-
נראה לי שיש וירוס באתר
אני גולש בגוגל קרום וזה כל הזמן מזהיר אותי על וירוס
של Siz משהו
זה ככה גם אצלכם?
הנה מה שכתוב
אזהרה: הביקור באתר זה עלול להזיק למחשב שלך!
האתר שנמצא בכתובת forum.pokemons.co.il מכיל אלמנטים מהאתר up203.siz.co.il שכפי הנראה מארח תוכנה זדונית – תוכנה שעלולה לגרום נזק למחשב או לפעול בו ללא הסכמתך. די בביקור באתר שמכיל תוכנה זדונית כדי שהמחשב שלך יידבק בה.
למידע מפורט על הבעיות באלמנטים אלו, בקר בדף Google דף ניתוחים של 'גלישה בטוחה'. עבור up203.siz.co.il.
-
לי זה לא קרה אף פעם וכמו שאני מכיר את רותם משנת 2008 האמן לי שהוא דאג שלא יהיה ווירוסים באתר יש לו פה מערכת מתקדמת שמונעת ווירוסים .
-
-
-
-
בעיה באמת מוזרה.
בכל מקרה, אם זה קורה לכם שוב. תצלמו לי מסך ותפרסמו שוב פעם בנושא הזה.
נ.ב
red dd ערכתי לך את החתימה לייתר ביטחון, כי במקרה היא הייתה על השרת siz ובמקרה הכתובת שלה היא הכתובת שרשום שזה הוירוס לפי גוגל.
-
הנה צילום מסך
[IMG]http://img716.imageshack.us/img716/664/virusr.png[/IMG]
-
עכשיו ?
זה נמצא בכל עמוד שיש תמונה על השרת siz.co.il
מה נסגר איתם ~.~
-
האמת שזה היה בדף הראשי אבל אולי זה כי הוא סרק את כל הפורום
-
בדף הראשי של האתר היו תמונות Siz בעדכונים. :s
-
אולי זה האתר הזה (siz) שנגוע בוירוס אבל לא נראה לי
עריכה: בדף הראשי בפורום לא באתר
אין לי מושג ממה זה נובע
[url]http://safebrowsing.clients.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=http://up203.siz.co.il/up3/zwyv3wnyujh2.bmp&client=googlechrome&hl=he[/url]
הנה מידע מגוגל על זה
יש להם איזה כלי שיכול לתקן את הבעיה לפי מה שהם אומרים
-
-
זה לא קשור לפורום.אני גולש בעוד מלא אתרים שמופיעה ההודעה הזו.
אני רק מקווה שזה רק מתריע ולא עושה כלום.
-
זה קרה גם לי! אני גם גולש בגוגל חרום
-
יכול להיות שזה תקלה של כרום
היה פעם שבגוגל עשו שכל האתרים מסוכנים
-
גוגל כרום מאתרים כל דבר וירוס תאמינו לי לחבר שלי היה ולא יכל להוריד דברים.. בגלל שזה יחסית אינטרנט חדש יש לו בעיות אני ממליץ לכם פשוט להוריד firefox ויש אפשרות להעביר את כל המועדפים וזה מהגוגל כרום תעבו לfire fox
-
לי יש firefox ולא קורה כלום...
האם יש סיכון אמיתי בדבר הזה?
-
למה לעבור לפיירפוקס אם כרום מאתרים את הוירוסים?אתם רוצים שזה לא יתריע לכם וזה יאפשר למחשב לספוג וירוסים?
-
כי זה לא באמת וירוס זה רק קוקיס אני לא יפרט לך כי אתה לא תבין פשוט זה לא וירוס ופיירפוקס סורק גם רק לא מתריע על קוקיס אחי זה לא באמת וירוס וtbk לא צריך לפחד פיירפוקס בטוח
-
היה לי את זה עכשיו! איך פותרים את זה?
עריכה:
אני לא יכול להיכנס לנושאים! מה זה הדבר הזה? ורשום שם שכאילו אם אני רוצה להמשיך למרות שזה יכול להזיק למחשב,מה עושים?
-
אני מניח שזה רק התמונות,ותמונות לא באמת יכולות לעשות וירוס,אבל זה שזה מתריע זה מתריע רק לא להכנס לאתר הזה או שאולי באמת תמונות יכולות להזיק?
-
התמונות לא יכולות להזיק והאתר מאובטח אני ממליץ לכם להיכנס פשוט דרך אינטרנט אחר ואם אתם רוצים אחד מהיר אני ממליץ על פייר פוקס.. איןי פה שום וירוס גוגל כרום חושב שקוקיס זה וירוס
-
[QUOTE=Golden Boy;838530]יכול להיות שזה תקלה של כרום
היה פעם שבגוגל עשו שכל האתרים מסוכנים[/QUOTE]
אתה אמיתי?
בכל מקרה, רותם ענה לכם לשאלה, כל עמוד שיש לו תמונה של SIZ יש את הקטע הזה.
עוד שאלת?
