-
שאלה | לאדום אש ..
[B]שלום אני חדש פה :)
יש לי שאלה בקשר למשחק ..
יש היום הרבה ציטים למשחק , ויש בהרבה אתרים .
הכנתי ציט לתוך הגיימסשארק , ואז לחצתי OK ,
וזה לא נותן לי :/
מה לעשות ?
ועד משהו ..
אני עכשיו נכנסתי לאיזה מכון אחרי שכרתתי עץ , ואז יש לי מין חשמל כזה שלא מאפשר לי לעבור , מה לעשות ?
ועד דבר אחרון ...
בצד ימין שאני הולך הרבה , יש לי את סנורלקס שהוא יושב ולא זז , איך אני עובר אותו ??
תודה רבה למי שייעזור[/B] :wink:
-
בעריכה...
לשאלות שלך
1. בשביל להפעיל צ'יטים אתה צריך לסמן ב-v את הריבועים שלידם רשום Raw ו Action Replay DS או משהו כזה
ואז ללחוץ OK והקוד יפעל
2. המכון הזה הוא מכון חשמל ועכשיו שים לב טוב...
אתה צריך לדבר עם אחד מהדברים האלה יש לך במכון (מין מלבנים כאלה) שאחד מהם יבטל לייזר אחד
אחרי שאחד מהם יבטל לייזר אחד אתה תצטרך ללחוץ שוב אבל על מה שלחצת לפני שלחצת על זה שביטל לך.
לדוגמא: אם לחצת על מלבן A והוא לא פעל ואז לחצת על B וזה ביטל לייזר אחד אז אחרי שתלחץ שוב פעם על A אתה תוכל לעזור-זה ייבטל את שניהם.
3. את סנורלקס אתה תוכל להעיר ע"י חליל פוקימונים שתקבל בהמשך המשחק (יש מדריכים ביוטיוב)
-
1. צריך לשים את הצ'יטים בשורה השניה ולא הראשונה. אם לא עובד תבדוק צ'יטים אחרים.
2. יש במכון הרבה פחים ריקים, אתה אמור לחפש בכל הפחים עד שייצא לך פח שרשום בו שמצאת מפתח או משו. אחרי שזה מוצא לך, תשמור את המשחק ואז צריך שהפח השני ברצף יהיה עוד מפתח. אם בפעם השניה מצאת עוד פעם פח ריק, אז תצטרך לצאת מהמשחק להכנס לשמירה ולנסות שוב פעם שייצא לך פעמיים ברצף.
3. זה כבר סיפור ארוך. אתה צריך להשיג חליל =\
-
מזאת אומרת בשורה השנייה ולא הראשונה ?
ולחצתי על כולם V ..
מאיפה משיגים חליל ?
ואיפה יש במשחק פחים ? Xd
-
במכון שחוסם אותך חשמל יש פחים כאלה =\
חליל זה סיפור ארוך.,.
ותאמת אני לא כל כך זוכר, אתה צריך ללכת לאיש משפחה בעיר של מכון החשמל, איש כזה שיושב עם כל המשפחה שלו. הוא יתן לך משו ואתה תלך למגדל הרוחות איפה שיוצאים לך רוחות וחוסם אותך רוח. אתה תנגן במכשיר ההוא שנתנו לך ואז הוא יהפוך למרווק ותלחם נגדו, אי אפשר לתפוס נראה לי. אחרי זה אתה תעבור ויתנו לך את החליל המדובר.
יש 90% שאני טועה. אבל תעשה את ההוראות שלי בכל מקרה אין לך מה להפסיד.
ובמילא אתה צריך לעבור באותם מקומות אני פשוט לא זוכר מה זה מה.
-
על מה שאמרת עם האיש עם המשפחה .. הוא אומר לי שאני צריך לעשות משהו ורק אז אני ייקבל ..
ולגבי הפחים אני עכשיו ייבדוק ..
ואתה יכול לעזור לי לגבי הציטים ?
-
הקטע עם החליל: קודם עליך להגיע לעיר לבנדר, ומשם להגיע לעיר סלדון. בעיר סלדון יש קזינו, ויש שם איש צוות רוקט ליד פוסטר. דבר איתו, ויתחיל קרב. בתום הקרב תדבר עם הפוסטר. אז יפתחו לך מדרגות. כנס בהם ותגיע לג'ובאני. כשתלחם בו תקבל חפץ. כעת חזור ללוונדר, ועלה למגדל הסגול הכי למעלה שאתה יכול. בסוף תגיע לצוות רוקט ועוד איש זקן אחד. דבר עם האיש הזקן, תשתגר לבית שלו, דבר איתו שוב ותשיג את החליל.
