-
תלונה|משתמשים
בזמן האחרון ,הייתי בשקט אחרי שהפקח hit man ביקש ממני ואלכס הורה לי להיות בשקט ולא להגיב.
אך יש "הורסי שלווה"
[B]אחד מהם הוא pokedex שכתב לי את הדבר הבא ואני דורש שתטפלו בו[/B]
[QUOTE]מה לא הגיוני בזה. לחניכים של ארווין יש מדריכה כוסית, לי הייתה מדריכה כוסית. [/QUOTE]
[B]השני הוא [/B]
[B]the chosen one שלא מפסיק להעליב ולפגוע[/B]
[B]השלישי הוא נדב עם הכינוי הארוך שאין לי כוח לכתוב.[/B]
שלושתם ,מעודדים משתמשים לפרוש מהפורום ,מקללים ,מעליבים ופוגעים במשתמשים כאילו הפורום הוא שלהם.
אני רואה בזה התנהגות של [B][COLOR=red]נורה אדומה.[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR=blue]לפני שאפרסם עליהם את התלונה שלי ,אני רוצה להגיד שאני לא שיתפתי עימם פעולה ולא פעלתי כמוהם ,אך אם תמצאו לנכון להעניש גם אותי ,אין לי בעיה ,אני מוכן לשאת בתוצאות ,רק שמשתמשים אלו יענשו על התנהגותם הלא הולמת.[/COLOR][/U][/I][/B]
-
אני חושב שאתה צודק,אם היית קורא את עמודים 80-79 בנו"ד היית רואה שניסיתי להפסיק את הדברים האלה כלפיך אבל הם אמרו עד שם יזכו באמו שלך לא יודע... ו-thechoosneone באמת בגזים,כל פעם הוא יורד על ארווין וזה ממש לא יפה!
-
לא לא לא, אתה טועה.
אנחנו ממש לא מעודדים משתמשים לפרוש מהפורום
אנחנו מעודדים אותך לפרוש מהפורום
-
[QUOTE=HighDis;769430]
[B]אחד מהם הוא pokedex שכתב לי את הדבר הבא ואני דורש שתטפלו בו[/B]
[B]השני הוא [/B]
[B]the chosen one שלא מפסיק להעליב ולפגוע[/B]
[B]השלישי הוא נדב עם הכינוי הארוך שאין לי כוח לכתוב.[/B]
שלושתם ,מעודדים משתמשים לפרוש מהפורום ,מקללים ,מעליבים ופוגעים במשתמשים כאילו הפורום הוא שלהם.
אני רואה בזה התנהגות של [B][COLOR=red]נורה אדומה.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
לפי מה ששמעתי אתה זה שמפרסם את הפורום המתחרה במסן ומעודד משתמשים לעבור לשם, לא אנחנו.
המשתמש היחיד שאני מעודד לפרוש זה אתה, ולא אף אחד אחר.
מקללים מעליבים ופוגעים במשתמשים? אולי יותר נכון להגיד משתמש, וזה מגיע לך בצדק אחרי שאיחלת לבן שלי לחלות בשפעת.
כאילו הפורום הוא שלהם?
אממ...
זכור לי ראשי אחד שתפס תחת כאילו הפורום שלו, הרשה לעצמו למחוק הודעות של משתמשים, לחלק באנים שלא בצדק, להעתיק סיקורים בלי לתת קרדיטים... מוכר לך מתוקי?
-
צודק צ'וסן וואן ופוקדקס עצבנו גם אותי הם קראו לי ילד צומי (גם לארווין ולנילסק)
-
אני לא מבין למה אתה נעלב.
זה שאמרתי שיש לחניכים שלך מדריכה כוסית לא בהכרח אומר שאתה כוסית (משמע, נמושה/בחורה/לפלף וכו'). יכול להיות באותה מידה שיחד איתך מדריכה עוד אחת (שהיא כוסית) את החניכים.
מובן?
-
[QUOTE=Powerslave;769459]לא לא לא, אתה טועה.
אנחנו ממש לא מעודדים משתמשים לפרוש מהפורום
אנחנו מעודדים אותך לפרוש מהפורום[/QUOTE]
סליחה? איך אתם חושב שאתה מדבר? למה מי אתה בכלל שתגרום לארווין לפרוש מהפורום אהה? אני חושב שארווין קצת תרם יותר ממך בפורום אם אני לא טועה נכון? אתם לכ הזמן מציקים לו ואני נגעל מהתנהגות שלכם! מעודדים אותך לפרוש מהפורום מה זה הדיבור הזה? אתה שומע את עצמך<?
