-
הסיפור המיתולוגי מגיע לפוקימון ישראל!
סיפור זה הוא ההצלחה הגדולה יותר של ליאור, של פלג ושלי. לסיפור זה נכתבו 120 פרקים, ו-60 הפרקים הראשונים של הסיפור נכתבו בחודש בלבד!
הסיפור זכה להצלחה מסחררת ב-AMSGM, וכעת הוא מגיע גם לפוקימון ישראל.
נכתבו לו שש עונות, אך לרוע המזל העונה החמישית נמחקה לאחר קריסת AMSGM. לכן, לאחר שאסיים לפרסם את כל ארבעת העונות הראשונות ואת העונה האפסית, אתחיל בשחזור העונה החמישית.
אז מוכנים? בואו נתחיל!
[b]הקדמה[/b]
מלכת סקמינא היא ממלכת עשירה ביותר. מה זה עשירה, תכונה והיא נשדדה ע"י ממלכה נוראית ששמה לא ידועה.
עקב קריסתה של הממלכה נפתחו 7 ממלכות שונות:
מג'סמא
הגמינא
לוביקופ
קולביקופ
לובוונס
לאיאהמינא
סנוודא
מג'סמא הייתה ממלכה לא קטנה שנמצאה באיזור חן המאסטר שנמצא בין הרי השאול.
הגמינא הייתה הממלכה הקטנה מכל. היא הייתה כל כך קטנה שכמעט אף אחד לא שמה עליה, אך שקט והרמוניה סררו בה.
לוביקופ הייתה ממלכה שהייתה נמצאת מול ממלכת סנוודא היו ביניהן כל הזמן מלחמות.
סנוודא הייתה ממלכה שהייתה נמצאת מול ממלכת לוביקופ היו ביניהן כל הזמן מלחמות.
לאיאהמינא הייתה המללכה הגדולה מכל, גודלה היה עצום כמעט כמו של סקמינא.
לובוונס הייתה הממלכה שהיה ידוע עליה הכי פחות.
פרק 1-נכתב על ידי ליאור
יום אחד, ולדימירוס השלישי החליט שכדי לכבוש את לוביקופ נצטרך לכבוש קודם את הממלכה הקטנה ביותר: הגמינא
"גאון שלי" קרא המלך עמידן וזימן את משרתו של משרתו ציחי.הם שלחו את כל הצבא להגמינא.
שליט הגמינא ליאורוס, גילה מהר מאוד שתוקפים וזימן את כל הממלכה, הראשון שיצא לקרב היה רמירוס מליקובוס לא קשורוס, הוא נלחם והצליח לשרוט את ציחי ומת בקרב. נדובי שהיה שר הצבא התנגד למלחמה אך כל כך שנא את הממלכה שיצא ביחד עם פלג לקרב והצליח להרוג את ציחי. סנוודא ברחה ונדובי הצליח להציל את הממלכה.
סנוודא לא ויתרו והחליטו לתקוף שוב עם רדת הלילה.
ליאורוס שהיה מוכן למתקפה שלח את ברורזוב לקרב,הוא ידע כי ימות אבל ליבו המרושע שלח אותו לקרב סר ישע ומת כמו הגיבור
רמירוס מליקובוס לא קשורוס.
ממלכת קולביקופ שלא ידעה מה היא רוצה נכבשה באותו לילה ע"י עמידן הרשע ונשלטת ע"י ולדימירוס הרשע.
-
נדב הרוב ידועים את הסיפור.
-
הסיפור המגנוב! תמשיך.
-
[quote][i]Originally posted by alex[/i]@Jul 19 2008, 05:53 PM
[b] נדב הרוב ידועים את הסיפור. [/b][/quote]
כן, אבל רק את העונה הראשונה.
פרק 2-נכתב על ידי ליאור
בממלכת סנוודא מתחילה מחלוקת "אני עוזב!" קרא ציחי. "אתה לא יכול!" קרא עמידן. "אמא שלך שרמוטה מוצצצת לאטיופים!" קרא ציחי וברח.
עמידן רתח מכעס כל כך שהחליט להרוג את אחד מאנשי הגמינא.
"למי יש ביצים הילחם איתי אחד על אחד?!" שאל ועמד בשערי הדלת. נדובי הגאה יצא, אך זה היה תכסיס שפל וכ-300 משתמשים תקפו אותו והרגו אותו.(כמעט)
ליאור הזועם ם מכיסא המלכות ולקח את שני סגניו הטובים, הם ירדו לצינוק והוציאו את השריון של ליאור.
הוא יצא מהדלת הראשית לעמידן והחליט להרוג אותו. זה הזמן לטכניקה הסודית שלי, קרא ליאור והתחיל לטעון אנרגיה במשך שעה. "אה!!!" צעק ליאור.
-"עמידן?!"
-"מה?"
-"שתוק!"
קרא ליאור, הגסות פשוט הדהימה את עמידן שנפל על הרצפה ומת, ליאור כבש את ממלכת סנוודא וחשב שהכל נגמר.
מה שלא ידעו שולדימירוס השלישי כבש אזורים רבים והצליח להחזיר את יואב שר הצבא הכל יכול לקרב.
ולדימירוס החזיר גם את ציחי והחליט להחריב את הגמינא.
אך לא ידע שהממלכה לובוונס בדרכה למג'סמא ומכינה הפתעה. לובוונס כבר עברו את הרי השאול והם הולכים בנחל האביב.
ממלגת מג'סמא צריכים להיות מוכנים כי הגלובאלים יובל ורועי, משמר המלוכה עברו לצד האפל ותקפו את אביב.
-
תמשיך. חבל שאין את העונה האחרונה.. מעניין אותי מה ההמשך שלה ><
-
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 19 2008, 06:02 PM
[b] תמשיך. חבל שאין את העונה האחרונה.. מעניין אותי מה ההמשך שלה >< [/b][/quote]
אם רק יותם ו''מישהו שמכיר אותו'' היו קצת פחות אנוכיים...
פרק 3 (''סופה של המלחמה'')-נכתב על ידי נדב
עמידן, כך מסתבר, לא באמת מת. בטירת המלוכה של ממלכת סנוודא שכב עמידן על מיטתו. ''זה היה פשוט רעיון מצוין.'' הוא חשב בליבו ''להעמיד פני מת...כן, עמידן, אתה גאון.''
בממלכת מג'סמא, מתיו, מושל הממלכה, החליט לשים סוף להתנהגותם המטורפת של יובל ורועי. הוא זימן לחדר המלכות שלו את שני סגניו חן ושאול. ''טוב שבאתם, חברים.'' אמר מתיו לשני סגניו ''אני פשוט לא יודע מה לעשות. זה פשוט בלתי יאמן ששניים מפקחי הממלכה שלי מחליטים פתאום לתקוף את אביב. אנו מוכרחים לשים לזה סוף. אנו...''
''חכה רגע, כבודו,'' קטע אותו חן ''הבעיות שלנו הן קטנות ושוליות. תקיפת סגן, זה ממש טפשי. לעומת זאת, ישנן שתי מדינות אשר כל הזמן עסוקות בקרבות ובמלחמות ובמלחמות ובקרבות. אני מדבר על הממלכות סנוודא וממלכת הגמינא. האם נעסוק בעניינים שוליים כששכנותינו הורגות את עצמן?''
''לא, לא, אתה צודק בהחלט.'' אמר מתיו ''שאול, אני רוצה שתזמין את מושלי שתי המדינות. הגיע הזמן שאעלה את המוניטין שלי.''
סנוודא והגמינא המשיכו במלחמה הארוכה שהיתה ביניהם. לסנוודא אומנם לא היו שטחים רבים בחלקה, אך זה לא מנע ממנה לשלוח חיילים לשטחה של הגמינא. החיילים נדובי, פלג וקיסינו הגנו על הממלכה, ותקפו את החיילים. הקרב היה ארוך וממושך, אך בסופו של דבר הצליחו החיילים להביס את צבא סנוודא.אבל לסנוודא זה לא הספיק. הם חטפו את פלג האומלל, וחזרו לממלכתם, יחד עם השבוי. בינתיים, ליאורוס ושאר הממלכה ערכו חגיגה ענקית לכבוד הניצחון. לפתע, ליאורוס שם לב לחסרונו של פלג. ''מה זה?'' שאל ליאורוס בבהלה ''מה קרה לפלג?''
