-
דיון| הגרלת ליגת האלופות
[CENTER][SIZE=3][COLOR=green][B]ביום חמישי ב-19:30 תתקיים הגרלת שלב הבתים של ליגת האלופות.[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=green][B]בינתיים הפועל תל אביב ממוקמת בדרג הרביעי, אך אם שתיים מהקבוצות הבאות: טוטנהאם, זניט סנט פטרסבורג ורוזנבורג יודחו מאירופה, הפועל תל אביב תמוקם בדרג השלישי שעתיד לתת לה הגרלה נוחה יותר.[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=green][B]הנה פירוט הקבוצות שבכל דרג:[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#000000][SIZE=3][B][COLOR=black][U][COLOR=red]דרג 1:[/COLOR][/U] אינטר (אלופת אירופה), ברצלונה, מנצ'סטר יונייטד, צ'לסי, ארסנל, באיירן מינכן, מילאן, ליון.[/COLOR][/B][/SIZE][/COLOR]
[B][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/B]
[COLOR=#000000][SIZE=3][B][COLOR=black][U][COLOR=red]דרג 2:[/COLOR][/U] ריאל מדריד, ורדר ברמן, רומא, שחטאר דונייצק, בנפיקה, ולנסיה, מארסיי, זניט סנט פטרסבורג (אם תעלה).[/COLOR][/B][/SIZE][/COLOR]
[B][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/B][COLOR=#000000]
[SIZE=3][B][COLOR=black][U][COLOR=red]דרג 3:[/COLOR][/U] פנאתינייקוס, טוטנהאם, גלאזגו ריינג'רס, אייאקס/דינמו קייב, שאלקה, באזל, בראגה, פ.צ. קופנהאגן (אם תעלה).[/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE=3][B][COLOR=black][U][COLOR=red]דרג 4:[/COLOR][/U] הפועל ת"א, פרטיזן בלגרד, רוזנבורג (אם תעלה), ספרטק מוסקבה, ספרטה פראג/ז'ילינה, טוונטה אנסחדה, רובין קאזאן, קלוז', בורסאספור, אוקזר (אם תעלה), יאנג בויז ברן (אם תעלה).[/COLOR][/B][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=3][COLOR=green][B]חשוב לציין כי בכל בית תהייה קבוצה מכל דרג, וכי קבוצות מאותה מדינה לא יכולות להיות באותו הבית.[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=green][B]אתם מוזמנים להגיד באיזה בית הייתם רוצים שהפועל תל אביב תהיה, או סתם לשתף כאן את דעתכם בנושא.[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE=3][COLOR=green]לדעתי, בית המוות שהפועל ת"א יכולה לקבל (כאשר היא בדרג הרביעי) הוא:[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=green]באיירן/צ'לסי/אינטר, ריאל מדריד, טוטנהאם/שאלקה 04, הפועל ת"א.[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE=3][COLOR=green]הבית הכי קל שהפועל ת"א יכולה לקבל לדעתי הוא:[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=green]ליון/מילאן, בנפיקה/שחטאר דונייצק, באזל/קופנהאגן, הפועל ת"א.[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[CENTER]לכתבה המלאה: [URL="http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.398.84247.html"][COLOR=#0066cc]http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.398.84247.html[/COLOR][/URL][/CENTER]
[CENTER][SIZE=2][B]תגיבו![/B][/SIZE][/COLOR][/CENTER]
-
האיתי רוצה שהפועל תקבל את בית 1 ותפסיד
-
ליון/מילאן ושחטאר זה ממש ממש לא בית קל איתי,
נכון ששחטאר נשמעים לא מוכרים אבל הם לקחו פעם את גביע אופ''א.
-
[quote=MoR;768476]ליון/מילאן ושחטאר זה ממש ממש לא בית קל איתי,
נכון ששחטאר נשמעים לא מוכרים אבל הם לקחו פעם את גביע אופ''א.[/quote]
אני יודע ששחטאר לקחו את גביע אופ"א (ב-2009).
