פוקימון שלומד התקפה דרך ה-move tutor, יכול ללמוד את אותה התקפה גם דרך TM?
תודה :)
Printable View
פוקימון שלומד התקפה דרך ה-move tutor, יכול ללמוד את אותה התקפה גם דרך TM?
תודה :)
כן
ודרך רבייה?
עם זה חלק ממתקפות הרבייה שלו אז כן
אחלה. תודה :)
ה-move tutor הוא מחזיר המתקפות? או האלה שקונים מהם מתקפות בתמורה ל-BP? או גם וגם?
ה-move tutor הם מלמדי מתקפות ששניים מהם מלמדים בחינם ואחד אם נותנים לו B.P
לא ידעתי ששניים מהם מלמדים בחינם. תודה!
אם אני עושה רבייה של שני פוקימונים מאותה קבוצת רבייה, התקפה שלא כתובה ברשימה שבסרבי תוכל להגיע לצאצא? או שרק אלה שכתובות שם תוכלנה להגיע?
אני לא יודע אני לא כל כך מבין ברבייה
[quote=norvezzo;849980]אני לא יודע אני לא כל כך מבין ברבייה[/quote]
אז אל תענה..
נדודי שינה-לא.
אלא אם עשו פשלה בסרבי ושכחו לכתוב מתקפה.
יש מתקפות ספציפיות שעוברות מרביה.
לא כל מתקפה שהאבא יודע תעבור לצאצא.
אגב, לידע כללי:
פוקימון נקבה Y ופוקימון זכר X=צאצא Y עם מתקפות של X.
כלומר המתקפות מועברות מהאבא, והפוקימון עצמו נקבע מהאמא.
אז תדאג שהזכר יידע את המתקפה שאתה רוצה להעביר.
אם יש מתקפה שאתה לא בטוח לגביה, תשאל פה ונבדוק לך
תודה.
אם אני נותן לפוקימון ויטמינים, האם זה ישפיע על קבלת ה-ev או מס' הנקודות המתווספות לתכונותיו במהלך הרמה\ות הבאות בהן הוא יתאמן? (למשל יעלה פחות בתכונה אותה ניסיתי להעלות...)
[quote=נדודי שינה;850347]תודה.
אם אני נותן לפוקימון ויטמינים, האם זה ישפיע על קבלת ה-ev או מס' הנקודות המתווספות לתכונותיו במהלך הרמה\ות הבאות בהן הוא יתאמן? (למשל יעלה פחות בתכונה אותה ניסיתי להעלות...)[/quote]
לא, אלה תוספות
ברמות גבוהות זה יכול לגרום לאותו סטטוס לעלות פחות כי זה כבר יגיע למקסימלי.
פוקימונים שבאים בסוורם ייעלמו מתישהו אם אני נשאר באותו מקום?
כל יום פוקימון אחר
אבל הם יכולים לחזור על עצמם כי זה אקראי
לא מזמן פתחתי כאן אשכול עם שאלות, ובו שאלתי גם על העניין של הבלוקים בספארי על מנת למצוא פוקימונים נוספים(הנה תזכורת של האשכול: [URL]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=29607[/URL])
עכשיו באובה מהספארי התקשר אליי אחרי שהראיתי לו סאנצ'רוו. עכשיו איך אני מתחיל להשתמש בבלוקים וכאלה בספארי?
ועוד דבר:
קודם עומרי אמר שאצל שניים מה-move tutors אפשר ללמד התקפות בחינם, אבל הלכתי אליהם בbattle frontier access וכולם מבקשים ממני נקודות קרב. איפה אלה שמקבלים מהם התקפות בחינם?
[quote=נדודי שינה;851280]לא מזמן פתחתי כאן אשכול עם שאלות, ובו שאלתי גם על העניין של הבלוקים בספארי על מנת למצוא פוקימונים נוספים(הנה תזכורת של האשכול: [URL]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=29607[/URL])
עכשיו באובה מהספארי התקשר אליי אחרי שהראיתי לו סאנצ'רוו. עכשיו איך אני מתחיל להשתמש בבלוקים וכאלה בספארי?
ועוד דבר:
קודם עומרי אמר שאצל שניים מה-move tutors אפשר ללמד התקפות בחינם, אבל הלכתי אליהם בbattle frontier access וכולם מבקשים ממני נקודות קרב. איפה אלה שמקבלים מהם התקפות בחינם?[/quote]
לך אליו ודבר איתו
הוא יסביר לך על זה
עכשיו כנס לספארי ו"דבר" עם שטח פנוי. זה יעלה לך את האופציה של לבחור בלוקים.
בבית של מחזיר המתקפות בעיר מכון הדרקון, נמצא(ת?) גם מלמד מתקפות אחד שילמד את ההתחלתי שלך מתקפה מהסוג שלו.
יכול להיות לזה הוא יתכוון.
[quote=stm;852358]לך אליו ודבר איתו
הוא יסביר לך על זה
עכשיו כנס לספארי ו"דבר" עם שטח פנוי. זה יעלה לך את האופציה של לבחור בלוקים.
בבית של מחזיר המתקפות בעיר מכון הדרקון, נמצא(ת?) גם מלמד מתקפות אחד שילמד את ההתחלתי שלך מתקפה מהסוג שלו.
יכול להיות לזה הוא יתכוון.[/quote]
ואני צריך להתעסק עם המכונה הזו בכניסה? או שפשוט להיכנס רגיל? ואיך אני יודע איזה פוקימונים אני יכול למצוא בכל בלוק?
