-
בקשה|להחזיר חוק שהיה פה
היה פה חוק שלא מזמן ירד שמותר להגיב בפורום משוב רק פקחים+
אני מבקש להחזיר אותו כי הפורום הזה(הכוונה משוב)מביא רק מריבות בין משתמשים ואנשים נגררים פה סתם לנושאים שלא קשורים להם בכלל.
מי שקשור למריבה כלשהי/תלונה שישלח בפרטי לפקח+ שמחובר שייתן לו אישור להגיד בנושא עם זה קשור אליו הנושא.
סתם בלאגן היה פה מאז שהורידו את החוק הזה,אלכס במיוחד אתה צריך להבין את זה שכולם פה טוענים שאתה "משתמש בכוח שלך לרעה"
-
להוסיף חוק זה עכשיו זה יהיה כמו לשפוף דלק למדורה ששורפת יער
-
מה יעזור החוק הזה ?
שלאנשים כמו אלכס יהיה יותר כוח ?
זה לא עוזר \:
-
זה לא קשור לסיטואציה שיש כרגע בפורום,אני מדבר בכללי. וגם לא יהיה נורא אם הוויכוחים יירגעו
תגידו מה הבעיה שלכם נגד החוק הזה? שלאלכס יהיה יותר "כוח"? ישר אתם קופצים שיש להנהלה יותר מידי כוח ואתם מתלוננים סתם. כשהיה את החוק הזה היה בפורום משוב שקט עד שהיו משתמשים שלא קיבלו את זה שהיה למנהלים יותר מידי כוח ושיהיה פה פורום דמוקרטי
-
זה לא יכול לעזור נקודה \:
גם למשתמשים יש דעה בפורום. \:
-
[quote=Wolf Team Kiker;773914]זה לא קשור לסיטואציה שיש כרגע בפורום,אני מדבר בכללי. וגם לא יהיה נורא אם הוויכוחים יירגעו
תגידו מה הבעיה שלכם נגד החוק הזה? שלאלכס יהיה יותר "כוח"? ישר אתם קופצים שיש להנהלה יותר מידי כוח ואתם מתלוננים סתם. כשהיה את החוק הזה היה בפורום משוב שקט עד שהיו משתמשים שלא קיבלו את זה שהיה למנהלים יותר מידי כוח ושיהיה פה פורום דמוקרטי[/quote]
תתייחסו לעריכה שלי
-
[QUOTE=Wolf Team Kiker;773914]זה לא קשור לסיטואציה שיש כרגע בפורום,אני מדבר בכללי. וגם לא יהיה נורא אם הוויכוחים יירגעו[/QUOTE]
זה ירגע ברגע שכל מי שחושב שצריך לעשות שינוי כאן וזה אומר לשנות את סגל המנהלים יקבל באן לכל החיים
או שאלכס ירד מהתפקיד זה ירגע רק אז
-
אז תגיד מי ימלא את מקומו?
לא ראיתי פה משתמש אחד שמגיע לו יותר מאלכס להיות בתפקיד הזה,אלכס הוא לטובתכם
ברגע שחבר שלכם עובר על החוק ואלכס נותן לו אזהרה/באן אתם ישר קופצים שאלכס משתמש בכוח שלו לרעה ושאולי החבר שלכם הגזים.
וככה אלכס/מנהל אחר לא ינעל סתם נושא בגלל שהנושא מתחיל מריבה ושאתם לא תצטרכו לפתוח חדש ותגיעו לאותה תוצאה.
-
[QUOTE=Wolf Team Kiker;773914]זה לא קשור לסיטואציה שיש כרגע בפורום,אני מדבר בכללי. וגם לא יהיה נורא אם הוויכוחים יירגעו
תגידו מה הבעיה שלכם נגד החוק הזה? שלאלכס יהיה יותר "כוח"? ישר אתם קופצים שיש להנהלה יותר מידי כוח ואתם מתלוננים סתם. כשהיה את החוק הזה היה בפורום משוב שקט עד שהיו משתמשים שלא קיבלו את זה שהיה למנהלים יותר מידי כוח ושיהיה פה פורום דמוקרטי[/QUOTE]
כי ההנהלה יכלה לטאטא הכל מתחת לשטיח משתמשים לא יכלו להביא דעה.
אתה היית רוצה להיות תלוי במנהל בדבר שיכול לגרום לפגיעה בך ?
אבל אותו המנהל לא מסכים לתת לך אישור בגלל ריב.
היית רוצה שיקרה מצב כזה ?
