-
אני מציע לפתוח את הנודים רק משעה 12 בלילה ורק בחופשים, ושכל יום יהיה נו"ד אחר,
זה שהנו"ד פתוח 24\7 קצת מוריד מהקטע של הנוד ואפילו גורם לספאם ומריבות (כמו הפרישה של אביב אם קראתי נכון)
בקיצור לפתוח נו"ד משעה 12 בלילה ולמחוק אותו למחרת ב-12 בצהריים ואז שוב לפתוח בלילה.
תחשבו על זה מאז שהנו"ד פתוח גם ביום אין על מה לדבר בפורום, נגיד במקום לפתוח נושא שמצאת זבוב באורז (סתם דוגמה XD) אתה רושם על זה בנו"ד.
תחשבו על זה..
שימו לב גם לתגובה הזאת (שלי):
[quote][b]יודע מה, הערת את תשומת ליבי. אפשר גם ליישם את הרעיון לשעות אחרות בערב, (לפחות מ-7)!
נגיד מ-7 בערב עד 7 בבוקר. העיקר לא 24\7 ולא יותר מ12 שעות.
ואם נראה שזה פחות כיף ושזה לא עובד ושמשתמשים חדשים לא יותר משקיעים, נחזיר את המצב לקדמותו.[/b][/quote]
-
רעיון אוילי
כאילו השעות 12-9 בקושי פעילים
רעיון רע...
-
[quote][i]Originally posted by SnorlaxKun[/i]@Aug 1 2008, 03:15 PM
[b] רעיון אוילי
כאילו השעות 12-9 בקושי פעילים
רעיון רע... [/b][/quote]
בכוונה בחרתי שעות לא כל כך פעילות, כדי שבשעות נורמליות יגיבו גם בפורום וגם יפתחו נושאים במקום סתם להגיב בנו"ד.
זה הופך את הפורום לפורום ממש ילדותי ולא מקצועי.
-
[quote][i]Originally posted by Que[/i]@Aug 1 2008, 03:20 PM
[b] בכוונה בחרתי שעות לא כל כך פעילות, כדי שבשעות נורמליות יגיבו גם בפורום וגם יפתחו נושאים במקום סתם להגיב בנו"ד.
זה הופך את הפורום לפורום ממש ילדותי ולא מקצועי. [/b][/quote]
רעיון גרוע,יפתחו נושאים על מה? על זה שמצאו זבוב במרק?-_-
פשוט רעיון גרוע
-
אני מתנגד.
בינינו, בלי הנו''דים הפורום הזה יהיה סתם עוד פורום משעמם.
מה הבעיה שלך עם הנו''דים? אנשים נהנים מזה, למה להרוס להם?
-
אבל זה הפך את כל הפורום לנו"ד אחד גדול, אם הפורום לא יראה מקצועיות הוא בחיים לא יהפוך לפורום גדול ופעיל!
צאו מהבועה! (ומהנו"ד).
-
><"
לא טוב לך יש עוד מלא פורומים...
-
בעד.
הוא צודק.
גם אם נגיד אני פותח נושא בחתימות אף אחד לא רואה בגלל ש-99% מהמשתמשים בנו"ד <_<
בעד.
-
ואז אתה מפרסם שם אץ הנושא וכל ה99% נכנסים לא?
-
[quote][i]Originally posted by SnorlaxKun[/i]@Aug 1 2008, 03:30 PM
[b] ואז אתה מפרסם שם אץ הנושא וכל ה99% נכנסים לא? [/b][/quote]
כן. אבל זה סתם מגעיל.
אם תסתכל על כל משתמש תראה שיותר מ-65% מההודעות שלו בדיבורים <_<
-
[quote][i]Originally posted by SnorlaxKun[/i]@Aug 1 2008, 03:29 PM
[b] ><"
לא טוב לך יש עוד מלא פורומים... [/b][/quote]
תקשיב בפורום הזה אין יותר מידי פעילות שאתה, בתור מנהל יכול לגרום למשתמשים חדשים לפרוש.
חוץ מזה שהגבת פה כבר תגובה אחת יותר מידי, במיוחד שאתה לא אחד מאלה שקובעים,
אז אם אין לך משהו חשוב או מעניין להגיד, בבקשה תחזור לנו"ד שלך.
-
למה אתה חושב שיפתחו נושאים אחרים בפורמים אחרים בעוד שבזמנים בהם לא היה נו"ד פתוח,בקושי פתחו נושאים אלו??
חוץ מזה,מעל שעה 12 בלילה,הרוב הולכים לישון ומשאירים את המחשב שלהם פתוח על הפורום הזה כאילו שהם באמת נמצאים בפורום אבל הם לא.רק מעטים ידברו בפורום,אתה באמת חושב שכולם ישאלו מ12 בלילה עד 12 בצהריים כדי לדבר??
הם ישארו כמה שעות בלילה וכמה שעות בצהריים והנו"ד יהיה יבש,יכול להיות שהם בכלל לא ישארו,זה ממש לא רעיון טוב.
-
[quote][i]Originally posted by Fusion Catiteen[/i]@Aug 1 2008, 03:36 PM
[b] למה אתה חושב שיפתחו נושאים אחרים בפורמים אחרים בעוד שבזמנים בהם לא היה נו"ד פתוח,בקושי פתחו נושאים אלו??
