היי אני מתכנן לעשות מיפגש של הפורום בחנוכה ואני רוצה לדעת מי יגיע אם יהיו עשרה מישתמשים שיגיעו אז אני יעשה את המיפגש מי שבא שיביא הצעה למקום המפגש
Printable View
היי אני מתכנן לעשות מיפגש של הפורום בחנוכה ואני רוצה לדעת מי יגיע אם יהיו עשרה מישתמשים שיגיעו אז אני יעשה את המיפגש מי שבא שיביא הצעה למקום המפגש
..צריך מקום באמצע,כדי שכולם יגיעו,וגם לא הרבה ירצו לעשות את זה,בגלל החוק הזה של האינטרנט:"לא להיפגש עם אנשים שפוגשים באינטרנט" וגם,לא יצא לפועל מסיבה אחת פשוטה,רותם לא בבית
מפגש יהיה בנוי בצורה כזאת:
היטמן בן 105
אני בן 23
אלכס 23
רותם חייל במדים
213 ילדים בני 10
וכולנו נשב ונדבר על פוקימון?
הוא לא אמר שנדבר על פוקימון,אפשר על כל דבר,ואם מה שרשמתה קצת מעליב :sorry: אפשר לדבר על כל דבר,בהצלחה :)
אני רוצה לדעת כמה יבואו ואז אני יפרסם מה עושים וכבר היה מיפגש אז למה שלא יהיה עוד אחד?
[QUOTE=the charmander;887314]מפגש יהיה בנוי בצורה כזאת:
היטמן בן 105
אני בן 23
אלכס 23
רותם חייל במדים
213 ילדים בני 10
וכולנו נשב ונדבר על פוקימון?[/QUOTE]
דבר ראשון מפגשים זה כישלון
בקשר לציטוט היי! אני לא בן 10! רותם ואלכס לא יבואו ואתה תשב עם ילד בן 10 ולא תדברו ואחרי 5 דקות תלכו הביתה...
[quote=the charmander;887314]מפגש יהיה בנוי בצורה כזאת:
היטמן בן 105
אני בן 23
אלכס 23
רותם חייל במדים
213 ילדים בני 10
וכולנו נשב ונדבר על פוקימון?[/quote]
לא בהכרח.
תמיד כשמשעמם אפשר לדבר על דיג'ימון O:
[QUOTE=the charmander;887314]מפגש יהיה בנוי בצורה כזאת:
היטמן בן 105
אני בן 23
אלכס 23
רותם חייל במדים
213 ילדים בני 10
וכולנו נשב ונדבר על פוקימון?[/QUOTE]
צודק.
בובי בוטן איפה יהיה המפגש ואיך מכינים ספריי פלפל(נגד כמה אנשים מהפורום)(לא שאני יבוא אני יחשוב על זה)
אני רוצה קודם ליראות כמה יבואו
למה לדבר על פוקימון מה אתה משועמם?
ללכת להסתובב
[quote=GeneralAdam;887329]למה לדבר על פוקימון מה אתה משועמם?
ללכת להסתובב[/quote]
להסתובב? S=
אני בעד כדורגל :P
[quote=אני בובי בוטן כן;887328]אני רוצה קודם ליראות כמה יבואו[/quote]
הימור :0
לא כולל האלה שבאן הם גם יבואו (ואהההב ניקמותו של ארוין תגיע בחנוכה)
יש אלפי אנשים בפורום וחוץ מזה אסור לי להיפגש עם אנשים זרים
בלה בלה בלה
[QUOTE=iTai;887331]להסתובב? S=
אני בעד כדורגל :P[/QUOTE]
+1
למרות שאני מפחד על בני העשר שלא יחטפו איזה פיצוץ.
אך זיכרונות.
[quote=גרודון;887342]+1
למרות שאני מפחד על בני העשר שלא יחטפו איזה פיצוץ.
אך זיכרונות.[/quote]
או שבני העשר פשוט לא יגיעו... P=
איזה גנובים אתם נשבע לכם חחחח אתם מארגנים פגישה ומדברים לי עכשיו על פוקימון על דיגמון או על כדורגל?
