-
ההתפתחויות היו אמיתיות?
שלום,לפני כמה ימים הביאו לכאן כמה התפתחויות שהיו נראות כאילו של ההתחלתיים,אמרו שרק שני ההתפתחויות האמצעיות של המים והעשב היו אמיתיות וכל השאר לא.
אם הן לא אמיתיות אז למה סרבי הכניסו אותם לרשימת הפוקימונים שכאילו נחשפו? הנה קישור,אני לא ממש הבנתי אבל אם הם כן אמיתיות,וואו הם עשו את החזיר בצורה דוחה וגם את כולם בעצם...
[url]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon.shtml[/url]
-
יש סיכוי מאוד גדול שהם אמיתיות אבל זה עדיין לא 100% רק 85 % בערך
אם הם כן הלכה התיאוריה שלך ללחימה/על חושי/ אופל
-
[QUOTE=Guille;792929]יש סיכוי מאוד גדול שהם אמיתיות אבל זה עדיין לא 100% רק 85 % בערך
אם הם כן הלכה התיאוריה שלך ללחימה/על חושי/ אופל[/QUOTE]
תקשיב לי טוב,את תתחיל איתי שמעת? ומה הקשר שהאפשרויות הלכו? אם זה מה שאתה רוצה לעשות כאן,ריב טיפשי אז אל תגיב פה! וכבר אמרתי לך שזה נכון ואתה תראה את זה,אל תגיב פה!
וכמה אפשר לחפור בזה כבר? כאילו בן אדם כמה עקשנות יש בבן אדם אחד!!!!!
-
אני מסכים אם Guille שהסוגים שפורסמו לא עומדים להיות הסוגים האמיתיים וההתפתחויות אמיתיות
-
מי רב איתך Stm סיכם את זה ואני לא נכנס לזה יותר יש סיכוי גדול שאלו האמיתיות והם ממש לא נראות
לחימה/על חושי ואופל זה הכל אסור לי להגיד את מה שנכון
-
לא!!!! אלוואי שזאת טעות!!!!
טוב מילא אני יהיה בלי התחלתי במשחקים.....
-
הם לא אמיתיים היוצר שלהם פרסם בסרבי
-
[QUOTE=Guille;792960]מי רב איתך Stm סיכם את זה ואני לא נכנס לזה יותר יש סיכוי גדול שאלו האמיתיות והם ממש לא נראות
לחימה/על חושי ואופל זה הכל אסור לי להגיד את מה שנכון[/QUOTE]
מה זאת אומרת אסור להגיד את מה שנכון? למה מי אמר שאתה צודק? אולי די לריב? אל תגיב לי פה יותר בבקשה,אתה תראה תא הסוגים ואז נראה את הפה הגדול שלך שותק סוףסוף.. סתכך מאיזה דברים קטנים אתה מכעיס אנשים!
ו-novereso איך שזה לא יהיה,אם גם אתה חושב כמוהו,מותר לך,אבל אתה תראה שזאת טעות
-
מה שנכון זה שאין לך שום הוכחה לסוגים שלך
מה שנכון זה [b]שאם [/b] ההתפתחויות האלה אמיתיות הם ממש אבל ממש אבל ממש לא
עשב לוחם לאיזה סוג לוחם אין ידיים?
אש אופל יכול להיות
מים על חושי הוא לא נראה לי בכלל על חושי
אבל אחרי הכל אני יגיד לכם למה אלו מזויפיים ההוכחה נמצאת בקבוצות הרבייה ובמספר הרגליים
מספר הרגליים בפוקימונים בדרך כלל לא משתנה בהתפתחות הוכחה לזה ניתן למצוא בקבוצות הרבייה
לכן אפשר להבחין שבכל התפתחות שהיא לא אמיתית מספר הרגליים שונה
אבל מה שקורה זה הקטע עם מיאו ופרסיאן שבו מספר הרגליים משתנה אבל מיאו בטבע (לא עם צוות רוקט) הולך על ארבע
יאללה תביאו לי דוגמא אחת לפוקימון שמספר הרגליים שלו משתנה בהתפתחות (עזבו את גנגר בשקט)
-
[COLOR=#00ccdb]shlomii4 [/COLOR]הקטע עם הסוגים זה סוג של שמועה
אתה יכול להמשיך ליהיות עקשן שצועק על אחרים כשאומרים שהוא טועב
או לקבל את זה שאתה לא בטוח צודק
-
[QUOTE=bxhl2;793012][COLOR=#00ccdb]shlomii4 [/COLOR]הקטע עם הסוגים זה סוג של שמועה
אתה יכול להמשיך ליהיות עקשן שצועק על אחרים כשאומרים שהוא טועב
או לקבל את זה שאתה לא בטוח צודק[/QUOTE]
מה?! אני צועק? על מה אתה מדבר? ואני מצטער בשבילך שאתה רואה אותי בתור מישהו שצועק.
בקיצור,guile
סנוראנט שהוא מתפתח לגלילי אין לו רגליים יותר
וגם ארון,שהוא מתפתח לאגרון הוא עומד,הוא לא הולך על שתיים.
