דיסני גילו שישודר הסרט של פוקימון ארכאוס ותכשיט החיים ביום חמישי שעה ארבע
מה דעתכם?
Printable View
דיסני גילו שישודר הסרט של פוקימון ארכאוס ותכשיט החיים ביום חמישי שעה ארבע
מה דעתכם?
אני כבר ראתי את הסרט לפני שנה פחות או יותר
ואני חושב שמי שאוהב פוקימון (בעיקר ילדים קטנים) ישמחו לראות אותו בדיבוב לעברית
מישהו במקרה מקליט את הסרט??
אני מדבב בו וזה ממש חשוב לי :)
[QUOTE=kobi626;861810]מישהו במקרה מקליט את הסרט??
אני מדבב בו וזה ממש חשוב לי :)[/QUOTE]
את מי אתה מדבב?
ויום חמישי בשעה 4 זה שעה ויום נוחים אני חושב
[QUOTE=kobi626;861810]מישהו במקרה מקליט את הסרט??
אני מדבב בו וזה ממש חשוב לי :)[/QUOTE]
שלום,חברי :),גם אני,אבל לא ראשית...
חמישי הקרוב?,לא הודיעו לי.
אני מדבב שם נער בשם קאטו לכמה רפליקות, ובכללי אני מדבב את בארי בעונות 11-12 ובקרוב גם 13 :)
[QUOTE=kobi626;861815]אני מדבב שם נער בשם קאטו לכמה רפליקות, ובכללי אני מדבב את בארי בעונות 11-12 ובקרוב גם 13 :)[/QUOTE]
טוב מה שתגיד...
[QUOTE=Urugamosu;861817]טוב מה שתגיד...[/QUOTE]
אתה אדם מאוד סימפטי :)
[QUOTE=kobi626;861831]אתה אדם מאוד סימפטי :)[/QUOTE]
אני לא שולל את האפשרות שאתה המדבב אבל יש לי שאלה.
מה השם והשם משפחה שלך?
אם אתה שואל למה, אז בדרך כלל יש את שמות המדבבים בסוף:)
[QUOTE=buizel שולט;861832]אני לא שולל את האפשרות שאתה המדבב אבל יש לי שאלה.
מה השם והשם משפחה שלך?
אם אתה שואל למה, אז בדרך כלל יש את שמות המדבבים בסוף:)[/QUOTE]
קובי...
[QUOTE=kobi626;861844]קובי...[/QUOTE]
קובי מה?
וגם אני לא מאמין לכול דבר תביא הוכחה.
[QUOTE=Urugamosu;861850]קובי מה?
וגם אני לא מאמין לכול דבר תביא הוכחה.[/QUOTE]
חחח למה שאני אשקר ואפרט לכם דמויות משניות כאלו?? נראה לכם שמשעמם לי? חחח
אני לא יודע איך להוכיח לכם...אם אתם לא מאמינים לי- חבל... :\
מה שם המשפחה שלך?
ראיתי את הסרט שנה שעברה עם תרגום.... מעניין איך זה יהיה בעיברית...
[QUOTE=buizel שולט;861864]מה שם המשפחה שלך?
ראיתי את הסרט שנה שעברה עם תרגום.... מעניין איך זה יהיה בעיברית...[/QUOTE]
מעדיף שלא להזדהות פה יותר מדי :)
ראית את ברי בעונה האחרונה? מה אתה אומר על הדיבוב?
חח עזוב אותך אחי... באמת מה אתם כאלה חשדנים לבנאדם לא כזה משעמם שהוא יבוא לעבוד עליכם.. וגם אם כן בסופו של דבר הוא עובד רק על עצמו
בכל מקרה... ראיתי ת'סרט מתורגם אין לי מה לראות גם דיבוב בעיקר כי זה גם התחיל לשעמם
זה בחמישי הזה ובאיזה ערוץ???
כן בחמישי הזה ובערוץ דיסני
[QUOTE=kobi626;861831]אתה אדם מאוד סימפטי :)[/QUOTE]
רציני?? אתה באמת מדובב בסדרה ובסרט? אם כן יפה לך מאוד =]
יאללה תחשוף לנו כמה פרטים כבר מעכשיו בדיבובים בסרט חח...