-
אני אשמח מאוד אם המשתמשים שיודעים את האמת יבואו ויגיבו פה.
כל המשתמשים שהמשתמשים הנ"ל מפריעים לכם ,תגיבו פה ,אל תפחדו
-
[QUOTE=shlomii4;769480]סליחה? איך אתם חושב שאתה מדבר? למה מי אתה בכלל שתגרום לארווין לפרוש מהפורום אהה? אני חושב שארווין קצת תרם יותר ממך בפורום אם אני לא טועה נכון? אתם לכ הזמן מציקים לו ואני נגעל מהתנהגות שלכם! מעודדים אותך לפרוש מהפורום מה זה הדיבור הזה? אתה שומע את עצמך<?[/QUOTE]
וואו בנושא אחד מושקע אפשר לתרום יותר מכל מה שהוא עשה בפורום.
ולא ארווין מושקע זה לא העתק הדבק מוויקיפדיה.
זה הרבה יותר מזה .
ארווין רק הרס תפורום \:
-
[QUOTE=shlomii4;769480]סליחה? איך אתם חושב שאתה מדבר? למה מי אתה בכלל שתגרום לארווין לפרוש מהפורום אהה? אני חושב שארווין קצת תרם יותר ממך בפורום אם אני לא טועה נכון? אתם לכ הזמן מציקים לו ואני נגעל מהתנהגות שלכם! מעודדים אותך לפרוש מהפורום מה זה הדיבור הזה? אתה שומע את עצמך<?[/QUOTE]
מה חשובה התרומה שלו אם ההריסה שלו גדולה פי 2?
-
ראיתי שהם נטפלים אליך חשבתי בצחוק : P
-
[quote=shlomii4;769480]סליחה? איך אתם חושב שאתה מדבר? למה מי אתה בכלל שתגרום לארווין לפרוש מהפורום אהה? אני חושב שארווין קצת תרם יותר ממך בפורום אם אני לא טועה נכון? אתם לכ הזמן מציקים לו ואני נגעל מהתנהגות שלכם! מעודדים אותך לפרוש מהפורום מה זה הדיבור הזה? אתה שומע את עצמך<?[/quote]
ארווין כבר איים לפרוש 3 פעמים, וזה ממש לא אכפת לנו.
אם הוא רוצה שיפרוש, שלא יפרסם את הפורום שלו כאן.
-
תביא דוגמאות לתגובות מעליבות של דה צ'וסן וואן ונדב...
-
[quote=Powerslave;769496]מה חשובה התרומה שלו אם ההריסה שלו גדולה פי 2?[/quote]
זה לא מתבטא בשום דבר ולכן אתה טועה.
-
[quote=SexStyle;769506]תביא דוגמאות לתגובות מעליבות של דה צ'וסן וואן ונדב...[/quote]
עומר, אני כתבתי כאן בדיוק למה התגובה שלי אינה מעליבה. ככה שאין שום ביסוס לתלונה שלו לגביי.
-
[quote=pokedex;769503]ארווין כבר איים לפרוש 3 פעמים, וזה ממש לא אכפת לנו.
אם הוא רוצה שיפרוש, שלא יפרסם את הפורום שלו כאן.[/quote]
אני לא פירסמתי שום דבר כאן .אין פה לינק ,את השם ,כלום על הפורום .
מה אכפת לך אם אני מאיים?
גם מהצופים אני מאיים שאני אפרוש.מה זה קשור?
-
[quote=HighDis;769527]אני לא פירסמתי שום דבר כאן .אין פה לינק ,את השם ,כלום על הפורום .
מה אכפת לך אם אני מאיים?
גם מהצופים אני מאיים שאני אפרוש.מה זה קשור?[/quote]
אתה חושב שלמישהו אכפת שאתה פורש, וברגע שאתה מגלה שלא אתה מחליט שלא לפרוש.
אתה דיברת כאן כמה פעמים על הפורום המתחרה ואתה לא רואה שום בעייה לדבר עליו כאן, בנוסף שלחת לחיים קישור אליו במסן.
