-
דיון| החמישיה שלי!
אוקי אז נתחיל:
- פרלגיטור , Feraligatr
רמה: 33
מתקפות:
Crunch, Ice Fang
Water Gun, Surf
- היפנו , Hypno
רמה: 33
מתקפות:
Psybeam, Hypnosis
Headbutt, confusion
- אלקזם , Alakazam
רמה: 34
מתקפות:
Psybeam, Psycho Cut
Recover, Embrago
גנגר , Gengar
מתקפות:
Shadow Punch, Confuse Ray
Night Shade, Shadow Ball
הונצ'קרוו , Honchkrow
מתקפות:
Fly, Pursit
Night Shade, Wing Attack
אני יודע שיש חולשה לפוקמוני רוח ודרק אבל לא מגניבה ונדירה?!?!
לא השתמשתי בצ'יטים אלה החלפתי עם חבר שלי פוקמונים!!
-
יש לך כפל סוגים עם היפנו ואלקזם, תוותר על אחד
-
באיזה שלב במשחק אתה,רק ככה אפשר להגיד אם השישיה טוב או לא
-
היה לי עוד פוקימון בחמישיה אבל הוצאתי אותו סנדסלש להחזיר אותו ודרך אגב כתבתי שאני יודע שיש חולשה ולהוציא את אלקזם או את היפנו לא כי אלקזם יש התקפה הכי חזקה שיש לי מכולם והיפנו יש היפנוזה זה מישתלב עם Dream Ether של גנגר
-
לא הבנתי מה הבעיה, לגנגר גם אמור להיות היפנוזה, אז הוא יכול גם להרדים וגם להשתמש באכילת חלום..
מה שהופך את היפנו לקצת מיותר.
חוץ מזה, אם אתה שם בשישייה 1 גם אלקאזאם, גם היפנו וגם גנגר , חצי מהשישייה שלך תיהיה חלשה מפני מתקפות אופל ורוח, שזה לא ממש טוב.
בגלל שהם ברמות נמוכות יחסית אני לא לא חושב שאפשר ממש להגיב על הסטים עדיין, הם לא הגיעו לרמות גבוהות שבהן הם מקבלים את המתקפות הטובות וגם לפי הרמות שלהם לא הגעת לשלב כל כך מתקדם במשחק אז לא יכולת גם להשיג הרבה Tm טובים.
-
אחי אבל למה יש לך היפנו ואלקזם תעיף את היפנו אתה לא צריך שני פוקימונים על חושיים
-
תשים פוקימון אדמה ואולי לוחם או שניים
היפנו תעיף
-
אוקי אני יעיף את היפנו אם אמרתם שגנגר ילמד באיזה רמה?וכדי להוסיף את ליפאון?
-
גנגר לומד את זה ברמה ממש נמוכה וכך גם גאסטלי והאנטר, כנראה שביטלת את המתקפה או שתפסת אותו ברמה גבוהה מדי והוא שכח אותה לבד, אבל זה לא משהו שמחזיר המתקפות לא יוכל לסדר.
אתה יכול ללכת למחזיר המתקפות שבעיר עם מכון הדרקון, לתת לו הארט סקאל ואז הוא יחזיר ל1 הפוקימונים שלך מתקפה 1.
או שאם לא הגעת לשלב הזה אתה יכול להעביר אותו לחבר שלך שיחזיר לו את המתקפה.
-
-
heart scale
חפץ שניתן להשיג מתחת לאדמה במשחקי הDPPT, ע"י ניפוץ סלעים בHG/SS או עעל לאבדיסק פראיים.
-
אתה צריך פוקימון חשמל וגם כדי לך מאוד קרח כי זה החולשה של פוקמני דרקון ולא היה לך קשה לסיים את הליגה
-
קשקש לב (הארט סקייל) הוא חפץ שאם נותנים אותו למישהו בעיר בלקט'ורן אז הוא מחזיר לך מתקפה לאחד מהפוקימונים שלך
-
אוקי שניתי תפסתי גסטלי חדש והוצאתי את גנגר אני יפתחאת הגסטלי והוספתי ליפאון ונישאר לי מקום 1 איזה פוקימון אתם ממליצים
-
באיזה רמה גסטלי לומד היפנוזה ו אכילת חלום?