''אה, זה.'' אמר קיסינו ''שמע, ליאורוס כבודו, בעת הקרב חיילי סנוודא הצליחו לחטוף את פלג, וכעת הוא שבוי אצלם.''
''מה זה??!'' כעס ליאורוס ''אני לא מאמין! נראה לי שנצטרך לפתוח שוב במלחמה!''
לפתע, נכנס לחגיגה שאול, אחד מסגניו של מתיו. ''מי אתה?'' שאל ליאורוס ''מה אתה רוצה?''
''שמי הוא שאול, וברצוני להודיע הודעה שהודיע מתיו, מושל ממלכת מג'סמא.'' סיפר שאול ''הוא מעונין שמחר אתה, ליאורוס, תגיע אל ממלכתו לצורך דיון על ממלכתכם ועל ממלכת סנוודא.''
וכך למחרת הגיע ליאורוס אל טירת המלוכה של ממלכת מג'סמא, שם הוא ראה את מתיו, ועמידן. ''מה, עמידן?'' נדהם ליאורוס ''אני לא מאמין...מה לכל הרוחות מתרחש כאן?''
''די, די, הירגע ליאורוס.'' ניסה מתיו להרגיע את ליאורוס ''שניכם הגעתם לכאן לא במקרה. אני רוצה לעשות מהלך שישנה את כל פני ההסטוריה של ממלכותיכם. אני רוצה..לערוך הסכם שלום ביניכם. טוב, אם אתם מסכימים, כמובן.''
ליאורוס ועמידן חשבו במשך מספר דקות, ולבסוף אמרו: ''טוב, שיהיה''. מתיו כתב חוזה שליאורוס ועמידן היו צריכים לחתום עליו. החוזה היה בעיקר לטובת סנוודא. שניים מהסעיפים בחוזה אמרו שהגמינא תיאלץ להחזיר לסנוודא את השטחים שכבשה ממנה, ושהשבוי שחיילי סנוודא חטפו מהגמינא יישאר אצלם. מושלי שתי הממלכות חתמו על החוזה, וסוף סוף נגמרה המלחמה המתישה בין שתי הממלכות.
פלג, השבוי שנחטף לממלכת סנוודא, נאלץ להישאר בה.
-
-
פרק 4: נכתב על ידי ליאור
ליאורוס הזועם קם מהכיסא וחנק את עמידן שהשמיע קול כזה בערך: "אחחחחחחחחחחחחח" ויצא לו ביגלה מהקיבה.
עמידן התעייף. "בוא נחתום על הסכם ושנינו נשטלת על סנוודא, היא מאיימת על שנינ ובנוסף היא כבשה את ממלכת קולבקופ" קרא ליאורוס הזועם. "זה לא מעניין אותי!" ענה, אך מה שליאורוס לא ידע זה שמתיו משתף פעולה עם עמידן והוא תחת השליטה של עמידן.
ליאור השמיד את מכשיר השליטה שהתפוצץ על ראשו של מתיו, מתיו מת כמובן.
וחן המאסטר ירש את הממלכה.
פלג שישב בתא המאסר, ישב בתא עם אדם בשם צחי. אך לא ידע שצחי הושתל כדי להשיג מידע.
הוא גילה על הגימנא ויצא למתקפה עם ולדי וכבש את חלקה המזרחי של הגמינא.
להגמינא לא הייתה בררה והם פנו ללאיאהמינא ששלחו כוח ענק שהחריב את סנוודא והרג את כולם.
[b]4 שנים אחריי:[/b]
עמידן שרד את ההתקפה.
הבן אדם לא מת! הוא בן אל מוות או משהו.
גם ולדי וצחי שרדו וכעת הם מכינים התקפה על הגמינא ומתכוונים לחריב אותה.
ופלג שהיה בסנוודא באותו זמן, נעלם במדבר.
-
-
פרק 5 (''פלג בסנוודא-בין השתלבות לדחיה'')-נכתב על ידי נדב
עמידן הבין כי הנזק שגרם ליאורוס הוא זה שגרם להרס סנוודא, והבין כי עליו לעשות משהו. הוא יצר קשר עם מדען בממלכת לאיאהמינא, וביקש ממנו שיכין איזושהי המצאה שתוכל לתקן את הנזק. כעבור שנה סיים המדען לעבוד על ההמצאה, שהיתה בעצם..מכונת זמן! עמידן נכנס למכונה, והעביר את הזמן 5 שנים אחורה, לתקופה שבה ממלכת סנוודא כבשה את חלקה המזרחי של הניגמא. כשיצא עמידן ממכונת הזמן, לא היה אדם מאושר ממנו. כשהלך ברחבי ממלכת סנוודא הוא נראה כל כך מאושר, עד שתושבי הממלכה חשבו שהחליק על השכל. עמידן ניגש אל ולדימירוס. ''שלום, אדוני, עמידן מושל הממלכה.'' אמר ולדמירוס ''אתה נראה..מאוד שמח.''
''כן, אתה צודק.'' הסכים איתו עמידן ''וכעת, יש לי בקשה בשבילך. אני רוצה שתשחרר את פלג מהכלא. יש לי מצב רוח כל כך טוב, שלא אכפת לי שהשבוי הזה יהלך על אדמתנו.''
ולדימירוס עשה כפקודתו של עמידן, ושחרר את פלג מהמאסר. פלג כל כך שמח שיצא לחופשי, עד שרץ בכל רחבי הממלכה, ועשה מעשים מעט..טיפשיים. עמידן לא נזף בפלג על מעשיו, ורק הסביר לו שהוא עושה מעשים אסורים. לעומת זאת, שאר תושבי הממלכה לא ראו את מעשיו של פלג בעין יפה, וציחי אף נתן לו קנס על כל עבירה שעשה. לא עבר יום בו פלג לא חשב על חבריו שבהגמינא. בלילות בהם שכב על הדשא שביער סנוודא (לא היה לו מקום אחר לישון בו), חשב פלג על זיכרונות הילדות שלו בהגמינא ועל חבריו בהגמינא, ונשטף געגועים. אך למרות זאת, הוא האמין שיום אחד יהיה תושב בעל זכויות מלאות בסנוודא, ושכולם יכבדו אותו ויכירו בו. אך תקוותיו של פלג לא עזרו. תושבי הממלכה הפנו לפלג את גבם, ולא נתנו לא להשתלב בחברה. בשבילם הוא היה פליט, מישהו לא רצוי שלא שייך לממלכה ולעולם לא יהיה שייך לה. האנשים שהתייחסו אל פלג בצורה הנוראית ביותר היו סגניו של עמידן, ולדימירוס וציחי. הם נתנו לפלג יחס מתנשא, העליבו אותו והשפילו אותו מול תושבי הממלכה. העיתונות היתה כלי תקשורת רחב ברחבי סנוודא. העיתונים שהודפסו בסנוודא נמכרו גם בממלכות השכנות לה, שאחת מהן היתה הגמינא. בכל פעם מחדש קרא נדובי את העיתון, והזדעזע לגלות על היחס המשפיל שנותנים לפלג בממלכה. ''ליאורוס, זה ממש נורא,'' אמר נדובי לליאורוס ''היחס שנותנים לפלג הוא פשוט מתחת לכל ביקורת. אנו מוכרחים לעשות משהו!''
אך ליאורוס לא נבהל במיוחד. ''אל תדאג, זה זמני.'' הוא אמר ברוגע ''לפלג לוקח זמן להשתלב בסנוודא. אך אל דאגה, הוא ישתלב בקרוב וכולם יכירו בו כאחד מהם. תן לזמן לעשות את שלו, נדובי.''
אך ליאורוס טעה בגדול. ככל שעבר הזמן המצב רק הלך והחריף ופלג היה אובד עצות. ואז, התרחש אירוע שחתם את גורלו של פלג. ולדמירוס נשא נאום, וכל תושבי הממלכה יכלו להקשיב לו. פלג החליט שהגיע הזמן להביע את מחאתו על היחס המחפיר שנותנים לו בסנוודא. הוא החל לקלל את ולדימירוס בקול רם. בעקבות כך, עמידן, שנכח בנאום, הורה לאסור את פלג למשך כל ימי חייו. וכך היה.
