אני "לא מקובל" ממספר סיבות
1. כי אני לא ממש רוצה עולם המקובלות הוא עולם של סבל ויגון
2. כי הרבה אנשים בכיתתי לא סובלים אותי
3. כי אין לי כח לתקן את סעיף 2
4. כי אני עצלן :)
5. כי אני גאון!
Printable View
אני "לא מקובל" ממספר סיבות
1. כי אני לא ממש רוצה עולם המקובלות הוא עולם של סבל ויגון
2. כי הרבה אנשים בכיתתי לא סובלים אותי
3. כי אין לי כח לתקן את סעיף 2
4. כי אני עצלן :)
5. כי אני גאון!
באמצע, לא שאני מנסה.. לא משנה לי המעמד החברתי שלי, אני לא מנסה להיות יותר מקובל אבל מצד שני לא עושה הכל כדי להיות לא מקובל
[QUOTE=DarkTiger;910700]באמצע, לא שאני מנסה.. לא משנה לי המעמד החברתי שלי, אני לא מנסה להיות יותר מקובל אבל מצד שני לא עושה הכל כדי להיות לא מקובל[/QUOTE]
+1
[QUOTE=Atune;910715]+1[/QUOTE]
לידיעתך +1 זה ספאם
דבר שני אתם בשלב הכחשה ושהמבין יבין
אני נחשב כי הילד הכי פחות חברתי בכיתתי
אני אוהב להיות מובדד רק אני והמחשבות שלי!
[quote=לוקאס;910719]לידיעתך +1 זה ספאם
דבר שני אתם בשלב הכחשה ושהמבין יבין[/quote]
תאמין לי שאני לא מכחיש, בגיל שלי כבר כמעט אין "דרגת מקובלות" או איך שלא תקרא לזה..
מהחטיבה כבר לכל אחד יש את הקבוצה שלו
[QUOTE=Mind Power-Almog;910722]אני נחשב כי הילד הכי פחות חברתי בכיתתי
אני אוהב להיות מובדד רק אני והמחשבות שלי![/QUOTE]
לי יש כ-3 חברים 2 מהכיתה ואחד מחוצה לה
ודניס- התאוריה שלי רק גדלה (אני בגילך לידיעתך)
[quote=לוקאס;910729]לי יש כ-3 חברים 2 מהכיתה ואחד מחוצה לה
ודניס- התאוריה שלי רק גדלה (אני בגילך לידיעתך)[/quote]
אז אתה טועה..
אני אישית די מקובל בשיכבה שלי ובכיתה שלי באמצע,קצת מוזר להגיד את זה אבל בשיכבה יש לי חברים מהיסודי וזאת הכוונה שלי.
אני איפה שהו באמצע, יש לי הרבה חברים, אבל אני לא במיוחד מנסה לעבוד על לעלות בדרגות חברתיות.
אני בין המקובלים לאמצע
חח חושבים שבחטיבה/תיכון זה יורד אז אתם טועים זה רק גדל מי שאין לו הרבה חברים בחטיבה נשאר מנודה לנצח בתיכון זה פשוט מה שקורה בתיכון כבר כולם כ"חברי ילדות" אם לא הייתה איתם בחטיבה (שהיו חברי ילדות מהיסודי ועדיין לא משתפים אותך בכלום , ביסודי חברי ילדות מהגן בגן חברי ילדות מהמעון לא יודע זה סתם מעצבן)
קיצר אם היו לנו מלא חברים לא היינו בפורום פוקימון נחות (עם כל הכבוד לפורום)
[QUOTE=DarkTiger;910700]באמצע, לא שאני מנסה.. לא משנה לי המעמד החברתי שלי, אני לא מנסה להיות יותר מקובל אבל מצד שני לא עושה הכל כדי להיות לא מקובל[/QUOTE]
כנ"ל
[quote=Guille;911632]חח חושבים שבחטיבה/תיכון זה יורד אז אתם טועים זה רק גדל מי שאין לו הרבה חברים בחטיבה נשאר מנודה לנצח בתיכון זה פשוט מה שקורה בתיכון כבר כולם כ"חברי ילדות" אם לא הייתה איתם בחטיבה (שהיו חברי ילדות מהיסודי ועדיין לא משתפים אותך בכלום , ביסודי חברי ילדות מהגן בגן חברי ילדות מהמעון לא יודע זה סתם מעצבן)
קיצר אם היו לנו מלא חברים לא היינו בפורום פוקימון נחות (עם כל הכבוד לפורום)[/quote]
בתיכון לכל אחד יש תחבר'ה שלו שאתה מסתובב ויוצא איתם...
