אני רוצה שתכתבו כאן דברים מצחיקים/ מוזרים שראיתם שקורים ברחוב כמו מישהו שנפל או נתקע בעמוד או דברים כאלה...
Printable View
אני רוצה שתכתבו כאן דברים מצחיקים/ מוזרים שראיתם שקורים ברחוב כמו מישהו שנפל או נתקע בעמוד או דברים כאלה...
ראיתי את חבר שלי נתקע בעץ נחשב?
[QUOTE=אדון פלריון;773052]ראיתי את חבר שלי נתקע בעץ נחשב?[/QUOTE]
כן... אני ראיתי הרבה דברים מוזרים ברחוב אבל הכי מוזר שראיתי זה חתול שרודף אחרת הפרוצוף שלי נראה בערך ככה :doubt:
לפני שנתיים חזרתי מבית ספר הביתה וראיתי איזה ערס צעצוע שחש את עצמו הולך בהליכה של ערסים.
הוא הולך הולך הולך ופתאום חתולה צועקת שהיא תוקפת או מנסה להפחיד והוא קפץ כמו כוסית חח נקרעתי לאללה,צריך לראות בשביל הבין D :
ראיתי חתולים עושים ***
ראיתי מישהו מדבר עם הכלב שלו בזמן שהוא עושה לו סיבוב
כאילו חבר שלי צילם אותו בוידיאו וראיתי חחח
אני פעם ראיתי מישהו לוקח את החמוס שלו ברצועה כמו כלב....
חחחחחח
[QUOTE=monster;773596]ראיתי חתולים עושים ***[/QUOTE]
גם אני ראיתי בטיול שנתי בכיתה ו' ילדים מהכיתה שלי זרקו עלהם אבנים החתולה מנסה ברחה והחתול ממשיך לתפוס אותה זה היה מצחיק
אני עשיתי פיפי כמו כלב על ארבע עם רגל מורמת...חחחח
וראיתי כלב אונס כלבה!
ראיתי ערס רב עם מישהו ובאמצע הריב הערס מחליק,כלב ממש קטן רודף אחרי אתיופי והאתיופי בורח כאילו
גדוד של אמסטף אחריו...
ראיתי בחורה שהיא מתחה קצת תרגל ונקרע לה כל המכנס מאחורה,הייתי בדיוק בזווית של התחת שלה...
ראיתי בחור ובחורה מתנשקים באמצע הלילה בלהט כזה והבחור נתקע בפינה של הספסל ומחליק ביחד איתה..
תנו לי להיזכר בעוד ואני יגיד לכם..
חחח.עומר קראת אותי!
אני וחברים שלי ראינו זוג *** על הדשא שעליהם יש סמיכה
(או שהם סתם התנשקו אני לא יודע בדיוק)
[quote=elbaz2008;773610]אני עשיתי פיפי כמו כלב על ארבע עם רגל מורמת...חחחח
וראיתי כלב אונס כלבה![/quote]
ח אונס אחי הרגתה אותייייייייייייי
הוא באמת אנס אותה..אתה רואה כזה כלב גדול רץ אחרי כלבה קטנה תופס אותה,נותן לה שתי דפיקות והיא בורחת והוא תופס אותה וככה זה ממשיך!זה היה מצחיק!
[quote=elbaz2008;773906]הוא באמת אנס אותה..אתה רואה כזה כלב גדול רץ אחרי כלבה קטנה תופס אותה,נותן לה שתי דפיקות והיא בורחת והוא תופס אותה וככה זה ממשיך!זה היה מצחיק![/quote]
חחזנה באמת נישמע הדבר הכי קורע
זה באמת היה מצחיק...אבל היית צריך לראות את זה..
לראות חתולה אונסת כלב נחשב?
ממ...
תיילטי עם ידידה בערב בפארק פיתאום אנחנו רואים זקן מתחיל להשתין אבל לא לכיוון השיחים אלא לכיוון שלנו ואנחנו כזה מהר הולכים לצד שהזין שלו לא ישתין עלינו... Oo
הוא היה ניראה מהזקנים האלה שעוד שניה הולך למות בטח שכח מזה שירותים... מי יודע אם הוא לא שכח איפה הוא גר גם...
[QUOTE=בר.;773935]לראות חתולה אונסת כלב נחשב?[/QUOTE]
O_o? מה? זה הגיוני?
פעם שחזרתי מהבריכה אני אוהב לשים את המגבת כמו כפייה..שרואים רק תעיננים והשיערמכוסה..
ואיזה אחד רדף אחריי וצעק ערביה!ערביה!
יש דבר שאני אזכור לעולם
במסיבת סיום של ט'
אני שחקתי בתור דתי
עכשיו זה היה ממש קשה להוריד את התחפושת,הלכתי ברחוב כדי לחזור הביתה אחרי 10 דקות של הליכה קבוצת ערביות באות וצוחקות עלי
מבאס לא?
לא..תתגאה בזה שאת ה יהודי!תצחק עליהן!