-
הצעה | פורום חדש
שלום לכולם,
אני מציע שיהיה פורום של קלפי פוקימון כמו שיש אנשים שמשחקים את משחקי הגיימבוי למיניהם(שאני ביניהם) יש גם אנשים שמשחקים במשחקי הקלפים(אני גם ביניהם).
אז אני מציע שיהיה פורום של קלפי פוקימון שבו יהיו החוקים, עדכונים על דקים חדשים וכו'.
בתודה מראש
-
עוד סיבה למה פורום 'יו גי הו' צריך להפוך לפורום 'קלפים'
-
יש פורום משחקי קלפים זה מספיק...
-
למה פורום משחקי קלפים של פוקימון ?
כל הפורום הזה מוקדש לפוקימון ,אפשר לכתוב נושאים כאלה בפוקימון כללי
-
כן, אבל כמו שיש פורום לסדרה ולסרטים יש הגיון בפורום קלפים ולא צריך להשתמש בפורום הכללי בשביל זה כי יש הרבה דברים שקשורים לקלפים.
-
רוצים לדבר על קלפי פוקימון?
דברו על כך בפורום פוקימון כללי.
-
[QUOTE=hgss1234;776033]כן, אבל כמו שיש פורום לסדרה ולסרטים יש הגיון בפורום קלפים ולא צריך להשתמש בפורום הכללי בשביל זה כי יש הרבה דברים שקשורים לקלפים.[/QUOTE]
לסדרה וסרטים יש ביקוש ובגלל זה פתחו את הפורום .אין שום סיבה לפתוח משחקי קלפים של פוקימון אם אין ביקוש ,תן לי נושא אחד החודש שנפתח על משחקי קלפים של פוקימון.
-
[QUOTE=~Tyrael~;776036]רוצים לדבר על קלפי פוקימון?
דברו על כך בפורום פוקימון כללי.[/QUOTE]
אז למה לא לדבר גם על הWIFI בפורום פוקימון כללי, ועל המשחקים ועל הסדרה והסרטים בפורום פוקימון כללי?
מי קבע שאלו נושאים יותר חשובים מקלפים שלהם ניתן לפתוח פורום.
מה הבעיה לפתוח פורום כזה לניסיון ולראות את ההיענות או לעשות סקר מי בעד פורום כזה(ואם מעל מספר מסויים שיקבע מראש יצביע בעד הוא יפתח)?
[QUOTE]לסדרה וסרטים יש ביקוש ובגלל זה פתחו את הפורום .אין שום סיבה לפתוח משחקי קלפים של פוקימון אם אין ביקוש ,תן לי נושא אחד החודש שנפתח על משחקי קלפים של פוקימון. [/QUOTE]
אולי בגלל שאין פורום כזה לא נפתח נושא עליהם?...
-
[QUOTE=hgss1234;776040]אז למה לא לדבר גם על הWIFI בפורום פוקימון כללי, ועל המשחקים ועל הסדרה והסרטים בפורום פוקימון כללי?
מי קבע שאלו נושאים יותר חשובים מקלפים שלהם ניתן לפתוח פורום.
מה הבעיה לפתוח פורום כזה לניסיון ולראות את ההיענות או לעשות סקר מי בעד פורום כזה(ואם מעל מספר מסויים שיקבע מראש יצביע בעד הוא יפתח)?[/QUOTE]
אני אומרת לך הכול זה ביקוש לפורום .תביא עוד משתמשים שרוצים ,ואולי אז יפתחו.
-
[quote=בר.;776045]אני אומרת לך הכול זה ביקוש לפורום .תביא עוד משתמשים שרוצים ,ואולי אז יפתחו.[/quote]
הבעיה היא שאני לא מכיר אנשים בפורום...
את יודעת במקרה איך פותחים סקר?(אני רוצה לפתוח סקר על הקלפים בפוקימון כללי)
-
אבל בשביל זה עשו פורום משחקי קלפים יש לי רעיון הרבה יותר טוב בתוך פורום משחקי קלפים תיצרו תת- פורומים
שגם זה לא נחוץ כלל...
-
[QUOTE=hgss1234;776053]הבעיה היא שאני לא מכיר אנשים בפורום...
את יודעת במקרה איך פותחים סקר?(אני רוצה לפתוח סקר על הקלפים בפוקימון כללי)[/QUOTE]
תשאל את אחד המנהלים בפרטי איך עושים.
בכל מקרה תשקול בזה שאתה צריך הרבה ,מפני שאפשר לדבר על זה בפורום כללי.
-
תדברו על משחקי פוקימון קלפים בפורום פוקימון כללי מה לא ברור?!
-
[QUOTE=~Tyrael~;776068]תדברו על משחקי פוקימון קלפים בפורום פוקימון כללי מה לא ברור?![/QUOTE]
ברור!, אבל אסור לפתוח סקר לגבי כמה אנשים מתעניינים בקלפי פוקימון?
נ.ב אתה יכול להסביר לי איך פותחים סקר?
-
מותר לך בפורום פוקימון כללי.
אתה פותח נושא חדש ומדפדף הכי למטה:
[IMG]http://img830.imageshack.us/img830/5826/48392337.png[/IMG]
-
-
אפשר לעשות תת פורום קלפים במחלקת "משחקים"..
-