שום בית הוא לא קל בשביל הפועל ת"א, אבל ליון ומילאן הן הקבוצות [SIZE=3][B]הכי פחות[/B] [/SIZE][SIZE=2]טובות בדרג הראשון, זה עדיף על לקבל את ברצלונה.[/SIZE]
-
[QUOTE=pokedex;768480]אני יודע ששחטאר לקחו את גביע אופ"א (ב-2009).
שום בית הוא לא קל בשביל הפועל ת"א, אבל ליון ומילאן הן הקבוצות [SIZE=3][B]הכי פחות[/B] [/SIZE][SIZE=2]טובות בדרג הראשון, זה עדיף על לקבל את ברצלונה.[/SIZE][/QUOTE]
שמע שום בית הוא לא קל,אבל בית "קל" זה בית שנהיה מסוגלים להוציא ממנו יותר מ0 שערים 0 נקודות ומאזן שלילי...
-
[quote=MoR;768490]שמע שום בית הוא לא קל,אבל בית "קל" זה בית שנהיה מסוגלים להוציא ממנו יותר מ0 שערים 0 נקודות ומאזן שלילי...[/quote]
הפועל תל אביב יכולה להוציא נקודות בבית שרשמתי...
תכתוב אתה איזה בית לדעתך הוא הכי קשה והכי פחות קשה P:
-
קשה:
אינטר/ברצלונה,ריאל מדריד*/ורדר ברמן,פנתנאיקוס/אייאקס/טוטנהאם,הפועל ת''א
*=אם ברצלונה באותו הבית אז ריאל לא תהיה כי אסור 2 מאותה מדינה.
קל יחסית:
מילאן/ליון,מארסי/זניט,באזל/בראגה/קופנהאגן,הפועל ת''א
אגב מתי ההגרלה?
-
[quote=MoR;768502]קשה:
אינטר/ברצלונה,ריאל מדריד*/ורדר ברמן,פנתנאיקוס/אייאקס/טוטנהאם,הפועל ת''א
*=אם ברצלונה באותו הבית אז ריאל לא תהיה כי אסור 2 מאותה מדינה.
קל יחסית:
מילאן/ליון,מארסי/זניט,באזל/בראגה/קופנהאגן,הפועל ת''א
אגב מתי ההגרלה?[/quote]
רשמתי, לא?
ההגרלה תהיה בשעה 19:30 ביום חמישי (מחר).
לגבי מה שרשמת, אסור לזלזל בבראגה, שהדיחה את סביליה, ובמארסיי, שזכתה בליגה הצרפתית.
דרך אגב, עם ההתחזקות של ליון בגורקוף ועם ההישגים שלה בשנה האחרונה באלופות, אני חושב שאפשר להגיד שהקבוצה הכי פחות טובה היא מילאן, שהתקווה היחידה שלהם היא פאטו הצעיר.
-
[QUOTE=pokedex;768512]רשמתי, לא?
ההגרלה תהיה בשעה 19:30 ביום חמישי (מחר).
לגבי מה שרשמת, אסור לזלזל בבראגה, שהדיחה את סביליה, ובמארסיי, שזכתה בליגה הצרפתית.
דרך אגב, עם ההתחזקות של ליון בגורקוף ועם ההישגים שלה בשנה האחרונה באלופות, אני חושב שאפשר להגיד שהקבוצה הכי פחות טובה היא מילאן, שהתקווה היחידה שלהם היא פאטו הצעיר.[/QUOTE]
מילאן כבר לא ממש פוגעת... יהיה נחמד לראות אותה בארץ
ולגבי בראגה ומראסיי,כל קבוצה תהיה ככה קשה כי היא הייתה אלופה,או בליגות גדולות מקום 2 או 3 וזה גם מפחיד
-
[quote=MoR;768528]מילאן כבר לא ממש פוגעת... יהיה נחמד לראות אותה בארץ
ולגבי בראגה ומראסיי,כל קבוצה תהיה ככה קשה כי היא הייתה אלופה,או בליגות גדולות מקום 2 או 3 וזה גם מפחיד[/quote]
יש הבדל בין להיות סגנית הליגה הפורטוגזית לבית אלופת הליגה הצרפתית... אתה מבין אותי?
