-
ביקורת חת"מ
שלום לכם, שה"מים ושחקני-מ"ת של פורום פוקימונס. אני אמיר, ובזמן הקרוב אני אנהל את הנושא הזה שנקרא ביקורת חת"מ. שאלות?
[B][COLOR=black]--------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ש: מה זה ביקורת חת"מ?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=lime]ת: כאן אני אבחר משחק אחד שנמצא בפורום, (אם הפותח שלו מבקש כמובן), ואתן לו ביקורת. ככה הוא ידע מה לשפר, ומה לחזק במשחק שלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ש: יפה, אבל איך אני גורם לך לבקר את המשחק שלי?[/COLOR][/B]
[COLOR=lime][B]ת: אתה שולח לי ה"פ עם השם של המשחק, שם המשתמש שלך וקישור למשחק, ואני אבקר אותו.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]ש: אבל אני לא רוצה שיבקרו את המשחק שלי![/COLOR][/B]
[B][COLOR=lime]ת: אל דאגה! אף אחד לא יבקר את המשחק שלך אם אתה לא רוצה בכך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ש: מה אכפת לי עם ביקרת את המשחק שלי?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=lime]ת: אז קודם כל, אתה יודע מה לשפר בו ואיפה צריך להשקיע.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=lime]אחרי זה, המשחק שלך גם תקבל ציון אותו אתה יכול לפרסם איפה שאתה רוצה, ובכך למשוך שחקנים חדשים שמחפשים משחק מושקע.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ש: נעלבתי מהביקורת שלך![/COLOR][/B]
[B][COLOR=lime]ת: אני מצטער מעומק ליבי, אבל ציני אני עכשיו וציני אני אשאר. אם אתה חושש שתעלב מהביקורת שלי, אל תבקש אחת מלכתחילה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000000]משחקים שמחכים לביקורת:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000000]מאסטר אספיון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000000]monster[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]Nivx10[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]ErWiN.W [/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]OmerFake[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000000][B][COLOR=black]--------------------------------[/COLOR][/B][/COLOR][/B]
[COLOR=#000000][B]משחקים שעברו ביקורת:[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#6c6c6c]Pokemon - save the legendery pokemon - DarkTiger - [/COLOR][COLOR=lime]7.8[/COLOR][/B]
[B]Pokemon - medievel ages -LordAbizi - [COLOR=lime]8.4[/COLOR][/B]
[COLOR=royalblue][B]SysTem - pokemonthepowerofthethought[/B][/COLOR]
[B]Bw1234 - [COLOR=lime]7.3[/COLOR] - פקימון מלחמת המחוזות[/B]
[B]Pokemon - The New Generation - Maor Melkinson - [COLOR=red]6[/COLOR][/B]
ועכשיו, לעבודה. מי הולך להקטל הבא?!
-
לי אין בעיה להקטל, הלוגו בחתימה שלי הוא קישור
-
[URL="http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=28451"]שיהיה[/URL] בהצלחה שולח בפרטי.
-
יפה שהתנדבתם, אבל פעם הבאה בה"פ.
אני מתחיל בביקורות! עמדו בתור אנשים, מחכים לנעיצה. (יש לנושא אישור, למי שדואג*
-
-
אין לי בעיה לביקורת P:
תבקר ~
[url]http://www.pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=30136[/url]
-
תגיד מותר לשלוח גם רעיונות למשחק תפקידים שלא קיבלו אישור ואתה תתן עצות לשיפור
-
[SIZE=2][COLOR=black]אני מזהיר אותכם, אני קוטל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]--------------------------------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]ביקורת ראשונה:[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][SIZE=2] [B]Pokemon- Save the legendary pokemons[/B][/SIZE][/COLOR]
[B][SIZE=2][COLOR=black]ע"י DarkTiger[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=4][COLOR=black][U][B]עלילה:[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[B][U][SIZE=2][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][COLOR=black][U][SIZE=2]הניסוח[I]:[/I][/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][I][U][SIZE=2][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
[SIZE=2][COLOR=black]העלילה קצרה והחלטית. לא מופרטת מידי; אפילו דיי מחופפת.[/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=black]דוגמא:[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=black][QUOTE] [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]אך יום אחד, בתאריך ה-18 בספטמבר בשנת 3000,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]הצוותים המרושעים מקנטו, ג'וטו, הואן וסינו הגיעו למחוז והאגדיים מכל הדורות איתם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]צוות [FONT=Arial]רוקט[/FONT][FONT=Arial] התאחד עם צוות [/FONT][FONT=Arial]גלאקטיק[/FONT][FONT=Arial] לצוות ששמו [/FONT][FONT=Arial]Shadow[/FONT][FONT=Arial] ו[/FONT][FONT=Arial]אקווה[/FONT][FONT=Arial] עם [/FONT][FONT=Arial]מגמה[/FONT][FONT=Arial] לצוות בשם [/FONT][FONT=Arial]Night[/FONT][FONT=Arial],[/FONT]
[/QUOTE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]מה? למה? איך? קצת תיאור עוד לא פגע באף אחד.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]איפה המיסתורין, האקשן? מה המניעים שלהם בכלל שהם התאחדו ככה? טיפה סיפור דרוש כאן![/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=black]תיקון דוגמא:[/COLOR][/SIZE][/B]
[I][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/I]
[SIZE=2][COLOR=black]היה זה לילה אפל במיוחד. בתוך אוהל גדול ומואר שמוקם ביער חשוך, ישבו שני מנהיגי הצוותים הגדולים של המדינה במה שנראה היה כפגישה המשמעותית ביותר לגורלו של המחוז איי פעם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]"לא." אמר בהחלטיות סיירוס, המנהיג המאיים של צוות גאלאקטיק. שערו הבהיר נצנץ לאור המנורה שהייתה מונחת על השולחן.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]ג'ובאני, המנהיג הבלתי מעורער של צוות רוקט לא הניע שריר. הוא נראה רגוע לגמרי, אבל היה ברור שלא כך המצב.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]הפרסיאן שלו ישב בחיכו וגרגר. הוא לא היה מודע למה שהיה מונח על הסף אם הפגישה תשתבש... ... ... ...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][/QUOTE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]יש קצת חיפוף, ורואים שלא לקח לך יותר מידי זמן לכתוב את הדבר הזה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]יש פה יותר מידי אנטרים. לא כל משפט צריך להגמר בפסיק;[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][SIZE=2]לאחר שני איחודי הצוותים הגיע למחוז צוות נוסף- צוות [FONT=Arial]נאו רוקט[/FONT][FONT=Arial],[/FONT]
