-
[color=red][SIZE=4]God Is A Girl[/color][/SIZE]
[color=purple][b]כמה מילים מפי:[/b][/color]
משחק חדש בהשראת השיר God Is A girl
המשחק הוא משחק פנטזיה אקשן וקצת רומנטיקה
[SIZE=3]קרדיט לניצן על הרעיון המקורי של המשחק![/SIZE]
[color=orange][b]רקע///סטוריליין:[/b][/color]
[i]בנות קראו בנקבה[/i]
'השנה זאת השנה'אתה חושב לעצמך ברעד.'היום זה היום,ה8.8.08'את ממשיך בהרהור
"אדוני,הדמות נראה משוטטת לה על גגות הכפר"משרת משופם ונמוך קומה נכנס לחדר.
"עוד 20 דקות היא תופיע על גג של הבית הקבוע,הוציאו משם את האנשים וצאו עם חיילים לשם!"אתה אומר
ואז אתם נזכרים בחברתכם _____ שנרצחה בגיל 15,אתם לא יודעים למה,או איך אבל פתאום היא חוזרת לראשכם.הסיוטים שחלמתפ מציפים אתכם,הפחד עולה בלבכם.
"אדוני אתה בא?"המשרת שואל בקול מעצבן ואז יוצא מהחדר,אתם לוקחים את החרב שהייתה של _____
ויוצאים החוצה.
[color=green][b]הסברים ומידע:[/b][/color]
ב1.1.01 נרצחה חברתכם ______.
הדמות מופיעה כל תאריך עגול כמו 8.8.08 10.10.10 וכו'
השנה היא 2008.
הדמות המסתורית שלא ידע מי היא או איפה היא נמצאת מופיעה על גג בית קבוע,והיא יושבת שם כל הלילה
שלוש דקות לפני עליית השחר היא נעלמת.
אף אחד לא יודע מי הדמות או למה היא מופיעה בתאריכים אלו וזה מה שתצטרכו לברר את העיניין.
אתם המלכים של הממלכה שלכם,ואתם נשבעתם לנקום במי שרצח את _____ בגלל זה יצאה הממלכה לקרבות שארכו שנים,אבל לפני שלושה חודשים השגתם הסכם שלום והממלכה פורחת
[color=gray][b]טופס הרשמה:[/b][/color]
שם:שלכם
ניק:בלי חצים ותסתכל לבד
שם במשחק:יפני
רקע:ספרו על מה שהיה פעם,ועל הקרבות שהיו בממלכה וכו'
אופי:שלוש תכונות רעות ושלוש טובות
מראה/תיאור:תמונה/שלוש שורות לפחות
רומנטיקה:באחוזים
----
שם השותף/ה:יפני
רקע:איך השותףפ/ה הכיר/ה אתכם וכד'
אופי:שלוש טובות ושלוש רעות
מראה:תיאור/תמונה
אחוזי אהבה כלפייכם:אם אדם הוא בוגדני אז האחוזים יהיו דיי נמוכים,זה דיי תואם את האופי
[color=blue][b]רשומים:[/b][/color]
1.שם:רועי
ניק:darkrage
שם במשחק:אקירה מינומוטו
רקע:אקירה הוא בן אצילים.אמו היא רוזנת רבת מעלה ואביו הוא דוכס ויד ימינו של המלך.לעיטים קרובות מאוד היו מיפגשים מישפחתיים בין משיםפחת המלוכה ומישפחתי של אקירה.המלך ואביו של אקירה היו חברים טובים ולכן היו ניפגשים הרבה.בעיקבות כך,הכיר אקירה את שתיי בנות המלך -מינו,ושינו.אל שינו הוא היתחבר הרבה יותר-הם היו מדברים וצוחקים במשך שעות,על גבי שעות.שינו היתה מיצטרפת עליהם הרבה והם היו חבורה שכזו יחד.יום אחד-מינו נימצא מתה בחדרה.מלאה בחתכים כאשר ראשה מונח בקצה השני של החדר.כל החדר היה מלא דם.לבסוף היסתבר שלפןע קראו מארק דיוויד צ'פמן,והוא ביכלל היתכוון לירצוח את לא פחות מהמלך.השומרים הצליחו ליתפוס אותו פעמים רבות,אך בכל פעםן באופן מפתיע הוא הצליח ליברוח ומעולם לא בוצע בו עונש המוות המיוכל.אקירה בגר,יחד אם שינו.ושתיהם היתחברו זה לזו מיד.אולי זה היה הרצח של אחותה,או אולי זה היה נועד ליהות ככה-הם לא יודעים,אבל בסופו של דבר הם נישאו ואקירה ניהיה המלך החדש.
