-
pokedor's fakedex
[CENTER][IMG]http://img822.imageshack.us/img822/7629/logoqwv.png[/IMG]
[B][SIZE="3"][COLOR="DarkRed"]קרדיט לDoR_RoD על הלוגו.[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE="3"][B][COLOR="DarkRed"]כרדיט לPO ZON על התבניות לפייקים.[/COLOR][/B][/SIZE]
[IMG]http://img440.imageshack.us/img440/1163/tavnit.png[/IMG]
[COLOR="DarkRed"][SIZE="4"][B][U]דיון השבוע בפייקדקס:[/U]
עכשיו הגיע זמנם של המאובנים! תנו רעיונות אנשים! אולי הרעיון שלכם יהיה הפייק הבא![/B][/SIZE][/COLOR][/CENTER]
-
-
יצא יפה, רק בפעם הבא שאתה משתש בתבנית של הסוגים שהכנתי תבקש אישור, אבל אני מאשר שתשתש בהם.
באמת יצא יפה!
10/10
-
וואו תודה רבה!! =)
אה, ופוזון- סליחה שלא ביקשתי אישור... שכחתי=|
ועוד שאלה אליך- אולי נוסיף אותו כהתחלתי אש לפייקדקס שלנו?
-
הוא נראה לי מוכר,בכל מקרה יצא לך יפה מאוד 10/10!
-
מצוין, אבל הוא נראה קצת מעוך... למרות שעדיין 10/10.
-
אין בו אלמנט אש... ואתם אומר שלפייקים צריך להיות אלמנטים של הסוג הוא נראה בכלל כמו סוג אחר! הפייק יפה אבל זה לא סוג אש וגם התחלתיים בהתפתחות ראשונה יש להם סוג אחד...
-
[QUOTE=killerbee;778231]אין בו אלמנט אש... ואתם אומר שלפייקים צריך להיות אלמנטים של הסוג הוא נראה בכלל כמו סוג אחר! הפייק יפה אבל זה לא סוג אש וגם התחלתיים בהתפתחות ראשונה יש להם סוג אחד...[/QUOTE]
1+
הוא בכלל לא דומה לאש,במיוחד לא עם הסימנים הכחולים האלה..
-
תעשה לו זנב אש ובהתפתחות גם רעמת אש אולי..
-
תיקרא לו Mooround
moon=ירח ground=קרקע
-
[QUOTE=moriomer;778266]תיקרא לו Mooround
moon=ירח ground=קרקע[/QUOTE]
אז אם כבר תעשה אופל/אדמה חחחח
-
ההתפתחות היא כמו ספינקס כזה, משהוא מגניב אש!!! אתם תראו...
ובקשר לשם שmoriomer נתן- זה יהיה שמו החדש! שם ממש מגניב אהבתי ביותר=)
-
-
ואוו! 20/20!!! ואוו ממש מגניב אני כבר מת לראות את ההיתפתחות שלו!!!
-
הנה ההתפתחות שלו-
[IMG]http://a.imageshack.us/img816/3203/eygpt002.png[/IMG]
קןראים לו eygimooro
-
אבל תענה לי איפה רואים שהוא אש?!?!
-
[QUOTE=killerbee;779422]אבל תענה לי איפה רואים שהוא אש?!?![/QUOTE]
במצריים הצבעים האלה מסמלים את השמש. שמש=אש.
-
[QUOTE=pokedor;779426]במצריים הצבעים האלה מסמלים את השמש. שמש=אש.[/QUOTE]
אבל זה לא ממש קשור וחוץ מזה אמרתי לך כבר שהתפתחות הראשונה של כל התחלתי היא בעלת סוג היסוד... לדעתי בכלל לא רואים סוג אש הפייק יפה אבל זה לגמרי לא סוג אש...
-
אם אתה רוצה שם יש לי גם שם לזה Egosun
Egy[t+god+sun
-
סה"כ הפייק מצוין אבל אין בכלל אלמנט של אש! מילא בראשון אבל אתה חייב לשנות ולהוסיף עוד אלמנט של אש.