[FONT=Arial]אשר התנגד לאיחוד והגיע במטרה לחסל את הצוותים האחרים-[/FONT]
[FONT=Arial]נייט, שאדוו ולייט ולשלוט באגדיים ובמחוז".[/FONT]
[FONT=Arial]בשלב זה התחלתם לא להקשיב למורה להיסטוריה בבית הספר לפוקימון.[/FONT]
[FONT=Arial]התאריך היה ה-19 בספטמבר בשנת 3001,[/FONT]
[FONT=Arial]שנה ויום לאחר פלישת הצוותים- [/FONT][FONT=Arial]שאדוו[/FONT][FONT=Arial], [/FONT][FONT=Arial]נייט[/FONT][FONT=Arial], [/FONT][FONT=Arial]נאו רוקט[/FONT][FONT=Arial] ו[/FONT][FONT=Arial]לייט[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]סיימתם את לימודיכם וסוף סוף הגיע היום הגדול,[/FONT]
[FONT=Arial]היום אתם בני 13, היום בו אתם אמורים להתחיל מסע,[/FONT]
[FONT=Arial]מסע לעבר העולם הפתוח שבעל שלל אפשרויות,[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=black][/QUOTE][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][SIZE=2][QUOTE] [/SIZE]
[COLOR=black][SIZE=2]לאחר שני איחודי הצוותים הגיע למחוז צוות נוסף- צוות [FONT=Arial]נאו רוקט -[/FONT][FONT=Arial]אשר התנגד לאיחוד והגיע במטרה לחסל את הצוותים האחרים - [/FONT][FONT=Arial]נייט, שאדוו, ולייט, ולשלוט באגדיים ובמחוז".[/FONT]
[FONT=Arial]בשלב זה התחלתם לא להקשיב למורה להיסטוריה בבית הספר לפוקימון. [/FONT][FONT=Arial]התאריך היה ה-19 בספטמבר בשנת 3001, [/FONT][FONT=Arial]שנה ויום לאחר פלישת הצוותים למחוז.[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=black][SIZE=2][FONT=Arial]סיימתם את לימודיכם וסוף סוף הגיע היום הגדול - [/FONT][FONT=Arial]היום אתם בני 13. היום אתם אמורים להתחיל מסע,[/FONT]
[FONT=Arial]מסע לעבר העולם הפתוח שבעל שלל אפשרויות ... ... ...[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][/QUOTE][/SIZE][/COLOR]
[B][SIZE=2][COLOR=black]מה למדנו לפעם הבאה? [/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=black]נתחיל בברור מאליו: חבר'ה, רקע זה חשוב. צריך לשבת יותר מחמש דקות לכתוב רקע טוב, ואין פה דרכי קיצור.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]בקשר לסימני פיסוק, פה דווקא יש כמה דרכים בהם אתה יכול לשפר את הכתיבה שלך בקלות:[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#000000][SIZE=2][I][U]חזרה על הרקע שוב ושוב:[/U][/I] כן, אני לא צוחק. תקראו את מה שכתבתם! אתם יכולים לנסות לקרוא אותו בקול כדי להבין איפה חסרים סימני פיסוק ואיפה יש יותר מידי, או לתת לחבר לעיין בו כדי שיעזור לכם להבין מה שפספסתם.[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#000000][SIZE=2][I][U]שכירת בטא:[/U][/I] [COLOR=red]-לא מומלץ[/COLOR] בטא הוא אדם שמתקן שגיאות סימני פיסוק או יעזור לכם להוסיף תיאורים לרקע שלכם. המעשה הזה דרוש רק במקרים קיצוניים של בעיות כתיבה, וכאן הוא לא מומלץ, כי אתה עוד בסדר. אבל אם אתם כן שוכרים בטא, אל תשכחו לתת לו קרדיט על העזרה! [/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][/SIZE]
[U][B][SIZE=2][COLOR=black]מקוריות ותוכן:[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
[SIZE=2][COLOR=black]המשחק הוא משחק של פוקימון. זה אומר שהמקוריות שווה לאפס. [/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][SIZE=2][I]אבל[/I] הוספת את העיניין של הצוותים שמתאחדים וכל האגדיים מתרכזים במחוז אחד.. שזה, למען האמת, חרוש באותה מידה. אם הייתי אידיוט, הייתי נוכן לך אפס וחצי, על האקסטרה פלפל;[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=black]אבל אנחנו (ובמיוחד אני..) צריכים לזכור שאנחנו נמצאים בפורום של פוקימון, וזה מה שיש לצפות לו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]אני אתעלם הפעם, אבל בעתיד אני מצפה ליותר מקוריות![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]ציון לעלילה: 7.6[/COLOR][/SIZE]
[I][SIZE=2][COLOR=black]אתה צריך להשתפר.[/COLOR][/SIZE][/I]
[SIZE=2][COLOR=black][B][U]תופס ההרשמה[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]בואו נעבור על זה סעיף סעיף.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][SIZE=2][QUOTE][/SIZE][SIZE=2][COLOR=black]כינוי:
[FONT=Arial][COLOR=black]שם פרטי:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black]שם במשחק:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black]תמונה:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black]אופי:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black]רקע:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black]סוגים רצויים:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black]דור:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black]כסף: $2000[/COLOR][/FONT]
[COLOR=black][FONT=Arial]ציוד:[/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=black]תגים/סרטים:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black]משימות גמורות:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black]שותף:[/COLOR][/FONT][/COLOR][/QUOTE][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#000000][B]שם פרטי:[/B][/COLOR] [COLOR=black]מקובל[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#000000][SIZE=2][B]שם במשחק:[/B] נחוץ וברור[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#000000][FONT=Arial][COLOR=black][B]תמונה: תמונה?![/B] אתה מתכוון ספרייט? למה לא [B]תיאור[/B]?[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][B]אופי:[/B] נחוץ וברור[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][B]רקע: [/B]נחוץ וברור[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][B]סוגים רצויים: [/B]רגע, מה?![/COLOR][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][FONT=Arial][COLOR=black][B]דור:[/B] שוב, מה?![/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][B]כסף: [/B]נחוץ וברור[/COLOR][/FONT]
[COLOR=black][FONT=Arial][B]ציוד: [/B]נחוץ וברור[/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=black][B]תגים/סרטים:[/B] נחוץ וברור >.>[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][B]משימות גמורות: [/B]אני מניח שזה בסדר לשים את זה פה..[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][B]שותף: [/B]תוספת חביבה למשחק. למה לא?[/COLOR][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[U][B][SIZE=2][COLOR=black]מה חסר לי וכמה זה חבל[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
[COLOR=black][SIZE=2][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=black]אבוי לך! [U]ספרייט ולא תיאור[/U]!? כמה חבל!