ואני בטוח שיש עוד.
בקיצור אני מבקש לנעול את הנושא כי זה סתם ספאם
-
עדיין לא ידוע אם זה אמיתי או לא נדע את זה ביום ראשון הקרוב בפוקמון סאנדיי שם ההתחלתיים יחשפו כולל כל הפרטים עליהם וההתפתחויות כמובן או עד שיודלף המגזין קורוקורו (הוא אמור לצאת ב 15 לחודש אבל הוא תמיד מודלף)
-
[quote=Guille;793011]מה שנכון זה שאין לך שום הוכחה לסוגים שלך
מה שנכון זה [B]שאם [/B]ההתפתחויות האלה אמיתיות הם ממש אבל ממש אבל ממש לא
עשב לוחם לאיזה סוג לוחם אין ידיים?
אש אופל יכול להיות
מים על חושי הוא לא נראה לי בכלל על חושי
אבל אחרי הכל אני יגיד לכם למה אלו מזויפיים ההוכחה נמצאת בקבוצות הרבייה ובמספר הרגליים
מספר הרגליים בפוקימונים בדרך כלל לא משתנה בהתפתחות הוכחה לזה ניתן למצוא בקבוצות הרבייה
לכן אפשר להבחין שבכל התפתחות שהיא לא אמיתית מספר הרגליים שונה
אבל מה שקורה זה הקטע עם מיאו ופרסיאן שבו מספר הרגליים משתנה אבל מיאו בטבע (לא עם צוות רוקט) הולך על ארבע
יאללה תביאו לי דוגמא אחת לפוקימון שמספר הרגליים שלו משתנה בהתפתחות (עזבו את גנגר בשקט)[/quote]
[B]אחי, די להדליק אש בשדה קוצים, בסוף כולם נכווים.[/B]
[B]יכול להיות שטעינו ואתה צדקתולהפך אבל אתה מחרחר ומחרחר ובכוח רב.[/B]
[B]אז די כבר.[/B]
[B]ושלומי, אל תתיחס אליו. הוא רוצה שתתעצבן. יכול להיות שהוא חושב גם כן כמוני וכמוך אבל רוצה לריב בכוח.[/B]
[B]אני מקווה מאוד שאלו לא ההתפתחויות, אחרת אני אישית מאוכזב מנינטנדו.[/B]
-
לא יודע.. אם בסוף יתגלה שהם שייכים לעוד סוגים לדעתי זה יהיה:
עשב + אל חושי
לחימה + אופל
מים + קרח
-
[QUOTE=nivX10;793856]לא יודע.. אם בסוף יתגלה שהם שייכים לעוד סוגים לדעתי זה יהיה:
עשב + אל חושי
לחימה + אופל
מים + קרח[/QUOTE]
אבל מה האש לחימה או אופל
-
לא נראה לי שנינטנדו יעשו 3 פעמים ברצף אש\לחימה.
העשב דיי נראה לי כמן דרקון.. והמים יותר נראה לי כמו לחימה..
לפי התנוחה שהיו בתמונות... האש לא יודע..
-
ההתפתחות האחרונה של המים מה זה לא קשורר
-
נראה לי שזה מפליל את התמונה באמת!
אין שום קשר בין המופתח מים השני לשלישי!
לא בצורה ובטח ובטח שלא בגודל
-
[quote=קיציס:-);793886]נראה לי שזה מפליל את התמונה באמת!
אין שום קשר בין המופתח מים השני לשלישי!
לא בצורה ובטח ובטח שלא בגודל[/quote]
אין גם שום קשר בין השני והשלישי של העשב
-
[QUOTE=Lior Breaker;793830][B]אחי, די להדליק אש בשדה קוצים, בסוף כולם נכווים.[/B]
[B]יכול להיות שטעינו ואתה צדקתולהפך אבל אתה מחרחר ומחרחר ובכוח רב.[/B]
[B]אז די כבר.[/B]
[B]ושלומי, אל תתיחס אליו. הוא רוצה שתתעצבן. יכול להיות שהוא חושב גם כן כמוני וכמוך אבל רוצה לריב בכוח.[/B]
[B]אני מקווה מאוד שאלו לא ההתפתחויות, אחרת אני אישית מאוכזב מנינטנדו.[/B][/QUOTE]
תודה =] אני לא אתייחס אליו ובאמת אם אלו ההתפתחויות אני ממש מאוכזב,החזיר עשו אותו מכוער! ושלא נדבר על המים! והעשב בכלל לא מתאים
-
כן אין שום קשרים.. אולי רק בשלישייה של האש...