בחייכם ראיתי את התמונות של המפגש הקודם אני ממש לא הולך למפגשי פורום כי אני בן 23 ואני לא אפגש אם ילדים מתחת לגיל שלי אבל בחייאת אם אתם נפגשים בפורום לכו ותכירו בחורות בקניונים או שתלכו ותכירו בחורות בקולנוע מקסימום לא יהיה לכם אייך לחזור מאוחר בלילה תגידו להורים שלכם להביא לכם כסף למונית כאילו אתם רוצים להפגש ולדבר לי על פוקימון או דיגמון או כדורגל?לכו תכירו בחורות תקחו מהם טלפון תהיו איתם בקשר ותצטלמו איתם אני לא צריך להסביר לכם אייך להתחיל עם בחורה אני בטוח שאתם כבר יודעים לבד.:big_wink:
מה אתם בסדר בואו ניקנה את המועדון Tlv או האומן 17 נעשה מסיבת פוקימון Xdd
ואני לא חושב שכדי לעשות מפגשים , כי יש פה מלא ילדים ששונאים אחד תשני והם יתחילו קטטות שמה וזה...
וגם ישצלי תחבירם שלי מספיק לי אותכם פה אני לא צריך ליראות אתכם בחיים האמיתיים..
[quote=iTai;887344]או שבני העשר פשוט לא יגיעו... P=[/quote]
אפשרות
תכלס, חבר'ה פה מקבלים דרגות וסמכות, מי אמר שבמציאות הם כריזמטיים...
ולא. אין על מה לדבר שם... קיצר, זה יכל להיות סבבה אם היינו פורום אספנות או משהו :x
אנחנו לא הולכים לבצע קרב פוקימונים בקניון ולא, אני לא הולך להיות בלבאזור שעושה "הצלפה!!!" (ראיתי את זה בסרטון וזה היה איום!!!!)
לשם הפרוטוקול אני בן 12 וקצת,ואפשר באזור חיפה והקריות למה זה קרוב לי
[quote=W.s.G;887352]מה אתם בסדר בואו ניקנה את המועדון Tlv או האומן 17 נעשה מסיבת פוקימון Xdd
ןאני לא חושב שכדי לעשות מפגשים , כי יש פה מלא ילדים ששונאים אחד תשני והם יתחילו קטטות שמה וזה...[/quote]
הבאת רעיון אתם יכולים ללכת למועדון לבני נוער יש הרבה מעודונים שהם עד גיל 18 אבל אל תעשו מסיבת פוקימון תעשו מסיבת טרנסים היפ הופ תנו כאפות לבנות בתחת בזמן הריקודים תראו שיש לכם ביטחון נשבע לכם שאני הייתי בערך בן 15 14 בגיל שלכם פחות או יותר הייתי הולך עם ילדים מהכיתה אחרי הבית ספר לקניונים או סתם לחניות ומכירים בנות חופשי לפעמים הברזנו בזמן השיעור בשביל ללכת להיות איתם אחחח איזה נוסטלגיה זה היה.
אפשר להספיק עם מדיניות המאפיה? אני רציני !
[quote=the charmander;887357]תכלס, חבר'ה פה מקבלים דרגות וסמכות, מי אמר שבמציאות הם כריזמטיים...
ולא. אין על מה לדבר שם... קיצר, זה יכל להיות סבבה אם היינו פורום אספנות או משהו :x
אנחנו לא הולכים לבצע קרב פוקימונים בקניון ולא, אני לא הולך להיות בלבאזור שעושה "הצלפה!!!" (ראיתי את זה בסרטון וזה היה איום!!!!)[/quote]
חחחחחחחחחחחח
את האמת אין לי בעייה לעשות מפגש בלי כל הילדים הקטנים (בלי להעליב) ופשוט לעשות משהו מעניין... אבל ברור שזה לא יצא לפועל וגם אין לי כח לסוע ברכבת סתם בשביל זה.