-
לא שיחקתי המון המון זמן במשחקים האלה אז אני כבר אעזור לך בקשר לסנורלקס.
בקשר לצ'יטים.
שאתה מוסיף צ'יטים למשחק יש לך 2 טבלאות. הראשונה קטנה והשניה גדולה. מוסיפים לגדולה.
-
[quote=yakird;878111]על מה שאמרת עם האיש עם המשפחה .. הוא אומר לי שאני צריך לעשות משהו ורק אז אני ייקבל ..
ולגבי הפחים אני עכשיו ייבדוק ..
ואתה יכול לעזור לי לגבי הציטים ?[/quote]
רשמתי לך מה אתה צריך לעשות
-
[QUOTE=LordAbizi;878120]הקטע עם החליל: קודם עליך להגיע לעיר לבנדר, ומשם להגיע לעיר סלדון. בעיר סלדון יש קזינו, ויש שם איש צוות רוקט ליד פוסטר. דבר איתו, ויתחיל קרב. בתום הקרב תדבר עם הפוסטר. אז יפתחו לך מדרגות. כנס בהם ותגיע לג'ובאני. כשתלחם בו תקבל חפץ. כעת חזור ללוונדר, ועלה למגדל הסגול הכי למעלה שאתה יכול. בסוף תגיע לצוות רוקט ועוד איש זקן אחד. דבר עם האיש הזקן, תשתגר לבית שלו, דבר איתו שוב ותשיג את החליל.[/QUOTE]
בדיוק.
שכחתי שזה צוות רוקט ולא האיש הזקן.
מה האיש הזקן הזה עושה שכחתי ><
-
הבעיה היא שאני לא משחק לפי ערים .. אז יש לי בעיה שאתה אומר לי לך לעיר זאת וזאת ..
ולגבי הקודים , שמתי אותם בגדול .. זה מראה לי שהם עובדים ,
אבל שאני לוחץ אנטר ואז על פוקימון כדי לראות רמות ומי יתחיל בקרב , זה לא מראה לי את אחד הציטים של רמה 45 לכל הפוקמונים שלי .. ועד קודים ששמתי ..
-
[quote=yakird;878184]הבעיה היא שאני לא משחק לפי ערים .. אז יש לי בעיה שאתה אומר לי לך לעיר זאת וזאת ..
ולגבי הקודים , שמתי אותם בגדול .. זה מראה לי שהם עובדים ,
אבל שאני לוחץ אנטר ואז על פוקימון כדי לראות רמות ומי יתחיל בקרב , זה לא מראה לי את אחד הציטים של רמה 45 לכל הפוקמונים שלי .. ועד קודים ששמתי ..[/quote]
אז כדאי לך להתרגל לעבוד במושגים של ערים. תכנס למרכז הפוקימונים, וליד המחשב תהיה תלויה שם מפה. דבר איתה ותוכל ללמוד קצת על הערים.
העיר לבנדר היא Lavender, סלדון היא Celadon (עיר מכון העשב).
לLavender אתה מגיע דרך מערה מהעיר סרוליין (Cerulean), ומלבנדר לסלדון אתה מגיע דרך מעבר תת קרקעי, אם תצא שמאלה מלבנדר.
@YoRt3m
האיש הזקן לא עושה כלום, הוא סתם איזה מישהו שאוהב פוקימונים מאוד מאוד. מה שהוא כן עושה זה לתת לך את החליל.
-
איך מגיעים לקזינו ?
אני לא מוצא אותו :/
-
בעיר סלדון יש לך כמו מבנה סגול גדול ולידו עוד מבנה קטן..
-
איך אני יכול לנצח את Ghost ?
-
אתה לא, קודם אתה צריך לעבור את המבוך במחבוא של צוות רוקט בעיר סלדון. אתה צריך לטייל שם עד שאתה תגיע לבוס של צוות רוקט, ג'ובאני (בחליפה אפורה, ללא כובע). נצח אותו, ואז תשיג מכשיר שיאפשר לך להפוך את הghost לפוקימון.
-
הייתי במבוך ענקי , שרואים רק עיגול בתוך שטח שחור כזה ..
ואז ראיתי יציאה בצבע זהב , והגעתי לאן שהגעתי ..