1k האחד והיחיד. צ'ארמנדר יאמר את דברו ויקדיש לכם.
פורום נכבד. אני, אדם דיין, הצ'ארמנדר הרשמי ללא עוררין, מוריש בזאת.
מספר שירים שאני ממש אוהב:
[YOUTUBE]1Uq3nI11w4g[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]8ys89rgn4b0[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]Q-qfASpzNh8[/YOUTUBE]
היטמן - חבר יקר. איך אסביר זאת בשלושה מילים "בשר צהוב וטעים". אוהב אותך אחי.
רותם - תעביר את הזמן בכיף, יש לך אחלה פורום ואתה אחלה בנאדם. בא לי להיות פקח (XP).
אלכס - השתנית לטובה. ממש ממש לטובה. שמור על כך, זה גורם לאיזון בפורום, ואל תתרגש מכל טמבל...
ניצן - הבחורה הכי מגניבה בפורום. אין עליך, רק חבל שהקללות שלך לא נשיות מספיק ><'
עומר שמוליק - נמנמ... לא אסלח לך לעולם על שסגרת את המשחק שלך. תחזור כבר לנהל בפורום יא כרוב, נמאס מוורוד. יפה לך בלש, חתיך שלי. נגמרה עונת יוסי וכל העונה ההיא, תפנים.
סאי - אין לי מושג מי אתה אבל סתם בא לי לציין אותך...
אבי - הפרישה שלך היא גבורה בעיניי. הלוואי ותחזור לפעילות מלאה והכל יהיה עבר.
אדם - אני חולה על השם שלך אחי! תמשיך להשקיע בפורום כמו שאתה משקיע! כיף לראות!
STM - זאת פחות או יותר השפה שניתן לתקשר איתך בה hjs%mr09594905884763kjfjn4jnncbggdf389837
אלבז - אל תתייאש, אתה תצליח בסוף! מנהל טוב מאוד.
איתי - אוהב אותך ילד, אוהב תהומור שלך, אתה משהו נדיר. ואתה לא ספאמר, תגלית.
רועי nightshift - אני אוהב אותך, חבר טוב. תמשיך לקרוא את הסיפור שלי, אתה מביא לי תמיד חשק להמשיך.
fakeboy - אחי. תמשיך להיות פעיל בספרות, יש לך סיפור מצויין והרבה פוטנציאל. כיף להכיר אותך, תמשיך להגיב בצורה עניינית ובוגרת.
ליאור מונסטר - וואו כמה הודעות. פעילות מטורפת ומשחק מגרה. בקיצור משתמש שכיף לראות בפורום, אל תפרוש כיף לראות אותך פה.
ארווין - מכיר את הברכה הזו שהאבא אומר בבר מצווה? נו, ברכה קצרה ונחמדה כזו? אז זה.
נדב - לא נשכח לא נסלח. אוהב אותך אחי, צוחק בסתר מהבדיחות הדביליות שלך.
פלופי - מלבד הבלאגן שאתה עושה בפורום והשטויות, אתה גם קורא מעולה בעל תגובות בונות.
סתיו - תביא לי איזה מג'יקארפ בסיר? בחייאת מה זה בא לי!
אביזי - המטורף האהוב עלי! אני מת להירשם למשחק תפקידים אצל מטורף שכמותך, רק כך אגיע לסיפוקי.
דניס - אנימורפ שלי. אתה השחקן היחיד שממש היה קשה לי לוותר על המשחק, שאשכרה ממש תפור עליך.
ניר - בשבילי תמיד תהיה מנהל 8)
BW1234 - בהצלחה בסמסטר, נא לשלוח ממ"נים בזמן!
בר - תתייחסי קצת אלי גם :(
נתראה עוד כמה שנים... בהקדשה הבאה.
the charmander