-
אם כל הכבוד הוא פה הרבה יותר זצן ממכם ואם הוא היה עושה משהו לא טוב היו כבר מעיפים אותו למרות שאתם קצת פחות זמן ולחלק מכם יש אזהרות או יהיה ואתם כמעט לא עוזרים הוא עוזר מלא ותן לי דוגמא להריסה אחת שהוא עשה
-
[quote=pokedex;769517]עומר, אני כתבתי כאן בדיוק למה התגובה שלי אינה מעליבה. ככה שאין שום ביסוס לתלונה שלו לגביי.[/quote]
איך אני שונא שאנשים מתחכמים..
אם עשית משהו-קח אחריות על זה...
לא שאני חושב שההתבכיינות של ארווין מוצדקת,במיוחד אחרי מה שהוא עשה..
-
[quote=pokedex;769537]אתה חושב שלמישהו אכפת שאתה פורש, וברגע שאתה מגלה שלא אתה מחליט שלא לפרוש.
אתה דיברת כאן כמה פעמים על הפורום המתחרה ואתה לא רואה שום בעייה לדבר עליו כאן, בנוסף שלחת לחיים קישור אליו במסן.[/quote]
שלחתי לו קישור במסן כי הוא ביקש קישור ,לא מספרים לכם הכל ובסוף אתם סתם מסכסכים והורסים את הכל
-
[quote=SexStyle;769547]איך אני שונא שאנשים מתחכמים..
אם עשית משהו-קח אחריות על זה...
לא שאני חושב שההתבכיינות של ארווין מוצדקת,במיוחד אחרי מה שהוא עשה..[/quote]
מתחכם? אני פשוט אומר שיש שתי דרכים להבין את ההודעה שלי, והוא בחר להבין אותה בדרך אחת.
משהו לא בסדר בזה?
-
[QUOTE=pokedex;769537]אתה חושב שלמישהו אכפת שאתה פורש, וברגע שאתה מגלה שלא אתה מחליט שלא לפרוש.
אתה דיברת כאן כמה פעמים על הפורום המתחרה ואתה לא רואה שום בעייה לדבר עליו כאן, בנוסף שלחת לחיים קישור אליו במסן.[/QUOTE]
memorial אני מסכים איתך!! הוא יותר זמן ממכם בפורום אז מה אתם יודעים עליו בכלל?
וגם למה אתה מדבר בשם כולם שלאף אחד לא יהיה אכפת אם הוא יפרוש? לי יהי המאוד אכפת כי הוא חבר טוב! לפני שאתה ו-chosenone הגעתם לפורום ארווין היה בן אדם שכל הפורום אהב!
-
[QUOTE=moriomer;769543]אם כל הכבוד הוא פה הרבה יותר זצן ממכם ואם הוא היה עושה משהו לא טוב היו כבר מעיפים אותו למרות שאתם קצת פחות זמן ולחלק מכם יש אזהרות או יהיה ואתם כמעט לא עוזרים הוא עוזר מלא ותן לי דוגמא להריסה אחת שהוא עשה[/QUOTE]
בנאדם, כל הסיקורים שלו היו מועתקים מויקיפדיה, ואלה שלא (או שכן, לא יודע) הוא מחק וכתב 'לא מגיעה לכם השקעה' או משהו כזה...
שלא נדבר על הסיפור שהיה כאן כשהוא היה ראשי כשהוא מחק הודעות וחילק באנים לא בצדק ואיבד שליטה לגמרי :/
סה"כ מה שארוין עושה זה להגיב בכל נושא מיליארד פעם, עם המון הודעות של +1 מחזק וכל השיט הזה, ככה שהמונה שלו גדל מזה ומהנו"ד, לא מהשקעה.
-
[quote=pokedex;769557]מתחכם? אני פשוט אומר שיש שתי דרכים להבין את ההודעה שלי, והוא בחר להבין אותה בדרך אחת.
משהו לא בסדר בזה?[/quote]
אין עוד דרכים להבין אותה ,אתה פשוט החלטת לרדת עליי בפעם המי יודע כמה .
ואני לא יגיד ששתקתי ,אני לא החזרתי כמוך ,אבל אני התגוננתי כפי שנהוג לעשות.
אני פשוט רוצה שיענישו אותך על ההתנהגות הגועלית שלך .
זה מתחיל להימעס.
-
[quote=pokedex;769557]מתחכם? אני פשוט אומר שיש שתי דרכים להבין את ההודעה שלי, והוא בחר להבין אותה בדרך אחת.