[I]יש לזכור: [/I]תיאור הוא מרכיב חשוב בסינון שחקנים ובפתיחת הדמיון! ספרייט, לעומת זאת, קל לעשות ולא דורש שום השקעה. משתמש לא יזכור אחרי 3 עמודים את התמונה שלו, אבל אם השקיע בתיאור אז יזכור אותו גם אחרי יותר מ- 14. ( אני מזלזלXP )[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]תמונה ולא תיאור?! שה"מ רע! פויה![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]כמעט שפספתי את הטופס דוגמא! ממתי טופס דוגמא בא אחרי הטופס הרשמה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]עכשיו הכל ברור.. [];[/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=black]מה למדנו לפעם הבאה?[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=black]להציץ טיפה במדריכים של אמיר![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][U][I]השוואה חזותית - תיאור מול תמונה[/I][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=#000000][URL]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=8588&highlight=%E4%F9%E5%E5%E0%E4[/URL]
[SIZE=2]טופס דוגמא בא [U]לפני[/U] טופס ההרשמה עצמו![/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=red]ציון לטופס הרשמה( כן כן!) : 8[/COLOR][/SIZE]
[I][SIZE=2][COLOR=black]לא לחפף![/COLOR][/SIZE][/I]
[SIZE=4][COLOR=#000000][B]בהתאם למשחק:[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#000000][B][SIZE=2]מפה, הסברי מפה, טופס פוקימון, זירות, החנות (וכו'), עלויות, מטרות והישגים, הסבר שמחה, עוזרים,מסתובבים במחוז, צוות לייט.[/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000000]מכל העזים הקטנים ברור שהמשחק מושקע - לעומת זאת, בואו נעבר על כמה מהם:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][B][U]מפה + הסברי מפה[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]הלוואי על כל משחק פוקימון. מצויין.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][U][B]טופס פוקימון [/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]נחמד! סופסוף, משחק שבו על השחקן [B]לאכול! [/B]פלוס גדול וירוק! [SIZE=4][COLOR=lime][B]+[/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=4][COLOR=#00ff00][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=black][U]החנות (וכו') + עלויות[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אוקיי, טוב לדעת שזה רשום איפה שהוא.[/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000][U]מטרות והישגים[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000000]במילה אחת? [B]מיותר[/B]! אם אתה צריך לרשום את המטרות בסעיף חדש, סימן שהרקע שכתבת לא מבהיר אותם טוב [B]ואתה יודע את זה! [/B]לא טוב![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][U][B]עוזרים + מסתובבים במחוז + צוות לייט[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[RIGHT][SIZE=2][COLOR=#000000]דמויות מהסדרה? נראה לך? מינוס גדול למקוריות! [SIZE=4][COLOR=red]-[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/RIGHT]
[SIZE=2][COLOR=black]מסתובב במחוז אדם אחד, וצוות לייט הוא צוות של איש אחד. היכן ההשקעה שחזיתי?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][B]רגע, מה עם הצוות המרושע?[/B] אתה לא יכול לעשות צוות טוב ולהפקיר את הרעים![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אם כבר ספרייטים, אז עד הסוף! לא לחפף![/COLOR][/SIZE]
[U][B][SIZE=4][COLOR=black]שלב הבונוס ודעה אישית[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
[SIZE=2][COLOR=black]המשחק נראה במבט ראשון כמשחק פוקימון ממוצע. קליל ונחמד, שאפשר לשחק בו בין אם אתה מקצוען ובין עם מתחיל. העלילה פשוטה וברורה, ולמרות החפפנות וחוסר ההשקעה פה ושם, נדמה שהשחקנים נהנים, וזה מה שחשוב.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][SIZE=2]שתי נקודות בונוס! [/SIZE][/COLOR][SIZE=4][COLOR=lime]++[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]ציון כולל: [COLOR=black]7.8[/COLOR] במדד אמיר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]משחק לא מקצועי, אבל מתאים לרמת הפורום - קליל וכיפי לתווך ארוך או קצר ככל שיהיה.[/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=5][COLOR=lime]ביקורת: חיובית![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=#00ff00][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=black]-------------[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000]אני מקבל הרבה בקשות לביקורת במהירות. אני מבקש מכל מי שביקש ביקורת, שיראה את הביקרות הזאת ויחליט אם הוא עדיין רוצה.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000]DARK TIGER- אתה מוזמן לפרסם את הציון שקיבלת במשחק שלך ולהשוויץ לתאוות נפשך.[/COLOR][/SIZE][/B]
-
[quote=nehorai308;846483]תגיד מותר לשלוח גם רעיונות למשחק תפקידים שלא קיבלו אישור ואתה תתן עצות לשיפור[/quote]
אולי בעתיד.
-
[quote=Inuzuka Kiba;846627]
[SIZE=2][COLOR=#000000][B][U]עוזרים + מסתובבים במחוז + צוות לייט[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[RIGHT][SIZE=2][COLOR=#000000]דמויות מהסדרה? נראה לך? מינוס גדול למקוריות! [SIZE=4][COLOR=red]-[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/RIGHT]
[SIZE=2][COLOR=black]מסתובב במחוז אדם אחד, וצוות לייט הוא צוות של איש אחד. היכן ההשקעה שחזיתי?[/COLOR][/SIZE][/quote]
אין לי מה להגיב על שאר הקטילה, יש לי על הקטע הזה:
זה האנשים שנחשפו, יש לי לפחות כ30 אנשים מסתובבים במחוז וכ10 בצוות לייט, המשחק עדיין בחיתולים
עריכה: ולא כולם הם דמויות מהסדרה
-
אתה נותן גם עצות לשיפור בפרטי או רק קטילות?
-
[quote=DarkTiger;846645]אין לי מה להגיב על שאר הקטילה, יש לי על הקטע הזה:
זה האנשים שנחשפו, יש לי לפחות כ30 אנשים מסתובבים במחוז וכ10 בצוות לייט, המשחק עדיין בחיתולים[/quote]
המשחק שלך עוד במעקב- בלי קשר לזה, אני גם רוצה לראות את התגובות שלך וכמה הן מושקעות.
למה אין לך מה להגיב? תגן על עצמך O:
[QUOTE]
אתה נותן גם עצות לשיפור בפרטי או רק קטילות?
[/QUOTE]
אני אשמח לתת עצות בה"פ.
-
מתי הקטליה הבאה שלך ( שזה אני ) ?
-
מחר אני אגיב בצורה מפורטת
ויש לי הצעה:
אולי תקטול גם שחקנים, האם הם שחקנים טובים וכו'
-
רעיון נחמד - אבל שחקנים הם דבר אחר. השה"מ בוחר איזה שחקנים לקבל או לא או להשאיר או לא ולכן הם האחריות שלו, ואני אפשר להגיד להם להשקיע בתגובות שלהם יותר כי אם השה"מ לא דורש את זה מה הם, מי אני שאדרוש?
הביקורת הבאה היא על Lordabizi. היא תפורסם היום מאוחר בלילה אם עוד יהיה לי כוח או מחר.
-
[quote=Inuzuka Kiba;846705]רעיון נחמד - אבל שחקנים הם דבר אחר. השה"מ בוחר איזה שחקנים לקבל או לא או להשאיר או לא ולכן הם האחריות שלו, ואני אפשר להגיד להם להשקיע בתגובות שלהם יותר כי אם השה"מ לא דורש את זה מה הם, מי אני שאדרוש?
