-
בקשת עצה|להוכיח אחריות
הנושא הזה משותף לי ולskiti, בגלל שהיא אחותי ושנינו מעונינים בכלב.
שאלתינו היא:
איך אנחנו יכולים להוכיח להוריינו שאנחנו אחראים?
היה לי רעיון מסויים [להפוך ל"פריקים" של כלבים, אבל אי אפשר לדעת כמה זה עוזר..]
ההורים שלי גדלו פעם כלב, אני חושב שהם לא רוצים עעוד כלב אך הייתי רוצה לגדל כלב בילדותי.
וד"א- אני שולל אפשרויות של בעלי חיים אחרים, ארנבים, אוגרים, עכברים, תוכים וציפורים אני לא רוצה וולחתולים אני אלרגי..
-
מסכן אלרגי לחתולים......
תראה, פשוט תתנהג כרגיל ותזכיר להם מידי פעם עד כמה אתה רוצה כלב.
אני תמיד התחננתי לחיית מחמד אבל אמא שלי לא חשבה על זה אפילו, יום אחד היינו בחנות חיות וראינו שם לתולה והם פשוט קנו אותה. אני די הייתי בהלם איך זה קרה כי אמא שלי לא מוכנה בכלל לחיות בבית אבל זה קרה.... פשוט תראה להם שאכפת לך.....
-
תודה על העצה, יש עוד דרכים?
-
מי בעד מההורים שלך?אמא או אבא או אף אחד?
כי אבא שלי היה בעד וקנינו כלב בשושו ואז אמא שלי כעסה אבל טיפלנו בו ואז היא ראתה שזה בסדר..
אז היא גירשה אותו כי הוא חלה..:(
הכל מקרה תוכיח אחריות כמו להראות לה שיש לך רצון לכלב ותוכל להוריד אותו כל הזמן..
תראה שהשיעורים זה לא בעיה בשבילך ותעזור בעבודות הבית,תשתוף כלים,תנקו את הבית,בקיצור תראו רצינות ונכונות לכלב..
-
אני אגיד לך מה חבר לשי עשה... אני בטוח שההורים לשך יסכימו לכזה דבר
תבקש מחבר טוב שילווה לך את הכלב שלו לכמה ימים כדי שתוכל לגדל אותו להראות להורים שלך שאתה אחראי
כשאתה עם אחותך זה אפילו יהיה יותר קל תוכלו להוציא אותו בתורות...
אני מגדל כלבים מגיל 0 חח ההורים שלי מביאים כלב אפילו בלי לשאול אותי מוזר לי שיש הורים שרוצים שיוכיחו להם Oo
סך הכל זה לא קשה אתה צריך רק להוציא לטיול 3 פעמים ביום ולדאוג שיהיה אוכל ומים
-
כשאני רציתי לאמץ כלבה אמא שלי לא הרשתה לי אבל התחננתי שתרשה. בסוף הגענו להסכם: אני מקבל כלבה לחודש, ואם אני מטפל בה כמו שצריך ולוקח אחריות עליה היא נשארת, ואם לא אנחנו פשוט מחזירים אותה. בסוף עבר החודש והשארנו את הכלבה והיום היא נכה שסובלת מפריצת דיסק והיא לא שולטת בכל החלק האחורי של הגוף שלה (;
-
[quote=elbaz2008;819582]מי בעד מההורים שלך?אמא או אבא או אף אחד?
כי אבא שלי היה בעד וקנינו כלב בשושו ואז אמא שלי כעסה אבל טיפלנו בו ואז היא ראתה שזה בסדר..
אז היא גירשה אותו כי הוא חלה..:(
הכל מקרה תוכיח אחריות כמו להראות לה שיש לך רצון לכלב ותוכל להוריד אותו כל הזמן..
תראה שהשיעורים זה לא בעיה בשבילך ותעזור בעבודות הבית,תשתוף כלים,תנקו את הבית,בקיצור תראו רצינות ונכונות לכלב..[/quote]
אף אחד, רק אני, אחותי ואחי הקטן [בן 4..]
ואיך השאלה משנה משהו?
[quote=Just Haim;819599]אני אגיד לך מה חבר לשי עשה... אני בטוח שההורים לשך יסכימו לכזה דבר
תבקש מחבר טוב שילווה לך את הכלב שלו לכמה ימים כדי שתוכל לגדל אותו להראות להורים שלך שאתה אחראי
כשאתה עם אחותך זה אפילו יהיה יותר קל תוכלו להוציא אותו בתורות...
אני מגדל כלבים מגיל 0 חח ההורים שלי מביאים כלב אפילו בלי לשאול אותי מוזר לי שיש הורים שרוצים שיוכיחו להם Oo
סך הכל זה לא קשה אתה צריך רק להוציא לטיול 3 פעמים ביום ולדאוג שיהיה אוכל ומים[/quote]
זה בעיה, אני דיי בטוח שהם יחזירו את הכלב לבעלים שלו..
