-
כתבה|שביתה אחרי החגים
[SIZE=3][B]הארגונים הרבים של משרד החינוך ,ובראשם ארגון המורים ,הודיע כי לא ירצה להרוס את השמחה של תחילת שנה ,ולכן הוא לא ישבית את הלימודים.... אבל...[/B][/SIZE]
[SIZE=3][B]השביתה הגדולה ו"ההרסנית" תגיע אלינו מיד בתום סוכות ,מה שנראה לכאורה על פי שמועות הדבר שיחזור על 1994 ,שביתה של שלושה חודשים![/B][/SIZE]
[B][SIZE=3]למרות שהדבר לא אחוז במציאות [/SIZE][/B]
[SIZE=3][B]דובר של מנהל ארגון המורים :"יתכן וההיסטוריה תשוב ותחזור על עצמה ,אלא אם כן לא נקבל מה שאנו רוצים".[/B][/SIZE]
[SIZE=3][URL="http://news.walla.co.il/?w=%2F1%2F1726505&m=1&mid=81717"][B]http://news.walla.co.il/?w=%2F1%2F1726505&m=1&mid=81717[/B][/URL][/SIZE]
[SIZE=3][B]אני מאוד מאוד מקווה שלא תהיה שביתה...[/B][/SIZE]
[SIZE=3][B]אולי רק שבוע לא יותר מזה[/B][/SIZE]
-
אני מאוד מאוד מתחנן שתהיה שביתה, אבל יש שני ארגונים אחד על שכולם שמה ואחד שכמעט ואין שמה על איזה מדובר ?
-
[QUOTE=Dan;774676]אני מאוד מאוד מתחנן שתהיה שביתה, אבל יש שני ארגונים אחד על שכולם שמה ואחד שכמעט ואין שמה על איזה מדובר ?[/QUOTE]
זה רק הורס לתלמידים...
שלושה חודשים זה יותר מחופש ובזמן כזה הראש לא נמצא בדברים של בית ספר והכל נשכח...
זה רק הורס לילדים את העתיד ואנחנו סובלים מזה.
-
לאיזה שכבות זה בכלל?אני מקווה לשביטה של שבוע שבועיים..
-
[QUOTE=shonnn;774693]זה רק הורס לתלמידים...
שלושה חודשים זה יותר מחופש ובזמן כזה הראש לא נמצא בדברים של בית ספר והכל נשכח...
זה רק הורס לילדים את העתיד ואנחנו סובלים מזה.[/QUOTE]
צודק וטועה....
:wink:
צודק: כי עכשיו מי שזה שני קריטויות כמו ח' ט' י' יא' יב' אבל מי שב- ו' ז' זה טוב לו
טועה: רבק עוד חופש מי לא רוצה זה קצת יהרוס לנו אבל עדיין למי יש כוח לחזור לילמוד אבל זה יהרוס כי בטח אחרי זה ישלימו את זה על החופש הגדול ....:um_face:
-
אני מניח שהשביתה תהיה לעל-יסודיים.
גם אני מקווה לאיזה שבוע- שבועיים. יותר מזה בתכלס יהרוס לנו בהמשך.
-
[QUOTE=dragon;774704]צודק וטועה....
:wink:
צודק: כי עכשיו מי שזה שני קריטויות כמו ח' ט' י' יא' יב' אבל מי שב- ו' ז' זה טוב לו
טועה: רבק עוד חופש מי לא רוצה זה קצת יהרוס לנו אבל עדיין למי יש כוח לחזור לילמוד אבל זה יהרוס כי בטח אחרי זה ישלימו את זה על החופש הגדול ....:um_face:[/QUOTE]
צודק:כי רשמת שאני צודק
טועה: כי כל ילד יחשוב ככה,מה שהוא לא יחשוב זה על העתיד שלו.
אני מאמין שבוגרים יותר תיכון או אפילו חטיבה יחשבו אחרת...
D :
-
[QUOTE=shonnn;774693]זה רק הורס לתלמידים...
זה רק הורס לילדים את העתיד ואנחנו סובלים מזה.[/QUOTE]
זה יהרוס לנו מה? לא הבנתי תעתיד?