פרק זה נכתב על ידי נדב
-
הפרק שהכי נתן לי השראה D:
תמשיך.
-
פרק 6 (''הברית בין מג'סמא ללוביקופ'')-נכתב על ידי נדב
חן, שהיה המושל הנוכחי של ממלכת מג'סמא, לא ידע דבר על הסכנה המתקרבת אליהם. צבא לובוונס סיים ללכת בנחל האביב והגיע סוף סוף לאזור חן המאסטר, שם היתה ממלכת מג'סמא. הם נכנסו לממלכה והחלו לכבוש את שטחיה. חן, שגילה מה קרה רק כשצבא לובוונס כבש כשליש מאדמתם, ארגן צבא חיילים, ופקד עליהם להילחם בצבא לובוונס. לאחר קרב קצר, הצליח צבא מג'סמא לגבור על צבא לובוונס, אך השטחים שכש צבא לובוונס נשארו אצלהם. חן ראה זאת בתור תבוסה לממלכת מג'סמא, ונכנס לתסכול רב. ''יש לי רעיון, אדוני המושל.'' אמר אביב לחן ''אני מציע שנכרות ברית עם אחת משכונותינו, כך שאם לובוונס תתקוף אותנו שוב, היא תעמוד לצידנו.''
''זה רעיון לא רע בכלל ,'' אמר חן ''אבל עם איזו ממלכה נכרות ברית? פרט לסנוובול, השכנות היחידות שלנו הן סנוודא ולוביקופ. אני מעדיף לא לכרות דבר עם סנוודא. מתיו, זכרונו לברכה, מאוד שנא אותם, ואני בטוח שאם הוא היה בחיים הוא היה מאוד כועס על כך.''
''אם כך, נוכל לכרות ברית עם לוביקופ,'' הציע אביב ''אין לנו בעיות איתם.''
חן אישר את דבריו של אביב, והלך לעבר ממלכת לוביקופ הסמוכה אליהם. הוא נכנס לתוך טירת נודלס, שהיתה טירת המלוכה של ממלכת לוביקופ, ושם פגש את נודלס, מושל ממלכת לוביקופ. חן סיפר לנודלס על כך שהוא רוצה לכרות איתם ברית, ונודלס הסכים. השניים לחצו ידיים, והברית פורסמא בכל הממלכות. כעת, כולם ידעו ש''לא כדאי להתעסק עם מג'סמא''.
-
-
פרק 7-נכתב על ידי ליאור
מה שחן לא ידע זה שנודלס מרושע כמעט כמו ציחי.
יש לו פיצול אישיות, אדם טוב ויצור מרושע כמו ציחי. "מאסטר, אנחנו עומדים לכבוש את מג'סמא" קרא נדיקס וצעק. "נדי, בוא הנה" נדי שהיה טוב בעבר, עבר לצד האפל. "נדיקס, נדי, נרע, צאו למתקפה ותחזרו עם הרוגים" קרא נודלס המשוגע.
בעוד 3 השליחים רצים למג'סמא בסנוודא מתעוררות מהומות. "אז חן המאסטר לא רצה להיות איתנו, מה? מה דתעכם שנפעיל עליו את מתקפת העל שלנו?" קרא עמידן
"ציחי, ולדימירוס, רזוס, עוזוס, צאו למתקפה!" קרא עמידן. "אני לא מקבל ממך פקודות..." קרא עוזוס והוצא להורג.
רזוס, ציחי וולדימירוס יצאו לקרב אבל לא ידעו שגם צבא לוביקופ יוצא לקרב. ליאורוס שהיה כרגע בלאיאהמינא החליט לצאת לראשונה לקרב, עם קיסינו, סזורב ונדובי, אבל על סוונדא כדי להציל את פלג. כאשר הממלכה בלי הלוחמים הכי חזקים וגם הגיעה שמועה שיואב שר הצבא פרש מתפקידו, המשימה הייתה קלה יותר, ליאורוס שהכיר את שטח האויב היה מוכן.
הם הגיעו לצינוק, אל פלג ושיחררו אותו. אך עמידן הגיע ועיקב אותם. "מה אתם עושים פה עלובים?" קרא בהתנשאות. "בורחים!" קרא קיסינו אך מישהו עצר את קיסינו בלי ששם לב וקפץ מאחוריו עם קידון שאיים על צווארו של קיסינו.
"אני הוא קיפא הדביל, ועידן הוא החבר הכי טוב שלי" קרא קיפא.
ליאורוס הזועם רצח את קיפא שנפל על הרצפה ומת. "עכשיו, לסגת צוות!"
בעוד החבורה עם פלג בורחים השער נסגר ומישהו מגחח "מה שלום, חברך?" נשאל במבטא רוסי כבד.
זה היה ולדימירוס וציחי ורזוס עצרו אותו. "שלום!" קרא ולדימירוס בחיוך זדוני כאשר הם מוקפים ע"י עמידן,קיפא שלא מת באמת, רזוס, ציחי וולדימירוס...
-
תקשיב ה140 פרקים צריכים להיות מקסימום 50 פרקים וגם אז םה ייחשבו לקצרים, כל פרק קצר, אתה לא יכול לפרסם את זה ככה, גם לא נוח לקרוא קטעים קצרים בכל פעם, עדיף שתיקח את ה140 ותבנה מהם 40 פרקים מבוססים
-
תגיד, אתה צוחק על מישהו?
אתה צריך לקחת ששה פרקים ולהפוך אותם לפרק אד ואז זה יהיה טוב. קצר מידי!
-
ככה היתה הכתיבה שלי בעבר. הפרקים היו מאד קצרים.
ככל שעבר הזמן כך הכתיבה שלי השתפרה ואורך הפרקים הלך וגדל. כיום, הפרקים שלי ארוכים פי ששה מאלה בעבר.
חוץ מזה, העיקר הוא לא האורך, אלא התוכן.
פרק 8 (''אנשי הגמינא לכודים בסנוודא'')-נכתב על ידי נדב
''מה שלומך, ליאורוס, ידידי הותיק?'' שאל עמידן את ליאורוס, שידיו היו כבולות בידי ולדמירוס. ''אתה חתיכת חלאה,'' אמר ליאורוס בכעס ''בן בלייעל ו..''
שה, שה,'' קטע עמידן את דבריו של ליאורוס וסתם את פיו ''למה לך לנבל את פיך כך? אני רק רוצה לעשות לכם טובה. ארבעתכם כעת תעזבו את ממלכתכם הקטנה והעלובה, ותעברו לממלכה החזקה באזור: סנוודא.''
''אני מעדיף להיות בכלא מאשר לחיות בקרבכם!'' הכריז פלג בבוז. ''משאלתך התגשמה.'' אמר ציחי ולקח את פלג לעבר כלא הממלכה.
''מה אתם עושים לפלג?!'' כעס קיסינו וניסה לתקוף את קיפא, קיפא המבוהל התחבא מאחורי רזוס. ''יש לי עצה בשבילכם, אנשי הגמינא.'' אמר ולדמירוס לחבורה ''אני מציע לכם להיכנע לנו. אין לכם ברירה אחרת. שערי סנוודא סגורים.''
ליאורוס, נדובי וקיסינו שוחחו ביניהם במשך מספר דקות, ולבסוף הגיעו לידי החלטה. ''בסדר,'' אמר ליאורוס לבסוף ''אנו מוכנים להישאר כאן, אך בתנאי אחד בלבד: אנו רוצים להיות אזרחים לכל מצב, ולקבל שוויון זכויות מלא.''
''עשינו עסק.'' אמר עמידן ולחץ את ידו של ליאורוס. וכך, שלושת החלוצים מממלכת הגמינא נשארו בסנוודא. החלוץ הרביעי, פלג, גם היה בסנוודא, אך לא חי כאזרח רגיל; הוא היה כלוא בבית הסוהר, למאסר שיימשך למשך כל ימי חייו. החלוץ החמישי, סזורב, הצליח להימלט ממלכת סנוודא לפני ששערי הממלכה נסגרו. הוא הגיע לעבר הממלכה הקטנה הגמינא, שכעת נותרה ללא מנהיג. כל תושבי הגמינא ציפו בכיליון עיניים לרגע בו החלוצים יחזרו מסנוודא, ונדהמו כשראו את סזורב בלבד. ''הירגעו, אזרחים יקרים,'' אמר סזורב בנאומו מול אזרחי הגמינא ''אמנם בשורה רעה בפי, אך עם זאת עלינו לשמור על ראש מורם. שלושת החלוצים שבאו יחד איתי לממלכת סנוודא, ליאורוס, קיסינו ונדובי, לכודים כעת בתוך ממלכת סנוודא הענקית.''
