קלטות/דיוידי של סרטי פוקימון?
Printable View
קלטות/דיוידי של סרטי פוקימון?
אם תאה מדבר על סרטים של פוקימון, אתה מתבקש להפנות הנושאא ל"הסדרה והסרטים"
[img]http://i63.photobucket.com/albums/h131/blackhenna/AnimeBoy51.jpg[/img]
הנושא הועבר.
הנה כתובת של אתר "שופי":
[url=http://www.shopy.co.il/?query=%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9F&type=all]http://www.shopy.co.il/?query=%D7%A4%D7%95...%D7%9F&type=all[/url]
בעמוד זה תוכל לקנות את פוקימון 2000 ופוקימון הסרט השלישי.
תהנה
מה זה פוקימון ?2000
אתה יכול לתת לי מידע על שני הסרטים האלה?
[quote][i]Originally posted by Blaziken King[/i]@Jun 22 2007, 10:57 AM
[b] מה זה פוקימון ?2000
אתה יכול לתת לי* מידע על שני הסרטים האלה? [/b][/quote]
הנה מידע מהאתר:
[b]"סרט שלישי"[/b]
סוד האונון - הסרט השלישי
אביה של ילדה צעירה בשם מולי , מספר לה על הפוקימון האגדי שומר כל בני האדם , אנטיי , הוא מקבל אימייל שקורא לו לבוא מיד למקדש שהוא חיפש המון זמן , בקשור איכשהו לאנונים , פוקימונים על-חושיים מסתוריים שיכולים ליצור אשליות אמיתיות , שהוא מגיע לשם , הוא פותח תיבה אחת שיש בה כל מיני אבנים עליהים חרוטות צורות שונות של אנונים מתוך האבנים משתחררים האנונים
, ולוקחים את אביה של מולי. מדען אחר שהיה חבר של אביה של מולי (אביה היה מדען) , בא למולי לספר לה מה קרה מולי השתוללה , ומיד הגיעו האנונים משום מקום , האנונים הגשימו את כל חלומותיה של מולי , והפכו את כל האיזור לקריסטל ענק , האנונים גם נתנו למולי את מה שרצתה מכל , הם נתנו את אנטיי , שחשבה שבו כלוי אנטיי . העיתונות הגיע לשם מיד , וכך גם פרופ. אוק שנקרא לחקור את המקרה ,ואיתו גם אימו של אש .
שמראים את את פרופ. אוק ואת אימו של אש בטלוויזיה מולי צופה בזאת , ונזכרת שאימו של אש היא חברה ילדות של אביה ושולחת את אנטיי להביא ותה לטירת הקריסטל שלה , ושהיא תהיה אמה כאן אש , ברוק ומיסטי נכנסים לתמונה , הם הולכים להציל את אמא של אש אבל מולי לא מוותרת עליה ונלחמת עם כל אחד שיעמוד בדרכה , בשלב כלשהו , אש והחבורה כמעט מושמדים ע"י אנטיי אך צוות רוקט מצילים אותם כאשר צ'אריזארד של אש בדיוק מגיע לעזור לו , אחרי שראה שהוא בצרה בטלוויזיה , מתחיל קרב בינו ובין אנטיי ,
שבסופו של דבר מולי מבינה שהכל כלום אלא רק אשליה שהאנונים יצרו , אנטיי , מנסה להשמיד את האנונים על כך שעשו רע כל כך למולי שהוא אוהב (הוא אביה בדרך כלשהי) צ'אריזארד ופיקאצ'ו עוזרים לו , בסוף הם מצלחים ואנטיי הולך יחד עם האנונים , כל טירת הקריסטל נמסה , אביה של מולי חוזר , והכל חוזר לקדמותו
[b]"סרט שני"[/b]
כוחו של האחד - הסרט השני
אספן פוקימונים רשע ואנוכי בשם ג'רודיאן בנה מכונה ענקית ומרחפת שתעזור לו להגשים את חלומו. הוא רוצה לתפוס את שלושת הציפורים האגדיות זפדוס ציפור החשמל מולטרס ציפור האש וארטיקונו ציפור הקרח לשני מטרות , הראשונה היא להוסיף אותם לאוסף שלו
והשנייה לגרום לריב בגדול שבו הם ינסו להביס אחד את השניה , שזה מה שיוציא מים את שומר העולן רודף הצדק והשלום שנשבע להגן על העולם בפני כל סכנה - לוגיה האגדי. הוא מצליח לעשות זאת ותופס את מולטרס וזפדוס בעזרת מתקן שמחליש אותם
אבל כאן נכנסים לתמונה אש מיסטי טרייסי ומשחררים אותם , אבל שלושת הציפורים התחילו קרב אווירי אדיר , ובסופו של דבר לוגיה באמת יצא מהים כדי לראות מה קורה למעלה , כי הוא חש בסכנה מתקרבת , שלושת הציפורים מניסות ביחד להביס את לוגיה שבגללם (כביכול) זה קורה להם , ובשלב כלשהו הן מבינות שזאת לא אשמתן אבל זה מאוחר כי לוגיה השתמש בכל כוחו כדי להביס אותם וכמעט הצליח
כאשר נערה אחת שרה שיר מיוחד שמסמל על שלום ואהבה , כל הפוקימונים באיזור התגייסו לעזור לציפורים וללוגיה ולהקים שוב את קו השלום , אש ולוגיה שהיו אויבים הפכו לחברים , אש לעולם לא ישכח את לוגיה , ולהפך . לוגיה לוקח את אש ופיקאצ'ו לסיבוב אוירי והכל חוזר לקדמותו.
