איך אתם יודעים מה עושה כל קלף?או מה היכולת עושה?וכל השטויות האלה?אני פעם ההית משחק קצת אבל יש אלפי קלפים!איך אתם מבינים?
Printable View
איך אתם יודעים מה עושה כל קלף?או מה היכולת עושה?וכל השטויות האלה?אני פעם ההית משחק קצת אבל יש אלפי קלפים!איך אתם מבינים?
אם אתה מדבר על אמת יש למטה ליד ההתקפה וההגנה כיתוב זה היכולת
במשחקים,זה בצד ימין כול פעם שאתה "מסתכל" על הקלף.
אבל יש אלפים!מה אתם כל פעם מסתקים וקוראים..?
בוחרים קלפים שיודעים שהם טובים ואז מסתכלים ורואים מה היכולת
טוב.ץ..
כן זוכרים כמה
כל קלף חדש שאני מקבל אני קורא אותו וזהו זה לא כל כך בעיה
אני אישית חובב יוגיהו ,המשחק הזה מרתק בעיניי ואם אתה צריך לתרגם משהו אני פה
אין שם אלפים יש שם [b]רק[/b] 2800 קלפים :)
אני פשוט מתקשה פלוס באנגלית ויש לי פול קלפים מקוריים שאני פשוט לא יודע מה הם עושים..
אם אתה מתקשה פלוס באנגלית אני חושב שיוגיהו לא בשבילך לצערי...
גם אני לא משהו ואני יודע איך לשחק כמו שצריך,אני יודע מה היכולות של כול קלף.
אתה בטוח שאתה יכול לקרוא ולהבין את היכולות של כל המפלצות?
תוכל להסביר לי מה היכולות של light and darkness dragon במדויק?[משמע אם כתוב שהיריב זורק קלף אז לא להגיד ששני השחקנים זורקים קלף]
טוב אפשר לנעול אני ירד מהנושא של יוגיהו וזהו...
קוראים..ם.ם
[QUOTE=Blackbeard;744955]אתה בטוח שאתה יכול לקרוא ולהבין את היכולות של כל המפלצות?
תוכל להסביר לי מה היכולות של light and darkness dragon במדויק?[משמע אם כתוב שהיריב זורק קלף אז לא להגיד ששני השחקנים זורקים קלף][/QUOTE]
אני יגיד לך הוא מבטל כל אפקט אפשרי אבל כל פעם שהוא עושה את זה יורד לו 500 התקפה ואולי הגנה
הוא נחשב לחושך (או אור) כאשר הוא ביד ולאור (או חושך) כאשר הוא בזירה
אני מכיר את הקלף :)
2800 התקפה ונראה לי 2300 הגנה או 2000
7 או 8 כוכבים
מבטל כל אפקט כשהוא פייס אפ בזירה זה נכון אך מאבד 500 התקפה והגנה בלי האולי ם:
הוא נחשב ללייט ביד בלבד וכשהוא בזירה גם ללייט וגם לדארק, שכחת את האפקט שהוא לא יכול להיות מזומן בספשל סאמון ואת היכולת שכשהוא נהרס ונשלח לקברות, אתה בוחר מפלצת בקברות, הורס כל הקלפים שיש לך בזירה ומזמן אותו בספשל.
שכחתי מהקטע הזה אני זוכר את זה כי זה קלף מעצבן (כאשר היריב משתמש בו)
טוב לנעול!
חח אני מכיר אותו טוב כי יש לי 3 עותקים ממנו, היה אמור להיות בפרוג מונארך שלי שעומד להירצח בבאן הקרוב.
מה שמזכיר לי שאצטרך לכתוב גם על הרשימת הגבלות, יואו כל כך הרבה