אופי:שטלתן,אגואיסט,בעל פטיל קצר,אמיץ,פיקח,חסר תקנה,פרובקטבי,לא שם על מה שאומרים לו לעשות,גאוותן,טוב לב,מרד בישביל מרד היא ה-סיסמא שלו.
מראה/תיאור:[url=http://img73.imageshack.us/img73/2719/rpc1cf0.jpg]תן קליק D=[/url]
רומנטיקה:95%
שם השותף/ה:שינו מינומוטו
רקע:שינו היא בת המלך.לשינו היתה בעבר אחות בשם מינו.הן היו קשורות זו לזו,החברות הכי טובות.מישפחת המלך היתה מיודדת אם מישפחת אצולה אחרת,ועל כן היו ביניהם מיפגשים רבים.את אהבת חיייה פגשה בגיל 6 באותם מיפגשים.שמו היה אקירה.לצערה-אקירה כל הזמן היה אם מינו ומעולם לא שם לב אליה ממש.כשבגרה מעט,ניסתה שוב לירמוז לא אך הוא היה מוקסם מידי ממינו,שהיתה קטנה משינו בשנה.לבוסף כששינו היתעצבנה ממש-שילמה לרוצח השכיר הטוב במדינה-מרק דיוויד צ'פמןשיעשה את העבודה.וכמו כן הוא באמת הצליח לירצוח את מינו,ושינו סוף סוף הצליחה ליהיות אם אקירה. היא נישאה לו והיא מאושרת מיתמיד,ואפילו לא מרגישה מעט צער על אחותה שאבדה.
אופי:תמיד מקבלת מה שהיא רוצה,צינית,חסרת תקנה,אוהבת,בשיינית,צופה מהצד.
מראה:[url=http://img391.imageshack.us/img391/6192/anime7qh2.jpg]עוד פעם תקליק =DDDD[/url]
אחוזי אהבה כלפייכם:90%
2.שם:מיכאל
ניק:Gabe
שם במשחק:קירה טנדו
רקע:קירה אוהב לטייל בעולם ותמיד לובש בגדים רגילים ולא רשמיים במסעות אלה.
הוא יוצא לאותם מסעות כדי להכיר יותר את העולם שבחוץ וללמוד דברים חדשים.
באחד ממסעותיו הוא קיבל ידיעה שאביו,ואחותו מתו,ואביו היה מלך והוא היחיד שיכול לרשת אותו אחרי מות אחותו המבוגרת אבל לא מוצאים אותו בשום מקום מרוב שהוא מטייל ,
אז הוא מחליט ללכת חזרה לבירה,ובדרך הוא פוגש את יוקי גנבת יפייפיה שמתאהבת בו בלי הידיעה שהוא הנסיך והיורש
היחיד למלוכה היא הולכת איתו לבירה.
אחרי שנה כאשר הוא כבר מלך יוקי הפכה למשרתת נאמנה שלו שמנסה לתפוס את תשומת ליבו של קירה כדי שהוא יאהב אותה,ועם הזמן קירה מתחיל לאהוב אותה.
אופי:שטקן,חכם,מהיר מחשבה,אכזר,ידידותי,חצוף
מראה/תיאור:[url=http://images.wikia.com/fireemblem/images/b/bb/Ferd-geoffrey.jpg]תמונה גדולה ונחמדה[/url]
רומנטיקה:90%
----
שם השותף/ה:יוקי קטסורוגי
רקע:אמרת לי שתוותר על זהO:
אופי:נחמדה,צינית,נאמנה,נדיבה,קרציה,לפעמים רעה
מראה:[url=http://images.wikia.com/fireemblem/images/9/99/Ferd-heather.jpg]תמונה גדולה ונחמדה 2[/url]
אחוזי אהבה כלפייכם:95%
3.שם: ליעד
ניק: PokerFace
שם במשחק: סאקה מנהארי
רקע: סאקה, היה בן "לא יוצלח" שנולד אחרי 4 אחים ואחות למשפחת מלוכה מכובדת ממלכת בריאטו.