-
וואי הפועל תל אביב קיבלה דווקא בית קל יחסית לשאר הבתים.
שיהיה בהצלחה.
-
[quote=HighDis;768554]וואי הפועל תל אביב קיבלה דווקא בית קל יחסית לשאר הבתים.
שיהיה בהצלחה.[/quote]
אתה צוחק עלי, נכון?
ההגרלה עוד לא התקיימה :um_face:
-
[quote=pokedex;768558]אתה צוחק עלי, נכון?
ההגרלה עוד לא התקיימה :um_face:[/quote]
הייתי בטוח שמה שפרסמת היא ההגרלה ,מצטער.
-
[quote=HighDis;768570]הייתי בטוח שמה שפרסמת היא ההגרלה ,מצטער.[/quote]
"[SIZE=3][COLOR=#008000][B]לדעתי, בית המוות שהפועל ת"א יכולה לקבל[/B][SIZE=2][COLOR=dimgray]" [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]משהו כאן אומר לך שההגרלה כבר התקיימה? S:[/COLOR][/SIZE]
-
בסדר הבנתי .
לדעתי אם אינטר או צ'לסי יעלו ויהיו בבית של הפועל ,יש לנו איזה סיכוי אבל באיירן חזקים יותר בהרבה.
מול ריאל אני לא צופה לנו שום סיכוי וטוטנהם ושאלקה זה סיפור אחר.
בעיה..
-
[quote=HighDis;768581]בסדר הבנתי .
לדעתי אם אינטר או צ'לסי יעלו ויהיו בבית של הפועל ,יש לנו איזה סיכוי אבל באיירן חזקים יותר בהרבה.
מול ריאל אני לא צופה לנו שום סיכוי וטוטנהם ושאלקה זה סיפור אחר.
בעיה..[/quote]
הפועל תל אביב לא יכולה להוציא יותר מנקודה (מתוך 6 אפשריות) מול אינטר או צ'לסי.
-
[QUOTE=HighDis;768581]בסדר הבנתי .
לדעתי אם אינטר או צ'לסי יעלו ויהיו בבית של הפועל ,יש [B]לנו[/B] איזה סיכוי אבל באיירן חזקים יותר בהרבה.
מול ריאל אני לא צופה [B]לנו[/B] שום סיכוי וטוטנהם ושאלקה זה סיפור אחר.
בעיה..[/QUOTE]
אין החוצפה בשיאה...
אתה אוהד חיפה בכלל!! ובכלל רוב אוהדי חיפה,מכבי,ובית''ר ועוד כמה שונאים אותנו ומבזים אותנו בליגה עם קללות והכל,אז פתאום אנחנו מצליחים באירופה אז אתם שותפים לזה?!
יאללה לכו לכו.
אני ממש לא מסכים עם המשפט מייצגים את הפועל ולא את ישראל אבל אני מתחיל להבין אותו,
אנחנו קודם כל מייצגים את אוהדי הפועל שתומכים בה 24/7,אחר כך גם תשאר,
ההצלחה שלכם היא לא ההצלחה שלנו כמו שההצלחה שלנו היא לא שלכם.
אז אל תהיה פתאום "איתנו".
-
[quote=MoR;768597]אין החוצפה בשיאה...
אתה אוהד חיפה בכלל!! ובכלל רוב אוהדי חיפה,מכבי,ובית''ר ועוד כמה שונאים אותנו ומבזים אותנו בליגה עם קללות והכל,אז פתאום אנחנו מצליחים באירופה אז אתם שותפים לזה?!
יאללה לכו לכו.
אני ממש לא מסכים עם המשפט מייצגים את הפועל ולא את ישראל אבל אני מתחיל להבין אותו,
אז אל תהיה פתאום "איתנו".[/quote]
אני אוהד מכבי חיפה, ואני חושב שהפועל תל אביב מביאה כבוד לכדורגל הישראלי, מה הבעייה בזה?
-
[QUOTE=pokedex;768600]אני אוהד מכבי חיפה, ואני חושב שהפועל תל אביב מביאה כבוד לכדורגל הישראלי, מה הבעייה בזה?[/QUOTE]
מביאה כבוד זה סבבה זה מובן,וגם אני חשבתי ככה על חיפה,
אבל מפה ועד להגיד את המילה [B]לנו[/B] זה הבדל משמעותי..