ותמיד אפשר להכיר חברים,הכל תלוי באופי שלך.
על מי אתם עובדים? אנחנו בפורום של פוקימון.. אנחנו החנונים הכי גדולים שיש P:
[quote=ענב של זעם;911708]בתיכון לכל אחד יש תחבר'ה שלו שאתה מסתובב ויוצא איתם...
ותמיד אפשר להכיר חברים,הכל תלוי באופי שלך.[/quote]
צודק..אני רק השנההגעתי ליסודי ורוב החברים שאנ מסתובב איתם הם כאלה חדשים..
[quote=Inuzuka Kiba;911721]על מי אתם עובדים? אנחנו בפורום של פוקימון.. אנחנו החנונים הכי גדולים שיש P:[/quote]
חלאס להכליל :S
[quote=ענב של זעם;911730]חלאס להכליל :S[/quote]
חוץ ממך ם:
זה ממש לא נכון... ולוקאס אם תמשיך להתכחש למה שאחרים אומרים זה אולי עוד סיבה למה שאתה אומר. בכל מקרה... בתור חייל, פחות רואים את המעמדות האלה.
מקובל, ופורום פוקמון בכלל לא קשור למקובל או לא...
[quote=NiGhtShiFt;911806]מקובל, ופורום פוקמון בכלל לא קשור למקובל או לא...[/quote]
+1.
כנ"ל לגבי עצמי למרות שאני לומד תואר שני באוניברסיטה...
אני חושב שאני מקובל
כי כולם מכירים אותי ואוהבים להיות איתי חחח
[QUOTE=Guille;911632]חח חושבים שבחטיבה/תיכון זה יורד אז אתם טועים זה רק גדל מי שאין לו הרבה חברים בחטיבה נשאר מנודה לנצח בתיכון זה פשוט מה שקורה בתיכון כבר כולם כ"חברי ילדות" אם לא הייתה איתם בחטיבה (שהיו חברי ילדות מהיסודי ועדיין לא משתפים אותך בכלום , ביסודי חברי ילדות מהגן בגן חברי ילדות מהמעון לא יודע זה סתם מעצבן)
קיצר אם היו לנו מלא חברים לא היינו בפורום פוקימון נחות (עם כל הכבוד לפורום)[/QUOTE]
אתה ממש טועה אחי.
אצלי לדוגמא, בחבר'ה שלי אין ממש דרגות. אין כבר מקובל-לא מקובל....ברור שיש את ה"גדולים" של הכיתה. יש כאלה שמנסים להיות איתם ויש כאלה שלא. העולם של ה"מקובלות" שכבר מהחטיבה הוא מצתמצם, אין סבל. פשוט בחבר'ה של המקובלות הם עושים קצת שטויות וזה בסדר. לא מחשיב אותי לשום דרגה חברתית, אבל מקובל. יש המון חברים, כולנו יוצאים לאנשהו.....אבל מה שהכי לא אהבתי (מצטער על סלנג) זה שאמרת ש"אם היו לנו מלא חברים לא היינו בפורום פוקימון נחות." אני בפורום הפוקימון הזה, אני מרגיש שכיף לי, זה עוזר לי ויש פה חבר'ה נעימה. אבל גם אני חושב שאני מקובל כי כמו אדם, כולם אוהבים אותי ואוהבים להסתובב איתי. אבל לכל אחד יש את החבר'ה שלו שהוא מקובל בה. וחלאס! אני בפורום של הסדרה אהובה עליינו, עם המשחקים האהובים עליינו ואחד האייקונים של העולם. אין מה להתבייש - הוא פשוט פונה לקהל הצעיר, אבל אם זה מצליח למשוך אותנו, זה גאוני!
אני מדבר עם כולם, וכולם מדברים איתי.
לא עברו חודשיים, וכל המורים (גם אלה שאני לא לומד אצלם) ורוב השכבה שלי יודעים איך קוראים לי.
קורא לי הרבה פעמים שאני הולך עם חברים בבית ספר ופתע איזה מישהו או מישהי שראיתי רק פעם אחת מרחוק והוא או היא אומרים לי "היי גיל".