כשהיה בגיל 15, הרג את האדם הראשון בחייו, זה היה שומר הראש של אביו, אף אחד לא ידע למה, סאקה נכנס לכלא ואביו החרים אותו.
לאחר 4 שנים בכלא, נודע לסאקה שפרצה שריפה בארמון שבו היה גר, ושהוא השריד היחיד שנותר ממשפחת המלוכה.
סאקה שוחרר מהכלא וקיצר את עונשו ב- 6 שנים.
עכשיו סאקה הוא המלך אך הוא אינו הוכשר להיות מלך, אינו היה משכיל ולא הכיר את הצבא ואת האסטרטגיות.
אופי: חסר השכלה, לא מנומס, מתחמם מהר, בעל לב זהב אחרי הכל, תמיד יעזור למישהו בצרה, בעל קסם אישי וכריזמה.
תיאור מראה: [url=http://i124.photobucket.com/albums/p14/mewpudding101/Random%20Anime%20Pics/Humans/AnimeBoy7.jpg]לחץ עליי בשביל לראות את סאקה מנהארי[/url]
רומנטיקה: 55%
---------------------------------------
שם השותף: האן מנטרוק
כיצד הכיר אותו: האן היה בן יחיד למשפחה ממוצעת שגרה מחוץ לחומות הממלכה.
האן היה כייס מקצועי, הוא היה הולך לנהר וגונב לדייגים את הדגים בכל מיני דרכים..
יום אחד ניסה לגנוב את הדג של הדייג של הבן של המלך, סאקה. הדייג "תפס אותו על חם" והביא אותו למלך, בנו של המלך, סאקה טוב הלב, שחרר אותו וחס על חייו באצילות רבה.
יום לאחר מכן בא האן להודות לו על שהציל אותו, הם טיילו ביחד, האן הראה לו איפה הוא גר, סאקה לא האמין, הוא נשבע שהוא יגרום למקום הזה להראות יותר טוב.
וכך כל יום היה סאקה חומק מהטירה והולך לשחק עם האן, עד שנכנס לכלא, האן בא אליו ביום שיחרורו וסאקה ביקש ממנו שיהיה היועץ המלכותי שלו לענייני מלחמה.
אופי: גנב, חמקן, ערמומי, חזק, שרירי, בעל ניסיון רב באומנויות לחימה וקרבות.
מראה: חסון, גבוהה, בעל שיער שחור ועיניים שחורות, בעל בגדים די בלויים. צלקת בכתף ימין.
אחוזי אהבה כלפינו: 100% [חברי נפש]
4.
5.
הערה:אני יודע שהמשחק נראה קליל אבל ההמשכים יהיו ארוכים והעלילה תהיה מפותלת
אז אפשר להירשם!
[color=purple][b]התחלה:[/b][/color]
את/ה מגיע/ה לבית ההוא
פתאום הדמות מקפצת אליך ונותנת לכם נשיקה קרה בלחי,היא גם לוחשת משהו:"תזכור אותי".
אתם עומדים קפואים מתדהמה במקום והדמות נעה לכיוון היער הגדול
מה תעשו?
-
-
-
שם:רועי
ניק:darkrage
שם במשחק:אקירה מינומוטו
רקע:אקירה הוא בן אצילים.אמו היא רוזנת רבת מעלה ואביו הוא דוכס ויד ימינו של המלך.לעיטים קרובות מאוד היו מיפגשים מישפחתיים בין משיםפחת המלוכה ומישפחתי של אקירה.המלך ואביו של אקירה היו חברים טובים ולכן היו ניפגשים הרבה.בעיקבות כך,הכיר אקירה את שתיי בנות המלך -מינו,ושינו.אל שינו הוא היתחבר הרבה יותר-הם היו מדברים וצוחקים במשך שעות,על גבי שעות.שינו היתה מיצטרפת עליהם הרבה והם היו חבורה שכזו יחד.יום אחד-מינו נימצא מתה בחדרה.מלאה בחתכים כאשר ראשה מונח בקצה השני של החדר.כל החדר היה מלא דם.לבסוף היסתבר שלפןע קראו מארק דיוויד צ'פמן,והוא ביכלל היתכוון לירצוח את לא פחות מהמלך.השומרים הצליחו ליתפוס אותו פעמים רבות,אך בכל פעםן באופן מפתיע הוא הצליח ליברוח ומעולם לא בוצע בו עונש המוות המיוכל.אקירה בגר,יחד אם שינו.ושתיהם היתחברו זה לזו מיד.אולי זה היה הרצח של אחותה,או אולי זה היה נועד ליהות ככה-הם לא יודעים,אבל בסופו של דבר הם נישאו ואקירה ניהיה המלך החדש.