לשמע בשורה זו, החלו האזרחים להיכנס לחרדה. ליאורוס, שהיה מושל ממלכת הגמינא, לכוד בתוך ממלכה ענקית, והרי כיצד ממלכה יכולה לתפקד ללא מושל? ''הירגעו,'' אמר סזורב ''זה באמת מצב לא נחמד במיוחד, בעיקר לנוכח העובדה שאין לנו כרגע מושל. לכן, אני אמנה את עצמי למושל הממלכה הנוכחי, עד שליאורוס ושאר החלוצים ישובו אלינו.''
וכך, סזורב הפך למושל ממלכת הגמינא. בינתיים, בממלכת לוביקופ, פקד נודלס על צבאו להתחיל ולכבוש את ממלכת מג'סמא, כפי שתכננו קודם לכן. הצבא החל לכבוש חלק נרחב מן הממלכה. חן, נדהם למראה עיניו כשראה מה מתרחש בממלכתו. כיצד זה ייתכן שממלכה תתקוף את בת בריתה. ''מה אתה מציע שנעשה, אדוני?'' שאל שאול את חן. ''אין לנו כרגע מה לעשות.'' אמר חן ''המצב מעולם לא היה עגום יותר. מי היה מאמין שלוביקופ, הממלכה שכה סמכתי עליה, תתחיל לכבוש את שטחינו? אולי עדיף שניתן לה את מבוקשה, ולא נעשה דבר.''
לוביקופ לא היתה הממלכה היחידה שהחלה לכבוש את מג'סמא. גם ממלכת סנוודא יצא צבא חיילים, שהחל לכבוש את שטחה המערבי של מג'סמא. וכך, שני הצבאות כבשו את שטחיה של מג'סמא, צבא לוביקופ את שטחה המזרחי וצבא סנוודא את שטחה המערבי. בסופו של דבר, שני הצבאות נפגשו. באותו רגע, לכולם היה ברור שמשהו רע עומד להתרחש.
-
-
תודה!
פרק 9: נכתב על ידי ליאור
"אתם לא משאירים לי ברירות" מלמל ולדימירוס "אני התאמנתי במשך 4 שנים אצל עמידן ולמדתי את המתקפה הזאת." מלמל "באן IP!" קרא והתחילה להשעות משתמשים וכולם התמוטטו על הרצפה.
"אני חושב שזה ברור מי ניצח" קרא ולדימירוס. "יזהר ולדימירוס!" קרא קיפא הדביל וזינק, לנדיקס שהיה החזק ביותר ממלכת נודלס הייתה תכונה מיוחדת.
העלמות! הוא נעלם מאחורי ולדימירוס עם הסכין שלו וכיוון אותו, קיפא שהיה דביל וקוף היה לו חוש שישי והוא גילה זאת,
הוא זינק והציל את ולדימירוס, אך קיפא מת. "לעזאזל!" קרא נדיקס ונעלם.
ימים ושבועות הוא הלך לו עד שהגיע לממלכה מסיומת, הגמינא, "איזה באסה" חשב ונכנס לבקש עזרה, אך גילה שליאורוס לא נמצא ונמצא במקומו מחליף. "מצויין חשב, הוא באמת נראה לי דביל" הוא עבד על סזורב וקרט איתו ברית. "ליאורוס" קרא נדובי "חייבים לברוח!!!" קרא. "באמת?" קרא ליאורוס בציניות.
לוביקופ הלכה ואיבדה שטחים ולאיאהמינא התחילו לחשוש. הם שלחו מכתב לממלכות הנמאות ביותר:
"
[i]ליאורוס/חן המאסטר יקר,
כפי שאתם רואים סנוודא גודלת ובקרוב היא תשמיד את כולנו, אנחנו פיתחנו נשק קטלני שיכול להשמיד אותה ולהביס אותה
הבחירה היא בידכם, אם אפילו אחד מכם לא מסכים, אין עיסקה, חישבו על זה,
בכבוד,
לאיאהמינא[/i]
"ברור!" קרא חן המאסטר.
"נדובי, הם יכולים להבריח אותנו ושאנחנו נעלם ונברח מסנוודא עם נחליט שכן, אבל..."
"אנחנו נברח וכל סנוודא תיחרב עד היסוד ולא ישאר ממנה כלום"
"זה מצויין!" קרא נדובי.
"אבל פלג נמצא בכלא..." קרא ליאורוס
"זה אומר שאו החיים של פלג או העולם" קרא ליאורוס.
"הבחירה בידך" הוסיף לומר.
-
לול, בתור מנהל פורום סיפורים, אסף. ציפיתי לתגובה מעודדת ממך.
תמשיך נדב.
-
פרק 10 (''נדובי המורד מקבל את עונשו'')-נכתב על ידי נדב
''אני מצטער,'' אמר נדובי בטון עמידני ''אבל לא. לולא פלג היה בכלא הייתי מסכים, אתה יודע את זה, אבל...כשפלג בכלא, אני לא מוכן לגרום לו למות על חשבון הרווח האישי של הממלכה. ליאורוס, לוחם אף פעם לא נוטש את חברו בעת הקרב. פלג הוא אחד משלנו, למרות שהוא נחשב בתור אחד מסנוודא אני רואה אותו בתור אזרח בהגמינא לכל דבר. אני מקווה שהבהרתי את עמדתי.''
ליאורוס התרגש מאוד מנאומו של נדובי. ''אתה צודק, נדובי,'' הוא אמר ''זה באמת טיפשי מצידי לוותר על חבר כל כך טוב כמו פלג בשביל להשמיד את ממלכת סנוודא. אז עכשיו שנינו יודעים מה להשיב ללאיאהמינא, נכון?''
''אז לנדובי חשובים חייו של פלג, הא?'' חשב עמידן בליבו, שצותת לשיחה של השניים ''מצוין, זה נותן לי כמה רעיונות זדוניים...''
וכך ליאורוס, נציג ממלכת הגמינא, סירב להצעתה הנדיבה של ממלכת לאיאהמינא. כתוצאה מכך, כל הרעיון בוטל והאיום על סנוודא חלף. ככל שחלף הזמן, התרגלו ליאורוס, קיסינו ונדובי לשגרת החיים של סנוודא. ליאורוס התחיל להתחבר עם כל האנשים שהוא שנא מאז ומתמיד, וקיבל יחס של כבוד בממלכה. לעומת זאת נדובי לא הסתדר כל כך בממלכה. הוא הרבה להתווכח עם ולדימירוס ועם ציחי, והתנהגותו הייתה גועלית במיוחד. עמידן דאג לתת לו קנסות על כל פעם בה התחצף. להתנהגותו הנוראית של נדובי היתה סיבה אחת עיקרית: השנאה שהוא צבר בבטנו כלפי סנוודא על כך שפלג מוחזק בכלא. ''נדובי, אולי מספיק?'' שאל קיסינו את נדובי ''אתה ממש מגזים עם ההתנהגות שלך. אתה עושה מתושבי סנוודא אנשים שטניים וזדוניים. סנוודא היא לא ממלכה כל כך גרועה כמו שאתה עושה ממנה.''
''לא כל כך גרועה?'' שאל נדובי בזעם ''לא כל כך גרועה?! שכחת כמה עוול הם גרמו לנו? סנוודא היא הממלכה הכי נוראית בכל היבשת הזאת. כל מה שבראש להם זה רק לכבוש עוד ועוד שטחים. הם מתכננים להפוך למעצמה ענקית, אני אומר לך! שלא נדבר על המושל שלהם, מר עמידן הפל..''