חוץ מזה,מעל שעה 12 בלילה,הרוב הולכים לישון ומשאירים את המחשב שלהם פתוח על הפורום הזה כאילו שהם באמת נמצאים בפורום אבל הם לא.רק מעטים ידברו בפורום,אתה באמת חושב שכולם ישאלו מ12 בלילה עד 12 בצהריים כדי לדבר??
הם ישארו כמה שעות בלילה וכמה שעות בצהריים והנו"ד יהיה יבש,יכול להיות שהם בכלל לא ישארו,זה ממש לא רעיון טוב. [/b][/quote]
אנשים כן מגיבים מ12 בלילה תבדוק בנו"דים הקודמים, למעשה, זה הזמן היחיד שאף אחד מחברי הפורום לא עסוק והוא יכול כולו להיות שקוע בנו"ד.
-
אוליי,אבל הם זקוקים לשינה כמו כל אחד אחר,הם ישארו כמה שעות,יכול להיות שתיים אפילו ואז הם ילכו לישון ולא יהיה מספיק זמן לנו"ד אפילו,הנו"ד אפילו לא יעבור את ה100 הודעות,הנו"ד יהיה יבש והקהילה לא תהיה מרוצה מהנו"ד...
-
O: רעיון טוב..
אני בעד
אבל אנחנו בחופש עכשיו XD
אז אפשר להביא פעם פעמיים בשבוע במקום כל יום X:
-
[quote][i]Originally posted by Fusion Catiteen[/i]@Aug 1 2008, 03:42 PM
[b] אוליי,אבל הם זקוקים לשינה כמו כל אחד אחר,הם ישארו כמה שעות,יכול להיות שתיים אפילו ואז הם ילכו לישון ולא יהיה מספיק זמן לנו"ד אפילו,הנו"ד אפילו לא יעבור את ה100 הודעות,הנו"ד יהיה יבש והקהילה לא תהיה מרוצה מהנו"ד... [/b][/quote]
יודע מה, הערת את תשומת ליבי. אפשר גם ליישם את הרעיון לשעות אחרות בערב, (לפחות מ-7)!
נגיד מ-7 בערב עד 7 בבוקר. העיקר לא 24\7 ולא יותר מ12 שעות.
ואם נראה שזה פחות כיף ושזה לא עובד ושמשתמשים חדשים לא יותר משקיעים, נחזיר את המצב לקדמותו.
-
נשמע טוב,אבל בשעות האחרות הפורום פשוט לא יהיה פעיל,הוא יהיה יבש וזה רק יגרום לכך שבקושי יגיבו כאן.הנו"ד הוא הגרעין לפעילות הפורום אחרת היית רואה עוד נושאים בפורומים אחרים,המשתמשים מחכים שמישהו אחר יפתח נושאים במקומם.
-
מסכים .
צריך לפתוח נו"ד בחלק מהיום .
כל הנו"ד זה סתם זיבולי שכל .
בלילה בדרך כלל מדברים באמת בנו"ד, לא הודעות כמו משעמם לי
ד"א , חבל על המאמץ פתחתי עצומה אבל מי שם לב אליי ?
-
[quote][i]Originally posted by Fusion Catiteen[/i]@Aug 1 2008, 03:56 PM
[b] נשמע טוב,אבל בשעות האחרות הפורום פשוט לא יהיה פעיל,הוא יהיה יבש וזה רק יגרום לכך שבקושי יגיבו כאן.הנו"ד הוא הגרעין לפעילות הפורום אחרת היית רואה עוד נושאים בפורומים אחרים,המשתמשים מחכים שמישהו אחר יפתח נושאים במקומם. [/b][/quote]
אבל אני לא אומר שלא יהיה נו"ד שלא תבינו אותי לא נכון,
אני רק מציע לפתוח אותו בשעות מסוימות, אפילו שממש אנשים ידעו שיש נו"ד בשעה כזאת וכדאי להתחבר לפורום.
-
סבבה אבל מה אתה חושב שיהיה בשאר השעות שבהם לא יהיה נו"ד.
עריכה:
הפורום יהיה פעיל רק בכמה פורמים בודדים...
-
רובנו רק מתעוררים ב1 והולכם לישון ב1 אז מה הקטע?
זה כמו לפתוח נו"ד רק בשעות הבצפר (בשנת הלימודים) ולסגור אותו ב1 בצהריים...
-
-
אני בעד.
PokerFace צודק בתגובה שלו .
ולמה שלא נעשה את זה לתקופת נסיון ? אין מה להפסיד .
אבל בכל זאת לא היום..
-
[quote][i]Originally posted by YoRt3m[/i]@Aug 4 2008, 04:36 PM
[b] אני בעד.
PokerFace צודק בתגובה שלו .
ולמה שלא נעשה את זה לתקופת נסיון ? אין מה להפסיד .
אבל בכל זאת לא היום.. [/b][/quote]
Pwned you all קהילה.
אפר לנעול :lol:
-
נשמע מה אילון חושב ואז ננעל.
-
חע אלכס מחק לי הודעת ספאםO:::
עריכהחשבתי זה הנו"S><
-
-
[quote][i]Originally posted by InuzukaBoy[/i]@Aug 4 2008, 04:50 PM
[b] חע אלכס מחק לי הודעת ספאםO::: [/b][/quote]
קיבלת אזהרה , פעם הבאה , הרחקה.
ולא חשבתם על זה שזה יהיה קצת יותר מעצבן ככה שאם נגיד משתמשים יצטרכו לפתוח את הנושאים ?
אם ככה אז עדיף שההנהלה תפתח את הנו"דים במצב הזה.