איפה אפשר להשיג סטריו?
וגם איפה אפשר למצוא את וולפיקס??
ואפשר לפתח בקריסטל את סניזל?? אם כן אז איפה משיגים razor claw?
Printable View
איפה אפשר להשיג סטריו?
וגם איפה אפשר למצוא את וולפיקס??
ואפשר לפתח בקריסטל את סניזל?? אם כן אז איפה משיגים razor claw?
בעיר מכון המתכת לפי מה שאני זוכר עם Good Rod על הים
אתה מדבר על אוליבין ?
כי אני מצא עם הגוד רוד רק מגיקארפים
[url]http://www.serebii.net/pokedex/120.shtml[/url]
יש שם אמרתי לך תנסה לדוג יותר לא אחרי 3 ניסיונות
טוב תודה מצאתי
וולפיקס מוצאים בדרך שמתחת לעיר מכון הרוח אבל רקבsilver בgold תמצא שם גרואליט במקום
רגע אבל אפשר למצוא בקריסטל וולפיקס?
תבדוק באתר שנתתי לך
אין בקריסטל וולפיקס
אבל יש גרואליט שהוא הרבה יותר טוב
טוב תודה אחי ואפשר לפתח סניזל בפוקימון קריסטל?
לא אין לו התפתחות בדור השני
אוף חבל
למה אתה משחק במשחק כל כך ישן הוא יצא בשנת 2000?
אם אתה רוצה התפתחות לסניזל [b]באותו משחק[/b] כמעט תשחק ב Ss וhg שהם רימייקים למשחק שאתה משחק כרגע
מעצבנים אותי המשחקים האלה כי אני לא מצליח לשמור ואי אפשר לעשות מהירות עם הרווח אם אתה יודע איך לעשות מהירות אז אתה יכול להגיד לי ?
מהירות ושמירות אה?
לא אין את זה זה דברים למתחילים צריך להתרגל שאין את זה יותר
אוף לב זהב לא עובד לי זה מראה לי בסוף בסך שחור אחרי שמדברים עם פרופ' אוק בהתחלה אתה יכול אולי לעזור לי ?
יש במדריך להפעלת המשחק בפורום לב זהב נשמת כסף קוד תשים אחד מהם ואולי זה יעבוד לך
ניסתי עכשיו זה כותב לי the rom image has been crashed
לא מבין כל כך בדברים האלה פתח אשכול בפורום של Hg וss ואולי יעזרו לך
טוב תודה בכל זאת ותגיד איפה מוצאים את לפרס בקריסטל ?
לאפרס [b]רק ביום שישי[/b] בסוף Union Cave ממש בסוף והוא בולט כמו אגדי
לא ממליץ לך לשים אותו ואת סטאריו בשישייה שניהם סוג מים זה לא שווה לך
חח טוב תודה אני לא שם את סטריו בשישיה חח אני רציתי אותו רק בשביל האבן מים שסבא של ביל נתן לי
עריכה : איפה זהunion cave?
זאת המערה בין עיר מכון הציפור לעיר מכון החרק ליד היציאה יש מקום לsurf ואז מדרגות תמשיך עד הסוף ביום שישי ואז תראה לאפרס
(תוכל לשנות בשעון של הוינדוס)
תודה! ותגיד יש לך מושג מאיפה אני משיג exp share?
לא יודע בלוטו אני בטוח שאתה יכול לקבל אותו
מזה לוטו ? כאילו איפה זה
זה בתחנת הרדיו בגולדנרוד
ומה אני עושה שם ?
עריכה : בקטע של היום שישי מזאת אומרת לשנות בשעון של הווידוס כי שניתי כאילו לתאריך של יום שישי?
כי זהלא עשה כלום במשחק עדיין כתוב שזה כאילו יום שני
אוקי על רוב השאלות ענו לך פה.
[b]-חד משמעית אין דרך לשחק בss וhg בצורה נורמאלית.[/b]
-לאפרס אתה הולך ביום שישי לעיר של מכון הציפור (המכון הראשון) ומשם הולך למטה לכיוון העיר הבאה.
בדרך יש מערה (אתה תראה שרשום Union Cave). אתה הולך לקצה של המערה (כיוןן היצייאה לעיר הבאה), אבל לא יוצא. ממש ליד היציאה (משמאלה) יש בריכה כזאת, וליד אותה בריכה (גם משמאלה) יש עוד בריכה.
אתה הולך לבריכה הכי שמאלית ועושה Surf עד שאתה מגיע לחדר חדש.
שם אתה שוחה ימינה עד לחדר חדש.
בחדר החדש אתה שוחה [b]לפינה השמאלית למטה[/b] (בדרך יש כמה מאמנים) עד שאתה מגיע לסוף, ואם עשית הכל נכון אז מתי שהגעת לפינה, צריכה להיות עוד בריכה ממש לידך (מצד ימין) שם אתה שוחה ולאפרס שוחה שם גם כן.
[b]עצה שלי: תבוא עם פוקימונים ברמה גבוהה יותר מ20 (30 ככה כדי שלא יהרגו אותה) ועם פוקימונים שיש להם Leer (או משהו שמוריד Def) וsing וגם מספיק פוקדורים (תצטייד ב20 ככה).[/b]
-exp Share אתה משיג כאשר בשלב מסויים במשחק (נראה לי לאחר המכון השביעי) אתה חוזר לפרופסור שנתן לך את הביצה של טוגפי (בהתחלה של המשחק, ההוא עם התלבושת השחורה, לא האיש נתן לך פוקימון בהתחלה). אז אתה הולך אליו והוא צריך לתת לך.
תודה אני הבנתי אתזה אבל יש דרך לשנות ימים כאילו להעביר את י\ליום שישי ?
כי הצלחתי פעם להעביר כזה יום משני לשלישי יש אפשרות?
כן יש.
או שאתה משנה את ההגדרות של האימולטור שהשעון יעבוד על של המחשב ואז אתה משנה את המחשב (אני חושב, ממש לא בטוח).
או שאתה הולך לאמא שלך (במשחק כמובן) ומדבר איתה, היא תשאל אותה משהו על הכסף, תעשה לא.
ואז היא תשאל משהו על הdaytime. תעשה כן ואז אולי אתה יכול לשנות שם (לא יודע לא ניסיתי).
מקסימום תחכה.