הביקורת הבאה היא על Lordabizi. היא תפורסם היום מאוחר בלילה אם עוד יהיה לי כוח או מחר.[/quote]
מתי שלי?
-
-
זה [URL="http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=29182"]המ''ת[/URL] החדש שלי [מספר 7]
[URL="http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=29182"][/URL]
-
אהבתי את הרעיון והביקורת.
בכל מקרה, יש משהו שממש הפריע לי, אני חושב שביקורת מלאה זה לא רק לפי הנושא הראשי -
בשביל לשפוט ולהעביר ביקורת על משחק - פשוט אי אפשר להסתמך רק על הנושא הראשי.
אני מכיר מלא משחקים שהנושא הראשי נראה עלוב, אבל העלילה והתנהלות המשחק מדהימה - המון משימות ודברים מיוחדים, כמעט בכל זמן העלילה והרעיון של המשחק משתלב.
אני מכיר משחקים עם רקע ועלילה קטלנית, אבל התנהלות המשחק זה להתקדם - לעבור מכונים ולפגוש פוקימונים, ובמקרים כאלה למנהל המ"ת קשה לשלב את העלילה בתוך המשחק.
אני מציע שמי שמעביר ביקורת, שיקרא 10-20 עמודים, שלא יתעצל, כי ככה באמת אפשר לשפוט משחק.
חוץ מזה, אהבתי את הרעיון לגמריי.
-
-
[quote=tomkane;846806]אהבתי את הרעיון והביקורת.
בכל מקרה, יש משהו שממש הפריע לי, אני חושב שביקורת מלאה זה לא רק לפי הנושא הראשי -
בשביל לשפוט ולהעביר ביקורת על משחק - פשוט אי אפשר להסתמך רק על הנושא הראשי.
אני מכיר מלא משחקים שהנושא הראשי נראה עלוב, אבל העלילה והתנהלות המשחק מדהימה - המון משימות ודברים מיוחדים, כמעט בכל זמן העלילה והרעיון של המשחק משתלב.
אני מכיר משחקים עם רקע ועלילה קטלנית, אבל התנהלות המשחק זה להתקדם - לעבור מכונים ולפגוש פוקימונים, ובמקרים כאלה למנהל המ"ת קשה לשלב את העלילה בתוך המשחק.
אני מציע שמי שמעביר ביקורת, שיקרא 10-20 עמודים, שלא יתעצל, כי ככה באמת אפשר לשפוט משחק.
חוץ מזה, אהבתי את הרעיון לגמריי.[/quote]
ברור, בגלל זה כל פעם אני מפרסם ביקורת אחרי טור של "במעקב".
---
חבר'ה, לא לבקש ביקרת פה בנושא. אני עושה ביקורות למי שמבקש בה"פ, אני לא יכול לעבור פה אחד אחד S:
עריכה : וואו, כבר יש לי שישה רשומים בתור ם.ם
-
[SIZE=2][COLOR=black]אתם כבר יודעים שאני קוטל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]--------------------------------[SIZE=2][COLOR=black]--------------------------------[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=black][U]במעקב[/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]נתחיל את הביקורת הזאת בביקורת אחרת. בפעם הקודמת, ביקרתי את המשחק של [B]DarkTiger[/B]:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][B]Pokemon- Save the legendary pokemons[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]קיבלתי לא מעט תגובות מאנשים שטוענים שאי אפשר לדרג משחק רק לפי הבסיס שלו, אלא צריך להסתכל על ההמשכים והתגובות של השה"ם וככה לקבוע.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]ולאנשים האלה אני אומר - וואלה, יש בזה משהו. ולכן, עכשיו נעבר טיפה על ההמשכים שבמשחק.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]נתחיל מהההתחלה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][B]דוגמא:[/B][/COLOR][/SIZE]
[quote]
[SIZE=2][COLOR=black][B]רועי[/B]- אתה הולך למעבדה ואתה רואה את [IMG]http://up203.siz.co.il/up3/lcmzzfwjybjj.png[/IMG] דופק על הקרקע שמחוץ למעבדתו בכוח רב.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]לידו עומד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/197.png[/IMG] מתוסכל שאינו יודע מה לעשות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]מאחורי האמבריאון עומד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/9.png[/IMG] שמביט לכיוונך,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]אתה מתחיל לשמוע רעשים מהכיוון שאליו בלייסטויז מסתכל, רעשים של הרס.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אוי לא..ספריטים? אתם עובד עליי. ספריטים? באמת?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][B]תיקון דוגמא:[/B][/COLOR][/SIZE]
[quote]
[SIZE=2][B][SIZE=2][COLOR=black][B]רועי[/B]- אתה הולך למעבדה ואתה רואה את גארי אוק, הפרופסור המפורסם, דופק על הקרקע שמחוץ למעבדתו בכוח רב. [/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE]
[SIZE=2][B][SIZE=2][COLOR=black]לידו עומד אמבראון (Umbreon) שחור בגודל בינוני, מתוסכל. הוא לא יודע מה לעשות.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=black]מאחוריו עומד בלאסטויס (Blastoise) גדול עם שיריון בגוונים כהים, שמביט לכיוונך.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=black]אתה מתחיל לשמוע רעשים מהכיוון שאליו בלאסטויס מסתכל רעשים של הרס[/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE][SIZE=2][COLOR=black].[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אנשים, אנחנו בפורום של פוקימון. אתם יכולים לצפות מאנשים פה שיהיה להם ידע בסיסי ב-פוקימון.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]ואם לא, שיעבדו על חלון של סרבי בטאב השני. סוף הסיפור.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]אבל אלה רק התגובות הראשונות במשחק! בואו נקח תגובה מהעמוד האחרון ונראה מה קרה במשך הזמן. זה מעמוד.. 51. וואו, המשחק הזה מתקדם מהר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][quote]ליאור- הם לא עונים, לוסי מביטה אליך במבט לא מובן. [/quote][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]מה? זה הכל? זה המשך? לא יכול להיות..