''אהם.'' אמר עמידן שצותת לשיחה בין השניים. ''מה נשמע, עמידן?'' שאל קיסינו את עמידן, ועמידן הזעיף פנים, והלך. ''זה כבר ממש מוגזם!'' כעס נדובי ''זו שיחה פרטית! אין לו זכות לחטט בשיחות שלא שייכות לו! אז מה אם הוא המושל? מה עם הזכויות האזרח הפשוט, לכל הרוחות?!''
נדובי החליט שהגיע הזמן לפעול, ולהפסיק רק להתלונן. היה לו רעיון מהפכני ביותר-להקים אגודה שתילחם למען שיחרורו של פלג. הוא החל לכתוב מכתבים, שסיפרו על עברו של פלג בסנוודא ועל היחס המשפיל שקיבל. במכתבים הוא קרא לכל אזרחי סנוודא להתאחד, ולפעול למען הצדק. את המכתבים הוא שלח לכל אזרחי סנוודא, ופסח על הסגנים והפקחים. עמידן ראה את נדובי הולך לעבר הדואר ובידיו ערימת מכתבים, והבין שקורה משהו חשוד. הוא גנב את כל המכתבים מתיבת הדואר, וברוב חוצפתו החל לקרוא אותם. ''אז זה מה שהוא זומם, הא?'' כעס עמידן וקימט את המכתב שבידו. מיד הוא פקד על ולדימירוס להכניס את נדובי לבית הסוהר באשמת בגידה במולדת. ''בקרוב מאוד תצטרף אל פלג.'' אמר ולדימרוס בעודו מחזיק את נדובי הכבול באזיקים. ולדימירוס הכניס את נדובי המסכן לתוך הכלא, ולא שכח לנעול את הדלת.
-
אחלה, תמשיך.
תראה לכולם שיש לך סיפורים מגניבים!
-
פרק 11: נכתב על ידי ליאור
"אז עכשיו גם נדובי בכלא" חשב ליאורוס. "אני חייב לעשות משהו" חשב. "אני מצטער חבריי" חשב ליאורוס
והוציא נייר מקומט, זה היה המכתב ששלחו ממלכת לאיאהנימא. והתחיל לשנות משהו בכתוב.
"היי מה אתה עושה פה?" נשמע קול. "אני הוא רד-גראודון וזה מרחב סטרילי" ליאורוס ירק על הרצפה ואמר "אני משתין על אדוונס, ולא שם על אף אחד פה" קרא. "גם אני" השיב רד-גראודון.
"תקשיב" התחיל לספר רד-גראודון "אני פעם בשבוע מגיע לממלכה ועושה לולדימירוס פדיקור. אנחנו נחפש אותך
ל'עוזרת שלי' ותיכנס איתי לארמון ואז נעזור לחברים שלך לברוח, שמעתי שמתעללים בהם."
"רעיון מצויין" קרא ליאורוס "דרך אגב, אני ליאורוס, מושל ממלכת הגמינא כשנחלץ את החברים שלי, אני מזמין אותך
להיות איש כבוד ונערץ בהגמינא."
-"תודה לך" קרא רד-גראודון
[b]יומיים מאוחר יותר:[/b]
"זאת השעה" קרא רד גרודון ולעבר ליאורוס שלבש חצאית ופאה. "בואי, בלו-גרודון" קרא בצחוק.
שניהם הלכו ונכנסו לשערי הארמון. שמענו הרבה על הסגנים והמושלים בממלכה אבל לא סיפרנו על מישהו אחד:
"לאנס!" הוא לא היה מרושע כמו עמידן, אך היה טיפש ושפוט שלו.[b] "האידיוט הזה מטומטם"[/b] קרא רד-גראודון.
"מה אמרת?!" לפתע קרא לאנס.
-
-
פרק 12 (''הבריחה מהכלא'')-נכתב על ידי נדב
''מה..מה אתה רוצה?'' שאל רד גראודון בפחד. ''אל תעשה את עצמך!'' אמר לאנס בכעס ''אני שמעתי יפה מאוד מה אמרת. אמרת שאני מטומטם!''
''לא, לא, זה בכלל לא מה שהוא ניסה לומר!'' אמר ליאורוס בקול נשי ''אתה מבין, רד גראודון קרא לפלג מטומטם, לא לך.''
''פלג?'' שאל לאנס ''הוא לא זה שנמצא בתא השמור ביותר בבית הסוהר? לא משנה. אז..מה גברת יפהפיה שכמוך מחפשת במקום כזה?''
''אני רוצה..לעבוד בבית הסוהר.'' השיב ליאורוס ''אם אתה מוכן לכך, כמובן.''
''הו, בטח שכן!'' אמר לאנס ''אני הוא אחד מסגניו של עמידן, ובנוסף לכך אני גם האחראי על אגף בית הסוהר. אז העבודה שלך תהיה לנקות תאים. הנה, אני נותן לך צרור עם מפתחות לכל התאים בכלא. אל תאבדי אותו!''
לאנס נתן לליאורוס צרור מפתחות עם עשרות מפתחות. ''תודה רבה, אדוני!'' אמר ליאורוס ופנה לדרכו. רד גראודון עמד ללכת יחד עם ליאורוס, אבל לאנס עצר אותו. ''ובקשר אליך...'' אמר לאנס בקול כועס ''אתה לא סנוודאי. אתה ממג'סמא. רואים זאת לפי בגדיך. מה אתה עושה בממלכה שלנו?''
''אני..עושה לולדימירוס..פדיקור.'' ענה רד גראודון במבוכה. ''אז מה אתה בדיוק עושה כאן?'' שאל לאנס בכעס ''לך מיד לולדימירוס! אחת-שתיים! קדימה!''
ובערב, נכנס ליאורוס לבית הסוהר, כשבידו צרור מפתחות. הוא עבר בין תאי בית הסוהר, וחיפש אחר תא של אחד מחבריו. לבסוף, הוא נעצר מול תאו של נדובי. ''ליאורוס!'' הבחין נדובי בליאורוס ''מה אתה עושה כאן? ולמה לכל הרוחות אתה לבוש כמו בחורה?''
''אסביר לך מאוחר יותר.'' אמר ליאורוס בזמן שחיפש מפתח מתאים למנעול התא ''כעת עלינו להזדרז, יכולים להבחין בנו בכל רגע!''
ליאורוס מצא את המפתח לתאו של נדובי, ופתח את דלת התא. ''תודה רבה!'' אמר נדובי ויצא מן התא ''אתה יכול לתת לי את הפיאה שלך? אסור שיזהו אותי כאשר אצא מבית הסוהר. הם בוודאי יאסרו אותי שוב!''
ליאורוס נתן לנדובי את פיאתו. ''נתראה מאוחר יותר.'' אמר ליאורוס, והתחיל לחפש את תאו של פלג. בסופו של דבר, הוא מצא את התא במקום הנידח ביותר, ממש בסוף המסדרון. ''ליאורוס!'' קרא פלג בשמחה כשהבחין בליאורוס ''כמה טוב לראות אותך! אין לך מושג איזה יחס נוראי הם נותנים לי כאן, בכלא.''
''בקרוב מאוד תצא לחופשי.'' אמר ליאורוס וחיפש את המפתח המתאים. לרוע מזלו, לא היה מפתח אחד שיכול לפתוח את התא! ''לא, לא, יקירתי,'' נשמע קולו של לאנס המתקרב לליאורוס ''בצרור הזה אין את המפתח לתאו של פלג. רק עמידן יודע היכן נמצא המפתח ו..יקירתי?! מה קרה לשיערך? יש לך נשירת שיער?''
''לא, לא!'' אמר ליאורוס ''אין לי שום נשירת שיער! תפסת אותי, בסדר? אני לא באמת בחורה. התחפשתי לבחורה בשביל להשיג את העבודה הזאת. בוודאי בקרוב תסגיר אותי לעמידן ואז אושלך לכלא...''
''אממ...'' הירהר לאנס ''אני בהחלט מאוד כועס, אין דבר שאני שונא יותר משקרים. אבל יש לך מזל שאני בחור טוב. אני לא אסגיר אותך לעמידן ואשמור את מה שקרה בינינו, אבל בתמורה לכך, אתה תהפוך לאחד מפקחי הממלכה.''