-
[quote=קיציס:-);793899]כן אין שום קשרים.. אולי רק בשלישייה של האש...[/quote]
גם שמה אין קשר הם זיופים נקודה
-
[quote=קיציס:-);793899]כן אין שום קשרים.. אולי רק בשלישייה של האש...[/quote]
אבל האש יצא מכוער,די כבר זה ממש מכוער! פשוט בושה שאחרי הליגה של איסשו הוא יעביר את ההתחלתיים המכוערים האלה לפרופסור אוק,צ'אריזארד צריך להתבייש שהחזיר הזה הוא סוג אש לפי ההתפתחויות שלו
-
[b]אלו זיופים נקודה.[/b]
[b]אין קשר בין ההתפתחויות של המים, וההתפתחות האחרונה של העשב נראית כמו דרקון, ולא נראה לי שהגיוני שיעשו התחלתי סוג דרקון, וגם אם כן, הוא לא קשור בשיט לאחרים.[/b]
[b]האש מוגזם. כאילו רבאק 3 דורות ברצף לחימה? נראה לי שזה איזה מעריץ של פוקימון שחשב שאחרי שתי דורות ברצף כל הדורות יהיו ככה.[/b]
-
-
מה אתם בוכים שאומרים לכם את האמת בפנים [b]הסוגים לא אושרו [/b] אלו השערות שלכם
חוץ מכם כולם אומרים שהם לא אושרו די לבכות נמאסתם
בהתחלתיים יש סיכוי נורא נמוך שיהיה גם על חושי וגם אופל כי זה יחסים של חסינות זה לא היה ככה אף פעם
-
[QUOTE=NapTime;793928]חד-משמע זיוף![/QUOTE]
אתה צודק אני בטוח ב100% שהם זיוף כי לעשב יש ידהים גם בראשון וגם בשני אבל בשלי מורידים לו אותם זה לא הגיוני
-
אבקש לשמור על תרבות הדיון בטופיק.
תודה.
-
[quote=Guille;793929]מה אתם בוכים שאומרים לכם את האמת בפנים [B]הסוגים לא אושרו [/B]אלו השערות שלכם
חוץ מכם כולם אומרים שהם לא אושרו די לבכות נמאסתם
בהתחלתיים יש סיכוי נורא נמוך שיהיה גם על חושי וגם אופל כי זה יחסים של חסינות זה לא היה ככה אף פעם[/quote]
[B]מי בוכה? תגיד אחי אתה בן שש? כולה אומרים לך, תפסיק לריב... כנראה שאתה לא קולט... ודרך אגב, גם אתה די נמאסת -.-[/B]
[B]וכמו שאמרתי, זיוף נקודה.[/B]
-
[QUOTE=Lior Breaker;794208][B]מי בוכה? תגיד אחי אתה בן שש? כולה אומרים לך, תפסיק לריב... כנראה שאתה לא קולט... ודרך אגב, גם אתה די נמאסת -.-[/B]
[B]וכמו שאמרתי, זיוף נקודה.[/B][/QUOTE]
אבל למה זה רשום שם? כאילו ברשימה של הפוקימונים שרשמית נחשפו?
-
[QUOTE=shlomii4;794220]אבל למה זה רשום שם? כאילו ברשימה של הפוקימונים שרשמית נחשפו?[/QUOTE]
יש ברשימה עוד זיופים שאמרו כאן בפורום שאם מזויפים
ועם הם היו אמיתים הם היו נחשפים גם בקרבות כל פוקימון שפורסם הישתתף בקרב מצולם
-
אם ההתפתחויות אמיתיות אני חושב שהסוגים יהיו:
עשב/דרקון
אש/אופל
מים/קרח
-
אם הם אמיתיים באמת שכואב לי הלב עליהם
-
זה ממש מוזר [b]שכל[/b] התפתחויות ההתחלתיים מספר הרגליים והידיים ישתנה לא ככה?
-
[QUOTE=Guille;796374]זה ממש מוזר [b]שכל[/b] התפתחויות ההתחלתיים מספר הרגליים והידיים ישתנה לא ככה?[/QUOTE]
אולי,אבל בכל מקרה בהחלט שאם זה אמיתי פשוט עצוב לראות את ההתחלתיים האלה נהפכים למכוערים,פשוט יהיה בושה שהם יהיו עם הפוקימונים של אש אצל פרופסור אוק...
-
ת'אמת האחרון של האש די יפה לא? הסתכלתי עליו עכשיו הרבה זמן והוא נראה די הסדר...... אבל האחרים לא.......
האחרון של המים נראה כמו דיג'ימון.....
-
אבל הוא נראה לחימה ואם יהיה שוב אש/לחימה אני יהיה ממש מאוכזב מגיימפריק
-
תראו ההתחלתי מים (ההתפתחות האחרונה) דומה במבנה גוף אליו [IMG]http://img355.imageshack.us/img355/7193/ikkakumon6ep.gif[/IMG]
ולקרן שעל הקונכייה שבראש אליו [IMG]http://img376.imageshack.us/img376/1516/zudomon8gg.gif[/IMG]
-
[QUOTE=buizel שולט;796503]תראו ההתחלתי מים (ההתפתחות האחרונה) דומה במבנה גוף אליו [IMG]http://img355.imageshack.us/img355/7193/ikkakumon6ep.gif[/IMG]
ולקרן שעל הקונכייה שבראש אליו [IMG]http://img376.imageshack.us/img376/1516/zudomon8gg.gif[/IMG][/QUOTE]
אלה פוקימונים או דיג'ימונים..
-