[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][quote]ליאור- הם לא עונים. לוסי בוהה בך במבט שאתה לא מצליח לפענך. אתה מתחיל להילחץ. איפה מינון ואיגליפאף? [/quote][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]אוקיי, אולי זאת מעידה חד פעמית. נקח תגובה מהעמוד הקודם:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][quote]ליאור- אתה לא מוצא את מינון ולוסי לא מוצאת את איגליפאף. "איפה הם?" היא שואלת אותך בתמימות. [/quote][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]אני לא יכול להגיד יותר מאשר [B]תוכן![/B] [B]תיאורים![/B] אני גוסס פה, בבקשה?![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][quote]ליאור- אתה לא מצליח למצוא שם את מינון הקטן ולוסי מנדנדת בראשה. היא לא מוצאת את איגליפאף. "איפה הם?" היא שואלת אותך בתמימות. הדאגה משתקפת בפנים שלה, והרגל שלה נוקשת על הרצפה כשהיא סוקרת את האזור ומחשפת את הפוקימון היקר שלה. [/quote][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]עד כאן [B]המעקב [/B]להיום:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][U][B]סיכום חפירה קצר:[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]התוכן והתיאורים היקרים שלי! לאיפה הם נעלמו? מה עשית להם? אני אתן לך כל דבר, רק תחזיר לי אותם בריאים ושלמים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red][I]המשך טוב יכול להיות גם המשך של 2-3 שורות כל עוד אתה מוסיף לו קצת תוכן ולא משאיר את השחקן באותה נקודה.[/I][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]--------------------------------[SIZE=2][COLOR=black]--------------------------------[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=black]ועכשיו, לביקורת.[/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=black] Pokemon - Medievel Ages [/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=black]משחקו של LordAbizi[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]אוקיי. המשחק מתחיל באישורו היפהפה של עומר לתת לשה"מ הנ"ל לפתוח שני משחקים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]במדור הבא של מעקב נראה איך הוא מצליח לתמרן ביניהם, אבל בינתיים:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]העלילה קצרה מאוד. מאוד מאוד.[/COLOR][/SIZE]
[quote]
[SIZE=2][COLOR=#339966]זוהי המאה ה-14.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#339966]עד כלפני 50 שנה, אם הייתם כאן, הייתם בעיצומה של מלחמה בין הממלכות השכנות קוטור וג'וטרמו. [/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]פשוט ככה? סחטיין על המקוריות, אבל יכולת להוסיף טיפה תוכן..[/COLOR][/SIZE]
[quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אתם הולכים ברחוב בדרך לביתכם, ברחוב הבנוי מאבן. אתם עושים עיקוף לפני בור הצרכים בגלל הריח האיום ששורר שם, והולכים באחד הרחובות הצדדים של העיר. בפינת הדרך נמצאת צוענייה מפחידה, ואתם עוברים לצד השני של הרחוב. בדרך כמעט שנדרסתם ע"י כרכרה. "משוגע!" צורח הרכב מרחוק. הוא דיי זקן. רואים שהמלחמה לא עשתה לו טוב עם השנים ... ... ...[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]לעומת זאת, אני חייב להודות - לא מצאתי ולא סימן פיסוק אחד שלא נמצא במקום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]ח"ח. [SIZE=4][COLOR=lime]+[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[quote]
[SIZE=2][COLOR=#339966]בכל חתך של האוכלסייה יש פושעים[SIZE=3][COLOR=black],[/COLOR][/SIZE] כולל חתך האוכלסייה שנמצא בדימיון שלי[SIZE=3][COLOR=black].[/COLOR][/SIZE] מי הם אותם פושעים[SIZE=3][COLOR=black]?[/COLOR][/SIZE] תגלו[SIZE=3][COLOR=black].[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[/quote]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000]מה למדנו לפעם הבאה? [/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000000]תוכן, אנשים, תוכן! תשקיעו קצת! אני רוצה רקע ארוך וחופר שיהיה טעם לקרוא.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]פתרונות:[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#000000][SIZE=2][I][U]חזרה על הרקע שוב ושוב:[/U][/I] שוב, אני רציני לגמרי. תעברו שורה שורה ותבדקו איפה אפשר:[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#000000][SIZE=2]לדחוף עוד תיאור, להוסיף עוד פסקה, עוד משפט..[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#000000][SIZE=2][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=black]המשחק הוא משחק של פוקימון. המקוריות עדיין שווה בערך לאפס. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]אבל ימי הביניים? עכשיו, זה מקורי. אני אוהב את הרעיון של ההקבלות שאתה עושה כאן:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]-הפרופסורים הם מכשפים שמלמדים נערים לשלוט ביצורים הקסומים שנקראים פוקימונים[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]-מנהיגי המכון הם אנשי אצולה שנבחרו ע"י המלך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]-הפוכדור היקר שלנו הפך לרשת קסומה אם כי פרימיטיבית.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]איזה מקוריות! שוב, המשך כך![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]ציון לעלילה: [/COLOR][COLOR=lime]8.3[/COLOR][/SIZE]
[I][SIZE=2][COLOR=black]תוכן, תוכן, תוכן![/COLOR][/SIZE][/I]
[SIZE=2][COLOR=black][B][U]תופס ההרשמה[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]בואו נעבור על זה סעיף סעיף.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][quote][/COLOR]
[COLOR=black][B]צורת פנייה:[/B]
[B]שם במשחק:[/B]
[B]מין:[/B] נ/ז
[B]גיל:[/B] [/COLOR]
[COLOR=black][B]אופי:[/B]
[B]מחוז:[/B]
[B]רקע:[/B]
[B]פוקימון התחלתי:[/B]
[B]תמונה:[/B]
[B]בקשות/הערות/הארות:[/B] [/COLOR]
[COLOR=black][/quote][/COLOR]
[COLOR=#000000][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][B]צורת פנייה:[/B] אוקיי, זה טוב
[B]שם במשחק:[/B] נחוץ וברור[/COLOR][COLOR=black]
[B]מין:[/B] נחוץ וברור
[B]גיל:[/B] נחוץ וברור[/COLOR]
[COLOR=black][B]אופי:[/B] נחוץ וברור
[B]מחוז:[/B] אוקיי
[B]רקע:[/B] מצויין
[B]פוקימון התחלתי:[/B] נחוץ וברור ~.~
[B]תמונה:[/B] רגע, מה?!
