פוקימון - מלחמת המחוזות *כל המקומות אזלו*
לוגו
[IMG]http://i55.tinypic.com/hrkgtg.png[/IMG]
תודה לKnockOut על הלוגו.
מאושר ע"י Ritsuka kun.
[SIZE=4][COLOR=lime]רקע[/COLOR][/SIZE]
עד לפני 20 שנה הייתה נערכת אליפות של אלופי הליגות מכל המחוזות שנקראה- אלוף האלופים. לפני 20 שנה החליטו להפסיק את אליפות זו מסיבה לא ידועה. מאז ועד לפני מספר שנים הכל היה רגוע עד שלפני מספר שנים ספורות הפרופסורים (אוק, אלם, בירצ', רואן וארארגי) של חמשת המחוזות (קנטו, ג'וטו, הואן, סינו ואיסשו בהתאמה) התחילו ריב ביניהם מי המחוז הטוב ביותר.
הריב התחיל מזה שפרופסור המחוז (שלא ידוע לכם ויוודא בהמשך) שניצח באליפות האחרונה פרסם את המחוז שלו ע"י כך שהוא אמר שאלוף האלופים (או בשם הנפוץ יותר- מאסטר הפוקימונים) הוא מהמחוז שלו, הפרופסורים של שאר המחוזות יצאו נגד פרסום זה בטענה שהטורניר התקיים לפני 20 שנה ויכול להיות שהמצב השתנה מאז. מאז ריב זה הם לא מדברים יותר ולא שולחים מאמנים מהמחוז שלהם למחוזות אחרים או יותר נכון לא מפרסמים את המחוזות האחרים.
[SIZE=4][COLOR=blue]עלילה[/COLOR][/SIZE]
לפני מספר שבועות ספורים (לא יותר מחודש) אדם מסתורי בשם Y שהחליט שנמאס לו מהמצב שלח לכל אחד מפרופסורים את המכתב הבא:
[spoiler]
שלום פרופסור נכבד,
שמעתי על הריב שלכם אשר גרם לי לחשוב על הרעיון הבא במטרה להחזיר את המצב לקדמותו:
אז הרעיון הוא כזה, עכשיו בכל מחוז מתחילים מאמנים צעירים במסעם להיות מאמני פוקימונים ואלופי הליגה של המחוז שלכם. בתום אליפות הליגה הקרובה אלוף הליגה שלך ישלח לטורניר עם אלופי המחוזים האחרים שיקבע את אלוף האלופים ובכך גם יקבע מאיפה מגיעים המאמנים הטובים ביותר. כלומר, אני מבקש להחזיר את טורניר אלוף האלופים.
בתקווה לתשובה מהירה,
Y
[/spoiler]
בתגובה למכתב זה שוחחו חמשת הפרופסורים והשיבו לאיש מסתורי זה שהם מסכימים להצעתו.
כעת, נשלח אלייך מכתב הביתה שבו כתוב:
[spoiler]
שלום מאמן פוקימונים צעיר,
בעקבות עצתו של Y, אני מציע לך לצאת למסע כדי להראות לעולם שהמחוז שלנו הוא המחוז הטוב ביותר מבין חמשת המחוזות.
במידה ואתה מתאים (מעל גיל 14) בוא אלי למעבדה ואתן לך את ההתחלתי, בסוף מסעך, במידה ותנצח את אלוף הליגה הנוכחי ובכך תהפוך לאלוף הליגה אתה תשלח לטורניר אלוף האלופים להתמודד בתואר מאסטר-פוקימונים ובמידה ואכן תצליח לנצח בטורניר תביא הרבה כבוד לי ולמחוז.
בברכה והמשך יום נעים,
פרופסור אוק/אלם/בירצ'/רואן/ארארגי
[/spoiler]
אתם מקבלים את מכתב זה ומחליטים שאתם רוצים לצאת למסע ולהיות מאסטר פוקימונים.
[COLOR=red][SIZE=5]חוקים[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=red]כל חוקי חת"מ תקפים גם פה.[/COLOR]
[COLOR=red]1. במידה ויש שאלה שקשורה למשחק, יש לרשום אותה בהערה בתגובה (הערה מסומלת ע"י הפרדה עם "-------------" בסוף התגובה להמשך שלי) או אם אין לך המשך בדיוק בה"פ.[/COLOR]
[COLOR=red]2. אין לקלל\להעליב משתמשים אחרים.[/COLOR]
[COLOR=red]3. אין להספים\להציף.[/COLOR]
[COLOR=red]4. אין לשלוח לי ה"פ כגון "תגיב במשחק", אני אגיב כשאני אראה לנכון.[/COLOR]
[COLOR=red]5. אם דילגתי עלייך- שלח לי בפרטי.[/COLOR]
[COLOR=red][SIZE=4]מי שעובר על אחד מחוקים אלו מסתכן בעונש חמור עד כדי הרחקה לצמיתות מהמשחק[/SIZE].[/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=blue]מטרת המשחק[/COLOR][/SIZE]
1. לנצח את 8 מנהיגי המכון שבמחוז שלכם.
2. לנצח את רביעיית האליט.
3. לנצח את האלוף הנוכחי.
4. לנצח את השחקן הנוסף שנמצא במחוז שלכם.
5. להשתתף בטורניר אלוף האלופים ולנצח.
6. להנות.
[SIZE=5][COLOR=black]פרסים[/COLOR][/SIZE]
1. מי שפותח את עמוד 10 מקבל חפץ. בן קיבל.
2. מי שפותח את עמוד 25 מקבל פוקימון. חן קיבל.
3. מי שפותח את עמוד 50 מקבל פוקימון.
4. מי שפותח את עמוד 60 מקבל חפץ טוב ביותר.
5. מי שפותח את עמוד 75 מקבל פוקימון פסאודו אגדי.
6. מי שפותח את עמוד 100 מקבל פוקימון פסאודו אגדי + חפץ שעוזר לפוקימון זה.
7. יתגלה בהמשך.
[SIZE=5][COLOR=darkorchid]השגת כסף[/COLOR][/SIZE]
בינתיים יש לכם 2 אפשרויות להשיג כסף:
1. ניצחון מנהיג מכון.
2. ניצחון מאמן שתיפגשו בדרך.
הכסף שתקבלו יהיה לפי הנוסחא הבאה:
1. 1000*n כאשר n זה מספר המכון שניצחתם.
2. n*500+700 כאשר n זה כמות המכונים שניצחתם עד כה.