ממש חוצפה.
-
יאללה לכו לכו.
זה בגלל שהם מישראל ,מה נפל לך הרגל ?!
תירגע
-
[QUOTE=HighDis;768610]זה בגלל שהם מישראל ,מה נפל לך הרגל ?!
תירגע[/QUOTE]
בגלל שהם מישראל? נו באמת תפסיק לקשקש לי..
אני רוצה לראות את המילה לנו כשאנחנו ננצח קבוצה ונגיד נעקוף אתכם בליגה..
אל תזבל לי במוח..
אני שמחתי בשביל חיפה כשהיא הצליחה אבל בחיים לא אמרתי את המילה לנו.
רוצה להגיד אותה תהיה אוהד הפועל,
לא רוצה? אל תגיד ואל תהיה אוהד הפועל.
-
[quote=MoR;768619]בגלל שהם מישראל? נו באמת תפסיק לקשקש לי..
אל תזבל לי במוח..
לא רוצה? אל תגיד ואל תהיה אוהד הפועל.[/quote]
כולה כדורגל :S
ועוד ישראלי XD עזוב אותי באימא שלך תראה על איזה שטויות אתה מדבר.
-
[QUOTE=HighDis;768626]כולה כדורגל :S
ועוד ישראלי XD עזוב אותי באימא שלך תראה על איזה שטויות אתה מדבר.[/QUOTE]
יאללה תפסיק אתה עם השטויות האלה,
יש גבול לכל דבר,
0 שערים 0 נק'...
אין אני מזה מקווה שנשיג אפילו נקודה יותר זה יהיה מזה כיף.
-
[quote=MoR;768619]בגלל שהם מישראל? נו באמת תפסיק לקשקש לי..
אל תזבל לי במוח..
לא רוצה? אל תגיד ואל תהיה אוהד הפועל.[/quote]
בכלל, "לנו" אפשר לדעתי להגיד רק על נבחרת ישראל, כאוהד כמובן (אם אתה שחקן בקבוצה אז זה באמת "לנו" :X )
הקטע הכי מטומטם זה ש"מכבי" מיוחס ישר למכבי ת"א, הרי כולם יודעים שמכבי יש רק בחיפה ובחיפה יש רק מכבי. :sunglasses:
-
[QUOTE=pokedex;768658]בכלל, "לנו" אפשר לדעתי להגיד רק על נבחרת ישראל, כאוהד כמובן (אם אתה שחקן בקבוצה אז זה באמת "לנו" :X )
הקטע הכי מטומטם זה ש"מכבי" מיוחס ישר למכבי ת"א, הרי כולם יודעים שמכבי יש רק בחיפה ובחיפה יש רק מכבי. :sunglasses:[/QUOTE]
זה מה שאני אומר,לנו אפשר להגיד על משהו שאתה שייך לו,במישרין או בעקיפין.
באמת זה קטע מטומטם,אבל כדי לפתור את זה אוהדי הפועל קוראים למכבי בכינוי ולחיפה חיפה..
תכלס בחיפה יש רק מכבי ובת''א רק הפועל :)
-
[quote=MoR;768634]יאללה תפסיק אתה עם השטויות האלה,
יש גבול לכל דבר,
0 שערים 0 נק'...
אין אני מזה מקווה שנשיג אפילו נקודה יותר זה יהיה מזה כיף.[/quote]
גבול ?!
אחי ,תסתכל על מה אתה רב פה .הגזמת בצורה רצינית .
-
[quote=MoR;768673]זה מה שאני אומר,לנו אפשר להגיד על משהו שאתה שייך לו,במישרין או בעקיפין.
באמת זה קטע מטומטם,אבל כדי לפתור את זה אוהדי הפועל קוראים למכבי בכינוי ולחיפה חיפה..