[B]בקשות/הערות/הארות:[/B] ...[/COLOR]
[/COLOR][/FONT][/SIZE][SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=black]נו באמת! [U]תמונה ולא תיאור[/U]!? חבל מאוד![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][I]יש לזכור: [/I]תיאור הוא מרכיב חשוב בסינון שחקנים ובפתיחת הדמיון! ספרייט, לעומת זאת, קל לעשות ולא דורש שום השקעה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]תמונה ולא תיאור?! נו באמת T^T[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]אני חוזר ואומר... להציץ טיפה במדריכים שלי![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][U][I]השוואה חזותית - תיאור מול תמונה[/I][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=#000000][URL]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=8588&highlight=%E4%F9%E5%E5%E0%E4[/URL][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=#000000][SIZE=2][/SIZE][/COLOR]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=red]ציון לטופס הרשמה( כן כן!) : 8[/COLOR][/SIZE]
[I][SIZE=2][COLOR=black]תיאור > תמונה[/COLOR][/SIZE][/I]
[SIZE=4][COLOR=#000000][B][SIZE=2]מפה ושינויים מהותיים ממשחקי פוקימון רגילים[/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]מכל העזים הקטנים ברור שהמשחק מושקע - לעומת זאת, בואו נעבר על כמה מהם:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][B][U]מפה + הסברי מפה[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]יפה, ברור, מושקע, נחמד.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][B][U]שינויים מהותיים ממשחקי פוקימון רגילים[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]אווו, זה הקטע שלו ציפיתי. הרעיון של דת ומיתולוגיה פוקימונית מצויין, החיסול של פוקימוני חשמל הוא דווקא הגיוני, יכולת להוסיף סוג שיחליף אותו, כמו ברק, אבל נוותר לך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]קסמים הרבה יותר טובים מטכנולוגיה בכל מיני פרטים, אבל יכולת להוסיף כמה דברים על התחבורה או הערים או המלוכה(!) בקטגוריה הזאת שלא קשורים בפוקימון.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]המשחק נראה במבט ראשון כמשחק פוקימון מקורי ומושקע ביותר. ברור שהשה"מ הוא שה"מ מקצועי, ושחשב הרבה על הרעיון שיוצר את המשחק הזה. מקוריות רבה ועבודה מעולה בהפיכה של עולם כמו עולם הפוקימון לעולם קדום![/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][SIZE=2] שלוש נקודות בונוס! [/SIZE][/COLOR][SIZE=4][COLOR=lime]+++[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]ציון כולל: [COLOR=black]8.4[/COLOR] במדד אמיר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]המשחק נחמד, ואני מצפה להנאה רבה ממני שישחק בו. המקוריות שלו מתעלה על שאר משחקי הפוקימון בפורום והוא נראה לי כמשחק שכיף ומעניין לשחק בו.[/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=5][COLOR=lime]ביקורת: חיובית![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000]חכו למדור הבא של מעקב כדי לראות עם המשחק עומד בציפיות הגבוהות שבניתי לו![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000]Lord Abizi- אתה מוזמן לפרסם את הציון שקיבלת במשחק שלך ולהשוויץ לתאוות נפשך.[/COLOR][/SIZE][/B]
-
תודה רבה על הביקורת. ציפיתי בערך שזה מה שיהיה בה.
לגבי התמונה: אם באמת הייתי נעזר בתיאור או בתמונה בהמשך המשחק, אולי הייתי מקפיד על כך, אבל לרוב למראה אין שום השפעה על המשחקיות. הדבר הכי מתוחכם שאני יכול לעשות הוא לגרום לשיער שלו להסתבך בענף של עץ, ומעבר לזה כלום (לפחות עד כמה שחשבתי). לכן אם למראה אין שום השפעה על המשחקיות, אז אין גם טעם לדרוש שם יותר מדי, וממילא לא עשיתי את זה חובה.
-
אתה עושה ביקורות טובות אבל יש לך שגיאות כתיב,אני מבקש ממך לשים לב אליהם ולתקן אותם.
לפני שאתה מפרסם דברים,תעבור על מה שכתבת ואם יש שגיאות כתיב תתקן!
-
אחי, בכוונה לקחת תגובה קצרה ><" דווקא את רב ההמשכים שלי אני מנסה להאריך, פשוט הייתי לחוץ ללכת באותו הזמן..
-
יש לי שגיאות כתיב? 0.0
Dark Tiger:
בגלל זה המעקבים ממשיכים כדי לראות אם אתה משתפר \:
-
תעבור על הביקורות שעשית ותמצא קצת שגיאות כתיב אם תדביק אותם בוורד נגיד....
-
אני אשמח אם תעביר ביקורת על המשחק שלי
-
וואו , ביקורות קשות אני הבא בתור מעניין איך אני יקטל :o
-
כנראה טעויות סתמיות כי אני פשוט כותב מהר.
אני אשים לב בעתיד.
ארווין ה"פ
-
[SIZE=2][COLOR=black],בלהלבלהבלה בלהבלה קוטל.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=black][U]במעקב[/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]נתחיל את הביקורת הזאת בביקורת אחרת. בפעם הקודמת, ביקרתי את המשחק של [B]LordAbizi[/B]:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][B]Pokemon- Medievel Ages[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]המשחק קיבל ביקורת לא רעה ( לאלו מכם שלא מסתכלים בעמודים הקודמים), אבל הכיף האמתי במשחק נמצא בתגובות שבו, ולכן:[/COLOR][/SIZE]
[quote]
[SIZE=2][COLOR=black]דרטיני שולח את האש מהפה שלו, ובמשך כמה שניות אתה רואה את המאמץ שכרוך בכך שהעשן יוצא לו מהאף. לבסוף אתה רואה שהמאמץ גובר על דרטיני והעשן יוצא מהפה שלו כמקודם, העשן מעט מחניק אותו. [/COLOR][/SIZE]
[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני חייב להודות - ציפיתי ליותר. מה קרה לדקדוק המושלם שהיה בעלילה?[/COLOR][/SIZE]
[quote]
[SIZE=2][SIZE=2][COLOR=black]דרטיני משלח את סילון האש מהפה שלו, ובמשך כמה שניות אתה רואה שהמאמץ שכרוך בכך גורם לעשן שחור לצאת לו מהאף. לבסוף אתה רואה שהמאמץ גובר על דרטיני ועשן יוצא מהפה הקטן שלו כמקודם. הוא נחנק מעט.[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני באמת מבין כשאנים מגיבים מהר למשחקים שלהם. אנשים רוצים לשחק ואין להם כוח לחכות להשקיע בתגובה, והתוצאה לא מרשימה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]ננסה עוד אחת, מעמוד קודם.[/COLOR][/SIZE]
[quote]
[SIZE=2][COLOR=black]סקווירטל רץ אל נידורן וקופץ אליו. הוא מנסה להחזיק בגב של ניודרן, אבל זה קטן מדי, והוא מספיק להתיז עליו קצת מים, אם כי לא יותר מדי ואז הוא נופל ממנו. נידורן מתקרב אליו ושורט אותו. [/COLOR][/SIZE]
[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני ארביץ לכם, באמת. כמה אני יכול להגיד את זה יותר? [B]תיאורים תיאורים תיאורים![/B][/COLOR][/SIZE]
[quote]