במרכז הכי נוח,כי זה בין כולם,ואני בן 10,זה קשור?,איפה התמונות של המפגש הריאשון?,אם היה כזה
[QUOTE=the charmander;887357]תכלס, חבר'ה פה מקבלים דרגות וסמכות, מי אמר שבמציאות הם כריזמטיים...
אנחנו לא הולכים לבצע קרב פוקימונים בקניון ולא, אני לא הולך להיות בלבאזור שעושה "הצלפה!!!" (ראיתי את זה בסרטון וזה היה איום!!!!)[/QUOTE]
וואלה אתה צודק בלבאזור(XD) הצלפה בלבאזור
[QUOTE=W.s.G;887352]מה אתם בסדר בואו ניקנה את המועדון Tlv או האומן 17 נעשה מסיבת פוקימון Xdd
ואני לא חושב שכדי לעשות מפגשים , כי יש פה מלא ילדים ששונאים אחד תשני והם יתחילו קטטות שמה וזה...
וגם ישצלי תחבירם שלי מספיק לי אותכם פה אני לא צריך ליראות אתכם בחיים האמיתיים..[/QUOTE]
נכון
[QUOTE=KANE;887347]איזה גנובים אתם נשבע לכם חחחח אתם מארגנים פגישה ומדברים לי עכשיו על פוקימון על דיגמון או על כדורגל?
בחייכם ראיתי את התמונות של המפגש הקודם אני ממש לא הולך למפגשי פורום כי אני בן 23 ואני לא אפגש אם ילדים מתחת לגיל שלי אבל בחייאת אם אתם נפגשים בפורום לכו ותכירו בחורות בקניונים או שתלכו ותכירו בחורות בקולנוע מקסימום לא יהיה לכם אייך לחזור מאוחר בלילה תגידו להורים שלכם להביא לכם כסף למונית כאילו אתם רוצים להפגש ולדבר לי על פוקימון או דיגמון או כדורגל?לכו תכירו בחורות תקחו מהם טלפון תהיו איתם בקשר ותצטלמו איתם אני לא צריך להסביר לכם אייך להתחיל עם בחורה אני בטוח שאתם כבר יודעים לבד.:big_wink:[/QUOTE]
אפשר תמונות מהמפגש הקודם.
אני אבוא רק עם רותם יארגן את זה
[quote=~Pika Chef~;887366]במרכז הכי נוח,כי זה בין כולם,ואני בן 10,זה קשור?,איפה התמונות של המפגש הריאשון?,אם היה כזה[/quote]
היה מפגש לפני חודשיים-שלושה, שבו היו רק 4 אנשים, שמתוכם אחד בבאן, אחד חזר מבאן, ושניים לא פעילים X=
ד"א אתה חייב לעבוד על הפיסוק שלך =\
[quote=kane;887363]הבאת רעיון אתם יכולים ללכת למועדון לבני נוער יש הרבה מעודונים שהם עד גיל 18 אבל אל תעשו מסיבת פוקימון תעשו מסיבת טרנסים היפ הופ תנו כאפות לבנות בתחת בזמן הריקודים תראו שיש לכם ביטחון נשבע לכם שאני הייתי בערך בן 15 14 בגיל שלכם פחות או יותר הייתי הולך עם ילדים מהכיתה אחרי הבית ספר לקניונים או סתם לחניות ומכירים בנות חופשי לפעמים הברזנו בזמן השיעור בשביל ללכת להיות איתם אחחח איזה נוסטלגיה זה היה.[/quote]
חחח איזה ראש יש לך חצי מהילדים פה בלי להעליב חרשנים עם ממוצע 99.9999 שלא ראו אור יום במשך שנים Xd
חחח
סתם סתם !
בתכלס אפשר לעשות מפגש של כל אלה שיש להם Ds וזה והם יעשו קרבות ואז הם יתחשפו לפוקימונים ויריבו מכות ויהיה צוות אפקטים מיוחדים כזה :
1. זורק עלים כדי לעשות עלי טער.
2. שורף Axe ויותר להביור.