תכלס בחיפה יש רק מכבי ובת''א רק הפועל :)[/quote]
אלא אם אתה מעודד בצורה רצינית בכל משחק, לא ממש אפשר להגיד על קבוצה "אנחנו",
לעומת זאת, ברגע שזאת הנבחרת שמייצגת את המדינה שלך, אז אפשר.
-
[QUOTE=pokedex;768658]בכלל, "לנו" אפשר לדעתי להגיד רק על נבחרת ישראל, כאוהד כמובן (אם אתה שחקן בקבוצה אז זה באמת "לנו" :X )[/QUOTE]
זה מה שיש לי להגיד לך ארוין
איתי-צודק,אבל זה עדיין מעצבן שהוא אמר את זה.
-
[quote=MoR;768684]זה מה שיש לי להגיד לך ארוין
איתי-צודק,אבל זה עדיין מעצבן שהוא אמר את זה.[/quote]
בסדר :S
-
-
[QUOTE=pokedex;768723]איזה דיון נחמד :>
Xd[/QUOTE]
יום חמישי זה חמישי שמחר נכון?
יופי
-
[quote=MoR;768729]יום חמישי זה חמישי שמחר נכון?
יופי[/quote]
כן, זה מחר.
-
יאללה לכו לכו.
מור הופך לאוהד הפועל ממוצא חבל..
הלוואי 0 שערים 0 נקודות.
-
[SIZE=3][COLOR=green][B]לאחר שסבב המשחקים השני הושלם, כל ארבעת דרגי הבתים פורסמו.[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=3][COLOR=#008000]הפועל תל אביב תהייה בדרג הרביעי, כל הדרגים:[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=3][B][COLOR=blue][U][COLOR=black]דרג 1:[/COLOR][/U] אינטר (אלופת אירופה), ברצלונה, מנצ'סטר יונייטד, צ'לסי, ארסנל, באיירן מינכן, מילאן, ליון.[/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE=3][B][COLOR=red][U][COLOR=black]דרג 2:[/COLOR][/U] ריאל מדריד, ורדר ברמן, רומא, שחטאר דונייצק, בנפיקה, ולנסיה, מארסיי, פנאתינייקוס.[/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE=3][B][COLOR=dimgray][U][COLOR=black]דרג 3:[/COLOR][/U] טוטנהאם, גלאזגו ריינג'רס, אייאקס, שאלקה, באזל, בראגה, פ.צ. קופנהאגן, ספרטק מוסקבה.[/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE=3][B][COLOR=darkorange][U][COLOR=black]דרג 4:[/COLOR][/U] הפועל ת"א, פרטיזן בלגרד, ז'ילינה (סלובקיה), טוונטה אנסחדה (הולנד), רובין קאזאן, קלוז' (רומניה), בורסאספור, אוקזר.[/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=green][B]לדעתי, מתוך הדרגים האלה הקבוצה הכי פחות טובה בדרג א' היא מילאן, בדרג ב' שחטאר / בנפיקה (שאיבדה את דה מריה) / ולנסיה (שאיבדה את דוד וויה ודוד סילבה), בדרג ג' באזל או קופנהאגן ובדרג ד' טוונטה, קלוז' או ז'ילינה. בית נוח יכול להיות מילאן, בנפיקה ובאזל, בית מוות יכול להיות באירן, ריאל וטוטנהאם.[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=green]אני מזכיר לכולכם שהיו ב-19:00 תיערך ההגרלה. תוכלו לצפות בה באתר ספורט5 ([/COLOR][/SIZE][URL="http://www.sport5.co.il"][SIZE=2][COLOR=green]www.sport5.co.il[/COLOR][/SIZE][/URL][SIZE=2][COLOR=green]) או שתוכלו לחכות כחצי שעה ולהתעדכן בה אחר-כך (אני אפרסם את התוצאות כאן בפורום).[/COLOR][/SIZE][/B]
-
ראיתם את ברקוביץ'... חחח עלק רבע גמר D:
-
