זהו זה מעצבן די כבר
[quote]את החוק ה"דפוק" הזה אני חוקקתי.
החוק לא יוסר עד להודעה חדשה!
אל תפתחו נושאים מסוג זה שוב.[/quote]
כאילו אתה איזה אלוהים מה אכפת לו שאתה חוקקת הוא חושב שזה חוק זבל וגם אני וגם הרבה אנשים ואולי באמת תעשו כנסת לבחירת החוקים
Printable View
זהו זה מעצבן די כבר
[quote]את החוק ה"דפוק" הזה אני חוקקתי.
החוק לא יוסר עד להודעה חדשה!
אל תפתחו נושאים מסוג זה שוב.[/quote]
כאילו אתה איזה אלוהים מה אכפת לו שאתה חוקקת הוא חושב שזה חוק זבל וגם אני וגם הרבה אנשים ואולי באמת תעשו כנסת לבחירת החוקים
צריך לשאול את הקהילה לפני שממציאים חוק!!!! (זה 4 לעיוורים)
אם הוא חושב שזה חוק זבל,שיתמודד עם זה.
על כל שינויים קטנים שעושים,מתלוננים...
תלמדו לקבל את השינויים.
[QUOTE=~Tyrael~;765265]אם הוא חושב שזה חוק זבל,שיתמודד עם זה.
על כל שינויים קטנים שעושים,מתלוננים...
תלמדו לקבל את השינויים.[/QUOTE]
יש נגדך הרבה תלונות אולי תלמד לקבל אותן וליישם את ההפך
צריך [size="6"]לשאול[/size] את הקהילה: האם חוק כזה וכזה ימצא חן בעיניכם? ועל פי זה לקבוע אם לחוקק את החוק או לא
לפי דעתי פורום זה צריך להיות דמוקרטיה ולא דיקטטורה!
+80 לעומר מעליי
[quote=אדון פלריון;765274]לפי דעתי פורום זה צריך להיות דמוקרטיה ולא דקטטוריה ![/quote]
רותם אמר לי שבגלל שהוא רנה את הפורום הוא לא חייב לנו שום דמוקרטיה ובעניין הזה אני מסכים איתו הפורום שלו...
נגיד והוריד את חוק ההודעה הצועקת,תפסיקו להתלונן או שתמשיכו?
זה שהפורום של רותם זה בסדר.. וזה שהוא לא חייב לנו דמוקטיה זה בסדר, אבל אלכס לא קנה את הפורום או משהו והוא לא נותן אפילו זכות ערעור על איזה חוק קטן
[QUOTE=~Tyrael~;765282]נגיד והוריד את חוק ההודעה הצועקת,תפסיקו להתלונן או שתמשיכו?[/QUOTE]
מאיפה אני יודע אני רק אומר את מה שכולם חושבים בקל רם!
למה להשתמש בכח נגד בן אדם אחד??? גם אם הוא נמכ״ל אתם צריכים לשים לב שהוא מקבל את התלונות ומתייחס למשוב ברצינות, כשזה המוני וצועק הוא נועל ובצדק, סתם ממריד את הילדים שבינינו...
תפסיקו להתמרד ותקשיבו לו, אם יש בעיה תביעו דעה יפה בצורה מכובדת!!!
[QUOTE=the charmander;765291]למה להשתמש בכח נגד בן אדם אחד??? גם אם הוא נמכ״ל אתם צריכים לשים לב שהוא מקבל את התלונות ומתייחס למשוב ברצינות, כשזה המוני וצועק הוא נועל ובצדק, סתם ממריד את הילדים שבינינו...
תפסיקו להתמרד ותקשיבו לו, אם יש בעיה תביעו דעה יפה בצורה מכובדת!!![/QUOTE]
כמו שהוא משתמש בכח המנכ"ל שלו אנחנו משתמשים בכח הלחץ החברתי (שגם אני שונא אותו). וגם אתה יצאת מולו אל תתייפיף! (רגע אני לא בטוח שזה אתה אז אם לא אני מצטער על המשפט האחרון)
נו .... איך נביע דעה בדרך יפה ומכובדת אם אלכס יינעל את הנושא?
הם לא מסוגלים להקשיב,הם נגררים אחרי מישהו.
אתם לא תשכתבו לי את פעולתיי,חוקקתי מספר חוקים בין אם זה מוצא חן בעיניכם או לא,אתם תצייתו אליהם.
[QUOTE=~Tyrael~;765300]הם לא מסוגלים להקשיב,הם נגררים אחרי מישהו.