''עשינו עסק.'' הסכים ליאורוס ולחץ את ידו של לאנס. וכך, הפך ליאורוס לסגן בממלכת סנוודא. נדובי, שהצליח לברוח מהכלא, שם מסיכת מתכת על ראשו. כן, נדובי אימץ לעצמו זהות חדשה: מר פטישן.
-
-
פרק 13 ("[b]פ[/b]י[b]ל[/b]ו[b]ג[/b]")-נכתב על ידי פלג
בינתיים, כולם התפלגו להם. נדובי, סליחה, מר פטישן. ליאורוס שהפך לאחד ממפקחי סנוודא. פלג , שכלוא לו בכלא סנוודא, בתא הנידח והעגום ביותר. ואיך אפשר לשכוח את סזורב, שמנסה להשתלט על הגמהמינא לבדו. וכמעט שכחנו את קיסינו, השורר לו בממלכת סנוודא, ולא יודע מה לעשות.
נדובי גידל לעצמו זיהות חדשה בשם מר פטישן. כעת הוא רק מסתובב, בתקווה שימצא את כלא סנוודא. הוא מחפש ומחפש, עד שרואה את ליאור, הולך לצד לאנס. נדובי משקיף על ליאור ולאנס, הוא רואה שלאנס, מציג אותו בפני מישהו, הוא לא רואה בדיוק מי הבן- אדם, אבל הוא מבחין שיש לו חולצה כחולה.
"מי זה יכול להיות, ולמה ליאור מסתובב עם לאנס, מה?- הוא שתה וודקה או משהו?" חושב נדובי לעצמו. "טוב, נברר את זה אחר- כך, עכשיו צריך למצוא את כלא סנוודא". לא עברו כמה דקות, והוא מבחין בחברו הטוב, אם לא זה קיסינו המהולל שמסתובב בממלכת סנוודא. "היי, קיסינו!" צועק נדובי. "היי, ר..ראש פטיש.." מגמגם קיסינו לעצמו. "אני מכיר אותך?" הוא שואל. 'הא! וואלה! שכחתי שפיתחתי לעצמי זהות חדשה, אני צריך להתרגל אל זה' חושב לעצמו קיסינו. "לא, התבלבתי עם מישהו אחר.." ענה לא נדובי. "אז איך זה שאתה קראת בשמי?" שאל אותו במיסתוריות קיסינו. "אני קראתי בשמך?! מה פתאום!"
אמר בהיסוס נדובי, וקיסינו מרוב טיפשותו, שכח. נדובי ברח משם כמו הרוח, עד שהוא נעצר לפני דלת ענקית, ומעליה שלט: "כלא סנוודא לתושבים ספאמרים שחטפו סוג של באן בלבד ע"ש של עמידן צ'יבומרבא". "טוב, זה בטח זה" אמר ונכנס נדובי. נדובי חיפש בכל תא, וראה סוגים שונים של תושבים, עד שהגיע לתא האחרון והנידח ביותר: התא של פלג. "פלג! פלג! קום!" צרח נדובי, וניסה להעיר את פלג. אך פלג לא קם. "מי אתה? ראש פטיש?! מואהאהאהאה!" נשמע קול צחוק זדוני מהאפלה. "אני, המנקה פה.." אמר נדובי בקול של בחורה. "ומה המסכה שעל ראשך?" שאל הקול וחשף את עצמו, עם לא אחר זה היה לאנס. "היום פורים, לא?" שאל נדובי ובלע רוק. "הא! וואלה נכון!" אמר לאנס. "נראה לך?! הינה באן בשבילך!" צעק לאנס וירה בטיל באן IP. "זה נגמר" אמר לאנס. עכשיו נראה מי מתחת למסכה...
-
פלג והפרקים הקצרים שלו XD
תמשיך..
-
פרק 14: נכתב על ידי ליאור
נדובי שהיה רגיל לאימונים עם ליאור ידע להתגונן מבני IP, אבל לבאני הIP של סנוודא היו קטלניים יותר היה בהם "עידניות"
"נמאס לי!" קרא פלג בבןוז לעבר לאנס וירק עליו, לאנס תקף בטפשות את פלג אך פגע בדלת שהתנפצה.
"עכשיו אני חופשי!" קרא פלג. "הגיע הזמן להראות לך מה שווה ממלכת הגמינא" קרא פלג וזינק לעבר לאנס, אך באן IP חיסל את פלג. "כעת, כששניכם מחוסלים אף אחד לא יכול לנ..." קרא לאנס ולפתע התמוטט.
זה היה ליאורוס ששבר לו כוס/כוס על הראש. לאנס נפל ומת "בואו חבר'ה" קרא ליאור בעודו גורר את שתי חבריו.
בחוץ חיכה לו רד גרודון המגניב עם הג'יפ שלו כולם עלו ונסעו. הם הגיעו למג'סמא, והיו קרובים יותר להגמינא. "כעת אנחנו קרובים יותר הביתה" קרא ליאור. "למען האמת לא ממש" קרא רד גרודון.
ועשרות חילים הקיפו את החבורה. "אני מרגל של חן המאסטר והוא אמר לי להביא אתכם לכאן"
"אתה גמורים"
-
וואו.. פרק ארוך לאללה..
תמשיך.
-
פרק 15 (''סופה של הגמינא'')-נכתב על ידי נדב
חן הגיע אל החבורה המוקפת יחד עם סגנו אביב. ''עשית עבודה יפה מאוד, רד גראודון,'' שיבח חן את רד גראודון ''אני מרוצה ממך מאוד.''
''הכל למען המולדת.'' אמר רד גראודון והצדיע לחן. ''מה לכל הרוחות קורה כאן, חן?'' שאל ליאורוס בכעס ''וניסה להשתחרר מאחיזת החיילים שהחזיקו את שתי ידיו ''מה אתה חושב שאתה עושה? מעולם לא עשינו לך כל רע...''
''הו באמת, לא עשית לנו כל רע?'' שאל חן ''באמת, ממתי רצח של מושל ממלכה נחשב לדבר רע? ליאורוס, בגלל המעשה הטיפשי שלך כל ממלכת מג'סמא היתה באבל. אתה רצחת מנהיג שהיה אהוב על כולנו.''
''אתה לא מבין!'' אמר ליאורוס ''מדובר באי הבנה! עמידן שלט במוחו של מתיו בעזרת מכשיר שליטה. כשאני הצלחתי לשבור את מכשיר השליטה, זה גרם למותו של מתיו. לא באמת התכוונתי להרוג אותו!''
''לא מעניין אותי למה התכוונת, מעניין אותי למה גרמת.'' אמר חן ''אבל זה לא הנזק היחידי שגרמתם לממלכה שלנו. ליאורוס, אתה זוכר במקרה את המכתב שקיבלת מממלכת לאיאהמינא? אם לא הייתי עונה עליו בשלילה, אולי היינו נפטרים סוף סוף מסנוודא, וכך היה נגמר האיום ממנה. אבל לאאאא! אתה היית חייב פתאום לרחם עליהם, נכון? נכון?!''
''היי, אתה לא מבין בכלל מה קרה.'' אמר נדובי הפצוע ''ליאורוס ענה בשלילה לא בגלל שהוא רצה שממלכת סנוודא תמשיך להתקיים. הוא לא רצה שאנשים חפים מפשע ייפגעו. למשל פלג, שהיה באותה תקופה בבית הסוהר של הממלכה.''
''באמת מצאתם זמן טוב להיות צדיקים...'' מילמל חן ''אביב, קח אותם לטירת המלוכה. הגיע הזמן לקבוע את גזר הדין.''
אביב לקח את ליאורוס, נדובי ופלג אל טירת המלוכה, כששניהם הביטו על הקרקע מבושה. הם הגיעו לטירת המלוכה, ונכנסו לתוכה. כשנכנסו, הם לא האמינו למראה עיניהם: קהל של כמעט 1,000 אנשים הציף את האולם, ובמרכז האולם ישבו על כיסאות מרווחים עמידן ונודלס, מושלי הממלכות סנוודא ולוביקופ. ''שבו על הרצפה.'' פקד אביב על החבורה, והצביע על רצפה שהיתה מכוסה בלכלוך ובזוהמה. הקהל קיבל את פניה של החבורה בקריאות בוז, ועמידן ונודלס הסתכלו עליה במבט של שמחה לאיד. חן הגיע אל האולם, והתיישב בין עמידן לנודלס, במקום שהיה פנוי בכיסאות המרווחים. ''כעת, אפשר להתחיל.'' הוא הכריז. ליאורוס, פלג ונדובי הביטו על כל מה שמתרחש סביבם, ולא הבינו מה גרם להם להפוך פתאום לכל כך לא אהודים. ''ליאורוס, אתה וממלכתך מואשמים במספר רב של האשמות.'' אמר חן ''כל אחד ממושלי הממלכות שכאן טוען שגרמת עוול לממלכה שלו. עמידן, איזה נזק ממלכת הגמינא עשתה לך?''