-
סתם..זה לא קשור..תקרא את ההמשך...
-
קראתי, אנחנו נתחיל לעשות את זה.
עוד עצות?
עשינו פוסטרים עם תמונות כלבים מהמדור אימוץ של "ילדי טבע הדברים", סבתא שלי אמרה שזה גורם לך לרצות כלב אבל ההורים לא התלהבו..
-
תגיד להם שאתה שומר בבטחה על פורום פוקימון D:
-
[quote=The Flupy;822272]תגיד להם שאתה שומר בבטחה על פורום פוקימון D:[/quote]
אל תספים, אני רציני בנושא.
אזהרה מילולית, בפעם הבאה אזהרה אמיתית.
עוד מישהו?
-
אני זוכר שפעם היתה לי כלבה אבל היא נפטרה שנה שעברה (באמצע השנה).
כולנו היינו עצובים נורא. אחרי קצת פחות מחצי שנה רציתי כלב חדש,אבל הפעם כלב שאני אבחר. הכלבה הקודמת היתה אצלנו מאז שנולדתי (:cry:),זה לא שבחרתי אותה. ההורים שלי התנגדו מכיוון שאמא שלי שונאת שיש לנו חיות בבית או בחצר כי אצל הכלבה הקודמת זה היה שונה. אבא שלי אמר שאין לו כוח לכלבים האלה... שאין לו כח להאכיל,לנקות,להוציא וכו... אני,אחותי ואחי רצינו מאוד כלב ואילו חיפשנו באינטרנט. עד שבסוף מצאנו ביד2 כלבלב קטן וחמוד מאוד וישר אני,אחי ואחותי התאהבנו בו. עדיין ההורים שלי לא הרשו שום כלב אבל אבא שלי אמר שכלב קטן זה הרבה יותר נוח מכלב גדול. לאחר מכן הוא נהיה די בעד אבל בתנאי שזה יהיה כלב מאולף,יפה וטוב (ובסוף הוא יצא לגמרי ההפך,חוץ מזה שהוא יפה:nose_pick: ). אמא שלי עדיין הייתה נגד עד שיום-יומיים לפני היומולדת שלי,אמא שלי אמרה שאני יכול לבחור מה שאני רוצה ליומולדת ואמרתי לה שאני רוצה כלב. הראתי לה את המודעה ביד 2 והיא הסכימה רק כי זה היה היומולדת שלי (וגם התחננתי אליה כל יום,כל שעה,כל דקה וכל שניה) אחרי שראינו את המודעה נסתבר גם שהכלב נמצא אצל השכנים שלי! בפוקס כזה גדול! הלכנו אליהם ואחר כך זה היה פוקס כפול! זו הייתה ילדה מהכיתה שלי שגידלה אותו! לכלב הם קראו ג'ינג'י אבל מכיוון שהוא עוד לא התרגל לשם הזה אנחנו המצאנו לו שם אחר-מוקי. לאחר מכן ניסיתי כמה שיותר להוכיח להורים שלי שאני יכול לדאוג לו ומאז כולנו כבר התרגלנו שהוא בביתנו.
[B]זה הסיפור שלי,אולי תוכל ללמוד ממנו משהו.[/B]
אבל בעיקרון אתה צריך לגרום להם להאמין שכדאי לך כלב,כלומר אם יש לך ים שיעורים שאתה לא עושה,אתה לא עוזר בבית ותקוע כל היום בטלוויזיה או במחשב-אתה לא תקבל כלב.
-
תגיד להם שאתה יוצא מהארון אם אתה לא מקבל כלב.
-
[quote=SexStyle;823836]תגיד להם שאתה יוצא מהארון אם אתה לא מקבל כלב.[/quote]
XDDDDDD
תאמין לי דניס
יש לי כלב
זה כיף רק שבוע ראשון
הוא בלילות בכיין
בהתחלה שתוציא אותו החוצא כי להורים נמאס הוא כל לילה יבכה וזה יכאב לך בלב
ואחרי זה הוא שם עלייך ז** ובא רק לאוכל
אז בכללי
לא שווה לך כלב
אם אתה רוצה להוכיח אחריות בכל זאת פשוט תתעלק,תגיד שאתה תיהיה אחראי
שאתה תאכיל אותו
אתה תשטוף אותו
זה מה שעשיתי
-
[quote=Raptor;824751]XDDDDDD
תאמין לי דניס
יש לי כלב
זה כיף רק שבוע ראשון
הוא בלילות בכיין
בהתחלה שתוציא אותו החוצא כי להורים נמאס הוא כל לילה יבכה וזה יכאב לך בלב
ואחרי זה הוא שם עלייך ז** ובא רק לאוכל
אז בכללי
לא שווה לך כלב
אם אתה רוצה להוכיח אחריות בכל זאת פשוט תתעלק,תגיד שאתה תיהיה אחראי
שאתה תאכיל אותו
אתה תשטוף אותו
זה מה שעשיתי[/quote]
את לא צודקת....