אתם לא תשכתבו לי את פעולתיי,חוקקתי מספר חוקים בין אם זה מוצא חן בעיניכם או לא,אתם תצייתו אליהם.[/QUOTE]
לצערי אתה צודק בזה... רק חבל שאתה לא מתייחס לטענות נגדך...
אני התייחסתי לטענות של עומר כשהוא פתח נושא שמתייחס לזה עוד לפני שהתחלתי לנעול נושאים אחרים שמתייחסים לזה.
היו חוקים אחרים בהתחלה ולאחר מכן שיניתי אותם.
היה מקודם שאסור בכלל לפתוח הודעות צועקות ושיניתי את זה למותר אבל עד 5 סימני קריאה.
בעצם אפשר להגיד שהקלתי קצת על החוקים.
זה אני, אבל פורסמתי את ההודעה מתוך רצון להביע דעה ולא להמריד, מה גם שאני שפטתי אותו לא נכון! אתם חייבים להבין שהוא כן מטפל במה שאתם מתלוננים, אבל נועל ישר לפני שיתחיל מרד, ואם רותם בחר בו כדי לנהל את הפורום אז יש בידו את כל הכח של רותם,״שלוחו של אדם כמותו״
לא צריכה להיות בפורום דמוקרטיה,יש דיקטטורה וזה בסדר וזה מה שצריך להיות..
ולדעתי החוק של הסקרים זה חוק טוב..
אבל למה להיות ראש בקיר?אם אומרים לך שהצבע שאתה כותב בו מפריע לאנשים.. למה לא להקשיב במקום לעשות דווקא ולהגיד:"אני שם זין על מה שאומרים ואני יכתוב איך שבא לי".
אחרי הכל אתה כאן כדי לשרת את הקהילה,לא כדי לעשות לה דווקא ולאיים בעונשים.
מה אכפת לך הצבע בכלל?
תכף תגיד שצבע הסקין מפריע לך גם..זה לא נוגע לך או לקהילה הצבעים.
אני קובע את הצבעים.
[QUOTE=the charmander;765312]זה אני, אבל פורסמתי את ההודעה מתוך רצון להביע דעה ולא להמריד, מה גם שאני שפטתי אותו לא נכון! אתם חייבים להבין שהוא כן מטפל במה שאתם מתלוננים, אבל נועל ישר לפני שיתחיל מרד, ואם רותם בחר בו כדי לנהל את הפורום אז יש בידו את כל הכח של רותם,״שלוחו של אדם כמותו״[/QUOTE]
משתגיד כבר לא אכפת לי אם אתם אומרים שזה מרד עוד לא ראיתם מרד אמיתי מרד אמיתי הוא הרבה יותר מ2 מתנגדים...
[quote=~Tyrael~;765314]מה אכפת לך הצבע בכלל?
תכף תגיד שצבע הסקין מפריע לך גם..זה לא נוגע לך או לקהילה הצבעים.
אני קובע את הצבעים.[/quote]
בטח שאכפת לי..
אני רוצה עיצוב יפה ונעים לעין,זה כמו שתשנה את העיצוב של הפורום ותשים רקע תכלת צועק עם עיצוב בצייר
ותשאל:"למה זה מפריע לך?".
ד"א גם ניסיתי לדבר איתך במסן בלי לעשות בלאגן,אבל אתה מסנן אותי.. סבבה...
[QUOTE=SexStyle;765320]בטח שאכפת לי..
אני רוצה עיצוב יפה ונעים לעין,זה כמו שתשנה את העיצוב של הפורום ותשים רקע תכלת צועק עם עיצוב בצייר
ותשאל:"למה זה מפריע לך?".
ד"א גם ניסיתי לדבר איתך במסן בלי לעשות בלאגן,אבל אתה מסנן אותי.. סבבה...[/QUOTE]
אחי זה "קרב" אבוד...
זה מזכיר לי איזה סיפור שפעם קראתי...
כאילו שזה באמת מפריע לכם שיש צבעים בהירים מידי...
אלכס לא הסכים לשנות את החוק של הודעה צועקת, בסדר, אבל אז כועסים עליו ומחליטים לצאת עליו במרד על סקר אם החוקים בהירים מידי בצבע?!?!
אם לא הייתם כועסים על אלכס הייתם פותחים נושא כזה?
אז הוא לא הסכים לשנות חוק... זה לא סוף העולם! מעולם לא נפתח סקר כזה לפני... מה פתאום אתם נזכרים בזה עכשיו?
[quote=~Tyrael~;765310]אני התייחסתי לטענות של עומר כשהוא פתח נושא שמתייחס לזה עוד לפני שהתחלתי לנעול נושאים אחרים שמתייחסים לזה.