אופי:שטלתן,אגואיסט,בעל פטיל קצר,אמיץ,פיקח,חסר תקנה,פרובקטבי,לא שם על מה שאומרים לו לעשות,גאוותן,טוב לב,מרד בישביל מרד היא ה-סיסמא שלו.
מראה/תיאור:[url=http://img73.imageshack.us/img73/2719/rpc1cf0.jpg]תן קליק D=[/url]
רומנטיקה:95%
שם השותף/ה:שינו מינומוטו
רקע:שינו היא בת המלך.לשינו היתה בעבר אחות בשם מינו.הן היו קשורות זו לזו,החברות הכי טובות.מישפחת המלך היתה מיודדת אם מישפחת אצולה אחרת,ועל כן היו ביניהם מיפגשים רבים.את אהבת חיייה פגשה בגיל 6 באותם מיפגשים.שמו היה אקירה.לצערה-אקירה כל הזמן היה אם מינו ומעולם לא שם לב אליה ממש.כשבגרה מעט,ניסתה שוב לירמוז לא אך הוא היה מוקסם מידי ממינו,שהיתה קטנה משינו בשנה.לבוסף כששינו היתעצבנה ממש-שילמה לרוצח השכיר הטוב במדינה-מרק דיוויד צ'פמןשיעשה את העבודה.וכמו כן הוא באמת הצליח לירצוח את מינו,ושינו סוף סוף הצליחה ליהיות אם אקירה. היא נישאה לו והיא מאושרת מיתמיד,ואפילו לא מרגישה מעט צער על אחותה שאבדה.
אופי:תמיד מקבלת מה שהיא רוצה,צינית,חסרת תקנה,אוהבת,בשיינית,צופה מהצד.
מראה:[url=http://img391.imageshack.us/img391/6192/anime7qh2.jpg]עוד פעם תקליק =DDDD[/url]
אחוזי אהבה כלפייכם:90%
-
דארק רייג' רשום יש התחלה~
-
[quote][i]Originally posted by SnorlaxKun[/i]@Jul 27 2008, 08:42 PM
[b] [color=purple][b]התחלה:[/b][/color]
את/ה מגיע/ה לבית ההוא
פתאום הדמות מקפצת אליך ונותנת לכם נשיקה קרה בלחי,היא גם לוחשת משהו:"תזכור אותי".
מה תעשו? [/b][/quote]
אני סוטר לעצמי חזק על הלחי ביכדי לצאת מהתדהמה-"רגע חכי!!"אני צועק ומתחיל לרוץ בעיקבותיה במהירות לכיוון היער.
-
[color=red]רועי-
אתה רץ לתוך היער ורואה אותה מכוונת אל אחד החיילים שלך כדור אור בצבע זרחני.
היא משגרת את הכדור והחייל פשוט מתמוסס לאויר
מה תעשה?[/color]
-
[quote][i]Originally posted by SnorlaxKun[/i]@Jul 28 2008, 01:53 PM
[b] [color=red]רועי-
אתה רץ לתוך היער ורואה אותה מכוונת אל אחד החיילים שלך כדור אור בצבע זרחני.
היא משגרת את הכדור והחייל פשוט מתמוסס לאויר
מה תעשה?[/color] [/b][/quote]
"לכי לי שניה!"אני צועק ורץ אחריה במהירות.