לי היה כלבה שלא בכתה ולא יללה ושיחקנו איתה הרבה והיה ממש כיף..
זה הרבה אחריות אבל זה ישתלם...
-
[QUOTE=elbaz2008;824777]את לא צודקת....
לי היה כלבה שלא [B]בכתה ולא יללה [/B]ושיחקנו איתה הרבה והיה ממש כיף..
זה הרבה אחריות אבל זה ישתלם...[/QUOTE]
רגע ממתי כלבים אמורים לילל?
וניצן תבדקי עם לכלב שלך אין כלבת
---------------------------------------------
לא שאלתי את אמא שלי הכנסתי חתול לבית ובסוף לא הייתה לה שום ברירה היא לא חסרת לב...
ובפעם השנייה אמרתי לה "OOPS I DID IT AGAIN" והיא חשבה שאני יצאתי מהארון כשאני אומר לה משפטים משירים של בריטני ספירס והיא בסוף הסכימה.
-
[quote=Baltika;824794]רגע ממתי כלבים אמורים לילל?
וניצן תבדקי עם לכלב שלך אין כלבת
---------------------------------------------
לא שאלתי את אמא שלי הכנסתי חתול לבית ובסוף לא הייתה לה שום ברירה היא לא חסרת לב...
ובפעם השנייה אמרתי לה "OOPS I DID IT AGAIN" והיא חשבה שאני יצאתי מהארון כשאני אומר לה משפטים משירים של בריטני ספירס והיא בסוף הסכימה.[/quote]
חחח
טעות
התכוונתי בהתחלה שהוא היה גור
הוא כל לילה העיר אותי שהוא בכה
אחרי זה כל הקקי והפיפי בבית
אחרי זה שאמא שלי הוציאה אותו אחרי חודשיים כי נמאס לה הוא כל לילה בכה בחוץ וכאב לי בלב
עכשיו היי ביי הוא לא אומר לי
-
יש לי כלבה מאז שנולדתי שנה מעליי, זאב מעורבת עם סטאף, מאולפת חולה עליה יוצאת לטיול לבד, לפעמים זה קצת מעצבן אבל בקרון אם אתה עצלן הכלב סתם יסבול..
אתה צריך לאוהב את הכלב תמיד,
זה יורת קל שאבא אוהב את הכלב ואמא ככה לא כל האחריות נו]לת עלייך,
-
אני מתייאש, אמא שלי תוקפת כל פעם שאני מדבר על זה ומתנגדת בעקשנות..
אבא שלי טוע שזה יהרוס לו את הגינה..
אני לא חושב שיש לי סיכוי בוויכוח הזה..
-
[QUOTE=DarkTiger;831611]אני מתייאש, אמא שלי תוקפת כל פעם שאני מדבר על זה ומתנגדת בעקשנות..
אבא שלי טוע שזה יהרוס לו את הגינה..
אני לא חושב שיש לי סיכוי בוויכוח הזה..[/QUOTE]
אסור לך להתייאש! אתה צריך להראות להם את הצדדים שכן טובים בכלב. לפי מה שהבנתי ההורים שלך מסתכלים רק על מה שרע בכלב. תצתרך לפתוח להם את נקודת המחשבה של מה טוב בכלב. זו האחריות הראשונה שלך לפני אימוץ כלב. תראה להם שמה שיעזור לך להתקדם יותר זה כלב ותציין את הנקודות הטובות שבו. אתה צריך לקחת אותם רגע לשיחה רצינית ולגרום להם להקשיב לך ואז להסביר להם את כל מה שאמרתי לך להסביר.
-
תסכם עם ההורים שלך שתגדל בעלי-חיים שדורשים פחות אחריות,ואז עם הם יראו שאתה מסתדר עם זה הם אולי יסכימו לך לכלב,(תקנה חיה שתוכל להחזיר לחנות אחרי זה כמו אוגרים,וכו'...).
-
אני במקומך כבר הייתי קונה טאמאגוצ'י וזהו.
-
אני מנסה להתפשר על חיה קטנה יותר, חשבתי על ציפור/צ'ינצ'ילה
אבל הפעם ההורים טוענים שהיא תהיה מסכנה כשנהיה בבצפר, החיה היחידה שאין להם טענות עליה היא דג ><" לא דגים, דג
-
נו באמת!
גם כלב היה מסכן שתהיה בבית הספר,אז מה?
אולי גרבילים,זה חיה מעניית וקטנה,שלא צורכת הרבה אוכל.