במה זה יהרוס לנו בדיוק את העתיד? בזה שלא נדע לעשות משוואה? [למרות שאני כן יודע]
או מה?
-
אוף..... רק שלוש? לא יכלו לעשות לכל השנה??? זבלים...
-
[QUOTE=Dan;774732]זה יהרוס לנו מה? לא הבנתי תעתיד?
במה זה יהרוס לנו בדיוק את העתיד? בזה שלא נדע לעשות משוואה? [למרות שאני כן יודע]
או מה?[/QUOTE]
זה העתיד לך מה יותר חשוב לך ללמוד או ליהיות בחופש?
ליהיות בחופש? אוקיי אז העתיד קצת פחות חשוב
העתיד שלך מושפע מהווה שלך ושלושה חודשי לימוד שתפסיד זה הרבה,בעיקר אם אתה בתיכון או אפילו בחטיבה.
אם אתה ביסודי זה נראה לך לא קריטי כלל...
-
[QUOTE=shonnn;774739]זה העתיד לך מה יותר חשוב לך ללמוד או ליהיות בחופש?
ליהיות בחופש? אוקיי אז העתיד קצת פחות חשוב
העתיד שלך מושפע מהווה שלך ושלושה חודשי לימוד שתפסיד זה הרבה,בעיקר אם אתה בתיכון או אפילו בחטיבה.
אם אתה ביסודי זה נראה לך לא קריטי כלל...[/QUOTE]
דבר ראשון זה לא קריטי בשבילי מכיון שאני לומד בבצפר למחוננים שזה אומר שהקצב למידה שלי יותר מהיר ממכם בהרבה , דבר שני העתיד אכן מעניין אותי אבל מה הטעם? אני לומד כל החיים עושה צבא 3 שנים אחר כך עובד כל החיים ובסוף בפנסייה יהיה לי זמן לנוח אם אני יגיע בכלל לשמה.
-
[QUOTE=Dan;774747]דבר ראשון זה לא קריטי בשבילי מכיון שאני לומד בבצפר למחוננים שזה אומר שהקצב למידה שלי יותר מהיר ממכם בהרבה , דבר שני העתיד אכן מעניין אותי אבל מה הטעם? אני לומד כל החיים עושה צבא 3 שנים אחר כך עובד כל החיים ובסוף בפנסייה יהיה לי זמן לנוח אם אני יגיע בכלל לשמה.[/QUOTE]
טוב.
-
[QUOTE=Dan;774747]דבר ראשון זה לא קריטי בשבילי מכיון שאני לומד בבצפר למחוננים שזה אומר שהקצב למידה שלי יותר מהיר ממכם בהרבה , דבר שני העתיד אכן מעניין אותי אבל מה הטעם? אני לומד כל החיים עושה צבא 3 שנים אחר כך עובד כל החיים ובסוף בפנסייה יהיה לי זמן לנוח אם אני יגיע בכלל לשמה.[/QUOTE]
תכלס אתה צודק גם אני בכיתת למידה גבוהה אבל אומרים לנו "אסור שיהיה לכם יותר מידי חופש!" נצלנים... אפילו לחופש הגדול נתנו לי עבודות! (הבצפר)
-
קריטי בשבילי, אני עושה אחרי סוכות 3 מבנים שיקבעו את כמות היחידות שלי בחשבון ואנגלית.
-
[quote=David Villa;774759]קריטי בשבילי, אני עושה אחרי סוכות 3 מבנים שיקבעו את כמות היחידות שלי בחשבון ואנגלית.[/quote]
זה לא קריטי בשבילך,אתה בכיתה ח' ואתה צריך להיות שמח...
שביטה של כמה ימים לא תזיק,אבל אני לא מוכן לשביתה של 3 חודשים,שהמורים יתבגרו כבר-יש להם ים חופשים
והם עובדים 6-8 שעות ביום+יש להם יום חופשי.
איזה משכורת רצינית הם רוצים לקבל?
-
-
אמן שביתה ><"
שלא יהיה אבל לתיכון, זה יהרוס להם..
-
[QUOTE=DarkTiger;774862]אמן שביתה ><"
שלא יהיה אבל לתיכון, זה יהרוס להם..[/QUOTE]
לא זה לא!
אני בתיכון וזה לא הורס..