[SIZE=2][COLOR=black]סקווירטל רץ אל נידורן על הרגליים הקטנות שלו וקופץ אליו. הוא מנסה לתפוס בגב של הקוצני של ניודרן, אבל נידורן פשוט קטן מדי. סקווירטל מספיק להתיז עליו כמות קטנה של מים מנצנצים, אבל נופל מגבו של הנידורן. הנידורן מתקרב אליו במהירות כשהוא על הרצפה ושורט אותו בחוזקה.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אוקיי, אולי זאת מעידה חד פעמית. נקח תגובה מהעמוד הקודם:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]עד כאן [B]המעקב [/B]להיום:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][U][B]סיכום חפירה קצר:[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]התיאורים! אוי, התיאורים! באמת, רק עוד שנייה וחצי של מחשבה על כל תגובה יהרגו אותך?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red][I]המשך טוב יכול להיות גם המשך של 2-3 שורות כל עוד אתה מוסיף לו קצת תיאורים ושומר אותו מלא תוכן.[/I][/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=black]ועכשיו, לקטי-זאת אומרת, ביקורת.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][SIZE=2][COLOR=#ff0000]Pokemon [/COLOR][COLOR=royalblue]- [/COLOR][COLOR=royalblue]The[/COLOR][COLOR=darkorange]Power[/COLOR][COLOR=sienna]of[/COLOR][COLOR=purple]the[/COLOR][COLOR=seagreen]Thought[/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=black]משחקו של SysTem[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]אוקיי. ההודעה המרכזית נפתחת בשם של המשחקת ובלוגו יפה ובולט, שכאילו צועק:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]"הידד! משחק תפקידים!"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000](אני בעד. [COLOR=lime]+[/COLOR] )[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]העלילה נמצאת במרכז ההודעה, ע"י שימוש מוצלח בכפתור "יישר לאמצע". זה נותן לטקסט כולו צורה מוזרה, אבל ללא ספק גורם לאשליה של אורך, למה שהוא בעיקר הרבה אנטרים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]זה נראה נחמד מרחוק, אבל אם אתם באמת קוראים, זה דיי מציק.[/COLOR][/SIZE]
[quote]
[SIZE=2][COLOR=#339966][COLOR=#ff0000]העולם כבר לא אותו דבר.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=#339966]
[SIZE=2][SIZE=2][COLOR=red]הכל כבר לא נשאר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]עולם הפוקימונים רודף סכנות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]כבר ארבעה מחוזות מאחורינו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]הצלחנו להתגבר על כל מכשול והיו הרבה שעזרו לנו .[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]ארבעת הפיינל פור כן הפכו לשחקנים רגילים , כל אלה שהצליחו בעבר מתחילים מאפס במחוז הזה הקשה ביותר.[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR]
[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]דווקא כאן הכותב משתמש באנטרים בצורה נכונה, דבר שיותר מתח שממש ניתן להרגיש בקריאה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]לעומת זאת, הניסוח עצמו קצת לא הולך עם סימני הפיסוק.[/COLOR][/SIZE]
[quote]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]העולם כבר לא אותו דבר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen][SIZE=2]שוב דבר לא נשאר.[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=seagreen][SIZE=2]עולם הפוקימונים הוא מקום רדוף סכנות.[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=seagreen][SIZE=2]ארבעה מחוזות כבר מאחורינו.[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=seagreen][SIZE=2]הצלחנו להתגבר על כל מכשול והיו הרבה אנשים שעזרו לנו .[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=seagreen][SIZE=2]רביעיית האליט הפכו לשחקנים רגילים. כל מי שהצליח בעבר מתחיל מאפס במחוז הזה. המחוז הקשה ביותר.[/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]ואני שונא להגיד לכם שזה חוזר על עצמו. כתיבה לא רעה מהבחינה של יצירת המתח, אבל לא טובה בקטע של סימני הפיסוק והמבנה של משפטים.[/COLOR][/SIZE]
[quote]
[SIZE=2][COLOR=#339966][COLOR=#ff0000]אנחנו סו..סוו...מ..כי.כי...כי.םם ע...ל...ל.יך[SIZE=2]..."[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]נותק הקשר . הכל מתחיל כאן אתה או את תעברו את המשימות תשמשו בדמיון שלכם , בפוקיומנים ובחרים שסומכים עליכם כל הזמן תמיד תזכרו את זה והפעם אל תשכחו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]אנחנו כאן לקראת 2011 הכנו מחוז חדש אתגרי , הרפאתקני אולי גם מסוכן ששמו מחוז [B][U]פאובר[/U][/B].[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]בנוסף, ואת זה צר לי להגיד, יש כאן כמה שגיאות של כתיבה מהירה שאפשר לתקן ממש בקלות, רק צריך להעיף מבט שני בטקסט S:[/COLOR][/SIZE]
[quote]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אנחנו סו..סוו...מ..כי.כי...כי.םם ע...ל...ל.יך[SIZE=2]..."[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=seagreen][SIZE=2]הקשר נותק.[/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen][SIZE=2]הכל מתחיל כאן. את או אתה תעברו את המשימות, תשמשו בדמיון שלכם , בפוקימונים ובחברים שסומכים עליכם[/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=seagreen][SIZE=2] כל הזמן. תמיד תזכרו את זה. במיוחד הפעם.[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=seagreen][SIZE=2]לקראת 2011 הכנו מחוז חדש. אתגרי, הרפתקאני, ואולי גם מסוכן, ששמו מחוז [B][U]פאובר[/U][/B].[/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[/quote]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000]מה למדנו לפעם הבאה? [/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000000]להסתכל על מה שאתם כותבים! לקרוא את זה בקול לפחות פעם אחת![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]זאת הפעם המיליון שאני אומר כזה דבר. חברה, אין כזה דבר שיש שגיאות בסימני פיסוק או טעויות מהירות אם אתם קראתם בקול רם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][B]פתרונות:[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#000000][SIZE=2][I][U]חזרה על הרקע שוב ושוב:[/U][/I] עודפעם. לחזור בקול רם, לקרוא עוד שלוש פעמים בלי לחפף ולתת לחבר שיגיד מה דעתו ויצביע על איזה טעויות או שגיאות עשיתם. כשאתם מפרסמים רקע עם שגיאות מהירות, זה פשוט להגיד שלא בא לכם להשקיע.[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=black]המשחק הוא משחק של פוקימון. המקוריות עדיין שווה לאפס. לא, לא אכפת לי שזאת הפעם השלישית שאני אומר את זה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אני שמעתי מחוז חדש אבל לא ראיתי שום פייקמונים. וגם אם זה מוגזם, זאת הדרך היחידה שבה משחקים כאלה יכולים להתבלט. אני לא צוחק.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]הכתיבה באמת לא רעה, אבל למשחק אין שום ייחוד בולט ממשחקי פוקימון אחרים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]ציון לעלילה: [/COLOR][COLOR=lime]7[/COLOR][/SIZE]
[I][SIZE=2][COLOR=black]בחייך, זה כל מה שהצלחת לחשוב עליו?[/COLOR][/SIZE][/I]
[SIZE=2][COLOR=black][B][U]טופס ההרשמה[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]טופס ההרשמה הוא המרכיב החשוב ביותר בסינון של שחקנים ובחירה של הטובים מביניהם. הוא מרכיב חשוב למהלך המשחק ואין לזלזל בו. (אוקיי?! )[/COLOR][/SIZE]
[quote]
[COLOR=black][SIZE=2][COLOR=#00bfff]כינוי : [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][COLOR=deepskyblue]שם :[/COLOR] [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=deepskyblue]תמונה/ספרייט : [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=deepskyblue]רקע אישי : [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=deepskyblue]פוקימון התחלתי : [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=deepskyblue]שותף/שותפה : [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=deepskyblue]מד כוח המחשבה : [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=deepskyblue]אחוזי מפה : [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=deepskyblue]תגים: [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=deepskyblue]ציוד : [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=deepskyblue]הערות/הארות : [/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[/quote]
