נכנסתי לחלק אחרי מכון 7 אחרי שנלחמתי נגד ה4 חברי פלזמה והם זזו מה עליו לעשות עכשיו?
Printable View
נכנסתי לחלק אחרי מכון 7 אחרי שנלחמתי נגד ה4 חברי פלזמה והם זזו מה עליו לעשות עכשיו?
נלחמת נגד צוות פלזמה במדבר?
לא,באיזה חלק זה אמור להיות?
אתה ממשיך לעלות למעלה במגדל עד שתראה את N עם האגדי של המשחק המקביל
אחרי שאתה מסיים את המכון השביעי ואת המשימות שיש אחריו (אמור להיות איזה מגדל מעליו), אתה הולך לעיר המכון הרביעי (זאת שלאחר העיר הגדולה) ומשם למדבר.
אתה יכול להעזר במדריך ש-Guille עשה שגם מסביר איך להשיג מאובן ציפור או צב על הדרך.
[b]אפשר תמונה לאן בדיוק ללכת עם ה Fly?
לאיזה עיר לבחור ואז מה לעשות?כי Gule לא עשה עד הסוף הוא עשה עד המכון השביעי ומשם זהו,
ואיך אני מוצא תאגדי של המשחק המקבלי אני לא יכול לעלות יתר אני רואה מולי את אחד המפקדים של צוות פלזמה
[/b]
לך לעיר של המכון השלישי העיר הענקית אתה תיראה במפה בנינים כאלה זאת העיר תעלה למעלה איפה שהאיש הזקן חסם לך את הדרך אחר כך תגיע למדבר לך למאמנים בצד שמואל ואז תיראה חמישה פסלים כחולים כאלה שם צוות פלסמה נמצא .
אני לא ממש זוכר אבל עכשיו ראיתי את N עם האגדי יצאתי מהטירה ודיברו איתי ומה עכשיו?
ו5אני לא זוכר שזקןן חסם אותי.
הכל במדריך הזה:[url]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=29105[/url]
בסדר נו עשיתי את זה מה הלאה?
אחרי שנלחמת כאן מול כל הפלזמות (יש עוד בקומה למטה, עם פוקימונים ברמות 40~) המעבר לעיר המכון השמיני יתפנה.
לאן להכנ ס לאן ללכת?נלחמתי רק נגד 2 ח
יילים
אחרי שנלחמים מול [b]כל[/b] החיילים של פלזמה (יש עוד מתחת לחול הטובעני, תסתכל בכל הקומות!), הולכים מזרחה מעיר המכון השביעי, לכיוון עיר המכון השמיני.
מזרח זה ימין או שמאל?xd
וקיצר שמע ניצחתי רק 3 מאמנים ואבל לא לקחלתית פוקדור שהיה שם בצד ליג דהחול הטובעני
אמורים להיות יותר מ-3, תבדוק - החידה לא מסובכת.
ואתה בן 5? :\
מזרח = ימין
מערב = שמאל
בורח משיעורי גאוגרפיה למה?
הגעתי לאיזה בניין שחסום ע''י 2 אנשים מפלזמה
שכחתי, אחרי שאתה נלחם מול [b]כל[/b] הפלזמות במדבר, עליך לטוס לעיר המכון השני (שנמצאת מזרחה לעיר הגדולה) לספרייה שם (שהיא גם המכון).
מנהיגת המכון ושני השותפים שלך יעצרו אותך וינהלו איתך שיחה, ואז תוכל להמשיך כרגיל לעיר המכון השמיני.