היו חוקים אחרים בהתחלה ולאחר מכן שיניתי אותם.
היה מקודם שאסור בכלל לפתוח הודעות צועקות ושיניתי את זה למותר אבל עד 5 סימני קריאה.
בעצם אפשר להגיד שהקלתי קצת על החוקים.[/quote]
אתה לא קולט שאני פתחתי נושא על החוק החדש שחוקקת!
הוא פשוט מפגר לגמרי(בדיבורים בנעוץ)
אתה לא תגיד לי מה לכתוב ואיך לכתוב סבבה?
[quote=~Tyrael~;765327]אתה לא תגיד לי מה לכתוב ואיך לכתוב סבבה?[/quote]
ילד קטן בגוף של חייל בן 23...
אני יודע שאתה מחפש לתת לי באן,שיהיה לבריאות...
ריפא מספיק לדבר כמו ילד קטן אוקיי??? חלאס לך תמרוד תקבל באן שיכאב לך בטוסיק שבוע! מה אתה מנסה לעשות...
אלכס... לדעתי הצבע באמת מכאיב בעין ולא נוח לקרוא חוק ככה, מה גם שזה נראה מתחבא כזה... בדרך כלל שמודיעים על חוק חדש או עדכון חוק, משתמשים בצבע אדום או כחול כהה מודגש... אין צורך לעשות פרנציפ
[b]אני מגיב פה על סמך הודעת פותח הנושא כי לא קראתי את הנושא.
[/b]שמע גבר, זה שהחוק לא מוצא חן בעינייך ואתה רץ לפה לפתוח תלונה עליו זה ממש לא רע, להפך, זה טוב זה מראה שאכפת לך מהקהילה והיא חשובה לך.
אלכס הוא המנכ"ל של הפורום והוא זה שיקבע מה הולך בפורום בזמן האחרון עקב כך שרותם התגייס וככל הנראה הוא לא יהיה בפורום הרבה בזמן הקרוב. אלכס הוציא חוק בלי לשאול שאלות, רותם הוא זה שקבע את ה'משטר' בפורום והוא זה שגם אמר:
'אני קניתי את הפורום, אני אחראי עליו ואני לא חייב לכם שהמשטר יהיה דמקרוטי' משהו כזה.
עכשיו אלכס פה הוא סוג של מייסד, הוא אחראי על כל הפורום ועם רותם אמר שהמשטר פה היא לא דמוקרטי אלה דיקטטורי אז זה המשטר שהולך בפורום.
מי ש'חזק' (פקח+) הוא זה שקובע.
אני חושב שזאת התשובה הכי מספקת פה ....
[quote=SexStyle;765329]ילד קטן בגוף של חייל בן 23...[/quote]
+1
במקום ללכת ראש בקיר ולתת לאגו להשתלט עליך תקשיב /:
הם סתם מחפשים סיבות להתלונן בגלל החוקים שחוקקתי שהם חושבים שהם דפוקים...
אני אשנה לאדום והם יתלוננו על הצבע הזה גם חח
[quote=TheChosenOne;765336]במקום ללכת ראש בקיר ולתת לאגו להשתלט עליך תקשיב /:[/quote]
זה לא האגו השליטה עלתה לו לראש.
זה מה שקרה ליוליוס קיסר
[QUOTE=the charmander;765330]ריפא מספיק לדבר כמו ילד קטן אוקיי??? חלאס לך תמרוד תקבל באן שיכאב לך בטוסיק שבוע! מה אתה מנסה לעשות...
אלכס... לדעתי הצבע באמת מכאיב בעין ולא נוח לקרוא חוק ככה, מה גם שזה נראה מתחבא כזה... בדרך כלל שמודיעים על חוק חדש או עדכון חוק, משתמשים בצבע אדום או כחול כהה מודגש... אין צורך לעשות פרנציפ[/QUOTE]
מי זה ריפא? וזה שאתה מדבר כמו "סופר" עם ביטויים מפוקפקים שאף אחד לא מבין זה לא אומר שאנחנו ילדים...
טוב הנושא הזה נעול,הבהרתי את עצמי.
הפותח הבא שיפתח נושא על זה או על החוקים שנחקקו הדפוקים האלה שאתם חושבים,יקבל אזהרה.
אם הוא ימשיך,הוא יזכה את עצמו בבאן.
נעול.
ממש לא, השליטה לא עלתה לו לראש, הוא זה שקובע פה תבינו, הוא אחראי על הפורום והוא זה שקובע פה חוקים(כמובן שרותם מעליו).
אין פה משטר דמוקרטי , כאן ההנהלה קובעת חוקים בלי לשאול משתמשים.