-
תעיף את היפנו,ואני הייתי מעיף גם את אלאקזאם ושם פוקימון עם 2 סוגים...
אתה צריך פוקימון אש ואין לך פוקימון לחימה-אז קח את אינפנייאפ
הונצ'קרו חמוד,אבל אני לא אוהב אותו...
הייתי מוריד אותו ושם וויביל ודרגונייט/סאלאמנס/גארצ'ומפ.
-
היפנוזה אצל גאסטלי זה מרמה אחת ואם אין לך אז תחזיר לו בעזרת מחזיר מתקפות ואכילת חלום הוא לומד ברמה 33 (ברמה 25 הוא מתפתח להאנטר והאנטר לומד את המתקפה רק ברמה 39)
-
יש לי גנגר והוא רמה 34 והוא למד ברמה 33 כלום
-
גנגר לומד את המתקפה אכילת חלום ברמה 39 (וברמה 33 הוא לומד כדור צל)
-
כן הכל היסתדר אני במכון דרקון לגנגר יש היפנוזה ו אכילת חלום אבל סמתי לב שהכדור צל יותר חזק
-
זה יכול לנבוע מהטבע שלו או אימון Ev
-
מישהו יכול לתת לי סטים לכל הפוקימונים?
-
לכל פוקימון של 2 סוגים שים 2 סטאבים אחד לכל סוג התקפה נגד החולשה והאחרון או ריפוי או שאתה יכול לשים Hm או מתקפת חיזוק או החלשה או שבכלל מתקפה שנותנת סטטוס ליריב
ככה תעשה סטים
-
השאלה שלי אם מישהו יכול לעשות לי אני לא כזה מבין במתקפות
-
כדי לתפוס גליגר ולפתח אותו לגלייסקור?
-
תקרא חוקים אסור לעשות דאבל פוסט
וכדאי לך פוקימון מעופף ואדמה שילוב די טוב בסך הכל
-
יש לי פוקימון מעופף אונצ'קרוו ופוקימון אדמה אני דיי סונא יש להם התקפות גרועות וכדאי לתפוס גליגר?
-
אדמה זה אחד הסוגים הכי טובים שקיימים למתקפות אם אתה שונא אדמה גליגר הוא אדמה/מעופף
תפוס סווינב ותפתח לממוסווין שילוב סוגים טוב אדמה/קרח
לאדמה יש את המהלך Earthquake אחד המהלכים הכי טובים שקיימים אם לא הכי טוב לתוקף פיזי
-
אוקי אתה יכול להגיד לי איך מפתחים אותו סמתי לו quick claw העלתי אותו רמה והוא לא מתפתח.
ו עוד משהו את כדי להוסיף פוניטה או מגבי אני חייב פוקימון אש
-
אה צריך להביא לגלייגר razor claw ולהעלות אותו רמה בלילה
-
אמרת שיש לך מעופף קח ממוסווין חא גליגר הוא עודה לך כפל סוגים
-
טוב אני יתפוס סוינב ואיך בידיוק אני יפתח אותו ל ממוסויין
-
קודם כל לפילוסווין ברמה 33
אחר כך תחזיר לו את ההתקפה Ancient Power תעלה אותו רמה אחת ואז יש לך ממוסווין
-
יש ממוסויין רק באיזור סינו לא?
-
לא יש לי ממוסווין בss
לפני הליגה זאת ההתפתחות של פילוסווין שזאת ההתפתחות של סווינוב שמוצאים בגוטו בice Path
-
אוקיי אז אתה אומר לתפוס סוינאב ולפתח אותו אוקי אני יעשה אתזה אני כרגע במכון הדרקון בג'וטו אז המערה ליד אבל אמרו לי שבמכון הדרקון יש את גרידוס ו קינקדרה והם פותחים אותו במיתקפות מים כי הוא אדמה...