תגידו גם לכם לפעמים פתאום קופץ איזה רגש חזק לצאת למסע פוקימונים??תראו לכם איזה מגניב זה היה אם היה פוקימונים אמיתים!!
Printable View
תגידו גם לכם לפעמים פתאום קופץ איזה רגש חזק לצאת למסע פוקימונים??תראו לכם איזה מגניב זה היה אם היה פוקימונים אמיתים!!
האמת אני רוצה שיהיה לי טירניטר שיקח אותי לבית ספר(או רפידש)
חחח איזה שפעת
חח די מגניב אם אתה והמשפחה שלך רוצים לצאת לחופש באמריקה נגיד אתם לוקחים סטראפטור גיארדוס ונוסעים חינם!חח...
שהייתי ילד חשבתי על זה אבל אז הפכתי למציאותי... :p
הייתי מעדיף ללכת אם דו דו
תשחקו בפוקימון ריינגר זה די דומה לרעיון שלכם
כן אני חולם על זה הרבה.......
תמיד חלמתי שיהיה לי ארקניין שתמיד אני יהיה עליו והוא יקח אותי לכל מקום......
גם לפעמים כשאני לבד אז זה היה מגניב אם היו לי חברים-יצורים כאלו........
אפילו בחלומות שלי אמא שלי לא מרשה לי להוציא פוקימונים בתוך הבית.... אני זוכר שפעם חלמתי שאני מוציא גלייסקור בבית ואמא שלי הענישה אותי ואז קפצתי והחלון עם גלייסקור והוא העיף אותי בשמיים........ זה מוזר.....
אני רוצה איזה פיג'יוט או טייפולוג'ן
חחח איזה זכרונות אתם מעלים לי >< כשהייתי איזה בן 11 היינו משחקים קרבות פוקימון בכאילו... אני זוכר שהייתי מולטריס וצרחתי "מווווווווולטריייייייייייייס!!!!" כשהמנהלת נכנסה לכתה :(
הייתי שמח לקבל איזה ברונזונג,קקטורן וקלידול,אבל לא יותר מזה.
לפעמים אני חולם שאני מוציא אגרון כדי לאיים על ילדים שמעצבנים אותי.....
[QUOTE=the charmander;756261]חחח איזה זכרונות אתם מעלים לי >< כשהייתי איזה בן 11 היינו משחקים קרבות פוקימון בכאילו... אני זוכר שהייתי מולטריס וצרחתי "מווווווווולטריייייייייייייס!!!!" כשהמנהלת נכנסה לכתה :([/QUOTE]
XDDDDDDDDDDDDDDDDD
[quote=the charmander;756261]חחח איזה זכרונות אתם מעלים לי >< כשהייתי איזה בן 11 היינו משחקים קרבות פוקימון בכאילו... אני זוכר שהייתי מולטריס וצרחתי "מווווווווולטריייייייייייייס!!!!" כשהמנהלת נכנסה לכתה :([/quote]
חח גם אני אבל אני צרחתי "ראיצ'ו ראיצ'ו בוווווווו" וחשמלתי את המורה:sorry:
קחו קצת סמים ואתם תראו את כל הפוקימונים שבעולם
כולנו היינו רוצים שיהיה לנו צ'ריזרד כזה שיקפיץ אותנו לבצפר וישרוף את כל מי שאנחנו לא אוהבים
אבל מה לעשות - זה לא ככה :)
אלוואי חח תמיד רציתי לצאת למסע :p יש לי חברים שהייתי שמח להילחם נגדם :)