3.יותר עם רובה מים אקדחי מים Xd
תדברו עם ניצן המנהלת הראשית היא גם אמרה שיש מצב שבמפגש הבא היא תתצטרף
[QUOTE=W.s.G;887372]חחח איזה ראש יש לך חצי מהילדים פה בלי להעליב חרשנים עם ממוצע 99.9999 שלא ראו אור יום במשך שנים Xd
חחח
סתם סתם !
בתכלס אפשר לעשות מפגש של כל אלה שיש להם Ds וזה והם יעשו קרבות ואז הם יתחשפו לפוקימונים ויריבו מכות ויהיה צוות אפקטים מיוחדים כזה :
1. זורק עלים כדי לעשות עלי טער.
2. שורף Axe ויותר להביור.
3.יותר עם רובה מים אקדחי מים Xd[/QUOTE]
בדיחה טובה
אם בכל זאת לא אהבתם את הרעיון שלי של להכיר בחורות אז אולי תלכו כולכם למשחק כדורגל באיצטדיון?
או שמקסימום תפגשו בקניון תאוכלו שאוורמה אנערף אתם יכולים להפגש גם בחוף ים ז התלוי בכם לא חסר מה לעשות בחנוכה.
[quote=KANE;887381]אם בכל זאת לא אהבתם את הרעיון שלי של להכיר בחורות אז אולי תלכו כולכם למשחק כדורגל באיצטדיון?
או שמקסימום תפגשו בקניון תאוכלו שאוורמה אנערף אתם יכולים להפגש גם בחוף ים ז התלוי בכם לא חסר מה לעשות בחנוכה.[/quote]
אצטדיון? נראה לי שהתכוונת למגרש Oם לא ממש יתנו לנו להכנס לבלומפילד או משו =S
ושווארמה נשמע טוב (למרות שיש כאן בטח כאלה שיעדיפו מקדונלדס -_-)
[QUOTE=iTai;887384]אצטדיון? נראה לי שהתכוונת למגרש Oם לא ממש יתנו לנו להכנס לבלומפילד או משו =S
ושווארמה נשמע טוב (למרות שיש כאן בטח כאלה שיעדיפו מקדונלדס -_-)[/QUOTE]
אני אישית מעדיף סושי.
[quote=iTai;887384]אצטדיון? נראה לי שהתכוונת למגרש Oם לא ממש יתנו לנו להכנס לבלומפילד או משו =S
ושווארמה נשמע טוב (למרות שיש כאן בטח כאלה שיעדיפו מקדונלדס -_-)[/quote]
אחי אתה רציני?
בן דוד שלי בן 10 הולך לבד למשחקים נוסע במונית .
[quote=KANE;887386]אחי אתה רציני?
בן דוד שלי בן 10 הולך לבד למשחקים נוסע במונית .[/quote]
אה חשבתי התכוונת לשחק באצטדיון, לא לראות משחק...
[QUOTE=iTai;887388]אה חשבתי התכוונת לשחק באצטדיון, לא לראות משחק...[/QUOTE]
עם תזכו בלוטו תממנו ברצלונה ראיל מדריד
[quote=iTai;887388]אה חשבתי התכוונת לשחק באצטדיון, לא לראות משחק...[/quote]
התכוונתי שתיראו משחק מה זה חשוב איזה קבוצה כל אחד אוהד פה העיקר שתפגשו באיצטדיון אני אישית ממליץ לכם בירושלים בגלל שיש לכם במלחה גם את טדי וגם מולו יש את הקניון השאלה אם אתם גרים באזור ירושלים או לא.
מי יודע ואולי אני יגיע,תלוי באיזה תאריך ומתי.
[quote=the necromancer nilasak;887394]מי יודע ואולי אני יגיע,תלוי באיזה תאריך ומתי.[/quote]
תעשו בערב חג חחח אני מדמיין אותכם נפגשים אוכלים סופגניות מדליקים חנוכיה יחד זה נחמד.
[quote=kane;887398]תעשו בערב חג חחח אני מדמיין אותכם נפגשים אוכלים סופגניות מדליקים חנוכיה יחד זה נחמד.[/quote]
איזה מבאס שאני לא יכול אז :d
יש לי פרויקט בפיסיקה