-
[QUOTE=Wolf Team Kiker;773928]אז תגיד מי ימלא את מקומו?
לא ראיתי פה משתמש אחד שמגיע לו יותר מאלכס להיות בתפקיד הזה,אלכס הוא לטובתכם
ברגע שחבר שלכם עובר על החוק ואלכס נותן לו אזהרה/באן אתם ישר קופצים שאלכס משתמש בכוח שלו לרעה ושאולי החבר שלכם הגזים.[/QUOTE]
לא אמרתי שאני נגד אלכס, ולא אמרתי שאני בעדו. אני רק מנסה להוכיח שהנושא שפתחת הוא שטותי וספאם
-
אז למה קיים פורום משוב אם אי אפשר להתלונן בו?
-
אז נחכה שהמנהלים יקראו את הנושא ונראה אם הוא ספאם...
אני לטובת הפורום ושלא יהיו פה מריבות
ותומר תכתוב לאותו מנהל בה''פ למה אתה קשור לאותה מריבה ותביא קישורים שאתה קשור אליה ותראה שהמנהלים יתייחסו לזה
ולזה שמעלי,אפשר להתלונן פה אני פשוט אומר שיש כאלו שקופצים סתם שלא קשורים לאותו מריבה
לדוגמא מישהו במקס יקפוץ שאלכס הוא משתמש בכוח שלו לרעה והוא רק נרשם לפורום מאיפה הוא יודע איך אלכס מתנהג...
-
אני כבר אומר לך זה קרה והם לא התייחסו.
בדיוק בגלל זה נלחמנו שלא יהיה את החוק הזה \:
-
דווקא הזכות שכל אחד יביע דעה זאת דמוקרטיה השתקה זאת דיקטטורה
-
אני מציע לתת לזה ניסיון של שבוע
אם זה יצליח לא כמו פעם אז הבאתי את הטענה שלי לגבי המריבות פה שמי שקשור לזה יגיב ומי שלא שלא יתערב...
עוד פעם זה שמעליי לדוגמא אני מכיר את אלכס שנה וחצי ואתה אולי חודש,אז מאיפה אתה יודע מה הוא עשה/לא עשה לטובת הפורום
-
בטח שלנו המשתמשים זה יראה מושלם כי אנחנו לא נוכל להגיב Oם
ומי שיפתח נושא יושתק \:
-
שבוע ניסיון אצלנו בפורום זה חודשיים
רואים את פורום חייקו הוא יבש
-
-
למה שישתוק?
מי שהיה עד למקרה יגיב פה לאישור המנהלים ומי שלא שלא יתערב בזה וזה ייפתר יותר מהר
המנהלים פה הם לטובתכם עם עוד לא הבנתם את זה,לא כדי לסכסך
אוקי היט מן עם זאת הדעה שלך
-
זו לא דעה, אני קובע שהוא לא חוזר.
עמלתי בתור גולש שהוא לא יהיה בתוקף וגם בתור פקח אני אעשה את זה.
-
אני רק רציתי שהפורום יחזור כמו שהיה פעם
בלי מריבות...
ואם שמת לב,בנושא הרישמי על אלכס כתב שם עומר אל סתם תגיבו שאלכס לא ינעל את הנושא..זה בדיוק הטענה שלי שאנשים פה סתם מגיבים..
-
אבל אם לא היינו יכולים להגיב איך היינו מתלוננים ?
-
[quote=Flupy;773955]אבל אם לא היינו יכולים להגיב איך היינו מתלוננים ?[/quote]
שפותח הנושא יגיד שמשתמש X העליב אותך גם....
ועם סתם הוא העליב אותך אז גם אתה יכול להגיב ><
-
מה שהם רוצים להשיג זה אותו דבר, רק שאלה חושבים שאלכס חיוני ואלה חושבים שאלכס לא חיוני.
תן למי שצריך לטפל במקרה לדאוג לדברים האלה ותאמין לי שכולם רוצים פורום שלם, נעים וכייפי.
נעול.
-
אתם טוחנים מים, אין מה להגיב פה, היה נושא כזה בעבר, נעול .
-
החוק הזה נועד בשביל שהמשתמש יוכל לקיים דיון הוגן ונוח עם אותו חבר צוות שהוא פונה אליו.
כמובן כל ה"בכיינים" (ותסלחו לי) התחילו לגרור מחאות ודברים דומים שמשכו איתם חלק מהצוות ואז גם אותי... אני בעד להחזיר את החוק כמובן, אבל בסופו של דבר כולם ישימו עליו פס ויקבלו הרחקות.. וחבל שזה יקרה.