[QUOTE=pokedex;771687][SIZE=3][COLOR=green][B]לאחר שסבב המשחקים השני הושלם, כל ארבעת דרגי הבתים פורסמו.[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=3][COLOR=#008000]הפועל תל אביב תהייה בדרג הרביעי, כל הדרגים:[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=3][B][COLOR=blue][U][COLOR=black]דרג 1:[/COLOR][/U] אינטר (אלופת אירופה), ברצלונה, מנצ'סטר יונייטד, צ'לסי, ארסנל, באיירן מינכן, מילאן, ליון.[/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE=3][B][COLOR=red][U][COLOR=black]דרג 2:[/COLOR][/U] ריאל מדריד, ורדר ברמן, רומא, שחטאר דונייצק, בנפיקה, ולנסיה, מארסיי, פנאתינייקוס.[/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE=3][B][COLOR=dimgray][U][COLOR=black]דרג 3:[/COLOR][/U] טוטנהאם, גלאזגו ריינג'רס, אייאקס, שאלקה, באזל, בראגה, פ.צ. קופנהאגן, ספרטק מוסקבה.[/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE=3][B][COLOR=darkorange][U][COLOR=black]דרג 4:[/COLOR][/U] הפועל ת"א, פרטיזן בלגרד, ז'ילינה (סלובקיה), טוונטה אנסחדה (הולנד), רובין קאזאן, קלוז' (רומניה), בורסאספור, אוקזר.[/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=green][B]לדעתי, מתוך הדרגים האלה הקבוצה הכי פחות טובה בדרג א' היא מילאן, בדרג ב' שחטאר / בנפיקה (שאיבדה את דה מריה) / ולנסיה (שאיבדה את דוד וויה ודוד סילבה), בדרג ג' באזל או קופנהאגן ובדרג ד' טוונטה, קלוז' או ז'ילינה. בית נוח יכול להיות מילאן, בנפיקה ובאזל, בית מוות יכול להיות באירן, ריאל וטוטנהאם.[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=green]אני מזכיר לכולכם שהיו ב-19:00 תיערך ההגרלה. תוכלו לצפות בה באתר ספורט5 ([/COLOR][/SIZE][URL="http://www.sport5.co.il"][SIZE=2][COLOR=green]www.sport5.co.il[/COLOR][/SIZE][/URL][SIZE=2][COLOR=green]) או שתוכלו לחכות כחצי שעה ולהתעדכן בה אחר-כך (אני אפרסם את התוצאות כאן בפורום).[/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE]
חצי נחמה זה שלא נפגוש את רובין קאזאן ופרטיזן
-
[QUOTE=MoR;772075]חצי נחמה זה שלא נפגוש את רובין קאזאן ופרטיזן[/QUOTE]
חח תפגשו קבוצות הרבה יותר טובות... אני בא לרמת גן במשחק מול הדרג הראשון...
-
[quote=MoR;772075]חצי נחמה זה שלא נפגוש את רובין קאזאן ופרטיזן[/quote]
זה ממש לא עדיף על טוטנהאם/שאלקה/אייאקס S:
בכל מקרה, תחשבו על כל מה שיכול להיות בבית כזה: צ'לסי, ריאל מדריד, שאלקה, הפועל ת"א:
1. ראול נפגש נגד ריאל מדריד
2. מוריניו נפגש עם צ'לסי
3. בן סהר נפגש עם צ'לסי
4. יוסי בניון חוזר לארץ
5. קראבליו נפגש עם צ'לסי
6. בית אדיר שהפועל ת"א לא יכולה להוציא ממנו נקודה D:
-
כן... בן סהר הגריל אותו....
בראגה קבוצה מעולה ככה שבית מוות יהיה:
מנצ'טר יונייטד/צ'לסי
ריאל מדריד
בראגה/שאלקה
והפועל
-
[quote=guylamed;772235]כן... בן סהר הגריל אותו....
בראגה קבוצה מעולה ככה שבית מוות יהיה:
מנצ'טר יונייטד/צ'לסי
ריאל מדריד
בראגה/שאלקה
והפועל[/quote]
כבר כתבתי למעלה, לדעתי זה באיירן (לא השתנו משנה שעברה, להפך רק השתפרו), ריאל (אין מה לדבר) וטוטנהאם (קבוצה ביתית מצויינת, השנייה הטובה בדרג, בגלל שאי אפשר באיירן ושאלקה ביחד).