[QUOTE=dynamic;864498]רציני?? אתה באמת מדובב בסדרה ובסרט? אם כן יפה לך מאוד =]
יאללה תחשוף לנו כמה פרטים כבר מעכשיו בדיבובים בסרט חח...[/QUOTE]
אמממ...אין לי ממש הרבה פרטים.
הסדרה דובבה באולפני נ.ל.ס, ע"י הבמאית המיתולוגית יפה גבאי. חוץ מזה את ארקאוס דיבב מדבב בשם יורם יוספסברג, והשאר אותם אנשים, אם אני לא טועה. :)
היום כשגיליתי מתי מקרינים הכנתי תזכורת אין תלונות לא אכפת לי השפה יותר נוח לראןת ת'סרט בטלויזיה
אני חושב שזה טימטום עד עכשיו כל מה שדיבבו זה
הסרט הראשון מיוטו נגד מיו
הסרט השני כוחו של האחד עם לוגיה
הסרט השלישי סודו של אנון עם אנטיי
הסרט הרביעי עם סלבי וסויקון
הספיישל של מיוטו חוזר
זהו רק לסרטים האלה עשו דיבוב אז עדיף כבר לעשות דיבוב לסרטים האחרים ואחר כך לסרט ה12
הם צריכים לדבב את הסרט החמישי עם לטיאוס ולטיאוס את הסרט השישי עם גירצי מגשים המשאלות את הסרט השביעי עם דיאקוסיס ועם ריקואזה הסרט השמיני עם מיו ולוקריו ושאר הסרטים אי אפשר לדלג סתם על סרטים ולדבב סרטים שלא דיבבו את הסרטים הקודמים..
וזה שאומר שהוא מדבב הוא עובד עליכם ורוצה תשומת לב למה שמישהו ידבב סידרה של פוקימון ויהיה בפורום ואני יודע מי מדבב את בארי קראתי בויקופדיה וזה לא אתה אז תפסיק לחפש תשומת לב
[quote=kane;867891] וזה שאומר שהוא מדבב הוא עובד עליכם ורוצה תשומת לב למה שמישהו ידבב סידרה של פוקימון ויהיה בפורום ואני יודע מי מדבב את בארי קראתי בויקופדיה וזה לא אתה אז תפסיק לחפש תשומת לב[/quote]
חחח מה אתה מבלבל את המוח? אתה פתאטי :|
תסתכל בוויקיפדיה בעצמך..לא קוראים לו במקרה...קובי?
למה שאני ארצה את התשומת לב העלובה שלך...ואמציא לעצמי דמויות משניות כמו בארי...אתה כנראה חי בסוג של פארנויה. אתה מוזמן לחפש ביו טיוב וידאו שלי מדבב אבל היי, אני חיקוי של המדבב הדגול של בארי, לא? :-] אז עזוב. זה כבר אבוד איתך... -_- פשוט תשומת לב של פורום של פוקימון - זה מה שחסר לי בצ'ק ליסט. עלית עליי Xd
[QUOTE=kobi626;867950]חחח מה אתה מבלבל את המוח? אתה פתאטי :|
למה שאני ארצה את התשומת לב העלובה שלך...ואמציא לעצמי דמויות משניות כמו בארי...אתה כנראה חי בסוג של פארנויה. אתה מוזמן לחפש ביו טיוב וידאו שלי מדבב אבל היי, אני חיקוי של המדבב הדגול של בארי, לא? :-] אז עזוב. זה כבר אבוד איתך... -_- פשוט תשומת לב של פורום של פוקימון - זה מה שחסר לי בצ'ק ליסט. עלית עליי Xd[/QUOTE]
יש כזה סרטון?? אם כן אז תביא אותו
[quote=kane;867891]אני חושב שזה טימטום עד עכשיו כל מה שדיבבו זה
הסרט הראשון מיוטו נגד מיו
הסרט השני כוחו של האחד עם לוגיה
הסרט השלישי סודו של אנון עם אנטיי
הסרט הרביעי עם סלבי וסויקון
הספיישל של מיוטו חוזר
זהו רק לסרטים האלה עשו דיבוב אז עדיף כבר לעשות דיבוב לסרטים האחרים ואחר כך לסרט ה12
הם צריכים לדבב את הסרט החמישי עם לטיאוס ולטיאוס את הסרט השישי עם גירצי מגשים המשאלות את הסרט השביעי עם דיאקוסיס ועם ריקואזה הסרט השמיני עם מיו ולוקריו ושאר הסרטים אי אפשר לדלג סתם על סרטים ולדבב סרטים שלא דיבבו את הסרטים הקודמים..