''אאממ..הבה נראה. כבישת שטחים מממלכתינו, השתתפות במלחמה מיותרת, הפרת הסכם, פלישה לממלכה, ניסיון רצח, העלבת מושל,'' הקריא עמידן את הרשימה שבידו ''והרשימה עוד ארוכה.''
''ומה ממלכת הגמינא עשו לך, נודלס?'' שאל חן את נודלס. ''הם כרתו ברית חשאית בין אחד מסגניי, ללא ידיעתי.''
''מה?!'' שאל ליאורוס בתדהמה ''אין לי שמץ של מושג על מה אתה מדבר. מעולם לא כרתי אף ברית איתך או עם אחד מאנשיך..''
''הו באמת?'' קטע אותו חן ''בואו ניתן לקלטת לומר את דברה.''
חן הכניס למכשיר וידאו קלטת, ועל מסך ענק הוקרן קטע וידאו, שבו נראה סזורב לוחץ את ידו של נדיקס. ''ואתם עוד מנסים להכחיש...'' אמר חן בכעס לחבורה. ''סזורב הזה!'' חשב ליאורוס בליבו ''איך הוא מעז למנות את עצמו למושל? איזו חוצפה יש לו!''
''חוץ מהאשמות האלה, שלפיהן גרמת נזק רב לממלכות סנוודא ולוביקופ,'' המשיך חן בדבריו ''גם רצחת את מתיו, זכרונו לברכה, גיבור שכולנו נזכור לנצח נצחים. תהי נשמתו צרורה בצרור החיים.''
הנהוני הסכמה באו בקרב הקהל. ''טוב, מספיק!'' אמר חן ''הגיע הזמן לקבוע את גזר הדין. נציגי הגמינא, הממלכה שלכם היא הממלכה השנואה והמזיקה ביותר מכל הממלכות. אתם רק גורמים נזק ומבזים את שמה של יבשת סקא. אי לכך ובהתאם לזאת, גזר הדין יהיה...לומר ביי-ביי לממלכת הגמינא.''
''לאאא!'' צעקו ליאורוס, פלג ונדובי יחדיו, אך זה לא עזר. גזר הדין נקבע. וכך, הגיע סופה של ממלכת הגמינא. שטחיה של הממלכה סופחו לממלכות סנוודא ולוביקופ. תושבי הגמינא התפזרו בממלכות השונות.
[b]סוף העונה הראשונה[/b]
-
-
פרק 16: נכתב על ידי ליאור
"אני מרגיש כ"כ מסופק מעצמי" קרא עמידן. "אתה יודע חן, אני חושב שאני אתה ונודלס צריכים להתאחד לממלכה אחת 'ממלכת ברית הרשע' " קרא עמידן וגיחח. "זה רעיון לא רע" קרא חן. וכך היה.
אך בנוגע לליאורוס, נדובי ופלג היה זה סוף רע, הם הוצאו להורג, אך לאנס שהיה בקשר טוב יותר עם ליאור הציע לזרוק אותם לצינוק.
גובה הצינוק היה כ-50,467 מטרים. ליאור, נדובי ופלג שכבו בצינוק פצועים "חייבים לברוח" קראו כולם והחלו לחפור, הם חפרו, שנתיים הם חפרו והצליחו לברוח, יום לפני הבחירה הגדולה נשמעו פיצוצים.
היה זה קיסינו ה"גדול" שנכנס בקירות ושבר אותם הוא נכנס לחדרו של חן המסאטר והחל לשחק לו ב[b]"לוח הבקרה"[/b].
עד מהרה מצא בסינו את נקודת התתורפה שלו ולחץ על "אישור" ב"לוח הבקרה" וזה הפך את חן המאסטר לתרנגול.
(Hen=חן/תרנגולת) חן המאסטר המשיך לתפקד בתור מושל גם שבתור תרנגול.
החבורה ברחה ו-20 שניות אחריי שברחו וכיסו את המחבוא קיסינו נזרק לצינוק. (חוסר מזל)
"לא היית צריך לשחק לחן בל[b]וח הבקרה[/b] קרא שאול והלך.
ברית הרשע,כבשו שטחים כמעט כשטחו של לאיאהנימא.
"זה הזמן לתקוף אותם!" קראו מושלי לאיאהמינא.
בינתיים סנוודא החלו לקבל שליטה על ברית הרשע, ומשהו טוב לא יכול לצאת מזה...
-
ליאור והפרקים הקצרים שלו..
תמשיך.
-
פרק 17 (''נעים להכיר: סקפטייל'')-נכתב ל ידי נדב
כשאנשי המלוכה הסנוודאים קיבלו שליטה על ממלכת ברית הרשע, הממלכה השתנתה למצב הקיצוני ביותר. הוקם בממלכה משטר שמטרתו היתה לתפוס אנשים שעוברים על החוקים או שהתנהגותם לא נאותה, ולהשליך אותם אל הצינוק. עמידן הורה על סגניו הנאמנים ולדימירוס וציחי לערוך מעקב בין כל אזרחי הממלכה ולחפש תושבים שראויים להיכנס לצינוק. ''יש לי רעיון מצוין...'' חשב ולדימירוס בליבו ''אולי אצליח למצוא במעקב הזה את שלישיית ההגים, ליאורוס, פלג ונדובי. מאז שהם נמלטו מהצינוק הם הפכו למבוקשים ביותר. תאר לעצמך, ולדי, מה יקרה אם תמצא אותם. בוודאי עמידן ייתן לך העלאה במשכורת...''
ציחי לעומתו היה פחות תיאורטי ויותר מעשי. הוא עבר בין כל תושבי הממלכה וניסה למצוא מישהו אחד העובר על החוק. לרוע מזלו, האזרחים היו מאוד שקטים ולא הוציאו אפילו מילה מפיהם. ככל הנראה הם שמעו על ההוראה שנתן עמידן ופחדו להסתבך בצרות. אבל מסתבר שלא כולם היו כאלה. ציחי הצליח למצוא אזרח אחד שהרשה לעצמו לדבר בחופשיות ובחוצפה. קיימות שתי סברות לכך: או שהוא לא שמע על הפקודה של עמידן, או שהוא פשוט טיפש. שמו של האזרח הזה היה עמידן סקפטייל. הוא היה סנוודאי לכל דבר. בשביל לא להשוות אותו למושל האהוב והדגול, כולם נהגו לקרוא לו בשם משפחתו, סקפטייל. כשציחי תפס את סקפטייל, הוא שוחח עם אזרח בשיחה אופיינית: ''אתה חתיכת חוצפן! התנצל תכף ומיד או שאני אדווח עליך לעמידן, מושל הממלכה! לא, בעצם אתה צריך להתנצל פעמיים! גם על זה שצחקת עלי, וגם על זה שאתה עומד כאן ושותק!''
האזרח שעמד ליד סקפטייל רק שתק והביט אל ציחי, שחייך חיוך זדוני. ''שלום אדון סקפטייל!'' הוא אמר בקול רם ורק ברגע הזה סקפטייל הבחין בו. ''אה..ציחי!'' אמר סקפטייל בבהלה ''בדיוק עמדתי לדווח על האזרח החצוף הזה..לך.''
''סקפטייל, אתה עצור באשמת הפרת השקט והשלווה של הממלכה.'' הכריז ציחי וכבל אותו באזיקים ''כעת, אתה מושלך לצינוק למשך כל ימי חייך!''