אני בדרך כלל רק עונה "היי" ומסתלק כי לא נעים להתחיל לדבר עם בנאדם ובאמצע הוא מגלה שאני אפילו לא יודע איך קוראים לו O=
בקשר ל"מקובלות" אני הולך עם החברים שלי, מדבר איתם, יוצא איתם ומדי פעם גם מדבר עם עוד אנשים שהיינו פעם חברים או שאני מכיר עוד מיסודי.
אבל אנחנו בתיכון קימבינימט, אין "דרגות".
[quote=YoRt3m;911782]זה ממש לא נכון... ולוקאס אם תמשיך להתכחש למה שאחרים אומרים זה אולי עוד סיבה למה שאתה אומר. בכל מקרה... בתור חייל, פחות רואים את המעמדות האלה.[/quote]
אבל בטח יש תאלה שדופקים אותם בשמירות ויש תאלה שבחיים לא ידפקו אותם בשמירה ><
את כיתה ז' כבר עברתי...
[QUOTE=YoRt3m;911782]זה ממש לא נכון... ולוקאס אם תמשיך להתכחש למה שאחרים אומרים זה אולי עוד סיבה למה שאתה אומר. בכל מקרה... בתור חייל, פחות רואים את המעמדות האלה.[/QUOTE]
אולי אבל אני מראה לאנשים את התכחשותם =)
בחטיבה כבר אין דברים כאלה,לפחות בחטיבה שלי,וחוץ זה מה רע בפוקימון?,זה אחד ממשחקי האסטרתגיה הטובים ביותר.
אפשר להבין מה הקשר בין הפורום לזה שאנחנו חנונים?
טוב, אני כן חח, אבל עדיין, אני בפורום הזה כי אני מוצא פה הרבה מידע על האנימה והמשחקים, שאני חושב שאלה שני הדברים היחידים שאני אוהב כבר למעלה מעשר שנים ועדיין לא נמאס לי מהם(לעומת סדרות אחרות שאחרי שנה~שנה וחצי שאני רואה ברצף פשוט נמאס לי מהן).
לנושא:אני מניח שאני חנון, אבל זה באמת לא משנה בבית הספר שלי כי יש לי חברים מכל ה"דרגות החברתיות".
[QUOTE=yrnozr;912525]אפשר להבין מה הקשר בין הפורום לזה שאנחנו חנונים?
טוב, אני כן חח, אבל עדיין, אני בפורום הזה כי אני מוצא פה הרבה מידע על האנימה והמשחקים, שאני חושב שאלה שני הדברים היחידים שאני אוהב כבר למעלה מעשר שנים ועדיין לא נמאס לי מהם(לעומת סדרות אחרות שאחרי שנה~שנה וחצי שאני רואה ברצף פשוט נמאס לי מהן).
לנושא:אני מניח שאני חנון, אבל זה באמת לא משנה בבית הספר שלי כי יש לי חברים מכל ה"דרגות החברתיות".[/QUOTE]
חנון זה לא דרגה זה מצב... דרגה זה לא מקובל -> מתכחש -> נגרר למקובלות -> מקובל -> מנהיג
מהקטן לגדול
אני ילד יחסית מקובל, אהוד על ידי רוב ילדי הכיתה שלי בעל פרוסות נקניק בתחתונים.
[quote=לוקאס;912533]חנון זה לא דרגה זה מצב... דרגה זה לא מקובל -> מתכחש -> נגרר למקובלות -> מקובל -> מנהיג
מהקטן לגדול[/quote]
שמע, אני לא מתבודד, אבל אני לא מאלה שיש להם אלף חברים, את האמת, להגיד שיש לי יותר מעשרה נחשב לסילוף עובדות.
אני בטח לא "מנהיג", אבל ממש לא "מתכחש".
[quote=לוקאס;912533]חנון זה לא דרגה זה מצב... דרגה זה לא מקובל -> מתכחש -> נגרר למקובלות -> מקובל -> מנהיג
מהקטן לגדול[/quote]
מה שציינת פה דומה למצבים...