על מלמד המתקפות של ההתחלתיים אני יודע, האם יש עוד מלמדי מתקפות בחינם מלבדו?
ועוד שאלה:
אם ערכתי רבייה(אותו פוקימון בן ובת עם אותן התקפות), הצאצא לא אמור להגיע עם ההתקפות שהוא מגיע ברמה 1? או שהוא מגיע בכ"מ עם ההתקפות של האב גם אם הן עוברות בתורשה וגם אם לא?
הצאצא שקיבלתי(של רמורייד), הגיע עם התקפות שלא מופיעות ב-egg moves שבסרבי...
[quote=נדודי שינה;852617]ואני צריך להתעסק עם המכונה הזו בכניסה? או שפשוט להיכנס רגיל? ואיך אני יודע איזה פוקימונים אני יכול למצוא בכל בלוק?
על מלמד המתקפות של ההתחלתיים אני יודע, האם יש עוד מלמדי מתקפות בחינם מלבדו?
ועוד שאלה:
אם ערכתי רבייה(אותו פוקימון בן ובת עם אותן התקפות), הצאצא לא אמור להגיע עם ההתקפות שהוא מגיע ברמה 1? או שהוא מגיע בכ"מ עם ההתקפות של האב גם אם הן עוברות בתורשה וגם אם לא?
הצאצא שקיבלתי(של רמורייד), הגיע עם התקפות שלא מופיעות ב-egg moves שבסרבי...[/quote]
רק בשביל לשנות אזורים
בכל רגע נתון בספארי יש 6 אזורים
אבל אתה יכול לשנות אותם בעזרת המכונה.
אתה יודע על הפוקימונים לפי סרבי:
[URL]http://serebii.net/heartgoldsoulsilver/safarizone.shtml#hgss-plains[/URL]
מתקפות של האב עוברות ברבייה גם אם ההורים הם אותו פוקימון.
בתנאי שהאב יודע כמובן מתקפות שיכולות לעבור ברבייה
תודה, אבדוק את זה. :)
מה אתה חושב לגבי הפוקימון ויילפלום? מתחשק לי להחליף את פוקימון העשב בשישייה שלי(מגניום), ואני די מחבב את ויילפלום(למרות שאני סבור לאחר סקירה של הנל כי מגניום יותר טוב). מבחינת הסטאטים ראיתי שהוא די איטי, קשה ללמד אותו מתקפות שיחפו על החולשות שלו, וגם הסוג הנוסף שלו לא משהו. האם אתה חושב שכדאי לי לנסות אותו?
[quote=נדודי שינה;852950]תודה, אבדוק את זה. :)
מה אתה חושב לגבי הפוקימון ויילפלום? מתחשק לי להחליף את פוקימון העשב בשישייה שלי(מגניום), ואני די מחבב את ויילפלום(למרות שאני סבור לאחר סקירה של הנל כי מגניום יותר טוב). מבחינת הסטאטים ראיתי שהוא די איטי, קשה ללמד אותו מתקפות שיחפו על החולשות שלו, וגם הסוג הנוסף שלו לא משהו. האם אתה חושב שכדאי לי לנסות אותו?[/quote]
זה תמיד כיף להרעיל את היריב:D
ולסוג עשב יש 5 חולשות-מעופף, קרח, אש, רעל וחרק.
שאתה משלב אותו עם רעל החולשות שלו הן-מעופף, קרח, אש ועל חושי.
כלומר 4 וגם עכשיו הוא לא יכול להיות מורעל, שזה תמיד טוב
אבל החלטה שלך.
אם אתה יכול להשיג עוד פוקימונים כמו טורטרה אז תלך עליהם
למה הוא לא יכול להיות מורעל? ראיתי שרעל הוא X1 עליו.
אני מעדיף לקחת פוקימונים שהם לא התחלתיים... אז גם אם יהיה לי טורטרה, לא ארצה לשחק אותו בשישייה.
מה אתה אומר לגביי סוגיית החולשות שלו, שקשה להתגבר עליהן?
[quote=נדודי שינה;854280]למה הוא לא יכול להיות מורעל? ראיתי שרעל הוא X1 עליו.
אני מעדיף לקחת פוקימונים שהם לא התחלתיים... אז גם אם יהיה לי טורטרה, לא ארצה לשחק אותו בשישייה.
מה אתה אומר לגביי סוגיית החולשות שלו, שקשה להתגבר עליהן?[/quote]
מורעל מבחינת סטטוס, כמו להקפיא, לשתק, לשרוף-יש שם להרעיל.
ופוקימוני רעל לא יכולים להיות מורעלים, אבל הם כן מושפעים ממתקפות מסוג רעל.
לויפלום אין באמת מה לשים מול החולשות שלו.
אז אולי עדיף פוקימון כמו רוזליה-->רוזריד שיכול ללמוד למשל כדור צל נגד סוג על חושי.
ויש עוד אפשרויות לפוקימון עשב עם סוגים אחרים.
או שבכלל תוותר על פוקימון עשב ותקח סוגים אחרים שאין לך.
בעיקר כאלה שטובים נגד הסוגים שעשב טוב נגדם.
למשל מים/קרח נגד אדמה, לוחם/מתכת/מים/אדמה נגד אבן, חשמל נגד מים.
תלוי כמובן בשאר השישייה שלך
רוזרייד נשמע מגניב ביותר. הבעיה היא שאני צריך לחכות לסוורם שיביא איתו רוזליה בשבילו...