סקפטייל ההמום הובל על ידי ציחי אל הצינוק. ציחי השליך אותו אל הצינוק, שם פגש סקפטייל בלא אחר מאשר קיסינו. סקפטייל וקיסינו הכירו זה את זה, עוד מהילדות בתקופת ממלכת סקמינא. למעשה, הם היו שם חברים טובים ביותר. אבל החברות שלהם אף פעם לא החזיקה מעמד במשך הרבה זמן. הם תמיד רבו בגלל שטויות והפכו לאויבים הכי גדולים אחד של השני. ואז הם התפייסו ולאחר מכן הם רבו שוב. בפעם האחרונה שנפגשו זה עם זה, לפני שנפגשו בצינוק, הם היו יריבים. ''אתה???'' הם שאלו בו זמנית בתדהמה. לא עבר זמן רב עד ששניהם החלו להכות אחד את השני בסטירות נשיות ולקלל זה את זה. אך כעבור זמן רב, לאחר שיחה ארוכה שכללה לא מעט צרחות וקללות, הבינו השניים שמוטב שיניחו את הסכסוכים הפנימיים בצד ושישתפו פעולה בשביל לצאת מהצינוק הארור.
-
תמשיך אחי. חבל שאני היחיד שבאת טורח ליקרוא את הפרקים.
-
פרקים 18-20: נכתב על ידי ליאור
"מה זאת אומרת ליאורוס, נדובי ופלג בחרו מהצינוק?!" זעם עמידן. "יש רק אשם אחד-וזה אתה ציחי!
"לא אדוני, אני מצטער!" קרא ציחי. "אין על זה מחילה!" קרא עמידן. צר לי ציחי, אך סופך יהיה כגורל קיסינו וסקפטייל."
"מתקפת באן IP!" קרא עמידן ופוצץ את ציחי שהתמוטט ונפל לצינוק. "אני עוד אנקום בך עמידן" חשב ציחי ושבר את כל עצמותיו.
קיסינו וספקטייל שהתחילו לחפור, ושכחו שאנימגה נמצאת בצפון, התחילו לחפור לדרום וחפרו תעלה באותו אורך,
רק לאלף עזאזל.
"נדובי, עוד כמה זמן ללכת?" שאל ליאורוס המותש. "לפי החישובים שלי, רק עוד 243,000 קילמוטרים" השיב נדובי בעוד פלג נופל בשלג הכבד.
"איך נחזור הביתה?!" שאל ליאורוס את נדובי. נדובי הוציא מתיקו מכשיר שהיה נראה כמו מזחלת שלג ענקית. הוא התניע אותה וכולם נסעו במהירות עצומה!
של חצי קילומטר לשעה!
"ולדימירוס, לאנס, רזוס, אני רוצה שתצעו לשורש העיניין, זה הזמן להתחיל את המרד ולהרוג את התרנגול-חן המאסטר!" קרא עמידן.
"כן אדוני!" קראו כולם והשתחבו. "ובקשר אלייך ולדימירוס, אל תפשל" קרא עמידן.
כאשר כולם יצאו מחדרו של עמידן קרא עמידן לקיפא. "קיפא, עקוב אחריהם" קרא עמידן ונתן הוראה לקיפא הקוף הדביל.
"כן מאסטר עמידן" קרא קיפא "אתה החבר הכי טוב שלי" הוסיף לומר ויצא לדרך.
"עמידן אמר לנו למסור לך את המחברת הזאת, לכיבוש לאיאהמינא." קרא לאנס "תודה, דה!" קרא חן התרנגול ולפתע מאחוריו הופיע ולדימירוס השלישי ותקע סכין בנצותיו. "אהיה שלום חבר" קרא רזוס.
"ויש לי רעיון את מי להפליל" חשב ולדימירוס. "פלג!!" קראו כולם יחד בקול אחד וברחו.
"המשימה הושלמה" קראו כולם אל עבר עמידן.
"תמשיך לחפור דביל!" קרא קיסינו אל סקפטייל. "אחותך דביל" קרא סקפטייל שהמשיך לחפור.
"אה, כן?" כהוסיף לומר סקפטייל "יש לי קללה שאתה תבכה כשתשמע!!!" קרא סקפטייל. "נו, באמת?" שאל בסינו בזלזול.
"כן! אמא שלך מזדיינת עם אבא שלך!" קרא ספטייל. "יוו!!!" קרא קיסינו והחל לבכות. "** ****!!" קרא ולפתע כל המנהרה עמדה להתמוטט.
"תחפור! תחפור! תחפור!" צעקו השניים שצעקו במלוא המרץ והמנהרה התמוטטה כשקיסינו וסקפטייל שמה.
ציחי ששכב בלי יכולת לזוז, חבול בכל גופו קרא לשדים. "בואו! תאכלו את גופי ונשמתי ואז נתאחד להיות אחד!"
"ציחיקו!" קרא ציחי כשהיה בבגדים חדשים ומשוקם. "זהו שמי החדש-ציחיקו!" הוסיף לומר.
"זה הזמן לנקום בעמידן" קרא.
באותו זמן:
לפתע משאית השלג של נדובי נעצרה. "מה קרה שאל ליאורוס?" את נדובי, "יש לנו אורחים" קרא נדובי.
ושאול ואביב עמדו מול המשאית בידיים שלובות.
"איפה פלג?!" שאל בקול אחד.
-
-
פרק 21: נכתב על ידי ליאור
"אהה!!!!!"נשמעה צעקה וזה היה קיסינו שצעק.
את החלק התחתון של גופו, היה קשה לראות, אבל יש 2 סיבות לצעקה. או שהוא החזיק את דלת התקרה של המנהרה,
או שסקפטייל עשה לו מעשה סדום. אי אפשר לדעת, למרות שקיסינו היה בלי מכנסיים.
"תמשיך להחזיק את התקרה!" קרא סקפטייל בעודו מתחיל לברוח. "תודה גבר!" הוסיף לומר ונעלם. התקרה התמוטטה על קיסינו והוא מת.
באותו זמן:
"שלום עמידן" קרא ציחיקו. "וברכה" הוסיף לומר עמידן בהתחקמות.
"באתי לנקום!" קרא ציחיקו וזינק מאחורי עמידן במהירות. "אתה לא תביס אותי" קרא עמידן ברוגע.
"באן IP!!!" קרא עמידן ושלח באן IP שפוצץ את ציחיקו. "אני אחזור" הכריז ציחיקו ונעלם.
באותו זמן:
"פלג לא כאן!" קרא ליאורוס, בעודו מחביא את פלג בבגאז'. "רוצה לבדוק אפילו בבג'אז'? שאל ליאורוס את שאול.
"אני מאמין" קרא שאול אך אביב התעקש לבדוק את המכונית. "עכשיו חורף נכון? אז אני אשתמש במתקפת אביב!" קרא אביב וכל השלג נמס. חום השמש, וגועל הפרחים המיס את המכונית ופלג נחשף.
"בואו נהרוג אותו!" קראו שאול ואביב. "אז זה 2 על 3?" שאל נדובי. "מתקפת באן IP!!!" קראו השלושה שטענו מתקפה,
מאוחדת, הם יצרו שלושה כדורים שהתלבו לאחד ענקי ופוצצו את אביב ושאול. "עכשיו החלק המג'סמי של ממלכת ברית הרשע שייך לנו!" קרא ליאורוס.
"עכשיו מתחילה הנקמה העמידן, אל קודם צריך לגייס צבא" קרא פלג.
"לפתע סזורב הגיע. "מה קורה סזורב?" שאל נדובי אותו. "הכל טוב נדובי" קרא סזורב. "הגיע הזמן להרוס את סנוודא" קרא סזורב. "צודק!" קראו כולם.
והם נכנסו למחילה והתחילו לחזור לצינוק.
כאשר הגיעו לצינוק, הם פגשו בסקפטייל. "יוו! אני מדווח עלייך!" קרא סקפטייל לעבר ליאורוס.
"מתקפת דיווח!" 'קר סקפטייל ותקף את ליאורוס. ליאורוס נפצע קשה.
"כוח הדיווח שלו, חזק משל כוח באן הIP של עמידן" קרא ליאורוס והתעלף.
"תצטרף אלינו להביס את עמידן?" שאל נדובי את סקפטייל.
"אין מצב! סקפטייל יתן לי ניהול אם אני לא אצטרף אליכם! עכשיו אני מדווח עליכם לעמידן!" קרא סקפטייל.
"לא!!!" קראו כולם.