שאלתי את המנכ"ל והוא לא ענה לי
אולי אתם תוכלו לענות לי
אני רוצה לנהל פורום אני יכול להשתתף בבחירות בראשון בספטמבר
{(שמתם לב שבזמן האחרון פורום משוב הוא מהפופולאריים חחחח........)}
Printable View
שאלתי את המנכ"ל והוא לא ענה לי
אולי אתם תוכלו לענות לי
אני רוצה לנהל פורום אני יכול להשתתף בבחירות בראשון בספטמבר
{(שמתם לב שבזמן האחרון פורום משוב הוא מהפופולאריים חחחח........)}
לא.
מצטרפת לשאלה , מאיזה קבוצה אפשר לנהל ?
[QUOTE=~Tyrael~;774832]לא.[/QUOTE]
למה? אם לא אהיה מנהל??
למה אני לא יוכל להיות אם אני הכי משקיע באותו פורום?
[QUOTE=SpongeBobT;774835]מצטרפת לשאלה , מאיזה קבוצה אפשר לנהל ?[/QUOTE]
ממיסטי +
[QUOTE=monster;774845]ממיסטי +[/QUOTE]
איפה זה כתוב?
ולמה לא אם אני אהיה הכי משקיע יתנו למישהו שלא משקיע בכלל לנהל כי הוא מיסטי????????!?!?!!?
כי מקבוצת מיסטי אפשר יותר לסמוך על המשתמש ולראות נאמנות.
אחרת כל משתמש שיירשם יוכל לפרסם מיליון נושאים ולהשקיע , לקבל ניהול ואז לעשות בעיות.
עוד שאלות?
(וגם אם אתה נאמן ואתה אחלה בחור בכל זאת בלי שאלה של "אבל אם אני מוכיח שאני נאמן?" או משו בסגנון. זה חוק שעובר הרבה זמן בבחירות.)
מברוק? ממיסטי אלכס..
אם מברוק אני לא הייתי יכול לנהל..
איך זה הפך לברוק כל שניה אתה משנה???
רותם הרגע אמר מיסטי מה הקטע????
ואם אין מנהל רותם תחשוב על זה רגע מה אם היית נכנס לאתר ונרשם ומשיקע לא היית רוצה להיות מנהל הפורום שאתה יודע שאין מנהל והפורום ידעך בלי מנהל???
אני במקומך הייתי חושב על זה בתור מייסד
ואם אני יבחר לפורום ירוק כי אני בין המשקיעים שם אתה יכול להעיף אותי ב10 שניות אז מה אכפת לך אם אני ירים את הפורום הזה?
בסדר ממיסטי
שכחו ממה שאלכס אמר זה טעות ><
ודרגון, ככה זה הוחלט, מצטער.
תחכה עוד חודשיים שלושה ואז תוכל להגיש מועמדות...
[QUOTE=YoRt3m;774878]שכחו ממה שאלכס אמר זה טעות ><
ודרגון, ככה זה הוחלט, מצטער.
תחכה עוד חודשיים שלושה ואז תוכל להגיש מועמדות...[/QUOTE]:O:O:O
לא חבל........:(
הייתי יכול להשקיע לא חבל שכל הפורום יפול????
לפחות אם darktigar היה נשאר ניחה הוא היה אחלה של מנהל אבל עכשיו לא אהיה מנהל וכל הפורום יקרוס חבל.....:(
תן לי הזדמנות רק להישתתף בבחירות נראה מי יחשוב שאני צריך להיות מנהל מה אתה אומר?
לא. חוק זה חוק והיו עוד הרבה לפניך שרצו את זה ולא וויתרנו להם. מצטער.
[QUOTE=dragon;774894]:O:O:O
לא חבל........:(
הייתי יכול להשקיע לא חבל שכל הפורום יפול????
לפחות אם darktigar היה נשאר ניחה הוא היה אחלה של מנהל אבל עכשיו לא אהיה מנהל וכל הפורום יקרוס חבל.....:(
תן לי הזדמנות רק להישתתף בבחירות נראה מי יחשוב שאני צריך להיות מנהל מה אתה אומר?[/QUOTE]
לא הגזמת! כל הפורום יקרוס! ואתה ממש לא משקיע מה שאתה עושה זה הולך לויקיפדיה עושה העתק פותח נושא כותב כותרת ועושה הדבק... זאת לא השקעה לדעתי לקח לי הרבה זמן לעשות את הסיקור על הכלב וזה יותר מושקע מכל הסיקורים שלך ביחד אז לא יבחרו אותך הכל מקרה באת לפני שבוע כבר רוצה להיות מנהל.... חוצפה!
[QUOTE=YoRt3m;774900]לא. חוק זה חוק והיו עוד הרבה לפניך שרצו את זה ולא וויתרנו להם. מצטער.[/QUOTE]
ומי בנתיים ינהל את פורום ירוק הוא יקרוס בלי מנהל לי אין בעיה לחכות אבל זה סתם אני לא ישתנה ב חודשיים זה פשוט עוד זמן שאני יוכל להשקיע בפורום........
בתור מייסד אתה צריך לחשוב על זה זה האתר שלך לא חבל לך?
תן לי צ'אנס
במקום להלחם על משהו שאבוד מראש,תשקיע בזמן שנשאר לך ותוכיח שאת נאמן ושמגיע לך?...
[QUOTE=killerbee;774918]לא הגזמת! כל הפורום יקרוס! ואתה ממש לא משקיע מה שאתה עושה זה הולך לויקיפדיה עושה העתק פותח נושא כותב כותרת ועושה הדבק... זאת לא השקעה לדעתי לקח לי הרבה זמן לעשות את הסיקור על הכלב וזה יותר מושקע מכל הסיקורים שלך ביחד אז לא יבחרו אותך הכל מקרה באת לפני שבוע כבר רוצה להיות מנהל.... חוצפה![/QUOTE]
תסתכל ותבין... אתה אפילו לא משקיע!
דרגון, האתר לא יקרוס.
קילרבי, קיבלת אזהרה.
שנון, תודה ואני חושב שזה מספיק.
הנושא ננעל.
ת'כלס אני ממש לא מבין מה הויכוח,
להשקיע אפשר גם מדרגת מקס,
הניהול זה רק פריבילגיה.