וזה שאומר שהוא מדבב הוא עובד עליכם ורוצה תשומת לב למה שמישהו ידבב סידרה של פוקימון ויהיה בפורום ואני יודע מי מדבב את בארי קראתי בויקופדיה וזה לא אתה אז תפסיק לחפש תשומת לב[/quote]
כי יהלום ופנינה זו הסאגה שמשדרים.
דבר שני הסדר לא משנה זה לא ממש קשור לסדרה.
עריכה: זה באמת הוא הנה מצאתי את הסרטון:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=ESQR1l-JIN0[/url]
[quote=kobi626;867950]חחח מה אתה מבלבל את המוח? אתה פתאטי :|
למה שאני ארצה את התשומת לב העלובה שלך...ואמציא לעצמי דמויות משניות כמו בארי...אתה כנראה חי בסוג של פארנויה. אתה מוזמן לחפש ביו טיוב וידאו שלי מדבב אבל היי, אני חיקוי של המדבב הדגול של בארי, לא? :-] אז עזוב. זה כבר אבוד איתך... -_- פשוט תשומת לב של פורום של פוקימון - זה מה שחסר לי בצ'ק ליסט. עלית עליי Xd[/quote]
השם שלו זה קובי אבל זה לא אתה אז תפסיק לבלבל את הביצים את אש מדבב דניאל מגון אז אם אני אגיד לך שקוראים לי דניאל גם זה אומר שאני מדבב אותו?יאלה חביבי אתה יכול לעבוד פה על משתמשים אחרים תמימים לא עליי אני לא קונה את השקר הזול שלך.
וזה שהביא את הסרטון מעליי זה עדיין לא מוכיח שזה הוא אני יאמין לו רק אם אראה אותו במציאות ושיעשה לי חיקוי של הקול של בארי כל אחד יכול למצוא סרטונים של דיבובים ביוטיוב זה לא חוכמה גדולה..
תיראו מה מצאתי.
[IMG]http://blog.tapuz.co.il/dibuv/images/2123888_117.jpg[/IMG]
אני לא יכול לפרסם את האתר כי זה אתר מתחרה קובי אם זה אתה בוא נפגש או שאם יש לך מצלמת אינטרנט תחבר אותה למחשב ואני רוצה לראות אותך במצלמה ואם אתה לא עושה אחד מהדברים האלה אז זה לא אתה חח חושב שאני תמים.
[QUOTE=KANE;869886]השם שלו זה קובי אבל זה לא אתה אז תפסיק לבלבל את הביצים את אש מדבב דניאל מגון אז אם אני אגיד לך שקוראים לי דניאל גם זה אומר שאני מדבב אותו?יאלה חביבי אתה יכול לעבוד פה על משתמשים אחרים תמימים לא עליי אני לא קונה את השקר הזול שלך.
וזה שהביא את הסרטון מעליי זה עדיין לא מוכיח שזה הוא אני יאמין לו רק אם אראה אותו במציאות ושיעשה לי חיקוי של הקול של בארי כל אחד יכול למצוא סרטונים של דיבובים ביוטיוב זה לא חוכמה גדולה..
תיראו מה מצאתי.
[IMG]http://blog.tapuz.co.il/dibuv/images/2123888_117.jpg[/IMG]
אני לא יכול לפרסם את האתר כי זה אתר מתחרה קובי אם זה אתה בוא נפגש או שאם יש לך מצלמת אינטרנט תחבר אותה למחשב ואני רוצה לראות אותך במצלמה ואם אתה לא עושה אחד מהדברים האלה אז זה לא אתה חח חושב שאני תמים.[/QUOTE]
באמת שלא אכפת לי אם זה הוא לא אז...
