תחשבו על זה, מדוזה זה איזה 99 אחוז מים
אז היפותטית; אני יכול לקחת קשית, לדחוף לה לתחת ולשתות
אני רק אומר שקוהרנטית וסטטיסטית זה אפשרי.
תאורטית.
יאללה נו"ד.
[FONT=Arial Narrow][B][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue]
[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
Printable View
תחשבו על זה, מדוזה זה איזה 99 אחוז מים
אז היפותטית; אני יכול לקחת קשית, לדחוף לה לתחת ולשתות
אני רק אומר שקוהרנטית וסטטיסטית זה אפשרי.
תאורטית.
יאללה נו"ד.
[FONT=Arial Narrow][B][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue]
[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
ראשון, מה קורה כולם?.
ראשון
פרוש לזומבים עם חמאת בוטנים
חחח הכותרת משעשעת..
שישי
כן אפשר לשתות מדוזה עם קשית יצא לך ריבת מדוזות (בובספוג)
חחח איזו כותרת
אתה חמישי..
[QUOTE=SexStyle;798746]פרוש לזומבים עם חמאת בוטנים[/QUOTE]
לע זה כבר ישן
מדוזות עם קשית זה IN
והאמת זה נשמע יותר טוב באנגלית
Is it possible to drink a jellyfish through a straw?
מה קורה כולם ולילה טוב אני הולך
מה קורה?
בואו הנה מיייייד!!! (פרצוף גרייניק)
סבבה גיא, ואיתך?.
הכל בסדר
גיא - אתה מקדיש לי נכון?.
היי כולם!
מניינים?
סבבה עמית, ואיתך?.
חח... בהתחלה חשבתי שזה בצחוק חחחח....
יאללה נו"ד חדש סוף סוף
וואי יש לי עוד 40 הודעות 1000
אני לא מאמין שהיה לי כול כך משעמם בחופש שעיתי כמעת 1000 הודעות בפורום פוקימון ם:
חבר'ה תגיבו :
[URL]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=28042[/URL]
מה קורה שחר?.
זה עדיף מ"אחי , אני בוכה מרוב שזה יפה"
בהמון כותרת מצוינת
Tco אני עשיתי 2000 הודעות
היי, מה קורה?
סבבה עידן , יהיה יותר טוב עם תגיב : [URL]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=28042[/URL]
[quote=buizel שולט;798781]היי, מה קורה?[/quote]
סבבה עידן, ואיתך?.
[quote=TheChosenOne;798775]וואי יש לי עוד 40 הודעות 1000
אני לא מאמין שהיה לי כול כך משעמם בחופש שעיתי כמעת 1000 הודעות בפורום פוקימון ם:[/quote]
די הופתעתי כשכתבת את המשחק שלי כדוגמא למשחק מושקע, כי לפי מה שאני חושב המשחק שלי הוא דוגמא מאוד "לא חינוכית" ולא סטנדרטית לאידיאלוגיה של מנהל משחק.
[quote=LordAbizi;798787]די הופתעתי כשכתבת את המשחק שלי כדוגמא למשחק מושקע, כי לפי מה שאני חושב המשחק שלי הוא דוגמא מאוד "לא חינוכית" ולא סטנדרטית לאידיאלוגיה של מנהל משחק.[/quote]
המשחק שלך ישן אחי , אני בטו עם תעשה חדש הוא יהיה פי 1000 יותר טוב , לדעתי יש לך הכי הרבה ניסיון
אביזי!:)
אצלי הכל מצוין D:
[QUOTE=Avi;798773]סבבה עמית, ואיתך?.[/QUOTE]
סבבות..
[QUOTE=TheChosenOne;798775]וואי יש לי עוד 40 הודעות 1000
אני לא מאמין שהיה לי כול כך משעמם בחופש שעיתי כמעת 1000 הודעות בפורום פוקימון ם:[/QUOTE]
מזל טוב!
אחי-למה לא היית שנתיים בפורום?
[quote=NapTime;798790]המשחק שלך ישן אחי , אני בטו עם תעשה חדש הוא יהיה פי 1000 יותר טוב , לדעתי יש לך הכי הרבה ניסיון[/quote]
אני די בטוח שזה לא מדויק, כי אמנם אני מנהל אותו משחק ברצף במשך 14 חודשים (והספירה לא נעצרה), אבל יש אנשים שנמצאים בתחום הזה הרבה יותר זמן ברצף.