-
[QUOTE=David Villa;838717]אתה אמיתי?
בכל מקרה, רותם ענה לכם לשאלה, כל עמוד שיש לו תמונה של SIZ יש את הקטע הזה.
עוד שאלת?[/QUOTE]
כן, באמת היה דבר כזה!
-
[QUOTE=hgss1234;838765]כן, באמת היה דבר כזה![/QUOTE]
אני יודע על התקלה, אבל אני שאלתי אם הוא אמיתי על זה שהוא אמר שזה תקלה שלהם, למה שגוגל כרום יעשו תקלה מכוונת על אתר כזה?!
-
ויורס
גם לי זה ככה אני לא יודעת למה נכנסתי לאתר ויום אחרי זה שניסיתי שוב היה כתוב לי שיש וירוס אני מקווה שיעשו בדיקת וירוסיים מהר....:um_face:
-
[QUOTE=OmerFake;838538]גוגל כרום מאתרים כל דבר וירוס תאמינו לי לחבר שלי היה ולא יכל להוריד דברים.. בגלל שזה יחסית אינטרנט חדש יש לו בעיות אני ממליץ לכם פשוט להוריד firefox ויש אפשרות להעביר את כל המועדפים וזה מהגוגל כרום תעבו לfire fox[/QUOTE]
די להמליץ לנו על פיירפוקס זה לא קרה מקודם אז משהו השתבש לפי דעתי צריכים לפנות לגוגל או משהו על הבעיה
זה לא רק עמודים עם SIZ גם העמוד הראשי של [B]הפורום[/B] עושה את זה לפעמים
הנה עוד משהו שכתוב נתתי קישור אבל לא טורחים להיסתכל בו
[url]http://safebrowsing.clients.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=http://up203.siz.co.il/up3/zwyv3wnyujh2.bmp&client=googlechrome&hl=he[/url]
כיצד מסומן האתר up203.siz.co.il?
האתר מסומן כאתר חשוד - הביקור באתר אינטרנט זה עלול להזיק למחשב שלך.
במהלך 90 הימים האחרונים, חלק מאתר זה סומן כמכיל פעילות חשודה 1 פעמים.
מה קרה כש-Google ביקרה באתר זה?
מתוך 1 דפי האתר שנבדקו במהלך 90 הימים האחרונים, 1 דפים גרמו להורדה ולהתקנה של תוכנות זדוניות ללא הסכמת המשתמשים. הביקור האחרון של Google באתר זה התבצע בתאריך 2010-09-28, והפעם האחרונה שבה התגלה תוכן חשוד באתר זה הייתה בתאריך 2010-09-28.
Malicious software includes 1 exploit(s). Successful infection resulted in an average of 1 new process(es) on the target machine.
תוכנות זדוניות מתארחות ב-2 דומיינים, ביניהם geezter.com/, sedfer.com/.
נראה ש-1 דומיינים משמשים כמתווכים להפצת תוכנות זדוניות בקרב המבקרים באתר זה, ביניהם sedfer.com/.
This site was hosted on 1 network(s) including AS1680 (NV).
האם אתר זה שימש כמתווך שגרם להפצה נוספת של תוכנות זדוניות?
במהלך 90 הימים האחרונים, לא נראה שהאתר up203.siz.co.il שימש כמתווך להדבקת אתרים כלשהם בתוכנות זדוניות.
האם אתר זה אירח תוכנות זדוניות?
לא, אתר זה לא אירח תוכנות זדוניות במהלך 90 הימים האחרונים.
כיצד זה קרה?
במקרים מסוימים, גורמי צד שלישי מסוגלים להוסיף קוד זדוני לאתרים חוקיים, והדבר גורם לנו להציג אזהרה.
הצעדים הבאים:
חזור אל הדף הקודם.
אם אתה בעל אתר זה, באפשרותך לבקש בדיקה של האתר באמצעות Google Webmaster Tools. ניתן למצוא מידע נוסף על תהליך הבדיקה במרכז העזרה למנהלי אתרים של Google.
Updated 2 hours ago
-
[SIZE="5"][b]תקשיבו זה מתריע על זה שבאחד הקבצים שהיו בכל אתר Siz היה וירוס לא בכל התמונות הוא פשוט מודיע שתיזהרו עם Siz[/b][/SIZE]
-
אני מקווה שזאת טעות שלהם בלי האתר אני לא יכולה לראות עדכונים ולצפות בפרקים של דור 5
-
אל תדאגו זה לא הפורום מכוון שסיז עכשיו בתיקוני העלאות אז זה קורה זה יעבור בעוד כמה זמן
-
אני יודע מה קורה,נוקמים בנו על זה שחיבלנו בוויקיפדיה!
-
זה ככה בכל אתר שיש בו תמונה של siz
נקווה ש siz יפתרו את זה או ייסגרו :P
-
נראה שזה נפתר פחות או יותר (לא אדבר יותר כי זה יהיה כמו (ביטוי מפורסם))