-
דיון|ניסויים בבעלי חיים
[B][COLOR=black]הדיון מהעמוד האחרון חוזר:[/COLOR][/B]
האם אתם בעד ניסויים בבע"ח?
אני מבקש להסביר את דעתכם.
אני נגד ניסויים שפוגעים בבע"ח אך לניסויי אינטילגנציה וכו' אני בעד.
הניסויים שלהם אני בעד יכולים לתרום מאוד ויכולים לעזור להציל חיות מסכנת הכחדה.
לא לסתות מהנושא כדי שלא יתפתח ספאם בבקשה:wink:
-
אני חושב שיש חיות שעדיף לסכן מאשר בני אדם
-
אני כמעט הורדתי לאבא שלי סתירה כי הוא קנה שמפו של פנינה רוזבלום >.<"
-
[QUOTE=Inuzuka Kiba;869973]אני כמעט הורדתי לאבא שלי סתירה כי הוא קנה שמפו של פנינה רוזבלום >.<"[/QUOTE]
אל תגזים...
אני נגד אבל יש דברים שחייבים לנסות קודם.
ועם כל הכבוד עדיף לנסות אותם קודם על בעלי חיים...
-
אני חולק על דעתך, אם המין שלנו רוצה לבצע ניסויים, שלא יבצע על מינים אחרים, זאת התעללות
-
נגד!
אפשר לנסות על אנשים שנידונים למוות...
-
אני בעד.
זה שמעלי אתה דפוק. באמת שאין לי איך להגיב על מה שכתבת.
-
[QUOTE=TheChosenOne;870767]אני בעד.
זה שמעלי אתה דפוק. באמת שאין לי איך להגיב על מה שכתבת.[/QUOTE]
צודק...
לאדם יש יותר זכויות מחיה ואסור להתעלל בו ככה.
מצד שני בחיות זה קצת הכרחי,סך הכל עושים את זה למניעת תופעות לוואי מסוכנות.
אם זה היה קורה אצל מישהו מהתנגדים הוא היה מצטער שלא בדקו על חיות קודם : P
-
אני נגד
למה לאדם יש יותר זכיות
ולרוב זה גם לא מבתיח שזה ישפיע באותה מידע על האדם
בעידן של היום אפשר הכל לעשות ממוחשב אז אפשר לדמות לאדם ואז לבצע את הפעולות על הדמה
-
נגד אין שום רעיון בזה [b][u]התעללות!!!~[/u][/b]
-
[QUOTE=DarkTiger;870756]אני חולק על דעתך, אם המין שלנו רוצה לבצע ניסויים, שלא יבצע על מינים אחרים, זאת התעללות[/QUOTE]
אנחנו בני-אדם,קודם כל אנחנו,אחר כך זנים אחרים,המטרה של כל זן היא לשרוד ולהתרבות,-ועם זה אומר שנצתרך להרוג חיות בשביל להציל בני אדם,-ובשביל לקדם אותנו אז כן,-עם 50 עכברים ימותו שום דבר לא יקרה,-גם ככה מרבים אותם לשם מטרה זו,עם אתם רוצים לשמור על חיות,-אז תתנדבו שינסו את הניסויים האלה עליכם במקום עליהן.
-
[QUOTE=Bronzong;871051]אנחנו בני-אדם,קודם כל אנחנו,אחר כך זנים אחרים,המטרה של כל זן היא לשרוד ולהתרבות,-ועם זה אומר שנצתרך להרוג חיות בשביל להציל בני אדם,-ובשביל לקדם אותנו אז כן,-עם 50 עכברים ימותו שום דבר לא יקרה,-גם ככה מרבים אותם לשם מטרה זו,עם אתם רוצים לשמור על חיות,-אז תתנדבו שינסו את הניסויים האלה עליכם במקום עליהן.[/QUOTE]
צודק.
נראה מה תגידו שתצטרכו לבחור או אתם או החיות(אתם אני מדבר על עצמכם בלבד אלו שמתנגדים)
-
כמו שאמרתי קודם תגובה שלעכבר יהיה על תחשיר כל שהוא לא בהכרח תיהיה אותה תגובה על בן אדם
חוץ מזה שבן אדם הוא גם בעל חיים
לכן אין בניסויים אלו שם הכרח
-
אני בעד!
אני מאמין שלכבודי נברא העולם, לכבודי לכבוד בני האדם, העולם כולו נמצא כדי לשרת את בני האדם. מובן שיש לכבד בעלי חיים, ולא להתגרות בהם סתם. אבל כשיש דברים אפקטיביים, שיכולים לסכן אורגניזם, עדיף שזה יהיה חיה.
-
[quote=Bronzong;871051]אנחנו בני-אדם,קודם כל אנחנו,אחר כך זנים אחרים,המטרה של כל זן היא לשרוד ולהתרבות,-ועם זה אומר שנצתרך להרוג חיות בשביל להציל בני אדם,-ובשביל לקדם אותנו אז כן,-עם 50 עכברים ימותו שום דבר לא יקרה,-גם ככה מרבים אותם לשם מטרה זו,עם אתם רוצים לשמור על חיות,-אז תתנדבו שינסו את הניסויים האלה עליכם במקום עליהן.[/quote]
1+
-
אני בעד אני מעדיף שכלב או ארנב ימותו ולא אני או בן אדם אחר
-
בעד.
אמנם לא בבעלי חיים כמו קופים , כלבים , חתולים וכו'...
אבל בבעלי חיים שמבחינתנו נראים פחות אנושיים בתכונות כן (עכברים וכו')
-
[QUOTE=Golden Boy;871374]כמו שאמרתי קודם תגובה שלעכבר יהיה על תחשיר כל שהוא לא בהכרח תיהיה אותה תגובה על בן אדם
חוץ מזה שבן אדם הוא גם בעל חיים
לכן אין בניסויים אלו שם הכרח[/QUOTE]
לא יודע למה בדיוק,אבל כמעט תמיד יש את אותה השפעה,-בכל מקרה עדיף ש-50 עכברים ימותו מאשר שאיש ימות.
-
יש גם עכשיו תאים מלחותיים אז אפשר לעשות עליהם ניסויים
-
[QUOTE=Golden Boy;872403]יש גם עכשיו תאים מלחותיים אז אפשר לעשות עליהם ניסויים[/QUOTE]
עדיף שינסו למצוא תרופה לסרטן דרכם : P
-
[QUOTE=ben12;870771]צודק...
לאדם יש יותר זכויות מחיה ואסור להתעלל בו ככה.
מצד שני בחיות זה קצת הכרחי,סך הכל עושים את זה למניעת תופעות לוואי מסוכנות.
אם זה היה קורה אצל מישהו מהתנגדים הוא היה מצטער שלא בדקו על חיות קודם : P[/QUOTE]
אני גם בעד ניסויים על בני אדם ם:
-
-
נגד , אין זכות לפגוע שום חלק למען המדע ואפילו זה חשוב , אנושות עומדת לפני המדע.
-
אני נגד ניסוי בבע"ח שנועד ליצירת שמפו, אך עם ניסויים בבעלי חיים יכולים להציל חיי אדם אז אני לגמרי בעד.