מה שכן, יש לי משחק נוסף של פוקימון מוכן במחשב, הבעיה היא רק לקבל אישור לשני משחקים (ובשביל זה יש לי נימוק מאוד מוזר ואני חושב שהוא אמור לעבוד), ושאני אהיה בטוח שלא פספסתי כלום (ואני צריך להוסיף עוד כל מיני דברים גרפיים, כי במשחק ההוא הם מאוד חשובים).
[quote=LordAbizi;798797]אני די בטוח שזה לא מדויק, כי אמנם אני מנהל אותו משחק ברצף במשך 14 חודשים (והספירה לא נעצרה), אבל יש אנשים שנמצאים בתחום הזה הרבה יותר זמן ברצף.
מה שכן, יש לי משחק נוסף של פוקימון מוכן במחשב, הבעיה היא רק לקבל אישור לשני משחקים (ובשביל זה יש לי נימוק מאוד מוזר ואני חושב שהוא אמור לעבוד), ושאני אהיה בטוח שלא פספסתי כלום (ואני צריך להוסיף עוד כל מיני דברים גרפיים, כי במשחק ההוא הם מאוד חשובים).[/quote]
אתה מתמטקאי עם אופציה לפילוסוף בטוח אתה מצליח לשכנע אותם חחח
[quote=NapTime;798799]אתה מתמטקאי עם אופציה לפילוסוף בטוח אתה מצליח לשכנע אותם חחח[/quote]
תראה, הטיעון הסטנדרטי של "למה למנהל אסור לנהל שני משחקים" זה כי הוא לא יכול להיות פעיל בשניהם בו זמנית (או משהו כזה). אבל אני במילא פעיל מעט מאוד (מקסימום ארבע תגובות ביום חופש), אז אם אני אנהל שני משחקים אז זה לא יפחית בהרבה את הפעילות של השני, כי הוא במילא כמעט ולא פעיל. (או 0 חלקי 2 זה עדיין 0)
טוב הלכתי, ביי כולם.
אגב הודעה 5900, עוד 100 להקדשה.
תגידו מי כאן?
[QUOTE=Avi;798803]טוב הלכתי, ביי כולם.
אגב הודעה 5900, עוד 100 להקדשה.[/QUOTE]
מזל"ט אבי..
גם אני אלך.
קרוע מעייפות..
[quote=LordAbizi;798797]אני די בטוח שזה לא מדויק, כי אמנם אני מנהל אותו משחק ברצף במשך 14 חודשים (והספירה לא נעצרה), אבל יש אנשים שנמצאים בתחום הזה הרבה יותר זמן ברצף.
מה שכן, יש לי משחק נוסף של פוקימון מוכן במחשב, הבעיה היא רק לקבל אישור לשני משחקים (ובשביל זה יש לי נימוק מאוד מוזר ואני חושב שהוא אמור לעבוד), ושאני אהיה בטוח שלא פספסתי כלום (ואני צריך להוסיף עוד כל מיני דברים גרפיים, כי במשחק ההוא הם מאוד חשובים).[/quote]
14 חודשים ברצף?
אחי אתה מפלצת :O
[quote=SexStyle;798806]14 חודשים ברצף?
אחי אתה מפלצת :O[/quote]
תסתכל על המשחק של Akainu, הוא מנהל אותו איזה שלושה חודשים והוא המשחק הכי ארוך בפורום. הוא מפלצת.
אבל אחד השחקנים שלי (שמשחק מהיום הראשון) הסביר את זה בצורה הכי טובה.
אם מגיבים קצת, אז לא מאבדים רצון להגיב, ואז החיים של המשחק מתארכים.
לא מפלצת..אביזי!
[quote=LordAbizi;798802]תראה, הטיעון הסטנדרטי של "למה למנהל אסור לנהל שני משחקים" זה כי הוא לא יכול להיות פעיל בשניהם בו זמנית (או משהו כזה). אבל אני במילא פעיל מעט מאוד (מקסימום ארבע תגובות ביום חופש), אז אם אני אנהל שני משחקים אז זה לא יפחית בהרבה את הפעילות של השני, כי הוא במילא כמעט ולא פעיל. (או 0 חלקי 2 זה עדיין 0)[/quote]
חח... אחלה טיעון אחי
תאמת לי לפני שנה היה 2 משחקים אבל את השני ניהלתי עם עוד משהו , זאת אפשרות .
[b]היי כולם :o[/b]