משהו לא בסדר בזה?[/quote]
אבל אתה יודע לאיזו דרך התכוונת,והוא יודע לאיזו דרך התכוונת...
בחרת לצחוק על ארווין?סבבה.. רק קח אחריות כל זה...
-
מה סך הכל אמרו לך?
אתה זה שעם פרוטקציה ניצלת מחודש באן
-
[quote=SexStyle;769568]אבל אתה יודע לאיזו דרך התכוונת,והוא יודע לאיזו דרך התכוונת...
בחרת לצחוק על ארווין?סבבה.. רק קח אחריות כל זה...[/quote]
אין לי בעייה לקחת אחריות, אבל אתה לא יכול להכניס לי מילים לפה.
הנה,
[B][SIZE=7]אני מכריז בזאת שאני נגד ארווין[/SIZE][/B]
[SIZE=2]מרצה?[/SIZE]
-
[quote=Stranger in a Strange Land;769563]בנאדם, כל הסיקורים שלו היו מועתקים מויקיפדיה, ואלה שלא (או שכן, לא יודע) הוא מחק וכתב 'לא מגיעה לכם השקעה' או משהו כזה...
שלא נדבר על הסיפור שהיה כאן כשהוא היה ראשי כשהוא מחק הודעות וחילק באנים לא בצדק ואיבד שליטה לגמרי :/
סה"כ מה שארוין עושה זה להגיב בכל נושא מיליארד פעם, עם המון הודעות של +1 מחזק וכל השיט הזה, ככה שהמונה שלו גדל מזה ומהנו"ד, לא מהשקעה.[/quote]
אני רוצה לראות את ההשקעה שלך בפורום הזה ,לא ביקשתי באשכול הזה ניהול ,לא היכל התהילה .
רק ביקשתי שקט .דבר שאני לא מקבל .
-
המשתמשים היחידים שבאמת השקיעו כאן ועשו מעל ומעבר כמו שאתם אומרים אלה Stm (שאף אחד לא מכיר םם) והיטמן \:
אז לפניי שאתה מתחילים לחזק את האליל שלכם תבדקו דברים.
יותר וותיק Xd
אז מה בכמה חודשים מקסימום לא ביותר מזה Xd
חוץ מזה שהוא פרש לתקופה מסויימת...
-
[QUOTE=HighDis;769578]אני רוצה לראות את ההשקעה שלך בפורום הזה ,לא ביקשתי באשכול הזה ניהול ,לא היכל התהילה .
רק ביקשתי שקט .דבר שאני לא מקבל .[/QUOTE]
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=24066[/url]
נחש מה? לא העתקתי אותו מויקיפדיה, כתבתי אותו בעצמי, והוא יותר ארוךו מושקע מכל סיקור שאי פעם העתקת מויקיפדיה.
שקט קשה לי להאמין שתקבל אחרי שחשפת את הפרצוף הצבוע והמגעיל שלך.
עריכה: אה כן, והכי חשוב: לא מחקתי את הסיקור שלי כי התעצבנתי וכתבתי שההשקעה לא מגיעה למשתמשים
-
גם לי יש סיקור על Dmc3 שעשיתי בעצמי מחווית המשחק שלי ולא העתקתי משום מקום
-
[quote=Stranger in a Strange Land;769598][URL]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=24066[/URL]
נחש מה? לא העתקתי אותו מויקיפדיה, כתבתי אותו בעצמי, והוא יותר ארוךו מושקע מכל סיקור שאי פעם העתקת מויקיפדיה.
עריכה: אה כן, והכי חשוב: לא מחקתי את הסיקור שלי כי התעצבנתי וכתבתי שההשקעה לא מגיעה למשתמשים[/quote]
גם אני השקעתי, יש כמה דוגמאות בחתימה שלי :P
-
[quote=Stranger in a Strange Land;769598][URL]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=24066[/URL]
עריכה: אה כן, והכי חשוב: לא מחקתי את הסיקור שלי כי התעצבנתי וכתבתי שההשקעה לא מגיעה למשתמשים[/quote]
שום פרצוף ,תירגע .
בכמה מהסיקורים ,חלק [B][I][U]מועט .[/U][/I][/B]
לקחתי מידע מויקפדיה ו[B][I][U]שכחתי לשים קרדיט.[/U][/I][/B]
[B][I][/I][/B]
אבל שוב אנחנו נכנסים לדברים שלא בנושא.
