ראיתי באתר מסוים שעונה 2 שכתוב שקלין חוזר לקרב נוסף נגד יוסיי בשביל הכיף ממשיכה ביפן ואמריקה וכנראה בעוד ארצות אבל כתוב בערוץ הילדים שהעונה נגמרת איך זה אפשרי?
Printable View
ראיתי באתר מסוים שעונה 2 שכתוב שקלין חוזר לקרב נוסף נגד יוסיי בשביל הכיף ממשיכה ביפן ואמריקה וכנראה בעוד ארצות אבל כתוב בערוץ הילדים שהעונה נגמרת איך זה אפשרי?
באמת ?
יכול להיות שבערוץ הילדים הם טועים בין הקטע של עונה /סאגה
[quote=HighDis;748946]באמת ?
יכול להיות שבערוץ הילדים הם טועים בין הקטע של עונה /סאגה[/quote]
הקטע ההוא היה של תחרות מסוימת בשם "טורניר גרנד פריקס" ששם
[SPOILER]
אקיזה לומדת טורבו קרב,גם לאו ולונה לומדים טורבו קרב,קלין חוזר לכמה קרבות.
[/SPOILER]
כל מה שהיה בערוץ הילדים זה לא 2 עונות זה 2 סאגות הבנת?
[COLOR="Silver"]לאו ולונה לומדים טורבו קרב על סקייטבורדים[/COLOR]
ועל קאלין ויוסיי יהיו 6 פרקים ממש יפים שאני בטוח שיצנזרו חצי מהם,-בגלל שיש שם רובים ופיצוצים,ואנשים שרוצים להתאבד.
[quote=METAGROSS16;748967][COLOR=silver]לאו ולונה לומדים טורבו קרב על סקייטבורדים[/COLOR]
ועל קאלין ויוסיי יהיו 6 פרקים ממש יפים שאני בטוח שיצנזרו חצי מהם,-בגלל שיש שם רובים ופיצוצים,ואנשים שרוצים להתאבד.[/quote]
[SPOILER]
אם אתה מדבר על הקרבב של קיריו ויוסיי מול לוטן אז כן באמת שווה לך לראות את זה אבל כדאי לך לספיילר גם את זה
[/SPOILER]
כרגע ניגמרה רק העונה הראשונה יש לפחות עוד עונה אחת
העונה הראשונה זו לא העונה שמסתיימת בגביע הגורל?
[quote=אדון פלריון;749233]העונה הראשונה זו לא העונה שמסתיימת בגביע הגורל?[/quote]
לא זאת העונה שמסתיימת כשהם מנצחיפ את גודווין זה מה שכתבנו לך פה
חוץ מזה זאת עוד הוכחה שלי שערוץ הילדים דפוק
עונה אחד זה כולל את בעלי החותם האפל [בשבילך מור סינגרים אפלים]?
[quote=אדון פלריון;749241]עונה אחד זה כולל את בעלי החותם האפל [בשבילך מור סינגרים אפלים]?[/quote]
XD זה לא קשור ואם באמת רצית לדעת אז זה דארק סינגרס אבל לא משנה בכ"מ כן עונה אחד זאת העונה של הדארק סינגרס היא מסתיימת בכך שהם מנצחים את גודויין ובונים את הגשר אם אני לא טועה
אז עונה 2 מתחילה ש...?
[quote=אדון פלריון;749248]אז עונה 2 מתחילה ש...?[/quote]
תראה בעצמך אפחד לא יתחיל להסביר לך עכשיו פשוט תראה ביוטיוב יש פה אנשים שלא ראו את העונה השנייה ויכולים לספיילר להם
מור אני ראיתי את כל הפרקים האלה,-אני עכשיו בפרק 114.
[quote=METAGROSS16;749273]מור אני ראיתי את כל הפרקים האלה,-אני עכשיו בפרק 114.[/quote]
ואני סיימתי לראות את הפרק האחרון שיצא אז?
אם מישהו שנגיד רואה יכנס לנושא הזה ויראה שמםרטים מה קורה בעונה שניה או בפרקים מתקדמים שהוא לא ראה זה לא יהרוס לא?(זה קרה לי פעם סמוך עליי)
פרק האחרון שהיה אתמול זה 65 סה"כ יש 124
הפרק האחרון היה פרק 64 לא 65 ומאיפה הגעת למסקנה שיש בסה"כ רק 124 פרקים?
יש יותר אני די פתוח יוגי הו היא אחת הסדרות שלא מסיימות לפני עונה שלוש או ארבע
[QUOTE=אדון פלריון;749346]יש יותר אני די פתוח יוגי הו היא אחת הסדרות שלא מסיימות לפני עונה שלוש או ארבע[/QUOTE]
+1
ביוגיהו הראשון יש 5 עונות ומיני-עונה אם אני לא טועה...
בgx יש משהו כמו 4 או 5 שאחת העונות לא שודרה או שתיים לא שודרו.
אז בd5 חייבים להיות משהו כזה...
אין סיכוי שיעשו עוד עונה עם 2 כשיש כזאת היסטוריה..
[quote=mor15;749297]הפרק האחרון היה פרק 64 לא 65 ומאיפה הגעת למסקנה שיש בסה"כ רק 124 פרקים?[/quote]
כן האחרון היה 64 נכון
ולקחתי מפה [URL="http://yugioh.wikia.com/wiki/Yu-Gi-Oh!_5D%27s_episode_listing_(season_2"]http://yugioh.wikia.com/wiki/Yu-Gi-Oh!_5D%27s_episode_listing_(season_2[/URL])