אחי.....אני לא רוצה לפקפק או משהו, אבל יורם יוספסברג דיבב את דאמוס....מה שלדעתי היה אמור שיורם היה צריך לדבב את ארכאוס בגלל קול הבאס שלו.
היה סרט יפה בתכלס לא הרגשתי שום קול בס אצל דמוס אבל בשיר של הקרב של אש ודון בהתחלה היו חלקים ששמתי גם ילדים
[quote=אני בובי בוטן כן;870743]היה סרט יפה בתכלס לא הרגשתי שום קול בס אצל דמוס אבל בשיר של הקרב של אש ודון בהתחלה היו חלקים ששמתי גם ילדים[/quote]
ילדים?!?!
היה אחלה דיבוב:)
חחחח סחטיין על זה שמצאת את התמונה שלי :)
אתה יותר ממוזמן להוסיף אותי במסנג'ר, רק כדי להראות לך שאתה קצת...איך אנסח? חי בסרט :um_face:
ולגבי ה"ילדים בסרט" מדובר ביניהם בקאטו, שאני דיבבתי (בסצינה עם האבטיחים).
[quote=kobi626;861815]אני מדבב שם נער בשם קאטו לכמה רפליקות, ובכללי אני מדבב את בארי בעונות 11-12 ובקרוב גם 13 :)[/quote]
אתה מדובב את מי שיש לו הרקרוס כי הכל שלו נשמע לי מוכר מבארי ואמרת שאתה מדבב אותו כן או לא?
[QUOTE=kodak;872010]אתה מדובב את מי שיש לו הרקרוס כי הכל שלו נשמע לי מוכר מבארי ואמרת שאתה מדבב אותו כן או לא?[/QUOTE]
כן...לשניהם יש הרקרוס :) גם לברי וגם לקאטו...מקריות שכזאת שיצא לי לדבב את שניהם.
מתי אש פגש את גריטינה ומה תפקידו בכלל (של גריטינה)
[quote=Golden Boy;872346]מתי אש פגש את גריטינה ומה תפקידו בכלל (של גריטינה)[/quote]
בסרט ה-11
גירטינה אחראי על העולם ההפוך
[quote=stm;872412]בסרט ה-11
גירטינה אחראי על העולם ההפוך[/quote]
אז בגללל זה כשאש הגיע אל גירטינה באגם הוא נזכר בו?
[quote=kodak;872519]אז בגללל זה כשאש הגיע אל גירטינה באגם הוא נזכר בו?[/quote]
כן
הראו פלאשבק מהסרט ה-11 (הקטע שאש נמצא על גירטינה)
אש גם פגש את דיאלגה ופאלקיה בסרט ה-10 יחד עם דארקאי (לכן דארקראי מופיע במהלך הכתוביות).
ובסרט ה-11 את שימיין (ולכן גם הוא מופיע במהלך הכתוביות).
הסרט היה מה זה לא הגיוני למה ארקאוס לא חשב בחוכמה ונשאר חשוף לסוג חשמל דווקא הוא יכל לחשוב קצת ולהישאר עם אדמה או משהו
ולמה הוא פשוט לא השתמש בכוח שלו ישר במקום לתת לדאמוס את תכשיט החיים?
כן אתה מזה צודק!
וstm תודה על המידע
[quote=Guille;872701]הסרט היה מה זה לא הגיוני למה ארקאוס לא חשב בחוכמה ונשאר חשוף לסוג חשמל דווקא הוא יכל לחשוב קצת ולהישאר עם אדמה או משהו
ולמה הוא פשוט לא השתמש בכוח שלו ישר במקום לתת לדאמוס את תכשיט החיים?[/quote]
כי הוא לא חשב שיתקפו אותו, לא הייתה לו סיבה לחשוב כך
וכנראה שצריך להשתמש בכוח הזה למשך זמן, ושהוא הפך את הכוחות שלו לתכשיט, לא נשאר לו כוח להפעיל את התכשיט.
kodak-בבקשה, ומציע לך לראות את הסרט ה-10 וה-11 בשביל להבין טוב יותר.
הסרטים 10,11 ו-12 קשורים אחד לשני
מומלץ לכם לראות לפי הסדר בשביל להבין יותר טוב