-
מה לא מובן! הוא [b]מצרי![/b] אוקיי? גם האלמנטים של האש פה הם [b]מיצריים[/b]
-
[quote=pokedor;779412]הנה ההתפתחות שלו-
[IMG]http://a.imageshack.us/img816/3203/eygpt002.png[/IMG]
קןראים לו eygimooro[/quote]
ואוו אחי יצא חבל על הזמן, הצורת ישיבה ההצללה , הכל מצויין, אין לי מה להגיד רע על הפייק, אחי השתפרתה ברמות מההתחלה שלך במפעל, ועד עכשיו, בהצתחלה היו לך בעיות עם הצללה ועם קווי מתאר אבל עכשיו השתפרתה ברמות, וזה מה שאני מנסה להגיד לכל משתמש שלומד פייקים שהמפעל בנוי בשבילו כי זה תירגול של פייקים עם רעיונות מקוריים ושונים.
באמת חתול יפה 10/10
-
[quote=po Zon;779563]ואוו אחי יצא חבל על הזמן, הצורת ישיבה ההצללה , הכל מצויין, אין לי מה להגיד רע על הפייק, אחי השתפרתה ברמות מההתחלה שלך במפעל, ועד עכשיו, בהצתחלה היו לך בעיות עם הצללה ועם קווי מתאר אבל עכשיו השתפרתה ברמות, וזה מה שאני מנסה להגיד לכל משתמש שלומד פייקים שהמפעל בנוי בשבילו כי זה תירגול של פייקים עם רעיונות מקוריים ושונים.
באמת חתול יפה 10/10[/quote]
תודה רבה=)
אני במיוחד מודה לך אחי, על התמיכה, העזרה ועל הכל.
-
[quote=po Zon;779563]ואוו אחי יצא חבל על הזמן, הצורת ישיבה ההצללה , הכל מצויין, אין לי מה להגיד רע על הפייק, אחי השתפרתה ברמות מההתחלה שלך במפעל, ועד עכשיו, בהצתחלה היו לך בעיות עם הצללה ועם קווי מתאר אבל עכשיו השתפרתה ברמות, וזה מה שאני מנסה להגיד לכל משתמש שלומד פייקים שהמפעל בנוי בשבילו כי זה תירגול של פייקים עם רעיונות מקוריים ושונים.
באמת חתול יפה 10/10[/quote]
אחי אתה כל הזמן מעיר לי: אין בו אלמנט איפה האלמנט! אבל למה אתה לא מעיר לו אני לא רואה סוג אש!!!
-
[quote=killerbee;779575]אחי אתה כל הזמן מעיר לי: אין בו אלמנט איפה האלמנט! אבל למה אתה לא מעיר לו אני לא רואה סוג אש!!![/quote]
אני אגיד לך למה, אני מבקש שתוסיף אלמטנים כי הפייקים שלך נריאים כמו חיות ללא שום תוספת, הוא השקיע מחשבה והוסיף אלמנטים, לא של אש האומנם אבל הוא בנה את הפוקימון בצורה מעניינת, אני מבקש ממך להוסיף אלמטנים כדי לבנות פוקימון מעניין.
לא כל פוקימון אש חייב להיות בעל להבה על אחד מאזורי הגוף שלו, אפשר לעשות אותו גם מאופק, ההתחלתי אש שלי, עד הפיתוח האחרון לא הייתה לו על הגוף להבה, אתם תיראו את זה שאני אפרסם את הפייקדקס המלא שלי.
-
[quote=po Zon;779593]אני אגיד לך למה, אני מבקש שתוסיף אלמטנים כי הפייקים שלך נריאים כמו חיות ללא שום תוספת, הוא השקיע מחשבה והוסיף אלמנטים, לא של אש האומנם אבל הוא בנה את הפוקימון בצורה מעניינת, אני מבקש ממך להוסיף אלמטנים כדי לבנות פוקימון מעניין.
לא כל פוקימון אש חייב להיות בעל להבה על אחד מאזורי הגוף שלו, אפשר לעשות אותו גם מאופק, ההתחלתי אש שלי, עד הפיתוח האחרון לא הייתה לו על הגוף להבה, אתם תיראו את זה שאני אפרסם את הפייקדקס המלא שלי.[/quote]
אבל הוא אפילו לא נראה כמו פוקימון אש! אולי אדמה על חושי או משהו אבל לא אש!
-
[quote=killerbee;779602]אבל הוא אפילו לא נראה כמו פוקימון אש! אולי אדמה על חושי או משהו אבל לא אש![/quote]
בזה אתה צודק, הייתי עושה אותו טיפה בצבע כתום יותר, של פוקימוני אש, זה היה עושה את ההבדל, אולי להוסיף להבה ל הראש, אבל בתכלס לשנות את הצבע זה יעשה את ההבדל.
