המשחק[/quote]
אני לא יכול לשחק ב-DS מקורי במשחק 2010 זו בעיה בשבילי.
ולגבי חרבות האור צייד הכלבים תמיד מציק לי אך מצאתי דרך לנצח את היכולות של המפלצות שלו עכשיו הבעיה היא הקסמים והמלכודות והמתקפות.
אז תשחק במחשב מה הבעיה
[quote=אדון פלריון;744836]סליחה איך אתה יכול לעזור לי במשחק של D5 אם אתה לא יודע מי זה גיבור הסדרה?[/quote]
כי אני מבין במשחק הקלפים עצמו ולא ממש אכפת לי מהאנימה המטומטמת ^^"
[quote=TheChosenOne;744844]כי אני מבין במשחק הקלפים עצמו ולא ממש אכפת לי מהאנימה המטומטמת ^^"[/quote]
טוב מספיק טוב,הוא משתמש בחפיסת זומבים בדרך כלל אצלי השדים יותר חזקים מין הזומבים ואני בכול זאת לא מצליח
בראשון אם אתה מצליח שהוא לא יגע בבית קברות יותר טוב Necrovile יפתור את כל הבעיות שלך כי 3 הראשונים מתבססים על בית הקברות בלבד*
זומבים זאת חפיסה שמסתמכת על בית הקברות
הייתי ממליץ לך להשתמש בחפיסת ברן (שבעצם מורידה ליריב נקודות חיים דרך קסמים ואפקטים,
תחפש באינטרנט בנייה לדק ברן (Burn)), ושים בפנים 3 "Dimensional Fissure" או "Macro Cosmos"
ואתה תצתרך גם קלפים שיעצרו אותם ממלתקוף דברים כמו Messenger of peace (יש מצב שיש לי שגיאות כתיב בשמות של הקלפים)
שני הקלפים האלה ידפקו את כול הרעיון של חפיסת זומבים כי כול קלף שילך לבית קברות
בעצם יצא מהמשחק, וככה כול האפקטים של הזומבים נדפקים.
[quote=Guille;744862]בראשון אם אתה מצליח שהוא לא יגע בבית קברות יותר טוב Necrovile יפתור את כל הבעיות שלך כי 3 הראשונים מתבססים על בית הקברות בלבד*[/quote]
זה קלף קסם זירה שנראה כמו נקיק כזה שיש בו שקיעה כזו?
TCO לא נראה לי יש לי את הקלף הזה,איך קוראים לו ואיזה סוג הוא[קסם,מלכודת מפלצת]
הוא קלף זירה
או כמו ש The Choosen One אמר תשים קלף שכל קלף שילך לבית הקברות בעצם יצא מהמשחק
אבל האסטרטגיה הזאת עובדת רק על הראשון והשלישי
[quote=Guille;744874]הוא קלף זירה
או כמו ש The Choosen One אמר תשים קלף שכל קלף שילך לבית הקברות בעצם יצא מהמשחק
אבל האסטרטגיה הזאת עובדת רק על הראשון והשלישי[/quote]
תגיד לי דבר אחד,הקלף הזירה הזה מוציא גם אותי מין אפשרות היכולות לא?
זה לירות לעצמי ברגל אז חצי מיו הקלפים שלי הלכו לפח.
ובאיזה חפיסות כול אחד משתמש:
אפלא-זומבים.
בטא-מים.
גמא-?
דלתא-?
[quote=אדון פלריון;744884]תגיד לי דבר אחד,הקלף הזירה הזה מוציא גם אותי מין אפשרות היכולות לא?
זה לירות לעצמי ברגל אז חצי מיו הקלפים שלי הלכו לפח.
ובאיזה חפיסות כול אחד משתמש:
אפלא-זומבים.
בטא-מים.
גמא-?
דלתא-?[/quote]
גמא - בליגטסוורן (lightsworn)
ודלתא לא זוכר נראה לי שדים , זומבים או שזה אופל
[quote=Guille;744890]גמא - בליגטסוורן (lightsworn)
ודלתא לא זוכר נראה לי שדים , זומבים או שזה אופל[/quote]
שדים וואלה נראה לי זה שילוב טוב:
ביטול יכולות [קלף הזירה ההוא]
הריסת קלפים [מגן מראה,סופת טורנדו וכו']
שדים[[B]רביאל אדון הפנטום,[/B]הגולגולת המזומנת ועוד...]
איך?
[quote=אדון פלריון;744892]שדים וואלה נראה לי זה שילוב טוב:
ביטול יכולות [קלף הזירה ההוא]
הריסת קלפים [מגן מראה,סופת טורנדו וכו']
שדים[[b]רביאל אדון הפנטום,[/b]הגולגולת המזומנת ועוד...]
איך?[/quote]
תנסה אני אצלחתי עם חפיסה דומה להגיע לרביעי
Dimensional Fissure - קסם מתמשך
Macro Cosmos - מלכודת מתמשכת
ולא הייתי מציע לך חפיסת שדים, זה חרא חפיסה.
כמו שאמרתי עדיף חפיסת Burn (חפש בניה באינטרנט)
תגיד לי אם נגיד אלפא מוריד לי חיים הנזק נשאר גם אחרי שניצחתי אותו?