חבר'ס,תבינו משהו. ככל שהזמן יחלוף החברים שלכם יתחילו להתבגר באופי ותחומי עיניין(כמו ששלי עכשיו כולם ממש אבל ממש מבינים במוסיקה)ולא יהיה לכם הרבה נושאי דיבור עם תמשיכו לחשוב על פוקימון כ"משחק האסטרטגיה הטוב ביותר",תגידו את זה לחברים שלכם הם יצחקו עליכם בפנים וירדו עליכם חודשיים.
אני אישית מציע לכל אחד ואחד לבלות עם חברים ליפני שיהיה מאוחר מידי ותגיעו לתיכון עם 2-3 חברים.
[quote=Guille;911632]חח חושבים שבחטיבה/תיכון זה יורד אז אתם טועים זה רק גדל מי שאין לו הרבה חברים בחטיבה נשאר מנודה לנצח בתיכון זה פשוט מה שקורה בתיכון כבר כולם כ"חברי ילדות" אם לא הייתה איתם בחטיבה (שהיו חברי ילדות מהיסודי ועדיין לא משתפים אותך בכלום , ביסודי חברי ילדות מהגן בגן חברי ילדות מהמעון לא יודע זה סתם מעצבן)
קיצר אם היו לנו מלא חברים לא היינו בפורום פוקימון נחות (עם כל הכבוד לפורום)[/quote]
זה ממש לא נכון, תכל'ס אצלי כולם חברים של כולם ><"
זה יורד ועוד איך, למרות שככל שמתבגרים יותר ממיינים חברים, רמת המקובלות מתפוגגת בשלב מסויים..
כמות האנשים שמטירידים אותי נמצאית ביחס ישר לכמות המבחנים במקצועות ריאלייים שיש בשבוע.
דהיינו, בשבוע עמוס מבחנים אני הופך למכונת פתרונות שאליהם כולם רצים ונדחפים כדי שאני אעזור להם, ובשבוע דל מבחנים אני לא ממש קיים.
בכל מקרה, ידע מושך ידע, ולכן יש מסביבי קבוצה של בערך שלושה יצורים בעלי בינה בכיתה, ולי זה מספיק.
חבר׳ה זה דבר יחסי. פוקימון לא קשור לזה, כשהייתי ילד (עד כתה ו׳ בערך) לא הייתי מקובל, וזה בגלל שאהבתי את הפינה שלי, אהבתי להסתובב עם שני חברים וכשהזמינו אותי למקומות פשוט נלחצתי, אז הכתה איבדה בי עניין. כשגדלתי הבנתי עד כמה חברה זה דבר נחוץ, התחלתי יותר לצאת וליזום, ובכתה ז׳ כשהיו בחירות אני לא הגשתי מועמדות ובכל זאת גיליתי שאני מקום 2 מבחינת הצבעה. אני זוכר את הראשי תיבות א׳-אני ד׳- דורש מ-מועצה.
בכל אופן, כיום אני כבר בחור גדול :).
אני מורה, אז אני הכי פחות פופולארי :)
אני חנון מחשבים בעל חיי חברה בגלל:
כול הכיתה מכירה אותי ומדברים איתי
בשיעורי מדעים ומחשבים אני עוזר לכולם
אני בעל חברים טובים מאוד שלא יבגדו בי
[quote=מאסטר גלסיון;913662]אני חנון מחשבים בעל חיי חברה בגלל:
כול הכיתה מכירה אותי ומדברים איתי
בשיעורי מדעים ומחשבים אני עוזר לכולם
אני בעל חברים טובים מאוד [u]שלא יבגדו ב[/u]י[/quote]
אני חייב לציין שזה לא נשמע טוב
[QUOTE=Wolf Team Kiker;913441]חבר'ס,תבינו משהו. ככל שהזמן יחלוף החברים שלכם יתחילו להתבגר באופי ותחומי עיניין(כמו ששלי עכשיו כולם ממש אבל ממש מבינים במוסיקה)ולא יהיה לכם הרבה נושאי דיבור עם תמשיכו לחשוב על פוקימון כ"משחק האסטרטגיה הטוב ביותר",תגידו את זה לחברים שלכם הם יצחקו עליכם בפנים וירדו עליכם חודשיים.
אני אישית מציע לכל אחד ואחד לבלות עם חברים ליפני שיהיה מאוחר מידי ותגיעו לתיכון עם 2-3 חברים.[/QUOTE]
אם זה מה שקרה לך אז צר לי לאכזב אותך, הם לא חברים שלך o.o