-
[quote=po Zon;779610]בזה אתה צודק, הייתי עושה אותו טיפה בצבע כתום יותר, של פוקימוני אש, זה היה עושה את ההבדל, אולי להוסיף להבה ל הראש, אבל בתכלס לשנות את הצבע זה יעשה את ההבדל.[/quote]
זה גם נכון...
-
הגעתי למסקנה שההתפתחות שעשיתי מתאימה יותר להתפתחו שלישית אז עשיתי
התפתחות שניה אחרת-
[IMG]http://a.imageshack.us/img827/5695/eygpt003.png[/IMG]
-
-
קבלו הסבר למה הוא לא נראה כמו פוקימון אש:
כנגד פוקימוני אש אחרים, כוחם של פוקימונים אלה אינו נובע מלהבה, אלה מהשמש.
התכשיט שנמצא על ראשם הוא בעצם קולטן אנרגיה שסופג את הקרניים של השמש
וממיר אותו לכוח אש. נכון שפיגמנט הפרווה שלהם מטעה, אבל הוא נגרם כתוצאה
של חיים במדבר במשך דורות שלמים. האגדה מספרת שבימי מצריים העתיקה שימשו
פוקימונים אלה לתקשור והעברת נשמות המתים לעולם הבא.
-
[QUOTE=pokedor;779820]קבלו הסבר למה הוא לא נראה כמו פוקימון אש:
כנגד פוקימוני אש אחרים, כוחם של פוקימונים אלה אינו נובע מלהבה, אלה מהשמש.
התכשיט שנמצא על ראשם הוא בעצם קולטן אנרגיה שסופג את הקרניים של השמש
וממיר אותו לכוח אש. נכון שפיגמנט הפרווה שלהם מטעה, אבל הוא נגרם כתוצאה
של חיים במדבר במשך דורות שלמים. האגדה מספרת שבימי מצריים העתיקה שימשו
פוקימונים אלה לתקשור והעברת נשמות המתים לעולם הבא.[/QUOTE]
עדיין אי אפשר לראות קשר לאש גם מההסבר... חייבים לראות אצל פוקימון איזה סוג הוא...
-
[QUOTE=killerbee;779838]עדיין אי אפשר לראות קשר לאש גם מההסבר... חייבים לראות אצל פוקימון איזה סוג הוא...[/QUOTE]
לא, לא חייבים לראות, זה כמו ביבארל (ההתפתחות של בידוף) בחיים לא ידעתי שהוא גם מים עד שפעם אחת ראיתי בטעות.......
בקשר לפייקים אני מאוד אהבתי אותם :) ידעתי שיש להם קשר למצרים:)
-
-
[QUOTE=buizel שולט;779856]לא, לא חייבים לראות, זה כמו ביבארל (ההתפתחות של בידוף) בחיים לא ידעתי שהוא גם מים עד שפעם אחת ראיתי בטעות.......
בקשר לפייקים אני מאוד אהבתי אותם :) ידעתי שיש להם קשר למצרים:)[/QUOTE]
בונה זה קשור למים... כמו שאם תעשה כלב בצבע צהוב כהה אז יהיו בטוחים שהוא אדמה...
-
-
[QUOTE=killerbee;779870]בונה זה קשור למים... כמו שאם תעשה כלב בצבע צהוב כהה אז יהיו בטוחים שהוא אדמה...[/QUOTE]
אני לא רוצה להספים אז זאת הודעה אחרונה.... לבדיסק...... איך הוא קשור למים בדיוק??
-
[QUOTE=buizel שולט;779875]אני לא רוצה להספים אז זאת הודעה אחרונה.... לבדיסק...... איך הוא קשור למים בדיוק??[/QUOTE]
אמממ... אני לא ממש יודע אבל איכשהו לא הכינו אותו סתם וחוץ מזה הוא פוקימון שמתבסס גם על יופי ותחרויות ולא רק שהוא פוקימון מים!
-
[QUOTE=killerbee;779879]אמממ... אני לא ממש יודע אבל איכשהו לא הכינו אותו סתם וחוץ מזה הוא פוקימון שמתבסס גם על יופי ותחרויות ולא רק שהוא פוקימון מים![/QUOTE]
אז הוא מתבסס על שמש ומיצרים
-
אני שמח שמישהו מבין אותי!!!