-
רועי-
היא מתיישבת על עץ גדול וענפיו מתחילים להתלקח במהירות
אם לא תעשה משהו כל היער יתלקח
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by SnorlaxKun[/i]@Jul 28 2008, 02:20 PM
[b] רועי-
היא מתיישבת על עץ גדול וענפיו מתחילים להתלקח במהירות
אם לא תעשה משהו כל היער יתלקח
מה תעשה? [/b][/quote]
אני ניכנס ללחץ ומחפש מקור מים גדול בכדי לכבות את האש המיטפשטת.
-
רועי
"אתה בחיים לא מתצא את מה שתחפש"היא אומרת בקול קריר ומוכר
לאחר מכן אתה נכלא בתוך כדור אנרגיה בצבע סגלגל ואתה מובא לפנייה
מה תעשה?
-
שם:מיכאל
ניק:Gabe
שם במשחק:קירה טנדו
רקע:קירה אוהב לטייל בעולם ותמיד לובש בגדים רגילים ולא רשמיים במסעות אלה.
הוא יוצא לאותם מסעות כדי להכיר יותר את העולם שבחוץ וללמוד דברים חדשים.
באחד ממסעותיו הוא קיבל ידיעה שאביו,ואחותו מתו,ואביו היה מלך והוא היחיד שיכול לרשת אותו אחרי מות אחותו המבוגרת אבל לא מוצאים אותו בשום מקום מרוב שהוא מטייל ,
אז הוא מחליט ללכת חזרה לבירה,ובדרך הוא פוגש את יוקי גנבת יפייפיה שמתאהבת בו בלי הידיעה שהוא הנסיך והיורש
היחיד למלוכה היא הולכת איתו לבירה.
אחרי שנה כאשר הוא כבר מלך יוקי הפכה למשרתת נאמנה שלו שמנסה לתפוס את תשומת ליבו של קירה כדי שהוא יאהב אותה,ועם הזמן קירה מתחיל לאהוב אותה.
אופי:שטקן,חכם,מהיר מחשבה,אכזר,ידידותי,חצוף
מראה/תיאור:[url=http://images.wikia.com/fireemblem/images/b/bb/Ferd-geoffrey.jpg]תמונה גדולה ונחמדה[/url]
רומנטיקה:90%
----
שם השותף/ה:יוקי קטסורוגי
רקע:אמרת לי שתוותר על זהO:
אופי:נחמדה,צינית,נאמנה,נדיבה,קרציה,לפעמים רעה
מראה:[url=http://images.wikia.com/fireemblem/images/9/99/Ferd-heather.jpg]תמונה גדולה ונחמדה 2[/url]
אחוזי אהבה כלפייכם:95%
-
-
[b] [color=purple][b]התחלה:[/b][/color]
את/ה מגיע/ה לבית ההוא
מה תעשו? [/b][/quote]
"מה זה אמור להביע?!" אני צועק ומתחיל לרוץ אחריי הדמות "מי את?"
-
מיכאל-
היא מרחפת לה ולא שומעת אותך
מה תעשה?
-
אני ממשיך לרוץ אחרי הדמות ומנסה להשיג אותה כדי לתפוס אותהO:
-
מיכאל-
אתה רואה בסוף שהיא מתיישבת על האדמה
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by SnorlaxKun[/i]@Jul 28 2008, 06:48 PM
[b] מיכאל-
אתה רואה בסוף שהיא מתיישבת על האדמה
מה תעשה? [/b][/quote]
כאשר אני מתקרב אני שם יד על הכתף של הדמות
"מי את?" אני שואל
-
מיכאל-
אתה נוגע בה ואתה מרגיש כמו התחשמלות קטנה
"לך"היא אומרת
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by SnorlaxKun[/i]@Jul 28 2008, 06:57 PM
[b] מיכאל-
אתה נוגע בה ואתה מרגיש כמו התחשמלות קטנה
"לך"היא אומרת
מה תעשה? [/b][/quote]
"תגידי לי מי את ומה רצית מהבית שלי?" אני אומר לה ועוזב אותה כדי לא להתחמש יותר
-
מיכאל-
"לך,אני לא רוצה לראות אותך יותר,לא התאבל עליי מספיק"היא אומרת בעצב ואתה רואה דמעה נוזלת לקרקע
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by SnorlaxKun[/i]@Jul 28 2008, 07:04 PM