אנו מדברים פה עליכם ולא עליי
-
[quote=pokedex;769575]אין לי בעייה לקחת אחריות, אבל אתה לא יכול להכניס לי מילים לפה.
הנה,
[B][SIZE=7]אני מכריז בזאת שאני נגד ארווין[/SIZE][/B]
[SIZE=2]מרצה?[/SIZE][/quote]
וואו מצטער שביקשתי מילד בן 13 להתנהג כמו בנאדם..
לא יקרה שוב...
ארווין-אתה מודיע בכל חור שאתה "פה רק בשביל הסיפור"(עלק) ועושה 50 הודעות ביום..
אתה מפרסם את הפורום המתחרה ומנסה להעביר אנשים מפה לשם...
העתקת את כל הסיקורים מויקיפדיה וצינזרת את מה שעשית כמו ילד קטן פשוט-ואתה מצפה לקבל היכל התהילה.
איזה כבוד אתה רוצה שייתנו לך?אה? אחרי מה שעשית כל בנאדם בוגר בפורום משתין עליך...
-
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;769598][url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=24066[/url]
עריכה: אה כן, והכי חשוב: לא מחקתי את הסיקור שלי כי התעצבנתי וכתבתי שההשקעה לא מגיעה למשתמשים[/QUOTE]
יואואו אנשים!!! איך אתם מדברים בדיוק?!! למה מי את בכלל שתגיד לו שהוא צבוע וגועלי על כמה דברים שהוא עשה? למה אתה מכיר אותו בחיים האמיתיים? אתה יודע איזה בן אדם הוא באמת? כדאי שלא תפתח את הפה שלך בשפה כזאת כי זה ממש לא יפה וטוב איך שאתם מדברים אליו! הוא רק רוצה שקט! אסור? איך אתה היית מרגיש אם היו מציקים לך כל היום ככה? בושה!
-
[quote=SexStyle;769624]וואו מצטער שביקשתי מילד בן 13 להתנהג כמו בנאדם..
לא יקרה שוב...
העתקת את כל הסיקורים מויקיפדיה וצינזרת את מה שעשית כמו ילד קטן פשוט-ואתה מצפה לקבל היכל התהילה.
איזה כבוד אתה רוצה שייתנו לך?אה? אחרי מה שעשית כל בנאדם בוגר בפורום משתין עליך...[/quote]
אני בן 14, שזה יותר מהרבה מהמשתמשים כאן. גם אתה עכשיו לא מנהל אז אני לא מבין את ההתנשאות הזאת שאתה הבאת הרגע.
לגבי החלק השני שלך, אני מסכים איתך ב-100%.
-
[quote=SexStyle;769624]וואו מצטער שביקשתי מילד בן 13 להתנהג כמו בנאדם..
לא יקרה שוב...
איזה כבוד אתה רוצה שייתנו לך?אה? אחרי מה שעשית כל בנאדם בוגר בפורום משתין עליך...[/quote]
אני לא רוצה שום כבוד ,אני רוצה שקט.
הסיבה היחידה היא הסיפור שלי ולא יותר מזה .אה בעצם יש עוד משהו
החברים שלי שנותרו פה ועוד מאמינים בי .
ולא פירסמתי פה בפורום את המתחרה ,אתה ממש טועה
-
שלומי די להגן עליו אתה לא יודע מה הוא עשה כאשר הוא היה מנהל ראשי
-
[quote=Guille;769644]שלומי די להגן עליו אתה לא יודע מה הוא עשה כאשר הוא היה מנהל ראשי[/quote]
יאללה נו!
שילמתי את המחיר על זה נכון.!!
דיי כבר לדבר עליי!
בואו תראו איזה בלאגן הם גורמים !!
-
[quote=HighDis;769636]אני לא רוצה שום כבוד ,אני רוצה שקט.
הסיבה היחידה היא הסיפור שלי ולא יותר מזה .אה בעצם יש עוד משהו
החברים שלי שנותרו פה ועוד מאמינים בי .
ולא פירסמתי פה בפורום את המתחרה ,אתה ממש טועה[/quote]
רק בשביל הסיפור?
לפי מה שזכור לי הגבת בערך 200-300 הודעות מאז שחזרת מהבאן, כמעט כולם בנו"ד.
בלי קשר, GUILLE יש לך מסנג'ר?