קח לייטסוורן דק אחי דק אחת הסוסות היא תיקח אותם אבל הבעיה ההיא שקשה להשיג את הקלפים שבה טוב נו אם אתה רוצה תוצאות אתה צריך להשקיע
[quote=mor15;749545]קח לייטסוורן דק אחי דק אחת הסוסות היא תיקח אותם אבל הבעיה ההיא שקשה להשיג את הקלפים שבה טוב נו אם אתה רוצה תוצאות אתה צריך להשקיע[/quote]
יש לי את כול הקלפים של לייטסוורן במיוחד את הכלב הציידי הזה.
חח אתה רציני? היית מזמן יכול להביס אותם אם היית בונה דק Ls טובה אני יכול לתת לך בילד שהיה לי ב2010 מאוחר יותר אני גם צריך להיזכר
[quote=mor15;749551]חח אתה רציני? היית מזמן יכול להביס אותם אם היית בונה דק Ls טובה אני יכול לתת לך בילד שהיה לי ב2010 מאוחר יותר אני גם צריך להיזכר[/quote]
הבנתי כמעט הכול "היית מזמן יכול להביס אותם אם היית בונה דק LS אני טובה אני יכול לתת לך [B]בילד[/B]" מה זה אומר "בילד"?
בילד=בניה יענו בניה של חפיסה הבנת?
[quote=mor15;749562]בילד=בניה יענו בניה של חפיסה הבנת?[/quote]
תגיד לי אם אני צודק אם אני בונה חפיסת LS טובה אני יכול לנצח אותם,אבל ברגע שאני מאבד נקודת חיים אחת זה נשאר לכול הקרבות נגד שאר האחים
שמע אחי עם דק Ls עברתי אתגר הרבה יותר קשה בwc2010 כי כשסיימתי את המשחק ניצחתי את קרו יוסיי ואז ג'ק באותה ההגדרה(נתקעתי בקיריו(קאלין) אבל זה לא משנה)
[quote=mor15;749579]שמע אחי עם דק Ls עברתי אתגר הרבה יותר קשה בwc2010 כי כשסיימתי את המשחק ניצחתי את קרו יוסיי ואז ג'ק באותה ההגדרה(נתקעתי בקיריו(קאלין) אבל זה לא משנה)[/quote]
אוקיי אני אנסה אבל איך פותרים את הבעיה של שאם ניצחתי את אלפא שנשארו לי יש 6500 הקרב מול בטא זה 8000 לו ולי זה 6500 למה זה?
[quote=אדון פלריון;749581]אוקיי אני אנסה אבל איך פותרים את הבעיה של שאם ניצחתי את אלפא שנשארו לי יש 6500 הקרב מול בטא זה 8000 לו ולי זה 6500 למה זה?[/quote]
אחי מתי תבין אני מסביר לך אלף פעם זאת לא בעיה זה המשחק עשו את זה בשביל שיהיה מאתגר
[quote=mor15;749582]אחי מתי תבין אני מסביר לך אלף פעם זאת לא בעיה זה המשחק עשו את זה בשביל שיהיה מאתגר[/quote]
אני יודע שזה חלק מין המשחק אבל למה היוצרים הם כאלה רעים?
[quote=אדון פלריון;749585]אני יודע שזה חלק מין המשחק אבל למה היוצרים הם כאלה רעים?[/quote]
מה אתה דפקט? טוב תפסעק להספים הכי עדיף שינעלו את הנושא הזה
[quote=mor15;749592]מה אתה דפקט? טוב תפסעק להספים הכי עדיף שינעלו את הנושא הזה[/quote]
א' אל תקלל
ב' מה לעשות שזה מעצבן
ג' אל תקלל אותי.
בגרסאת 2010 הוציאו אתגרים כאלה קשים מהעלילה פשוט יש את הנקרו יוסי קאלין גאק ואולי גם עורב
שכחתי מהאתגר הזה ניצחתי את הראשון אבל נתקלתי בשני
את Abcd קשה לנצח ליקסוורן זאת חפיסה טובה אבל הבעיה איתה היא שמשיגים את הקלפים הטובים רק אחרי סיום המשחק
חפיסת בורן זאת הדרך הכי טובה לנצח לפי דעתי
[quote=Guille;749601]בגרסאת 2010 הוציאו אתגרים כאלה קשים מהעלילה פשוט יש את הנקרו יוסי קאלין גאק ואולי גם עורב
שכחתי מהאתגר הזה ניצחתי את הראשון אבל נתקלתי בשני
את Abcd קשה לנצח ליקסוורן זאת חפיסה טובה אבל הבעיה איתה היא שמשיגים את הקלפים הטובים רק אחרי סיום המשחק
חפיסת בורן זאת הדרך הכי טובה לנצח לפי דעתי[/quote]
מה עם שילוב של בורן וLS [אני עכשיו בקרב השני נגד בטא ואני ניצחתי בעזרת מפלצת אחד או שתיים]
[quote=אדון פלריון;749596]א' אל תקלל
ב' מה לעשות שזה מעצבן
ג' אל תקלל אותי.[/quote]
א.זאת לא קללה
ב.זה ספאם וצריך לנעול תנושא אפילו לתת לך אזהרה
ג.חזרת על א'
ד.אני מציע לנעול תנושא בכל זאת הוא קיבל תשובה
ה.הנושא חסר טעם מה אתה רוצה שאנשים יעשו עכשיו ישבו יתנו לך דקים זה סתם נושא ספאם
ו.סיימתי
עריכה:עלאק שילוב של בורן וLS הרגת אותי XD