[b] מיכאל-
"לך,אני לא רוצה לראות אותך יותר,לא התאבל עליי מספיק"היא אומרת בעצב ואתה רואה דמעה נוזלת לקרקע
מה תעשה? [/b][/quote]
"איך אני יכול להתאבל על מישהי שאני לא מכיר?" אני שואל
-
מיכאל-
היא קמה במבט כועס ורק צועקת:ה1.1.01!!!"ואז נעלמת
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by SnorlaxKun[/i]@Jul 28 2008, 07:09 PM
[b] מיכאל-
היא קמה במבט כועס ורק צועקת:ה1.1.01!!!"ואז נעלמת
מה תעשה? [/b][/quote]
"א...אחותי.זאת אחותי." אני אומר נופל על הברכיים ומתחיל לבכות
-
[quote][i]Originally posted by SnorlaxKun[/i]@Jul 28 2008, 03:11 PM
[b] רועי
"אתה בחיים לא מתצא את מה שתחפש"היא אומרת בקול קריר ומוכר
לאחר מכן אתה נכלא בתוך כדור אנרגיה בצבע סגלגל ואתה מובא לפנייה
מה תעשה? [/b][/quote]
"לא!!!!!"אני צועק בתיסכול ומיתיישב.(אני עדיין בכדור או שהוא כבר היתפוגג?)
-
מיכאל-
קרא הסבר!זאת חברה שלך שנרצחה ב1.1.01!!!
מה תעשה?
רועי-אתה בפנים
"כן"היא אומרת וחיוך מריר מתפשט על פניה
פתאום הלהבות נכבות והעץ שנשרף עד חציו משתקם
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by SnorlaxKun[/i]@Jul 28 2008, 08:24 PM
[b] מיכאל-
קרא הסבר!זאת חברה שלך שנרצחה ב1.1.01!!!
מה תעשה? [/b][/quote]
אאהה אופס^^"
"התאריך הזה...נשמע לי מוכר." אני אומר "אבל כאשר אני מנסה להזכר הראש שלי כואב למשהו..."אני אומר לעצמי
-
[quote][i]Originally posted by SnorlaxKun[/i]@Jul 28 2008, 08:24 PM
[b] רועי-אתה בפנים
"כן"היא אומרת וחיוך מריר מתפשט על פניה
פתאום הלהבות נכבות והעץ שנשרף עד חציו משתקם
מה תעשה? [/b][/quote]
"שיט!"אני צועק ומנסה לצאת בכוח מהכדור.
-
מיכאל-
פתאום אתה נזכר,זה התאריך שיואי נרצחה בידי מתנקשים מהממכלה שהייתה אוייבת
מה תעשה?
רועי-
הכדור לא זז אפילו מילימטר
"לא תצליח לצאת,אתה השבוי שלי"היא אומרת ברשעות ולא רואים את העיינים שלה(כמו באנימות שיש צל שמסתיר את העיינים בדרך כלל אצל מרושעים)
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by SnorlaxKun[/i]@Jul 28 2008, 11:39 PM
[b] מיכאל-
פתאום אתה נזכר,זה התאריך שיואי נרצחה בידי מתנקשים מהממכלה שהייתה אוייבת
מה תעשה? [/b][/quote]
"למה...למה נתתי לזה לקרות." אני אומר
-
מיכאל
אתה נזכר שאז לא יכולת לעשות כלום
פתאום אתה רואה הבזקת אור ממקום רחוק
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by SnorlaxKun[/i]@Jul 29 2008, 01:21 AM
[b] מיכאל
אתה נזכר שאז לא יכולת לעשות כלום
פתאום אתה רואה הבזקת אור ממקום רחוק
מה תעשה? [/b][/quote]
אני מנסה לראות מה יש שם
-
שם: ליעד
רקע: סאקה, היה בן "לא יוצלח" שנולד אחרי 4 אחים ואחות למשפחת מלוכה מכובדת ממלכת בריאטו.
כשהיה בגיל 15, הרג את האדם הראשון בחייו, זה היה שומר הראש של אביו, אף אחד לא ידע למה, סאקה נכנס לכלא ואביו החרים אותו.
לאחר 4 שנים בכלא, נודע לסאקה שפרצה שריפה בארמון שבו היה גר, ושהוא השריד היחיד שנותר ממשפחת המלוכה.