[COLOR=#000000][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][COLOR=black]כינוי: נחוץ וברור [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=black][COLOR=black]
[SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]שם: נחוץ וברור[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]תמונה/ספרייט : [B]אני אהרוג אותך.[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]רקע אישי : נחוץ וברור[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]פוקימון התחלתי : נחוץ וברור בהתאם למשחק[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]שותף/שותפה : תוספת נחמד למשחק[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]מד כוח המחשבה : ראו "שותף/שותפה"[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אחוזי מפה : כמה גילית מהמפה במשחק.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]תגים: נחוץ וברור בהתאם למשחק[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]ציוד : נחוץ וברור[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=deepskyblue][COLOR=black]הערות/הארות :[/COLOR][/COLOR][COLOR=black] למה לא?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/SIZE][/COLOR][/COLOR]
[/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=black]נו באמת! [U]תמונה\ספרייט ולא תיאור[/U]!? זה כל כך חבל... זה כאילו זה המשחק היחיד בפורום שמזכיר את כול האחרים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][I]יש לזכור: [/I]תיאור הוא מרכיב חשוב מאוד מאוד בסינון שחקנים ובפתיחת הדמיון! ספרייט, לעומת זאת, קל למצוא ולא דורש שום השקעה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]באמת שקיוותי לפורצי דרך מהבחינה הזאת. בפעם הבאה שאני מוצא משחק בלי תיאור אני רוצה בעצמי. לא, ככה אני לא אוכל להמשיך בביקורת. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]יותר טוב..אני יורה במישהו אחר![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]לקרוא את הפוסטים הקודמים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אה, ולקרוא את המדריך של אמיר![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=#0000ff][URL="http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=8588&highlight=%E4%F9%E5%E5%E0%E4"]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=8588&highlight=%E4%F9%E5%E5%E0%E4[/URL][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]ציון לטופס הרשמה (אני רציני לגמרי) : 8[/COLOR][/SIZE]
[I][SIZE=2][COLOR=black][B]תיאור > תמונה[/B][/COLOR][/SIZE][/I]
[SIZE=2][COLOR=black][B]מד כוח המחשבה, טבלת המפה, דבריי הפרופסור, מפת המשחק, אנשים מוכרים/מבוקשים וצוותים[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000][U]מד כוח המחשבה[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=black]תוספת נחמדה למשחק שמטרתה לעודד את השחקנים לפתור בעיות בעזרת כוח המחשבה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]יכולת להסביר קצת יותר טוב, אבל הבנתי את העיקרון.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][B][U]טבלת המפה + מפת המשחק[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]מפה היא המקום היחיד במשחק שבו אני מעדיף תמונה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אני מבין את הקטע עם אחוזי המפה ושאתה לא רוצה לגלות לכולם את הכול כבר עכשיו, אבל זאת לא הדרך למשוך שחקנים חדשים.[/COLOR][/SIZE]
[B][U][SIZE=2][COLOR=#000000]אנשים מוכרים/מבוקשים וצוותים[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=black]למה? למה לעזאזל? מה השחקנים המסכנים האלה עשו לך? הם רק נכנסו לנושא! הם ילדים קטנים![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]ואתה רצחת או-זאת אומרת, שמת דמויות מהסדרה. רד לכאפת שטו-זאת אומרת, מינוס למקוריות. [/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=red]-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]המשחק נראה במבט ראשון כמשחק פוקימון ממוצע ומעצבן. אני מצטער, אבל אם הבחירה הייתה בידי, אחרי סקירה ראשונית הייתי בוחר משחק מקורי יותר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]ובכל זאת -[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=black] שום[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=#000000]דבר לא הוחלט עד שלא ראינו את התגובות של השה"מ-הנ"ל![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]משחקי פוקימון כמו הבא הם משחקים נפוצים ולכן לא הורשמתי. בכל זאת, המשחק כן יוצר אווירה מסקרנת, ולכן אחכה עם הציון עד שאראה את התגובות של השה"מ ואת מהלך המשחק עצמו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]ציון כולל: [COLOR=royalblue][B]7[/B][/COLOR] במדד אמיר [/COLOR][COLOR=royalblue](ציון זמני)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]המשחק לא הרשים אותי, ולכן אחכה עד המדור הבא של -במעקב עד לנתינת הציון הסופי.[/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=5][COLOR=royalblue]ביקורת: ניטרלית![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000]SysTem- אתה מוזמן להשקיע פתאום באופן דרסטי בהמשכים במשחק שלך ולקוות לביקור טובה.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000][SIZE=2][COLOR=#000000][B]בפרקים הבאים של "[U][I][COLOR=darkgreen]א[/COLOR][COLOR=seagreen]מ[/COLOR][COLOR=green]יר[/COLOR] [COLOR=red][COLOR=darkred]ש[/COLOR]לי[/COLOR][COLOR=darkorange]ט[/COLOR][COLOR=sandybrown]ע[/COLOR][/I][/U]":[/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=2][COLOR=#000000]
[B][B][SIZE=2][COLOR=#000000]מדור מורחב של "-במעקב" על התגובות וההמשכים במשחקו של SysTem![/COLOR][/SIZE][/B][/B]
[/COLOR][/SIZE]
-
-
אני ביקשתי לפני הרבה אנשים פה בפרטי.. אז אני מניח שאו עכשיו או אחריי עוד אחד שלי לא?
-
[QUOTE=nivX10;849716]אני ביקשתי לפניך בפרטי.. אז אני מניח שיש לך עוד שתיים לחכות.[/QUOTE]
אני גם שאלתי בפרטי די מזמן (לפני יומיים).
ואני הבא בתור נראה לי...
-
בלי עוד תגובות כאלה. יש רשימה בהודעה הראשונה והיא הולכת לפי הסדר מלמעלה למטה לפי הסדר שבו מבקשים ממני. אין וויכוחים בנושא הזה.
יש תגובות ע[b]ל הביקורת?[/b]
-
[QUOTE=Inuzuka Kiba;849722]בלי עוד תגובות כאלה. יש רשימה בהודעה הראשונה והיא הולכת לפי הסדר מלמעלה למטה לפי הסדר שבו מבקשים ממני. אין וויכוחים בנושא הזה.
יש תגובות ע[b]ל הביקורת?[/b][/QUOTE]
צודק לגבי שגיאות כתיב, גם אותי זה מעצבן.
-
-
[QUOTE=Inuzuka Kiba;849913]איפה?! תצטט.[/QUOTE]
לא שלך אלא של המנהלים של משחקי תפקידים...
למרות שלך יש טעות- רושמים טופס ולא תופס...
-
נכון. קיבלתי וערכתי.
אני צריך תגובה מפותח המשחק לפני שאוכל להמשיך את הביקורת שלו..
SysTem?
במידה ולא אקבל תגובה עד מחר, נדלג על המעקב המורחב ונקפוץ מיד לביקורת הבאה.
-
אני יגיב מחר , אין לי זמן לקרוא את זה עכשיו