תודה יש למישהו סרטים 5,6,7,8,9,10 ומעוניין למכור אותם?
אין בעיה שמחתי לעזור ואני חייב להזהיר אותך...חוץ מהדיוידי של הסרט ה4, לא יצאו ולא שודרו הסרטים בארץ. ואני בספק אם יהיו לילדים דיוידי או קלטות של סרטים מחול...
[quote][i]Originally posted by aviv[/i]@Jun 22 2007, 11:10 AM
[b] אין בעיה שמחתי לעזור ואני חייב להזהיר אותך...חוץ מהדיוידי של הסרט ה4, לא יצאו ולא שודרו הסרטים בארץ. ואני בספק אם יהיו לילדים דיוידי או קלטות של סרטים מחול... [/b][/quote]
אה באסה אני אמשיך לחפש
מי בכלל קונה את הסרטים הישנים???
[quote][i]Originally posted by charmander.[/i]@Jun 22 2007, 04:53 PM
[b] מי בכלל קונה את הסרטים הישנים??? [/b][/quote]
לא עניינך............מישהו רוצה לקנות? שיהיה לו בתיאבון
יש לי תסרט הראשון והשני מקוריים , אבל לא מוכר XP
[quote][i]Originally posted by RoTeM[/i]@Jun 22 2007, 04:59 PM
[b] יש לי תסרט הראשון והשני מקוריים , אבל לא מוכר XP [/b][/quote]
ספאם! דווח! (סתם)
גם לי יש ויש לי גם את שובו של מיוטו! אבל אני לא מוכר..
אני יכול להוריד באנגלית ולצרוב אם אתה רוצה..
S=
בעברית יש לי קלטת ישנה,אבל היא לא למכירה.
[quote][i]Originally posted by Chen[/i]@Jun 22 2007, 06:33 PM
[b] אני יכול להוריד באנגלית ולצרוב אם אתה רוצה..
S=
בעברית יש לי קלטת ישנה,אבל היא לא למכירה. [/b][/quote]
תודה חן
[quote][i]Originally posted by Blaziken King[/i]@Jun 22 2007, 06:37 PM
[b] תודה חן [/b][/quote]
אתה רוצה?
[quote][i]Originally posted by Chen[/i]@Jun 22 2007, 06:59 PM
[b] אתה רוצה? [/b][/quote]
כן
אני מוכר את הסרט השביעי רוצה??(בעברית )
ברור!!
[quote][i]Originally posted by Char[/i]@Jun 27 2007, 03:11 PM
[b] אני מוכר את הסרט השביעי רוצה??(בעברית ) [/b][/quote]
הסרט השביעי לא יצא בעברית. :mellow:
יכול להיות שכן
XD, זה בקטגוריית סרטים לפעוטות XD
[quote][i]Originally posted by shadow[/i]@Jul 3 2007, 10:03 AM
[b] XD, זה בקטגוריית סרטים לפעוטות XD [/b][/quote]
איפה אתה רואה? :huh:
ברצינות יש את זה בקטוריה סטים לפעוטות?
חברה אתם יודעים שמהסרט ה4 לא שודרו בארץ סרטים של פוקימון.......
טוב אני חושב שאפשר להמשיך לנהל את השיחה הזו בפרטי לא?