עכשיו סאקה הוא המלך אך הוא אינו הוכשר להיות מלך, אינו היה משכיל ולא הכיר את הצבא ואת האסטרטגיות.
אופי: חסר השכלה, לא מנומס, מתחמם מהר, בעל לב זהב אחרי הכל, תמיד יעזור למישהו בצרה, בעל קסם אישי וכריזמה.
תיאור מראה: [url=http://i124.photobucket.com/albums/p14/mewpudding101/Random%20Anime%20Pics/Humans/AnimeBoy7.jpg]לחץ עליי בשביל לראות את סאקה מנהארי[/url]
יום אחד ניסה לגנוב את הדג של הדייג של הבן של המלך, סאקה. הדייג "תפס אותו על חם" והביא אותו למלך, בנו של המלך, סאקה טוב הלב, שחרר אותו וחס על חייו באצילות רבה.
יום לאחר מכן בא האן להודות לו על שהציל אותו, הם טיילו ביחד, האן הראה לו איפה הוא גר, סאקה לא האמין, הוא נשבע שהוא יגרום למקום הזה להראות יותר טוב.
וכך כל יום היה סאקה חומק מהטירה והולך לשחק עם האן, עד שנכנס לכלא, האן בא אליו ביום שיחרורו וסאקה ביקש ממנו שיהיה היועץ המלכותי שלו לענייני מלחמה.
מראה: חסון, גבוהה, בעל שיער שחור ועיניים שחורות, בעל בגדים די בלויים. צלקת בכתף ימין.
אחוזי אהבה כלפינו: 100% [חברי נפש]
-
[quote][i]Originally posted by PokerFace[/i]@Jul 29 2008, 01:35 AM
[b] שם: ליעד
אחוזי אהבה כלפינו: 100% [חברי נפש] [/b][/quote]
רשום תגיב להתחלה
---
מיכאל-
אתה רואה רק נצנוץ בצבע סגלגל
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by SnorlaxKun[/i]@Jul 29 2008, 01:38 AM
[b] מיכאל-
אתה רואה רק נצנוץ בצבע סגלגל
מה תעשה? [/b][/quote]
אני מנסה להבין מאיפה הוא בא(מה המקור שלו)
-
[b]
[color=purple][b]התחלה:[/b][/color]
אתה מגיע לבית ההוא
מה תעשו? [/b][/quote]
בהתחלה אני מהסס,
אני מתחיל פונה לכיוון המנוגד ליער הגדול אך סקרנותי אוכל אותי.
אני פונה ליער הגדול ורץ מהר אל הדמות.
-
[quote][i]Originally posted by SnorlaxKun[/i]@Jul 28 2008, 11:39 PM
[b] רועי-
הכדור לא זז אפילו מילימטר
"לא תצליח לצאת,אתה השבוי שלי"היא אומרת ברשעות ולא רואים את העיינים שלה(כמו באנימות שיש צל שמסתיר את העיינים בדרך כלל אצל מרושעים)
מה תעשה? [/b][/quote]
"אררגגג..."אני מלמל בזעם ומיתיישב בתוך הכדור בעצבנות ומחכה להישתחרר.
-
מיכאל-
אתה לא מבין באמת,אתה חושב שהנצנוץ קשור לדמות אבל אתה לא בטוח
מה תעשה?
ליעד-
אתה מתחיל לרוץ עם חיילך ואתה במרחק של 30 מטר מהדמות שהתיישבה בקרחת יער
מה תעשה?
רועי-
"תחכה,תחכה..."היא אומרת במרירות ומתפשט על פניה חיוך מרושע
מה תעשה?
-
אני אגיד להם לחכות ולרוץ לעזור לי רק אם משהו קורה..
אני הלך לבד אל הדמות, בא אליה אך תמיד שומר מרחק.
-
ליעד-ליעד כפרה תצטט את ההמשך שלי...
פתאום גל אנרגיה סגלגלה מצליף בך ואתה נופל על האדמה
אתה רואה שהדמות עוטפת את עצמה בכדור אנרגיה בגלגל שמדיי פעם יש בו ניצוצות בצבע כחול ספיר
מה תעשה?